Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Depay: ‘Ik ben eerlijk: natuurlijk wil ik een legende worden’

Laatste update:

Memphis Depay maakt indruk in zijn eerste weken bij Manchester United. De vleugelspeler wordt nu al voorzichtig vergeleken met Cristiano Ronaldo. Depay gaat er alles aan doen om een legende te worden op Old Trafford: de van PSV overgenomen aanvaller legt de lat hoog voor zichzelf.

/

“Ik ben eerlijk: natuurlijk wil ik een legende worden”, laat Depay weten aan Sky Sports. “Ik leg mezelf druk op, ik wil altijd goed spelen. Ik ben nog jong, ik moet beter worden en de Premier League is anders. Ik moet mijn werk doen en misschien kan ik in de toekomst dan een legende worden. Ik hoor positieve teksten over mezelf en daar ben ik dankbaar voor.”

Manchester United heeft lastige jaren achter de rug, maar het vertrouwen is weer helemaal terug bij de recordkampioen. De titel is volgens Depay een realistisch doel. “Natuurlijk is het realistisch, wij zijn Manchester United. We hebben veel kwaliteit en we komen goed in vorm voor de Premier League, de Champions League en de bekertoernooien. Op deze voet moeten we doorgaan.”

Denk je dat Memphis Depay het goed gaat doen bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Minder praten Depay en meer effectiviteit op het veld laten zien. Je krijgt in de PL niet zo veel kansen als in de mickey mouse comp.

Als hij dezelfde stappen kan zetten als Ronaldo destijds, kan het wat gaan worden.

23 juli 2015 om 09:41

Mooi streven toch? Hij moet zichzelf ook doelen stellen.

23 juli 2015 om 09:42

Ik zie hem toch hele grote stappen maken in de PL. Niveau Ronaldo is misschien wat hoog gegerepen. Ronaldo zal een unieke speler worden die niet om de haverklap langs komt ( denk ik).
Ik hoop dat hij gaat concureren de volgende jaren met hazard voor wie de beste speler wordt van de pl ( depay zal wel eerst een paar jaar moeten wennen aan de pl).

Hopelijk wint Hazard (belg )

23 juli 2015 om 10:25

Met volgend seizoen bedoel je het seizoen 15/16, lijkt me. Depay mag hopen dat hij het niveau van Hazard kan halen. Depay zal het nu moeten doen tegenover het niveau Wallcott, Sterling etc. En al had je 't over 16/17 zelfs dan was het niveau van Hazard te hoog lijkt me. Of Depay moet zich beestachtig gaan ontwikkelen.

23 juli 2015 om 10:29

volgende seizoenen, waar ik ook heb gezegd dat depay eerst een paar jaar zal moeten wennen aan de Pl.

laar vanaf het seizoen 17/18 of misschien al 16/17 zal hij toch op een zeer hoog niveau spelen. Ook denk ik dat hij meer in de spotlight zal staan omdat hazard onder mourinho in een heel verdedigende ploeg ( in de top wedstrijden) speelt.

Een hazard onder een andere coach zie ik nog een dubbel zo goed worden.

23 juli 2015 om 10:32

Hij heeft het over 16/17 als hij zegt volgend jaar, want we zitten al in 't seizoen 15/16. Cl kwalificaties zijn al begonnen en ook competities zoals de Deense gaan beginnen deze week dus zal je spreken van 15/16 als dit jaar. Ben het overigens met hem eens, heeft er de potentie voor en als van Gaal hem goed kneed dan kan hij verassen

23 juli 2015 om 12:27

Lol, Coutinho, Alexis, Silva, Fabregas en nog zooooooveel meer anderen zijn voetballend superieur aan Depay.

23 juli 2015 om 13:02

Coutinho ,silva en fabregas zijn totaal andere spelers, die overigs al jaren in de pl staan.
sanchez is gewoon een heel sterke speler die ook 5jaar ouder is.

Een speler vergelijken doe je met een andere speler op de zelfde positie. Anders kan je even goed zeggen dat kompany beter is

23 juli 2015 om 10:37

Jij snapt dat deze jongen constant geïnterviewd wordt en dat ze hier in Engeland nog niet veel van hem afweten? Dit zijn puur interviews zodat ze in Manchester een beter inzicht krijgen in de speler. Bovendien denk ik juist dat Memphis een speler is die het JUIST op het veld zijn kwaliteiten voor zich laat spreken.

23 juli 2015 om 10:43

dat doet niets af aan mijn punt.

Ook als er naar gevraagd wordt doe je er verstanig aan niet altijd het achterste van je tong te laten zien.

Deze teksten worden breed uitgemeten "depay wil legende worden". Verwachtingen worden torenhoog. De druk wordt immens.

Allemaal niet zo slim van meneer Depay.

23 juli 2015 om 10:55

Ja weet je wat het is, als hij had gezegd dat hij het rustig aan wil doen en zijn tijd nemen om te wennen bij ManU dan is het ook weer niet goed.
Hij stelt gewoon een doel voor zichzelf en hoe hoog dat doel ook mag zijn, hij heeft wel iets om naartoe te werken.
En dat zal niet altijd even makkelijk zijn maar de voetballers die zulke uitspraken durven doen (en de kwaliteiten en potentie hebben) die komen er wel.

Of denk jij dat Messi en CR7 dit doel niet hadden?

23 juli 2015 om 11:04

Jezelf doelen stellen doet iedereen, maar ik denk niet dat Messi op die leeftijd dit soort teksten uitsloeg. Daar was die jongen veel te bescheiden voor. En ook een Ronaldo niet, die weliswaar arrogant genoeg was, maar op dat moment onvoldoende tekenen liet zien van een briljante voetballer, laat staan een legende.

23 juli 2015 om 11:34

Op 'deze leeftijd' (21 jaar) was Ronaldo al toe aan zijn derde seizoen bij Manchester United en scoorde hij 23x in 53 wedstrijden. Ronaldo was op zijn 21e gewoon al een ster bij United.

Zeggen dat hij toen nog geen tekenen liet zien van een briljante voetballer, is geschiedvervalsing. Het jaar erop (toen Ronaldo 22 was) scoorde hij 42x in 49 wedstrijden. Ronaldo was op 21/22 jarige leeftijd al een fenomeen.

23 juli 2015 om 12:07

Wat is er mis met "gezonde" arrogantie?? Deze jongen blaakt gewoon van het zelfvertrouwen, niets mis mee. Hij zegt hier enkel dat hij graag een legende wil worden. Wanneer hij aankomend seizoen faalt kan iedereen hem aan deze uitspraak herinneren. Voor nu niets mis met deze houding

23 juli 2015 om 12:30

Hij wil er alles aan doen (hard werken) om een legende te worden..

Nou prima toch? Dachten alle jongens op het veld maar zo.

23 juli 2015 om 12:48

Natuurlijk wel - ik raad je aan het originele interview te lezen/bekijken op Sky - ipv hde Nederlandse vertaling hier te bekijken.

"i'm honest - of course I want to be a legend," he said.

Hij krijgt dus gewoon de vraag voorgeschoteld, en geeft daar antwoord op - en volgt dit vervolgens heel nuchter op.

Alles draait om context. De woorden ' we will see' en 'maybe' zijn woorden die hij zorgvuldig uitkiest om zijn antwoord op de vraag wat te nuanceren.

Als iemand aan jou vraagt 'wil je een legende worden hier bij Man U?'' dan ga je toch geen nee zeggen? Dan wordt het in de pers uitgemeten als ' United Star lacks ambition' of ' United Talent refuses to measure himself with united great ... '

23 juli 2015 om 13:43

Precies. Goede uitleg hierboven. Het is veel handiger om de interviews zelf te lezen want het draait toch om de context en aangezien veel sites niet alles laten zien...

23 juli 2015 om 11:28

Helemaal mee eens. Depay speelde de laatste fase van de eredivisie erg matig, maar hij kan makkelijk scoren en dat hielp erg mee. In Engeland zal dat veel minder zijn

23 juli 2015 om 12:03

Wanneer je tekst goed leest zie je een zeer realistische Depay. Legt de lat hoog en komt zelf ook tot de conclusie dat het beter moet en hij zal gaan acteren in een veel zwaardere competitie. De eerste wedstrijden beloven in ieder geval voldoende.

23 juli 2015 om 15:25

Wat moet hij doen als hij een verplicht interview moet afleggen? Man, man, man. In zijn eerste interview zei hij trouwens dat hij liever zijn voeten liet spreken. Hoe zou hij trouwens effectiviteit op het veld moeten laten zien? Zitten nog in de voorbereiding, waar hij zelfs als gescoord heeft.

haha, wat een domme kerel is dit toch. Heerlijke voetballer, maar wat een ontzettend domme vent. Interviews met Depay zijn altijd een hel om naar te kijken. Zoals hij vorig jaar sprak over zijn ploeggenoten. Alsof meneer Depay reeds de CL gewonnen heeft en hij met A-junioren speelt. Laat het dit seizoen nou maar eerst eens zien. Zodra je er in je debuut seizoen 20 inschiet mag je praten over een legende worden.

23 juli 2015 om 09:42

Wat heeft Depay jou ooit misdaan?

23 juli 2015 om 14:34

Velen hebben het Depay niet vergeven dat hij PSV kampioen heeft gemaakt en topscorer is geworden. Haters keep hating. De druiven zijn zuur.

23 juli 2015 om 09:44

Je hoeft ze niet persee te kijken hoor, zou niet wille dat je door een hel gaat

23 juli 2015 om 09:46

Hij lijkt me logisch dat hij een legende wil worden. Dat wil toch iedere voetballer? Naar mijn mening zegt hij niets verkeerds. Gewoon zijn ambitie uitspreken. Daarnaast is hij dankbaar voor de lovende worden dusver.

Beetje raar om hem hier een 'domme kerel' voor te gaan noemen.

23 juli 2015 om 09:52

gaat natuurlijk niet op basis van 1 bericht. en het is precies wat je zelf aangeeft. iedereen wil een legende worden. dus waarom zeggen, ik ben eerlijk, ik wil een legende worden. ik vind gewoon dat we in nederland heel snel zeggen dat we die nieuwe ronaldo hebben . er zijn zoveel jongens op te noemen waar dit ook over gezegd werd. laat hem nou eerst maar eens wat laten zien.

23 juli 2015 om 09:59

De fans van Manu zeggen dit vooral, dus niet alleen de nederlanders.
Ik snap ook niet waar jij vandaan komt met die interviews. Ik heb ze vorig jaar allemaal gezien en ik vond het allemaal reuze meevallen. Ook na het seizoen zag je hem ook met iedereen feestvieren en niet in zijn eentje alsof hij het alleen gedaan heeft. Volgens mij is dit gewoon een beetje jaloezie wat ik hier proef.

23 juli 2015 om 10:26

Mensen denken dat hij een legende word ofwel de nieuwe cr7, hij geeft gewoon keurig/eerlijk antwoord, zoals het hoort. Maar ws kan hij niks goed doen bij jou en nog een aantal "haters", ik denk dat je er nog op terug komt als hij de voorhoede van Nederland zal dragen op een wk.

23 juli 2015 om 10:39

@vendemen. Ben het helemaal met je eens, hij zegt niks geks. Het is juist goed dat hij ambitie heeft. Ambitie is gewoon een doel, en mensen doen nu net of hij zichzelf nu al een legende vindt, uit haat jaloezie of weet ik het.

Natuurlijk moet hij nog 100 stappen zetten voor hij een legende kan worden, maar laten we blij zijn dat we in ieder geval spelers hebben die die potentie hebben, en hun ambitie durven uit te spreken.

23 juli 2015 om 10:10

Waarom is hij dom ? Omdat hij zegt dat hij er naar wilt streven om een legende te worden .. ? Ik vind het normaal als klein jongentje wou je misschien ook profvoetballer worden en het is je niet gelukt .. maar toen je er over droomde noemden ze jou toch ook niet dom ?
Ben blij dat Depay het tot nu toe in de voorbereiding het goed doet. Rooney en Mata zijn ook te vreden over Depay en dat laten ze ook merken met verschillende tweets. Ik zal de BPL nu beter gaan volgen nu Depay en Gini voor MU en NUFC spelen.

23 juli 2015 om 10:29

Ach, zelfs al zou hij dom zijn, je moet het toch op het veld laten zien? En dat doet hij gewoon.

Hopelijk legt Depay een zelfde soort traject af als CR en hebben we over 3 jaar een wereldster van Real Madrid in oranje!

23 juli 2015 om 09:49

die kans is zo piepklein dat wat jij zegt alleen maar bij dromen blijft. ja depay kan een grote worden maar een nieuwe Ronaldo gaan we de aankomende jaren echt nog niet zien, in ieder geval niet uit Nederland.

23 juli 2015 om 10:01

Waarom niet? Depay is altijd van waarde. Als hij in een vorm dip zit zorgt hij alsnog altijd voor drieging en maakt alsnog doelpunten. En als Depay wel in topvorm is ziet hij dat er een te dikke keeper te ver voor zijn goal staat en schiet hij de bal van 60 meter op de lat. Voor hetzelfde geld gaat zo´n bal erin. Als Depay dit jaar er 15 maakt, dan zie ik hem een seizoen later wel 20 25 maken. Dan kan hij de nieuwe Ronaldo worden.

23 juli 2015 om 10:04

Waarom niet uit nederland? Depay heeft het talent om een hele grote te worden. Toen Ronaldo pas bij man utd kwam was het ook niet meer dan wat trucjes bij de cornervlag.

23 juli 2015 om 10:26

toch wel zielig dat mensen zulke spelers niks gunnen. Depay kan het echt gaan maken word door France Football gezien als het grootste talent van de wereld ! Engelse Supporters lopen weg met hem maar alleen een deel van z'n eigen volk gelooft niet in hem dat is wel zielig. Ik hoop gewoon dat ze er echt geen kijk op hebben en niet dat het met clubliefde te maken heeft ( ManU en vooral Psv ) .. zulke mensen worden helemaal blij van een spanjaard of een braziliaan die een paar scharen en een AK kan en boren Depay de grond in. Dit seizoen gaat Depay iedereen z'n mond snoeren.

23 juli 2015 om 10:41

knap dat jij dat al weet, de enige die zn mond straks gesnoerd krijgt zijn mensen zoals jij die voetballers veels te hard de lucht in prijzen en het starks zwaar tegen valt.

wacht nou maar eerst af voor je gaat roepen dat de nieuwe messi hier geboren is, engeland is wel een ander niveau dan hier in Nederland.

23 juli 2015 om 10:50

Ik noem niemand geen nieuwe Ronaldo , Messi , Neymar , Robben en ga zo maar door. Ja knap van mij hea en ook zeer knap van jou dat je al weet dat hij het niveau van Ronaldo nooit gaat halen .. maar jij bent ook zeker 1 van de mensen die schreeuwde dat Neymar het niet zo goed gaat doen in Europa of iets dergelijks of wist je al dat Ronaldo het op 21 jarige leeftijd beter ging doen dan landgenoot figo of wist jij dat hij 17 goals zou gaan maken in de CL ?

23 juli 2015 om 10:58

zou makkelijk vissen zijn om hierop antwoord te geven, maar nee dat weet je nooit van te voren, maar om weer een voorbeeld aan Ronaldo te nemen.. daaraan kon je gewoon aan alles zien dat hij ging uitgroeien tot een zeer grote speler. bij depay zie ik niet wat ik toen bij Ronaldo en messi wel zag. dus nee, ik denk niet dat depay ooit dat niveau gaat halen, ook niet dat van robben. eerst maar eens presteren in de CL en PL en dan pas verder praten. en begrijp me niet verkeerd, ik hoop zo hard dat ik ongelijk heb maar wacht het nou eerst ff af..

23 juli 2015 om 11:52

Was Ronaldo goed in zijn eerste seizoen bij Man Utd? Nee niet echt geweldig. Pas later werd hij beter. Depay heeft alles om de nieuwe Ronaldo te worden. Jij houd ervan om lekker negatief te zijn he? Je ziet toch aan alles dat deze jongen de absolute top kan halen.

23 juli 2015 om 12:04

Je hoeft toch niet perse dezelfde dingen te doen als Messi ,Ronaldo of Robben. Toen Robben zo oud was, deed hij toch ook niet dezelfde dingen als een ander speler maar nu is hij wel een van de beste.

23 juli 2015 om 12:25

haha je kan er gewoon niet tegen als iemand van jou clubje niet wordt omhoog geprezen, dat is heel iets anders, niet iedereen heeft dat gekleurde brilletje op. ik zeg toch ook dat hij een hele grote kan worden, heeft niks met express negatief te maken, ben gewoon realistisch, wacht het eerst maar af voor je zoals gewoonlijk weer iedereen zwaar overhypet en van de toren af blaast..

23 juli 2015 om 13:34

En dat zeg jij ! Fan van een club waar ze iedereen hype wat ben jij toch zielig zeg man.

24 juli 2015 om 09:24

haha moeilijk he de waarheid onderzien, klein kind

Hard werken Memphis! Ben benieuwd wat hij laat zien in de PL. Heb echt veel vertrouwen in deze jongen.

Hij zegt wat anderen denken en waar anderen van dromen. Ik mag dat wel. Sommige (zure) mensen moeten dat meteen onderuit halen, maar r is niets mis mee om je dromen en ambities uit te spreken.

23 juli 2015 om 09:51

Daar is niets mis mee, maar hoe gaan de supporters reageren als hij de 1e 10 wedstrijden geen goal maakt en niets laat zien? Het is verstandig om dat in overweging te nemen voordat je dit gaat roepen. Ik denk dat het niet zo verstandig is op dit moment en dat heeft verder weinig met zuur te maken.

Slaat nergens op dat hij word vergeleken met ronaldo. Ik denk dat hij een goed seizoen gaat draaien met een goaltje of 12, maar als iedereen (geilt) op hem. Moet hij maar eerst proberen in de buurt te komen van sanchez en hazard, en die weg is zelfs ook nog lang.

Ik denk echt dat Depay iemand als LvG nodig heeft. Ik heb de afgelopen 2 duels van Manu gezien en Depay valt in beide positief op. Ik begrijp dat het tegen Amerikaanse ploegen is maar die zijn wel vergelijkbaar met Eredivisie niveau.

In de eredivisie (hoe belangrijk hij ook was voor Psv) liep hij er soms sjokkend bij, veel balverlies en te veel solo en als je dan kijkt naar de 2 termijnen van Depay onder Van Gaal (NL-Elftal en Man Utd.) zie je dat die dat soort fratsen veel minder uithaalt.

Ik denk dat met Van Gaal nu in zijn jonge jaren deze jongen echt potentie heeft om een van de betere aanvallers van de wereld te worden

ach de journalisten uit Engeland of waar deze ook vandaan kwam dacht ook ff een eerste indruk te willen maken met de nieuwe Man u speler die voor een 32 miljoen overkwam uit Holland.

Niet al te serieus nemen dit interview lijkt me, volgens mij is hij 2 x tot man of the match gekozen in wedstrijden die hij maar voor de helft heeft gespeelt, en na zo'n wedstrijd kan ik best wel begrijpen dat zo'n jonge zo iets roept helemaal niks mis mee, vertrouwen gaat hij wel krijgen van Vangaal dus de enigen die het kan verzieken is Depay zelf, de tijd zou het leren, maar met zijn zelfvertrouwen zit het wel goed, en geef hem eens ongelijk.

Depay in beastmode zal bij de beste ter wereld horen. Zie hem over een aantal jaren in Spanje el classico wel beslissen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren