Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Depay heeft mij erg overtuigd en wordt een ‘big plus’ voor Man United’

Laatste update:

Manchester United staat op het punt om Ángel Di María te verkopen aan Paris Saint-Germain, maar gaat de aanvaller niet missen. De 58-jarige Bryan Robson, oud-middenvelder van the Mancunians stelt in gesprek met ESPN dat de club de opvolger voor de Argentijn immers reeds in huis heeft.

/

“Ze hebben met Memphis Depay een goede speler binnengehaald, maar de tijd zal het leren. Hij heeft mij in de voorbereiding erg overtuigd. Hij is snel, sterk en het lijkt erop dat hij een goede afmaker is. Voor zover ik het nu kan beoordelen, wordt hij een big plus voor United. Maar je kunt niet altijd conclusies trekken op basis van oefenwedstrijden.”

United zou ook nog altijd belangstelling hebben voor Gareth Bale en Robson zou een dergelijke transfer alleen maar toejuichen: “Hij zou een erg goede aanwinst zijn. Hij kan, en dat waardeert Louis van Gaal zo erg, op meerdere posities spelen. Hij kan aan de buitenkant en in de as spelen. Het wordt moeilijk om hem te halen, maar ik denk dat Van Gaal een blij man is als het lukt.”

Gaat Manchester United Ángel Di María missen, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat heeft toch iedereen met die Bale? Waar moet hij gaan spelen bij Man Utd? Rechtsbuiten kan hij niet en op links loopt hij de genoemde 'big plus' Depay in de weg (lees komt Depay niet aan spelen toe).

Totaal overbodige aankoop als je het mij vraagt, maar ben misschien niet geheel objectief, want ik zie echt niet waarom hij wordt geschaard onder de beste voetballers van de wereld.

4 augustus 2015 om 11:20

Zijn laatste seizoen bij Spurs als centrale aanvallende middenvelder was natuurlijk geweldig.
Je zou kunnen spelen met Depay, Bale en Mata/pedro. Het geeft natuurlijk meer opties en Bale is gewoon gemaakt voor de PL. Hij komt bij Real niet helemaal uit de verf en zou bij United zijn spurs niveau weer kunnen halen. Ik begrijp wel waarom United interesse in hem heeft.

4 augustus 2015 om 13:08

Ik begrijp niet waarom er nog steeds geen CV's zijn gehaald. Het enige dat united nodig heeft is een sterkere verdediging. Bale allemaal hartstikke leuk, maar doe mij maar 2 nieuwe CV's ala hummels/otamendi/godin achterin erbij.

4 augustus 2015 om 13:39

Bale kan in elke competitie goed voetballen. Iedereen vergeet ook gewoon zijn eerste seizoen bij real en daarbij zijn z'n statistieken helemaal niet zo heel slecht in zijn tweede seizoen. Hij moet wel wat meer betrokken worden en meer werklust uitstralen dan komt het wel goed.

4 augustus 2015 om 13:53

Helemaal mee eens, baal nog steeds beetje dat Ramos niet kwam. Was geweldig geweest.

4 augustus 2015 om 11:23

Ik ben het volledig met je eens. Bale is erg snel en is dat ook met de bal aan de voet. Maar vervolgens is hij niet in staat om de bewegingen te maken die nodig zijn om die snelheid om te vormen tot een onklopbaar beestachtige beweging. Zoals Messi en Robben dat bijvoorbeeld wel kunnen.

Mocht Bale komen, dan loopt hij inderdaad ook Depay in de weg. Ik zie het nut niet, omdat Depay veel meer potentie heeft.

4 augustus 2015 om 11:32

Veel meer nog wel. Of Depay ooit zo goed gaat worden als Bale is nog maar zeer de vraag. Laat hem eerst maar eens uitblinken in de PL. Bale komt dan bij Real niet helemaal uit de verf, maar dat komt natuurlijk ook door de gigantische verwachtingen. Als je als duurste speler ooit binnengehaaldvword zijn de verwachtingen enorm. Vergeet niet dat Bale in de PL een geweldenaar was.

4 augustus 2015 om 11:39

"ik zie het nut niet, omdat Depay veel meer potentie heeft. "
Really?

4 augustus 2015 om 11:52

Veel meer potentie haha.... Misschien had PSV 101 miljoen moeten vragen dan? #durftevragen

4 augustus 2015 om 11:59

Ja, veel meer potentie ja. Bale is 26 en fysiek op de top van zijn kunnen en laat het gewoon wekelijks niet zien. Heeft het alleen in de subtop bij Tottenham laten zien en vervolgens op het hoogste niveau gewoon gefaald. En bij Tottenham was hij ook maar 1 seizoen echt goed. En ook alleen maar op pure snelheid.

Depay is 21 en gaat nu de kans krijgen op het hoogste niveau. Hij heeft dus meer potentie. Ik zeg niet dat hij beter gaat worden, maar hij moet wel gewoon de kans krijgen. Bale heeft die kans gehad en voor hem is er nu alleen de weg terug naar mindere clubs.

4 augustus 2015 om 12:27

Maar 1 seizoen goed??? WTF! Onder welke steen heb jij geleefd. Hij heeft daar 1 seizoen op d3 linker flank furore gemaakt met een hatrick tegen inter in Italië, die wedstrijd vergeet je niet meer als je het hebt gezien! Hierna heeft hij nog 2 seizoenen de sterren van de hemel gespeeld bij de Spurs. Je kunt toch moeilijk stellen dat de beste speler van Nederland over 1 jaar gezien meer potentie heeft dan Bale. Ps. Ik verwacht wel dat Depay bij de beste spelers van de wereld gaat horen. Maar Bale is toch wel wat beter nog.

4 augustus 2015 om 12:42

Depay is een vande grootste talenten van de wereld. Als je als 20 jarig een wk op komt en een verrekte mooie goal maakt moet je lef en zelfvertrouwen hebben. Verder maakt hij veel goede sterke actie waardoor hij zijn teamgenoten vrij voor de goal kan laten zetten.

4 augustus 2015 om 13:15

Zo slecht zijn de statistieken van Bale nou ook weer niet hoor. Je argument dat Bale het maar 1 seizoen heeft laten zien is natuurlijk helemaal lachwekkend. Was al een tijdje de sterspeler van Tottenham. Als er een speler is het maar een seizoen heeft laten zien, is het Depay wel. Die jongen heeft nog helemaal niets bewezen. Talent heeft hij zeker, maar of hij wereldtop gaat worden is nog afwachten

4 augustus 2015 om 13:45

@Hoppa je spreekt jezelf wel tegen haha.... eerst zeg je dat Depay veel meer potentie heeft en daarna dat je niet zegt dat ie beter dan Bale gaat worden? Snap je het zelf nog wel.. al met al, Bale heeft zich al bewezen en na Real Madrid zijn er meerdere topclubs, dus hoezo kan hij dan alleen naar mindere clubs?

4 augustus 2015 om 14:24

@hoppa

Iemand van 21 die een kans gaat krijgen in de PL heeft dus automatisch meer potentie? Tuurlijk, Depay kan een grote worden maar laten wij als Nederlanders ons nou niet teveel wijsmaken he. Hoeveel talenten hebben wij al weg zien gaan die uiteindelijk nieteens verder dan 10 interlands komen.
Bale is misschien net niet goed genoeg om bij 1 van de grootste clubs ter wereld te slagen, maar dat is ook maar voor weinig weggelegd.
De term veel meer potentie is dan ook op niks gebaseerd naar mijn mening.

4 augustus 2015 om 14:27

@anlista
Ik denk dat je wat moeite hebt met begrijpend lezen. Maakt niet uit, gewoon blijven oefenen! Hij heeft meer groeipotentie. Potentie zegt niet automatisch dat hij beter gaat worden. Lastig hè, taal...

@betweter
Dat mag jij vinden. Op basis van wat ik van beide spelers heb gezien verwacht ik dat Depay nog grote stappen gaat zetten en dat Bale zijn topjaren al heeft gehad. Of Depay uiteindelijk zo goed wordt als Bale in zijn topjaar dat is afwachten natuurlijk. Maar de komende jaren verwacht ik meer van Depay als van Bale.

4 augustus 2015 om 14:44

@Hoppa, haha... dat zeg jij tegen iedereen over begrijpend lezen, maar jij begrijpt jezelf niet eens man. Is dat het enige zinnetje wat je kent? Jij kiest de verkeerde woorden. Maar goed, ik vind het knap dat jij Bale al af serveert en dat je nu al weet dat Depay meer potentie heeft, terwijl hij zich alleen maar heeft bewezen in de Eredivisie. Oh en nog ff wat betreft veel meer potentie, dan zeg je toch dat hij beter wordt dan Bale....? Als ik begrijpend lezen moet leren, dan raad ik jou aan om betekenissen van woorden te leren. Daarnaast, grote vriend, kan Bale nog steeds groeien... Bale was op z'n leeftijd verder dan Depay nu is, terwijl je niet eens weet hoe hij gaat presteren in de BPL, Bale was ook nog eens leidend met z'n spel bij Tottenham, oftewel subtopper in de BPL.

4 augustus 2015 om 11:56

..en jij vind Depay natuurlijk beter.
Totdat Depay 2 x BPL Player off The Year Award heeft gewonnen praten wij verder..

4 augustus 2015 om 13:04

Ik zeg nergens dat ik Depay beter vind volgens mij, maar deze man heeft het erover dat hij Depay tot nu toe een aanwinst vindt. Waarom zou je dan voor pakweg 80 miljoen Bale gaan kopen? Dat bedoel ik er eigenlijk mee te zeggen..

4 augustus 2015 om 14:04

Hazard speelt nog steeds in de PL dus die prijs kan die de komende jaren nog op zijn buik schrijven !

4 augustus 2015 om 15:56

Silva, Aguero, sanchez en Hazard zijn niet vertrokken, hoor. Die spelen nog steeds in de premier league. Momenteel schat ik zelfs een Chadli hoger in dan Depay. Hij moet zich eerst maar eens laten zien. Buiten eredivisie nog niets gepresteerd..

4 augustus 2015 om 14:31

Hier worden makkelijke uitspraken gemaakt over Bale. Dat hij niet goed genoeg is en geen wereldvoetballer is. Zijn afgelopen seizoen was idd wat minder dan zijn 1e seizoen maar alsnog kon hij betere statistieken afleggen dan de beste speler van de Pl; Eden Hazard. Er worden scheve vergelijkingen getrokken omdat hij niet dezelfde stats heeft als Ronaldo maar dat is bijna niet menselijk.
Hij zou voor elk 11tal op aarde een aanwinst zijn maar vooral voor een PL team aangezien die speelstijl hem iets beter ligt.

En hij zou de ontwikkeling van Depay in de weg staan... Bale is dubbel zo goed als Depay en nog relatief jong. Depay kan nog veel van hem leren.

Ik hoop dat Memphis wat laat zien in Mancester maar denk dat hij het niveau niet aankan in de PL. Heeft 1 aardig seizoen bij PSV gehad en het mannetje denkt nu al dat hij Ronaldo is. We zullen zien zo namelijk wel goed voor het NL voetbal zijn als hij doorbreekt maar denk dat hij over 2 jaar bij een subtoper in Duitsland of Engeland speelt.

4 augustus 2015 om 11:31

Alleen al door je naam neem ik je al niet meer serieus. Memphis wordt binnen een paar jaar de beste speler van de BPL.

4 augustus 2015 om 11:41

Come again???????
Op basis waarvan?
Tegen die geweldige verdedigers in de competitie hier?
Zet je gekleurde bril eens af, het is geen Messi.

4 augustus 2015 om 11:42

Hij denkt het ene en jij het tegengestelde en je kan hem niet serieus nemen? Waarom jou dan wel?

4 augustus 2015 om 11:42

Waar basseer je dat op? Zo makkelijk om te zeggen dat hij de beste wordt maar onderbouw even ajb.

4 augustus 2015 om 12:12

Jongens heb vertrouwen in van Gaal! Als LvG 1 ding heeft bewezen is dat hij dmv het voor de leeuwen gooien van jonge gastjes waar hij veel vertrouwen in heeft, de basis legt voor de komende jaren bij Manu. Depay gaat daar een grote rol in spelen, denk ik.

4 augustus 2015 om 12:13

Rechte. Die verdedigers in engeland zijn toppers zeker..man man man daar loopt 60% heel aardig te kloten. Over depay zou ik me geen zorgen maken.

4 augustus 2015 om 12:45

Mentalist. Daar heb je gelijk in wss keek hij gwn even naar de fifa ratings. O kompany 86 hij is te goed en die is ook zo goed. Op fifa ja maar kompany bij man city is net zo goed als veltman

4 augustus 2015 om 13:10

Ga gewoon de wedstrijden van die jongen kijken, en ga dan reageren.
Ik verwacht net als dhr. Robson hierboven dat Memphis een topspeler gaat worden. 21 jaar, fysiek zeer sterk, technisch zeer goed. Zijn balbehandeling wordt met de dag beter als je met de huidige selectie van Man Utd traint.
En nee het is geen Messi. Zidane, Ronaldo, Robben, Ibrahimovic, Cruijff, Pele, Maradona zijn ook geen Messi. Messi is niet de enige topspeler.

4 augustus 2015 om 13:27

@ikbencool
Onderbouw jij dan even waarom Depay over een jaar of twee bij een subtopper in Duitsland of Engeland speelt!

4 augustus 2015 om 12:43

Een goed seizoen? Zat je het jaar daar voor alleen maar dora te kijken ofzo? Op zijn 19 kon je al zien dat hij heel veel potentie heeft.

Als depay de vervanger moet worden van di maria is het wel erg dun bezet voorin. Ze zullen toch nog wel een 'top class' aanvaller halen in dat geval?

4 augustus 2015 om 13:19

Er zijn hardnekkige geruchten dat de deal voor Pedro vandaag of morgen afgerond zal worden. Die zal dan als rechtsbuiten gehaald worden.

Ik ben erg benieuwd, ik vond hem in de oefenwedstrijden juist niet heel sterk, of in ieder geval niet opvallen. Dat kwam misschien ook omdat hij op tien staat, waar van Gaal hem hopelijk niet altijd gaat neerzetten. Vanaf links is Depay gewoon stukken beter, en het lijkt me dat van Gaal dat toch ook wel inziet.

Wat krijgt Depay veel druk op zijn schouders te liggen zeg. Iedereen roept dat hij het wel even gaat doen. Zo kan het eigenlijk alleen nog maar tegen vallen wanneer het toch niet gaat zoals gehoopt.

Ik ben erg benieuwd...

Nu Ramos zeker niet komt en ook Ronaldo heeft aangegeven niet te willen vertrekken gaat Man UTD nu aan Bale trekken? Dat gebeurd natuurlijk nooit.

hij heeft veel in huis en pakt zijn doelpunten mee, afwachten nu hij krijgt wel meer weerstand dan in nederland .van gaal heeft groot vertrouwen in hem dat zegt al genoeg.

Ik denk dat United toch iets meer geduld moest hebben met Di Maria. Ik verwacht dat ie weer op z'n oude niveau komt bij Psg, hij zal laten zien dat hij toch goed kan voetballen.

4 augustus 2015 om 13:20

United wilde wel. Het was di Maria die weg wilde. Dan kan je wel een aankoop van 75 miljoen die al redelijk tegenviel aan zijn contract houden, maar de kans is natuurlijk groot dat een ontevreden en ongelukkige speler nogmaals een matig seizoen heeft. Dan is er al helemaal niets meer van de waarde van di Maria over.

Die verkoop is wat dat betreft gewoon hartstikke logisch.

Niet vooroordelen maar gewoon kijken wat er gebeurt met depay. Mensen snapte de transfer van saurez ook niet maar hij is bij barca een wereld voetballer geworden. Denk dat depay het niet zo ver gaat schoppen als ronaldo messi en bale (als voorbeeld) maar verwacht wel wat van hem

Door de druk die op depay zijn schouders ligt zal het sowieso een moeilijk seizoen worden voor hem tenzij hijhet echt gigantisch goed gaat doen. Ik wacht het af want je kan nooit voorspellen hoe een talent zich gaat ontwikkelen.

Bryan Robson moest dit gewoon zeggen van Chevrolet, dit is namelijk hun leus.

4 augustus 2015 om 14:29

Daar heb je gelijk in, denk ik. Puur een reclameverhaaltje dit, een manier om Chevrolet weer even te 'noemen'.

Het collectieve verdedigen en de fitheid en werklust is vele malen hoger bij de Engelsen dus het gaat al zwaar worden voor die jongen. Dus die extra hype gaat hem zeker niet helpen. Hoop voor hem dat hij niet bezwijkt onder de druk.

4 augustus 2015 om 14:31

Toch weet van Gaal als geen andere dat het collectieve verdedigen en het spelen vanuit de discipline, alleen iets oplevert wanneer je enkele spelers in je team hebt die zich daar op de juiste momenten van onttrekken en iets onverwachts doen. Dat zal hij ook verwachten van Depay, die waarschijnlijk op termijn gewoon een hele vrije rol gaat krijgen.

4 augustus 2015 om 17:32

Hoop het voor hem want ze beginnen wel erg veel druk bij hem op te leggen vind ik. Vooral voor iemand die maar een seizoen erg goed heeft gepresteerd in een aanzienlijk mindere competitie en wat goeie wedstrijden heeft gespeeld op het wk.

Liever geen Bale voor mij. Liever Ronaldo, kan me niet schelen dat hij al 30 is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren