Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Depay heeft eerste gesprek met Manchester United achter de rug

Laatste update:

Het lijkt erop dat snel bekend zal worden waar Memphis Depay komend seizoen zal spelen. De aanvaller van PSV en zijn management spraken de voorbije weken reeds met delegaties van Liverpool en Paris Saint-Germain en volgens het Algemeen Dagblad heeft er nu ook een gesprek met het eveneens geïnteresseerde Manchester United plaatsgevonden.

/

Volgens het dagblad is het voor Depay, 21 jaar, niet onbelangrijk dat hij bij zijn eerste avontuur in het buitenland een topcoach zou treffen die al precies weet hoe zijn kwaliteiten te benutten. Louis van Gaal liet Depay in het Nederlands elftal debuteren en nam de aanvaller ook mee naar het WK in Brazilië, vorig jaar zomer. Daar werd hij tot een van de drie grootste talenten van het toernooi benoemd. Na het toernooi verlengde hij zijn contract met PSV, tot medio 2018.

PSV hanteert een vraagprijs van minimaal 25 miljoen euro en heeft het streefbedrag ook aan het management van Depay doorgegeven. Zodra de aanvaller een persoonlijk akkoord met een geïnteresseerde club bereikt. kan er snel worden geschakeld om ook een deal te sluiten op clubniveau.

Manchester United is de beste club voor Memphis Depay

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat daar sws slagen, wens m het beste!

7 mei 2015 om 00:52

Maar waar moet hij staan? van Gaal werkt sowieso al met een hele rare formatie, di Maria een pure linksbuiten die niet eens op die positie rondloopt. Wat moeten we dan met alle respect van Depay verwachten?

7 mei 2015 om 00:54

Van Gaal kennende zal hij met zijn gouden pik wel wat leuks verzinnen, in oranje brengt hij m vaak binnen de lijnen voor het extra's dat depay toe kanvoegen

7 mei 2015 om 00:58

Di Maria een pure linksbuiten?? En jij bent een realfan? Di Maria presteert toch echt het beste als lcm.

7 mei 2015 om 01:02

Neehoor, het is gewoon een pure linksbuiten die door Ronaldo op de rechterkant werd gezet, en door de aankoop van Bale gedwongen werd op het middenveld te spelen. Je doet alsof di Maria jaren op LCM speelt, terwijl hij daar niet meer dan een jaartje speelde.

7 mei 2015 om 01:06

En vergelijk eens Di Maria's seizoen als LCM met zijn vorige seizoenen als linksbuiten. Wereld van verschil, hij speelde vorig jaar het beste en ook nog eens consistent, iets waar hij de jaren ervoor veel moeite mee had en dit seizoen ook, gezien hij niet altijd op zijn eigen positie mag spelen.

7 mei 2015 om 01:23

Di Maria speelt al sinds Benfica niet op de linksbuiten positie, en toen hij op de rechtsbuiten speelde was dat ook gewoon prima. Bij Argentinie speelde hij op het WK ook niet als Lcm.

7 mei 2015 om 01:34

Tijdens het Wk was Di Maria toch echt een nummer 10. Waar hij het overigens fantastisch deed. Van Gaal heeft al bewezen dat hij niet om kan gaan met zijn aankopen. Dus waarom zou Depay daar heen moeten gaan? Tegenwoordig zitten Di Maria en Falcao gewoon op de bank. Di Maria die gewoon 80 miljoen heeft gekost komt niet eens aan spelen toe. Op rechts en als 10 kan Di Maria echt fantastische dingen laten zien. Maar die kans krijgt hij niet. Omdat van Gaal moet kiezen tussen Mata ( die ook al bijna 50 mil kost ) en Di Maria. En dat zegt eigenlijk wel genoeg over het transferbeleid daar. Als Utd hem niet had gehaald en voor 80 miljoen in de defensie had geïnvesteerd. Dan waren ze misschien nu wel kampioen.

7 mei 2015 om 01:44

Een City fan die kritiek heeft op andermans beleid, ironisch. Di Maria speelde op het wk 1 wedstrijd als LCM en de rest allemaal als RW. Bij Real Madrid speelde hij als Lcm.

Di Maria heeft dit tot en met 9 maart 2015 altijd een basisplek gehad bij Manchester United. Van Gaal zei zelfs dat er een paar spelers altijd ''gefixed'' zijn in zijn basiselftal en daar behoorde Di Maria dus ook bij. Maar toen kreeg hij rood in de wedstrijd tegen arsenal en daarna moest united tegen tottenham spelen, ze speelden toen enorm goed en dus bleef van gaal die opstelling behouden(never change a winning team you know).

Maar di maria blijft hard werken en van gaal zegt ook dat met zijn instelling niks mis is. Hij heeft zelfs een groter kans om terug in de basis te komen nu het minder gaat met United. Liever een coach die zulke beslissingen durft te nemen, dan koste wat het kost grote namen in de basis gaat zetten ondanks hun slechte vorm.

7 mei 2015 om 11:51

Di Maria speelde bij Real Madrid rechtsbuiten hoor.

En Daar was ie goed!

8 mei 2015 om 12:20

di Maria speelde alleen het laatste seizoen op lcm toen er geen plek was op rechtsbuiten vanwege Bale!!

Dat is al snel, ben benieuwd of er nog andere clubs bijkomen. Ik hoop stiekem op minimaal 30 miljoen!

7 mei 2015 om 09:37

In de Engelse kranten schijnt dat depay Rond is met liverpool maar man utd wil depay in de zomer nog niet kopen

7 mei 2015 om 10:58

Dat zijn allemaal roddels. Van de week kwam ook in de media dat Depay Liverpool heeft afgewezen omdat hij het geen topclub vond. Niks van waar. Engeland is in de voetbalwereld de grootste roddelclub.

Ik vroeg me al af waar de Depay verhalen bleven de afgelopen dagen. Nu lezen we dat hij in gesprek is geweest met Manchester United. Kan het Algemeen Dagblad niet vermelden hoe ze dit weten? Foto's? Bevestiging van het Depay kamp? Nee. Wederom een uit hun duim gezogen verhaaltje dus.

Manchester United is verder zeker wel een goede optie voor Depay. Hij kan veel leren van Van Gaal en kan goed settelen met hulp van de Nederlanders daaro. Ik vraag me wel af of United hem echt nodig heeft? Ashley Young draait een goede seizoen. Verder hebben ze Di Maria, Mata, Valencia en misschien zelfs Nani die op de vleugels kunnen spelen. Gaat Depay dan wel veel spelen? Ik zie hem de stap graag maken maar ik denk wel dat Manchester United eerst wat spelers moet verkopen. Verder hebben ze daar meer behoefte aan een topper voor in de spits en wat goede verdedigers.

7 mei 2015 om 01:04

Nani zal verkocht worden. Di maria moet op het middenveld spelen, Mata als rechtsbuiten of op 10. Young presteert redelijk maar zijn rendement is enorm laag. Depay kan gewoon met hem concurreren voor de linksbuiten positie.

7 mei 2015 om 02:26

Ja inderdaad, waarom verklapt het AD niet gewoon zijn bronnen he? Memphis heeft ern aantal dagen vrij gekregen van PSV. Onmogelijk dat hij een gedprek met ManU heeft, is gewoon niet mogelijk toch?

7 mei 2015 om 11:48

Niet onmogelijk. Maar het is gebaseerd op? Laten we in dat geval maar zeggen dat hij in die dagen ook met Real, Bayern, Juventus, Atletico en zelfs met FC Lienden heeft gepraat. Als je tegenwoordig dingen toch zomaar mag neerzetten.

Ik hoop wel op United voor Depay. Van Gaal werkt daar natuurlijk wat hem ontzettend zal helpen. Hoewel Young dit jaar uitstekend presteert zie ik Depay hem ook wel uit de basis spelen.

Sterling zal waarschijnlijk naar City vertrekken. Tenminste daar lijkt het op. Als dat het geval is. Dan is Liverpool echt ver uit de best keuze voor Depay. Niet alleen is het een gigantische grote club. Ook kan hij zich daar vrij doorontwikkelen als Sterling is vertrokken. Als hij bij Utd gaat spelen. Dan zal hij ongetwijfeld geroteerd gaan worden. Liverpool is misschien op het moment van een iets lager niveau. Maar ik denk dat het ook juist goed is voor hem. Als hij echt de top aan kan. Dan kan ie dat bij Liverpool laten zien.

7 mei 2015 om 02:15

Overduidelijke minpunt is dat je dan Brendan Rodgers als mentor krijgt. In dat opzicht zou ik ook veel eerder voor van Gaal kiezen.

7 mei 2015 om 06:57

@ledenis, geen speld tussen te krijgen. Het voordeel van Liverpool is dat het subtop is en dat Depay daardoor veel minder druk krijgt.

Edit: @primoscientist: Ik denk niet dat Brendan Rogers nog lang bij Liverpool zit.

Gaat slagen onder Louis en dankzij spelers om hem heen die Depay een veeg uit de pan geven als hij te egoistisch speelt.

En Psv zal meer doekoes moeten ophoesten in Arnhem want die leunen nu achterover wachtend op een telefoontje vanuit Eindhoven.

Ik blijf erbij dat ze nooit zo vroeg al die 25 miljoen hadden moeten uitdragen. Ze hadden hoger moeten inzetten.
A. Alle clubs die Memphis willen kunnen het makkelijk betalen.
B. De voetbalwereld is knettergek, daar zijn NL clubs echt veel te nuchter in op bepaalde momenten,

Ik zou echt niet weten wat hij bij man u moet met di maria, young, mata en januzaj. Alleen als di maria weg gaat heeft hij misschien een plaats, maar dan vraag k me nog steeds af of depay nu al zo goed Is om er meteen te staan op dat niveau. Liverpool lijkt me beter.

Trouwens, sinds wanneer zet vz geen aanhalingstekens meer bij geruchten? Het staat er nu gewoon alsof het zo Is, terwijl het enkel in de ad staat.

7 mei 2015 om 07:56

Januzaj schijnt een spits/cf te worden. Di Maria heeft een grote kans van vertrek, Young (leuk dit seizoen maar kan gewoon echt niet je A keuze zijn op lang termijn) en Mata is eigenlijk een Cam.

Dus valt reuze mee.

7 mei 2015 om 10:54

Mij lijkt een verband tussen de transfer van depay naar Man U en Januzaj naar PSV een goede optie. Maar weet iemand wat ik van Januzaj kan verwachten!

Depay moet niet voor Manchester United kiezen, zij spelen niet altijd met een formatie met een echte linksbuiten. Memphis moet naar Liverpool gaan, daar heeft hij het meeste kans op een basisplaats en daar ligt de druk niet zo hoog als bij Manchester United.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren