Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Depay bedankt één ploeggenoot in het bijzonder na succesvol debuut

Laatste update:

Memphis Depay kan terugkijken op een uitstekend officieus debuut voor Barcelona. De 27-jarige aanvaller speelde iets langer dan een helft in de oefenwedstrijd tegen Girona (3-1 winst) en maakte in de slotfase direct zijn eerste doelpunt. Daarvoor bedankt Depay Antoine Griezmann, die hem de te nemen strafschop gunde.

Griezmann versierde de penalty zelf en stond blijkbaar eigenlijk boven Depay in de pikorde voor het nemen ervan. "De penalty? Het was een mooi gebaar van Antoine", reageert Depay, die de strafschop hard in de kruising ramde, tegenover het clubkanaal van Barcelona. De Oranje-spits heeft zich sowieso prima vermaakt tijdens zijn eerste minuten voor Barça. "Dit is geweldig, ik ben erg blij om in dit shirt te mogen spelen en mijn eerste minuten te maken. Ik heb ervan genoten."

"De fans waren enthousiast en energiek en ik vond het leuk ze te zien in het stadion. Ik ben erg gelukkig", zegt, Depay, die beseft dat de verwachtingen van hem hooggespannen zijn. "Dat is logisch bij een club als Barcelona, daar verwacht iedereen veel van elkaar. Ik werk hard en hoop veel mooie momenten mee te maken. Ik voetbal omdat ik de mensen wil vermaken."

Ook Ronald Koeman is tevreden over het debuut van Depay. "Hij was heel goed", aldus de trainer van Barcelona. "Hij heeft een geweldige persoonlijkheid en we weten allemaal dat hij een speciale speler is. Hij maakt overal doelpunten. Ik kijk sowieso positief terug op deze wedstrijd. We hadden wat spelers terug, want buiten Depay konden ook Griezmann, Frenkie de Jong en Clément Lenglet een half uur spelen. Dat is positief. En we moeten erkennen dat de tegenstander het ook goed deed, ze maakten het ons lastig."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat Koeman Ansu - Memphis - Messi voor ogen heeft en niet Memphis - Aguero - Messi bijvoorbeeld. Hou liever Aguero achter de hand als je iets moet forceren. Copa America vond ik Kun niet indrukwekkend ook zijn laatste seizoen bij City niet.

24 juli 2021 om 21:56

Jep en voor la liga. Aguero en Messi in top matches is lastig te doen. Beide laten mee verdedigen etc. is niet te doen. En tsja Memphis, die gaat vele monden snoeren!

24 juli 2021 om 22:01

Denk dat we in het begin heel veel Memphis - Aguero - Messi gaan zien aangezien Ansu nog steeds herstellende is van zijn blessure en Barca hem rustig in gaat brengen. Maar hoop sws dat het later in het seizoen inderdaad Ansu - Memphis - Messi word

24 juli 2021 om 22:04

Ik vermoed ook dat Aguero in de grote wedstrijden niet zal starten. Vooral in la Liga zal Aguero van grote waarde zijn vermoed ik.

24 juli 2021 om 22:14

Welke rol zie je voor Griezmann als ze die niet kwijt geraken?

24 juli 2021 om 22:41

Ik weet niet eens of Griezmann dan wel kan worden ingeschreven. Er zijn nog zoveel onduidelijkheden.

24 juli 2021 om 22:44

Griezman niet ingeschreven? Denk eerder andersom toch? Dat barca Depay, aguero of messi niet kan inschrijven

24 juli 2021 om 23:31

Griezmann staat gewoon volgens de regels onder contract, dus die kan sowieso ingeschreven worden als ik het goed heb. De twijfels zijn eerder inderdaad bij de nieuwtjes, waar Messi volgens de regels dan ook onder valt, omdat hij momenteel clubloos is.

24 juli 2021 om 23:05

Ansu kan je niet in 1x brengen, hij is lang geblesseerd geweest en kwam sowieso pas net kijken. Ik verwacht Memphis-Griezmann-Messi.

25 juli 2021 om 07:16

Memphis op links is gedoemd om te mislukken. Daar heeft hij zelf ook geen oren naar denk ik Top btw dat hij zo'n pingel krijgt van Griezmann en hem er gelijk injast. Dat is een lekkere binnenkomer.

Goed gedaan memphis broeder, ik wist toch wel dat je zou scoren bij je debuut knap gedaan man hoop dat het een succesvol seizoen wordt
Fijn weekend allemaal
Gr messi_123

24 juli 2021 om 22:02

Hahahaha geniet echt van jouw enthousiasme altijd man! Ook elk barça-topic trouw aanwezig.

24 juli 2021 om 22:13

@Pedri16 super bedankt voor je compliment zeker waar ook bij real madrid hoor heb altijd respect voor de rivaal fijn weekend nog

Geweldig begin voor Memphis denk dat het voor hem heel belangrijk is dat hij vertrouwen van Koeman krijgt en dat ook voelt dan kan hij zeker van waarde voor ons zijn Kan iemand overigens wat meer vertellen over Gavi en hoe hij speelde ken hem namelijk niet zo heel goed

24 juli 2021 om 22:05

Gavi is echt een toppertje in wording. Is een centrale middenvelder/ aanvallende middenvelder. Uitzonderlijke techniek, mooie pass, fysiek ook niet slecht voor een 16-jarige trouwens! Komt ook wel vaker de 16 in. Hoe hij speelde kan ik moeilijk zeggen, mijn streamkwaliteit was echt ruk hahahahah.

24 juli 2021 om 22:13

Oke maakt niet uit goed om te horen dat er weer wat jeugd doorkomt en Koeman is de perfecte trainer om hun beter te maken

24 juli 2021 om 22:21

@Boixos
Zeker waar koeman is een toptrainer hij heeft dembele ook beter gemaakt de jong ook

24 juli 2021 om 22:28

Moet niet zo gek doen door die hoedjes te dragen?? !! Besef je wel wat je nu aan het roepen ben. Ga ff goed nadenken en zeg tegen jezelf waarom vind ik het erg wat andere dragen. Ongelofelijk echt waar ongelofelijk. Ik zal dat nooit in me leven kunnen snappen waarom andere zich druk maken om wat een andere draagt. Memphis zijn fashion is van een hoog niveau en die jongen kan zich als 1 van de beste kleden. Wauww hij moet niet van zulke hoedjes dragen. Echt van die ja knikkers en meedoen als een paar ……. Wat roepen.

24 juli 2021 om 22:34

@MSN10 zeker waar het is zijn leven als hij dat wilt dragen en hij vindt dat leuk dan doet ie dat wij hebben daar niks over te bepalen want wij beslissen niks over iemands leven

24 juli 2021 om 22:37

@Klaas
Wat een reactie zeg als hij die hoedjes wilt dragen en hij vindt dat leuk dan doet ie dat wat heb jij er over te bepale?
Helemaal niks als ik zo over jou zal praten zou je vast ook niet leuk vinden toch?

25 juli 2021 om 06:08

Ik vind, als je een echte vent bent draag je die hoedjes niet!!

Ik lees niks over pjanic… hij spelde geweldig. Ik heb echt het gevoel dat hij in super vorm verkeerd dit seizoen. Je ziet het gewoon aan alles, die vrije trap pfff hij maakte het spel mooie passes in huis heb echt genoten van hem. Hij verdiend een kans en Koeman moet eens goed gaan nadenken. Koeman wachtte al jaren op Barcelona en gaf vaak aan dat het zijn droom was en nu moet hij ook aan pjanic denken die ook graag voor Barcelona wilde spelen en nu is hij er en krijgt het respect niet wat hij verdiend. Hij was niet best vorig seizoen oké maar geef hem vertrouwen praat in de pers goed over hem. Het is geen spelertje maar een Klasse speler die zijn strepen verdiend heeft bij zowel Juventus als roma en internationaal. Over depay ja na een paar trainingen vond ik hem ook geweldig met name gelijk al die eerste actie na een paar seconden op het veld te hebben gestaan. Die jongen is echt koelbloedig wauw. De 2de helft zag je leuke combinaties en op maar Stuttgart. Hoop echt dat iedereeen zo fit mogelijk begint aan het seizoen. Visca barca

24 juli 2021 om 22:30

@MSN10 als iederen fit is kan dit een pittig leuke seizoen worden met hopelijk de ucl maar ik zie psg op dit moment nummer 1 kandidaat

24 juli 2021 om 22:31

Psg is de laatste jaren favoriet bij zoveel mensen maar maken het nooit waar. Ik vind hun team echt extreem goed maar toch zie ik het nog niet lukken ook dit jaar weer.

24 juli 2021 om 22:40

@MSN10 ik gun ze de ucl ook niet maar kijk wat voor spelers ze hebben binnengehaald donnarumma hakimi wijnaldum etc

25 juli 2021 om 07:10

@messi_123 PSG is de nummer 1 kandidaat inderdaad, maar dat maakt ze ook de te kloppen ploeg wat dan weer in hun nadeel is. Barca zie ik best ver komen dit seizoen in de cl, ben alleen bang dat ze PSV (als we het halen) of Ajax gaan treffen dat zou ik echt jammer vinden.

25 juli 2021 om 08:59

Ja precies, want dan is het CL seizoen weer vroeg geëindigd voor Barca :P

25 juli 2021 om 10:22

Haha ja. Nee in de groepsfase treffen zou misschien mooi zijn, maar in de achtste finale klote.

Kan die aub eens stoppen met die vingers in z’n oor. Je bent 27 geworden en speelt bij Barcelona kerel. Ziet er niet uit man

24 juli 2021 om 22:32

Vriend weet je wel waarom hij dat doet. Voor de doven en blinden. Niet zomaar dingen roepen

24 juli 2021 om 23:09

Onzin. Hij zet zich wel degelijk in voor doven en blinden Ghanese kinderen, maar de vingers in de oren hebben daar niks mee te maken. Depay over vingers in de oren:“Op een gegeven moment ben ik doof en blind geworden voor de wereld. Als er negatieve dingen over mij werden gezegd, irriteerde me dat. Wat mensen nu van me vinden, maakt me niet meer uit. Of het nou goed of slecht is wat ze zeggen. Ik wil gewoon lekker mezelf zijn.”Niet zomaar dingen roepen 😉

24 juli 2021 om 23:17

Volgens mij begon die dat te doen na alle kritiek die hij een tijd kreeg als ik me niet vergis. Excuses als ik fout zit

24 juli 2021 om 23:23

Wat hebben z’n vingers in z’n oren met BLINDE kinderen te maken dan? Juist, helemaal niks. Prima dat je het probeert op te nemen voor je idool (?) maar ga geen zaken verzinnen. Hij roept dat ie doof en blind is voor de kritiek die hij (terecht en onterecht) krijgt. Maar dat blijkt uit helemaal niks, en deze manier van “vieren” laat al helemaal zien dat ie er juist veel mee bezig is. Hij is daarin niet alleen. Er zijn er meer. Maar hoe harder ze roepen niks te lezen, kijken en luisteren en dat kritiek ze niks doet, hoe harder het tegendeel waar is. Hij moet zich gewoon eens als een volwassen prof gaan gedragen, dan krijgt ie in ieder geval geen kritiek meer op z’n zielige gedrag. Dan wordt ie beoordeeld op z’n spel. En super tof als ie wat voor dove en blinde kinderen doet en daar niet mee te koop loopt. Waardeer ik van hem.

24 juli 2021 om 23:46

Dat is gewoon wat jij wilt. Maar Memphis heeft dit zelf gezegd maar goed ik ga verder niet meer in discussie denk lekker wat je wilt

25 juli 2021 om 06:46

Die vingers in zijn oren hebben te maken met zijn geloof, hij wijst ook altijd naar boven. Dit zei hij bij de EO: Als Memphis juicht, stopt hij vaak zijn vingers in zijn oren. Veel mensen denken dan dat hij bedoelt dat het publiek stil moeten zijn. Maar dat is niet zo, vertelt hij in een interview. “'het is mijn manier om God te bedanken en te laten zien dat ik blind en doof ben voor de wereld, voor de mening van mensen. Ik weet dat ik goed doe als ik de Bijbel lees en bid. Het heeft een diepe, krachtige betekenis voor mij. Dat weten veel mensen niet. Ze vinden het misschien een beetje raar. Voor mij is het de manier om mijn leven te leven. Op deze manier vier ik het leven."

Staat ie daar ook weer met z’n vingers in z’n oren.. Vermoeiend maar het zal wel. Hoop voor hem, Koeman en Oranje dat ie het daar goed zal doen. Heb niks met en niks tegen die jongen maar die vingers in z’n oren, alsjeblieft zeg..

Heerlijk voor Memphis, ik gun het hem echt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren