Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dennis te Kloese vangt bot: ‘Vertrek naar Feyenoord voorlopig uitgesloten’

Laatste update:

Neco Williams zal voorlopig niet naar Feyenoord vertrekken, zo meldt Sky Sports maandag. De 23-jarige rechtsback van Nottingham Forest mag vooralsnog niet weg bij zijn club. Feyenoord hoopte de 37-voudig international van Wales te huren van de Premier League-club, maar lijkt op zoek te moeten naar een alternatief voor Williams.

Nottingham Forest ziet een verhuur van Williams op dit moment niet zitten, daar vleugelverdedigers Ola Aina (Nigeria) en Serge Aurier (Ivoorkust) deelnemen aan de Afrika Cup. De situatie kan enkel nog veranderen indien the Tricky Trees een van deze verdedigers vroegtijdig terugkrijgt.

Op City Ground moet Williams de Argentijnse wereldkampioen Gonzalo Montiel voor zich dulden, waardoor makelaarskantoor Wasserman inzette op een tijdelijke transfer van hun cliënt. Nottingham Forest lijkt daar nu een stokje voor te steken.

Vorige week kwam 1908.nl met het nieuws over de interesse van Feyenoord in Williams. De rechtspoot heeft bij Nottingham Forest nog een contract tot medio 2026 en vertegenwoordigt volgens het gerenommeerde Transfermarkt een marktwaarde van 17 miljoen euro. Een permanente transfer van de Welshman naar Feyenoord is dus sowieso niet aan de orde.

Williams staat sinds de zomer van 2022 onder contract bij Forest, dat hem destijds voor een bedrag van rond de 20 miljoen euro overnam van Liverpool. Bij the Reds doorliep de vleugelverdediger de jeugdopleiding, alvorens hij in 2019 zijn debuut maakte in de hoofdmacht van Liverpool.

In 2022 werd Williams, vanwege een gebrek aan uitzicht op speeltijd, door Liverpool verhuurd aan Fulham, dat op dat moment uitkwam in de Championship. In Londen wist de rechtsback in een half seizoen een goede indruk achter te laten, waarmee hij zijn transfer naar Nottingham Forest verdiende.

In september van 2020 maakte Williams, die op dat moment nog bij Liverpool onder contract stond, zijn debuut voor het nationale elftal van Wales. In totaal speelde de vleugelverdediger al 37 wedstrijden namens zijn land.

Moet Feyenoord deze transferperiode een extra verdediger aantrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom gaat Feyenoord niet voor Brenet van Twente. Goede rechtsback. Ik snap niet waarom Feyenoord die Deen? wiens naam mij ontschoten is heeft laten vertrekken
Bovendien is Brenet een betere rechtsback dan Geertruida

22 januari 2024 om 15:42

Dat laatste is een grapje mag ik hopen? Brenet zou als stand-in wel prima zijn, meer ook niet. Verder is Pedersen (een Noor) inderdaad veel beter dan Nieuwkoop, dus in dat opzicht inderdaad enorm zonde dat hij verhuurd is. Al zegt dat meer over Nieuwkoop dan over Pedersen.

22 januari 2024 om 15:55

Kan je me uitleggen waarom Feyenoord eerder opzoek is naar een rechtsback? Nieuwkoop is toch beter dan die Lopez (die ik bijvoorbeeld heel matig vond tegen psv). En ik snap dat je Geertruida ook naar het centrum kan plaatsen, maar daar heb je ook nog Beelen die ik best wat vaker wil zien.

22 januari 2024 om 16:03

Lopez is linksback en een prima speler, was bijvoorbeeld de beste tegen Ajax vorig seizoen uit in Amsterdam.
Lopez heeft 1x uit nood op rechtsback moeten spelen.

22 januari 2024 om 16:10

Verhuurd dus, Ok dan zou ik proberen hem terug te halen

22 januari 2024 om 16:19

Verhuurd met koopoptie, welke overigens verplicht geactiveerd dient te worden mits Sassuolo niet degradeert dacht ik. Weet het niet zeker hoor, verbeter mij waar nodig kameraden!

22 januari 2024 om 15:45

Ik denk dat je voor brenet veel meer moet gaan betalen dan dat ze van plan zijn. Hier ook gaat het over een huurovereenkomst. Daar gaat bijna geen geld in gemoeid. Twente laat echt geen spelers gaan voor een habbekrats of huur

22 januari 2024 om 18:03

Als je een speler huurt, betaal je over het algemeen (een deel van) het salaris gedurende die huurperiode. Williams schijnt 2,5 miljoen pond te verdienen, dus dan zou je voor een half jaartje ongeveer een miljoen betalen. Kan me inderdaad niet voorstellen dat Twente Brenet voor dat bedrag laat gaan.

22 januari 2024 om 18:42

Ja ok salaris, maar dat ben je bij een nieuwe speler sws kwijt natuurlijk. Ik had het voornamelijk over een transfersom. Dat is eenmalig toch het grootste kostenpost. Zelfs als je Brenet gratis zou krijgen, komt hij niet puur en alleen voor de ervaring natuurlijk

22 januari 2024 om 16:08

Brenet kan absoluut voetballen, en dat heeft hij onder Jans ook laten zien. Verdedigend niet altijd even sterk, maar dat kan hij compenseren met zijn aanvalsdrift.
Dit jaar is Brenet echter geen schim meer van vorig jaar. Waar hij vorig jaar samen met Smal vaak uitblinker was, zitten beiden nu met de kop ergens anders en de minderen aan Twentse kant. Wellicht ongemotiveerd, maar een Brenet in huidige doen moet Feyenoord niet willen.

22 januari 2024 om 16:22

Brenet heeft vorig seizoen een erg goed seizoen gedraaid. Maar dit seizoen vind ik hem echt matig tot slecht. Verdedigend laat hij veel steekjes vallen en aanvallend voegd hij ook veel minder toe. Van mij mag feyenoord hem zo ophalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren