Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord is overtuigd en meldt zich in de Premier League voor verdediger

Laatste update:

Feyenoord heeft zich bij Nottingham Forest gemeld voor Neco Williams, zo schrijft 1908.nl woensdagmiddag. De 22-jarige verdediger is dit seizoen lang niet altijd verzekerd van een basisplek bij de Premier League-club en kan in Rotterdam wellicht meer aan spelen toe komen.

Feyenoord hoopt dat Williams deze winter al over wil komen vanuit Engeland. De regerend landskampioen van Nederland wil de rechtsback huren, maar zou na een succesvol verblijf van Williams de mogelijkheid gaan onderzoeken om langer met hem door te gaan.

De international van Wales kwam tot dusver tot elf Premier League-optredens dit seizoen, waarvan vier als basisspeler. Williams heeft voor de rechtsbackpositie voornamelijk concurrentie van Gonzalo Montiel, Serge Aurier en Ola Aina. De twee laatstgenoemden zijn momenteel met respectievelijk Ivoorkust en Nigeria actief op de Afrika Cup.

Williams heeft bij Forest nog een contract tot medio 2026 en vertegenwoordigt volgens het gerenommeerde Transfermarkt.nl een marktwaarde van 17 miljoen euro. Een permanente transfer van de Welshman naar Feyenoord lijkt dan ook niet aan de orde.

Williams staat sinds de zomer van 2022 onder contract bij Forest, dat hem destijds voor een bedrag van rond de 20 miljoen euro overnam van Liverpool. Bij the Reds doorliep de vleugelverdediger de jeugdopleiding, alvorens hij in 2019 zijn debuut maakte in de hoofdmacht van Liverpool.

In 2022 werd Williams, vanwege een gebrek aan uitzicht op speeltijd, door Liverpool verhuurd aan Fulham, dat op dat moment uitkwam in de Championship. In Londen wist de rechtsback in een half seizoen een goede indruk achter te laten, waarmee hij zijn transfer naar the Tricky Trees verdiende.

In september van 2020 maakte Williams, die op dat moment nog bij Liverpool onder contract stond, zijn debuut voor het nationale elftal van Wales. In totaal speelde de vleugelverdediger al 37 wedstrijden namens zijn land.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als dat betekent dat we Nieuwkoop niet meer hoeven op te stellen, lijkt me dat prima nieuws.
Wat een mispeer is dat gebleken.

17 januari 2024 om 15:02

Maar wat doe je dan met Nieuwkoop ? Die staat nog tot 2027 onder contract.

Ik ben het wel met je eens dat dat echt een miskoop is.

17 januari 2024 om 15:30

Proberen van de hand te doen. In ieder geval niet opstellen.

17 januari 2024 om 15:06

Belachelijke aankoop inderdaad. Hij kon het niveau al net niet aan in de tijden van Dick Advocaat. Dan kan toxh een blinde zien aankomen dat hij bij het huidige Feyenoord al helemaal niet meekan.

17 januari 2024 om 16:52

Nieuwkoop is juist een PL speler en ook perfect voor europeze wedstrijden. Hij knalt er gewoon op inplaats van dat schijn verdedigen wat we in Nederland doen. Dat jullie geen voetbalinzicht hebben daar kan nieuwkoop niks aan doen.

17 januari 2024 om 17:01

Haha hou toch op zeg. Het ligt inderdaad aan ons voetbalinzicht dat alle ballen van z'n voet springen, dat elke pass naar de verkeerde kleur gaat, dat hij elk duel verliest en dat hij constant compleet uit positie is.

17 januari 2024 om 15:07

Dat van Nieuwkoop was natuurlijk al van mijlenver aan te zien. Kwam eerder al veel te kort voor Feyenoord en heeft in België vrijwel alleen als wingback gespeeld. Pedersen was allesbehalve bijzonder maar echt veel betrouwbaarder dan Nieuwkoop.

Williams huren zou top zijn maar kans lijkt mij vrij klein dat het zal lukken.

17 januari 2024 om 15:30

Ik heb heimwee naar Pedersen

17 januari 2024 om 17:40

Kon er ook weinig van, maar was in ieder geval snel genoeg om zijn fouten te compenseren.

17 januari 2024 om 15:25

Toch vreemd. Ik vond Nieuwkoop een aantal jaar geleden bij Feyenoord ook een drama, maar na zijn goeie periode in Belgie dacht ik dat hij nu wellicht wel meer aan Feyenoord zou kunnen toevoegen

17 januari 2024 om 15:29

Die hoop had ik ook, zeker na de positieve verhalen die kwamen overwaaien uit Belgie, maar daar is niets van gebleken.

17 januari 2024 om 16:38

Dat zag iedereen toch meteen. Wat een godsgechenk dat Geertruida niet wegging. Had zijn opvolger moeten zijn. Maar hij was voor het vertrek te licht en nu nog steeds. B garnituur met een a contract.

Pff dacht ff dat er stond Nico Williams, van de bekende gebroeders Williams. Dan was dit echt een toptransfer geweest. Neco vind ik dan weer stuk minder interessant, maar zou alsnog wat moeten toegeven. Is notabene gekocht van Liverpool 2 jaar geleden voor 20 miljoen. Dat kan toch niet allemaal gebakken lucht zijn?

17 januari 2024 om 14:58

Was een aardig talent, maar zich niet echt veel doorontwikkeld.
Daarnaast de ''english'' tax hé. Is weliswaar een Welshman, maar altijd in Engeland gespeeld, dus home grown en dus veel meer geld waard, instant.

17 januari 2024 om 15:04

Wales telt sowieso al mee, het gaat erom dat je ingeschreven staat bij een bond uit Engeland of Wales.

17 januari 2024 om 15:36

@ajaxnl, dat is letterlijk wat glennn zegt toch?

17 januari 2024 om 15:49

Nee ik lees toch echt iets anders hoor. Het maakt namelijk helemaal niet uit of je in Engeland hebt gespeeld als je ook in Wales hebt gevoetbald. Beide tellen mee.

17 januari 2024 om 15:50

Is anders een vrij aardige speler, vooral aanvallend gezien, en voor Feyenoord uitstekend. Dat hij minder speeltijd krijgt heeft vooral te maken met de club Forest, die hebben een absurd brede selectie, kopen alles wat los en vast zit. Hebben nu 5 rechtsbacks in de selectie.

18 januari 2024 om 01:33

Sterker nog volgens mij hoef je überhaupt nooit een bal in engeland of wales aan geraakt te hebben. Volgens mij is het hebben van een Engelse of Wales nationaliteit al genoeg om aan de 'home grown' regel te voldoen.Maar daar ben ik niet 100% zeker van. Dacht wel dat het zo werkte op FM en volgens mij zijn die wel serieus met dat soort regels

17 januari 2024 om 15:20

Haha nico williams maakt eerder een stap hoger dan naar beneden. Erg fijne voetballer is dat.

Tsja. Flinke upgrade t.o.v. Nieuwkoop in mijn ogen, maar ook geen topper dit hoor.
Denk dat hij, uiteindelijk, te duur is voor wat hij brengt.

Maar als je dan met Williams - Geertruida - Hancko - Hartman kan spelen, zou dat wel uitermate top zijn!

17 januari 2024 om 15:04

Geertruida verkiezen boven Trauner? Lijkt mij niet
Trauner faalt nooit, Geertruida veel en veel te gemakzuchtig.

Ik ken deze jongen niet en kan dan ook niet zeggen of hij beter/slechter is dan Nieuwkoop.
De verliespunten dit jaar zijn niet een gevolg van zijn fouten
Europees wel die van Geerttruida

17 januari 2024 om 15:14

Het is een lastige, want je kan ook moeilijk Geertruida op de bank zetten. Het is een Nederlands international die een behoorlijke marktwaarde vertegenwoordigt en daarnaast nog een jongen uit de jeugd en uit de stad. Maar dat zijn luxeproblemen en dus nog altijd beter dan het probleem met Nieuwkoop. Daarnaast is Trauner vaak geblesseerd.

17 januari 2024 om 15:29

Sorry maar Trauner faalt nooit? Staat dit seizoen al meerdere keren opzichtig te schutteren en is de eerste verdediger die afhaakt als het niveau omhoog gaat. Momenteel is Geertruida inderdaad uit vorm maar laten vooral niet vergeten dat hij echt onwijs goed heeft gespeeld de afgelopen jaren.

17 januari 2024 om 15:29

Ik denk dat de verliespunten tegen Fortuna toch wel op het conto van Nieuwkoop te schrijven zijn hoor aangezien hij rood pakte in de 18e minuut.

17 januari 2024 om 15:39

En de verliespunten tegen NEC waren aan te rekenen op Bijlow, dus ook maar nieuwe keeper kopen?
Feyenoord heeft 16 tegendoelpunten in 17 duels, dat is een prima gemiddelde.
Het probleem ligt niet per se bij de verdedigers, maar bij het team dat door lijkt te knallen als het goed gaat, maar zand in de motor krijgt als het minder goed gaat.
Naast de verliespunten zijn ze volgens mij tegen o.a. Volendam en Excelsior (??) ook goed weggekomen met een goal in de blessuretijd, die wedstrijden werden wel op basis van het spel terecht gewonnen. Echter dat je de blessuretijd nodig hebt om die beslissende goal te maken, in plaats van uitlopen op de tegenstander, is toch wel problematisch

17 januari 2024 om 15:41

Je kunt prima Geertruida op de bank zetten wanneer hij een gigantische vorm dip heeft. Uiteraard zal dat dan voor korte duur moeten zijn want zoals je al zegt vertegenwoordigt hij veel waarde en is hij indien in vorm een van de betere.

Maar nu kun je gewoon haast niemand eruit halen wanneer ze uit vorm zijn want de backups zijn bijna altijd veel minder. Vind RB versterken wel noodzakelijk.

17 januari 2024 om 16:23

Ik denk dat Trauner aan zijn laatste seizoen bezig is bij Feyenoord. Hij is niet zo betrouwbaar meer. Hij wordt met de dag wisselvalliger en hij is verdedigend gezien misschien wel onze zwakste basisspeler. Daarnaast kan hij maar maximaal 1 wedstrijd in de week spelen. Met Geert centraal naast Hancko staat het beter. Neco Williams is wel echt een topper a la Brett Emerton (kennen we hem nog?). Zowel verdedigend als aanvallend vol gas. Zat laatst nog naar Nottingham Forest te kijken. Er gebeurde wat toen hij in het veld kan. Die jongen kunnen we echt wel gebruiken.

17 januari 2024 om 18:56

Een onterechte kaart zei menigeen

Neco Williams schijnt in Engeland 2,6 miljoen per jaar te verdienen. Dat is leuk om te huren voor een half of anderhalf seizoen, maar een transfer lijkt me uitgesloten.

Even eerlijk he, maar die jongen is dan toch ook geen basisspeler in Rotterdam? Ik kijk niet elke week, maar volgens mij speelt Geertruida op de back en Trauner als CV, word die dan er uit gekegeld? Ik kan me niet voorstellen dat hij liever op de bank in Rotterdam dan in Nottingham zit, waar hij ook waarschijnlijk meer betaald krijgt.

17 januari 2024 om 17:32

Allereerst blijft zijn salaris sowieso hetzelfde aangezien hij gewoon een contract heeft bij Forrest. Ten tweede zal Trauner steeds minder wedstrijden gaan spelen wegens overbelasting dus is er ruim genoeg speeltijd.
Een RB die het niveau aankan is gewoon een must als je dit seizoen tweede wil worden en nog wat rondes EL wil spelen. Zeker aangezien we nu slechts 7 spelers voor 4 posities hebben, waarvan Nieuwkoop er een is.

17 januari 2024 om 17:56

Ik moet beter lezen, huren is inderdaad anders. Toch vraag ik mij af of die jongen wel het ziet zitten om in NL te spelen als hij een beetje dezelfde situatie heeft in een meer vertrouwde omgeving. Wel een back met pit en veel loopvermogen, die kunnen jullie goed gebruiken, zeker beter dan Nieuwkoop.

17 januari 2024 om 18:04

Bij Forrest heeft hij natuurlijk wel 2 zeer sterke spelers voor zich met Montiel en Aurier. Bij Feyenoord heeft hij eigenlijk garantie op elke week wel een basisplek. Bronnen rond de club noemen het in ieder geval een haalbare deal en hij zou zelf ook interesse hebben.

Beter dan Nieuwkoop zou overigens geen argument moeten zijn. Dat zijn jij en ik ook.

Zie Nottingham niet mee werken. Hebben 2 Backs op de Afrika cup en het is altijd maar de vraag of die heel terug komen na zo n intensief toernooi . Zou wel mooi zijn mocht Feyenoord het voor elkaar krijgen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren