Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Denk niet dat er een bedrag is waarvoor ik naar Ajax zou gaan, nee, nee, nee'

Laatste update:

Quilindschy Hartman krijgt in een luchtig item van het NOS Jeugdjournaal enkele vragen over onder meer Ajax. De linksback van Feyenoord weet in ieder geval zeker dat hij nooit de gevoelige overstap richting Amsterdam zal maken, welk bedrag er ook geboden wordt.

Hartman krijgt van een jonge kijker de vraag of hij voor één miljoen euro naar Ajax zou vertrekken. "Voor één miljoen euro zeker niet", geeft Hartman al lachend antwoord. "Maar sowieso niet, ik pas daar denk ik gewoon niet. Ik pas beter bij Feyenoord"

"En één miljoen is ook een beetje te weinig, hé", voegt Hartman daar met een kwinkslag aan toe. "Ik denk niet dat er een bedrag bestaat waarvoor ik daar (naar Ajax, red.) naartoe zou gaan. Nee, nee, nee."

De vleugelverdediger geeft vervolgens antwoord op de vraag waarom er zoveel rivaliteit is tussen Feyenoord en Ajax. "Zelfs in de Onder 12 speelde ik tegen Ajax. Dan is het al anders dan tegen andere clubs."

"Voor mij persoonlijk is tegen Ajax de leukste wedstrijd van het seizoen. Op één staat Ajax-thuis en op twee Ajax-uit. Dat zijn wel de leukste wedstrijden", zo onthult Hartman, die eerder dit seizoen met maar liefst 0-4 won in de Johan Cruijff ArenA en in april weer tegenover de rivaal staat.

EK
Hartman debuteerde inmiddels in Oranje en de vier interlands tot dusver smaken naar meer. Het EK lonkt voor de jonge verdediger. "Ik hoop dat als ik zo doorga, ik daar deel van mag uitmaken. Een eindtoernooi meemaken is het mooiste dat er is."

"Je kunt er nooit vanuit gaan dat je erbij bent, maar ik heb wel hele goede hoop. Als ik zo doorga, dan denk ik wel dat ik erbij ben", aldus de hoopvolle Feyenoorder, die bij zijn debuut tegen Frankrijk (1-2 nederlaag) direct scoorde voor het Nederlands elftal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je kunt Hartman bijna niet haten heb ik het idee. Gewoon een leuke welbespraakte jongen met een goed hart

29 januari 2024 om 13:16

Vind dat haten van een club of speler altijd nogal overdreven. Om iemand te haten moet die persoon je toch echt wel iets verschrikkelijks hebben aangedaan, en niet toevallig iets hebben geroepen in de media, irritant hebben gedaan in het veld of toevallig de winnende hebben gemaakt tegen de club die jij support.

29 januari 2024 om 13:28

Michiel Kramer mooi voorbeeld. Elk artikel wel een paar schuimbekkende leden

29 januari 2024 om 13:30

Het is gewoon ontzettend primitief om iemand te haten omdat hij bij een andere club speelt, of voor een andere club is. Van die volwassen gasten die het niet over hun lippen krijgen om Ajax of Feyenoord te zeggen, en dan 010 of 020 roepen. Kijk mij eens een diehard fan zijn. Echt een beetje zielig.

In het geval van Hartman moet ik inderdaad de eerste tegenkomen die hem niet leuk vindt. Ik, en volgens mij anderen op de website met mij, heb me gigantisch in hem vergist toen ik hem voor het eerst zag.

Maar goed, ik heb ook het idee dat Brobbey of Van 't Schip mensen zijn die ook bij rivaliserende clubs 'geliefd' zijn.

29 januari 2024 om 13:48

Vind Hartman idd best wel welbespraakt. Had ik verkeerd ingeschat. En goede speler, al hoewel hij beter kan dan ie nu doet vind ik. Maar zijn ondergrens is nu al een 5.5 lijkt het en dat is echt knap voor zo'n jonge speler.

29 januari 2024 om 15:52

Bij Michiel kramer komt het vooral omdat hij zelf haast schuimbekkend op het veld staat als hij tegen ajax speelt en daarbij louter aan het provoceren is. Dat schuimbekken van die leden is echt niet ongefundeerd

29 januari 2024 om 13:35

Ik haat hem niet, maar ik vind het wel een arroganteling. Eerst al in een interview dat Feyenoord net zo goed als PSV is en gisteren was hij ook heel vervelend bezig....

29 januari 2024 om 13:42

Feyenoord is onderling ook echt niet veel minder gebleken, daar doelde hij in het interview op. Het frustrerende stonden er in dat Feyenoord veel punten heeft laten liggen in wedstrijden waar ze veruit de bovenliggende partij waren. Dus het was echt niet arrogant bedoeld van hem.

Over afgelopen wedstrijd kan ik alleen zijn felle maar eerlijke duels herinneren en het opstootje langs de lijn, waar een wisselspeler van Twente meermaals een bal wegtikt als Hartman de bal wilt pakken voor een inworp. Dom van Hartman om zich te laten provoceren, maar er was er maar 1 verkeerd bezig en dat was die wisselkeeper van Twente.

29 januari 2024 om 15:33

Hartman arrogant? Hoe kom je erbij, dan moet je echt wat meer interviews kijken ofzo. Totaal niet arrogant. Ook daar was het meer Wieffer die dit (ook niet echt, maar wel meer) zei.

29 januari 2024 om 13:38

Haten om een potje voetbal, dat doe ik sowieso al niet. Heb persoonlijk wel liever mensen met een ander uitstraling in Oranje om ons land te vertegenwoordigen. Hele lichamen vol met plakplaatjes op de raarste plekken, ik vind het geen gezicht en zal er nooit aan wennen en ik vind het er dommig en asociaal uitzien. Maar goed, als je daar op gaat selecteren, dan hou je tegenwoordig weinig spelers over...

29 januari 2024 om 13:42

Nou boomer, wie wil je dan nog in Oranje hebben? Het zijn gewoon tattoo's, dat mag je best normaal uitspreken in plaats van dat kleinerende over plakplaatjes. Dan spelen we dus zonder een Lang, Depay of Weghorst. Spelers als Messi of Ramos zie je dan liever ook niet in Oranje? Houd toch op hoor.

29 januari 2024 om 13:57

Hij zegt toch zelf al dat je er niet op kan selecteren. Als hij het plakplaatjes wil noemen noemt hij ze ook plakplaatjes.

Wie ben jij om voor een ander te bepalen hoe hij zich uitdrukt.

29 januari 2024 om 14:10

@jajoh89 De term "plakplaatjes" is nogal denigrerend. Hij mag het best zeggen, maar Westend heeft dan ook de vrijheid om daar weer iets van te zeggen. Iets met een forum zegmaar..

29 januari 2024 om 14:50

Als je het denigrerend of kleinerend vindt, heb ik dus precies de goede term gebruikt, want dat was ook mijn bedoeling.

En idd, je geeft een paar mooie voorbeelden, die ik met alle plezier zou vervangen door andere jongens

29 januari 2024 om 15:15

Nou ja als je aangeeft denigrerend ofwel provocerend, dan gaat de discussie er toch wel aan want dat staat tegen de VZ regels :D

29 januari 2024 om 15:18

Dus om plakplaatjes wil jij kleinerend zijn... Dan moet je toch echt een bekrompen gedachte hebben mijn inziens... Dat wat niet past in jouw denkwijze of ideaalbeeld te kleineren.... Vind het zelfs ietwat naar 't schaamteloze neigen

29 januari 2024 om 16:48

Ik vind het ook een sympathieke jongen. Niks mis mee. Het valt alleen wel op dat dit soort berichten of bijna altijd uit de kant van Feyenoord komt. Nooit zie ik Ajax spelers met berichten waarom ze wel of niet naar Feyenoord gaan.

Zo zie je maar weer, dat Ajax en de spelers, echt alleen naar zichzelf kijken en met zichzelf bezig zijn, zoals ik het graag zie.

Tuurlijk begrijp ik ook, dat dit een vraag en antwoord is. Maar de interviewer, wilde waarschijnlijk een vraag stellen die goed ligt bij de fans...en dat is vooral...het pleasen van de echo's en afgunst richting Ajax.

Beetje jammer dit. Maar de fans zullen waarschijnlijk weer huilen van blijdschap, bij het lezen van dit artikel (Ik overdrijf, niet serieus opvatten...haha)

29 januari 2024 om 17:44

Hij krijgt die vraag van een kind..... Dat jij daaruit de conclusie trekt dat spelers van andere clubs met Ajax bezig zijn laat zien dat je niet vies bent van borstklopperij

Als die 5-6 miljoen per jaar kan verdienen dan loopt die gewoon in een Ajax shirt rond. Uiteindelijk is het gewoon werk en je kan maar 1x het verdienen.

29 januari 2024 om 13:08

Die 5-6 miljoen per jaar kan hij in het buitenland ook wel verdienenEdit: bijzonder dat men altijd op zulke manieren reageert als een speler niet komt / zegt niet voor club X willen uit te komen. Het gaat niet altijd om geld, he.

29 januari 2024 om 13:32

@zeballos,

Je bedoelt net als andere spelers die "nooit voor die club" zouden spelen, maar toch een gevoelige overstap hebben gemaakt?

Gaat niet altijd om geld, maar veel spelers roepen dingen, maar kiezen uiteindelijk toch voor het geld. Er zijn in het verleden wel meer overstappen gemaakt die nogal gevoelig lagen en niet in de lijn der verwachtingen.

29 januari 2024 om 13:47

Ik ken inderdaad maar weinig geslaagde (jeugd)spelers van Feyenoord die in de jeugdopleiding van ‘hun’ club hebben gespeeld, om vervolgens naar Ajax te gaan.

29 januari 2024 om 13:49

Noa Lang? De gebroeders Timber? El Ghazi? Of bedoel je die ook bij Feyenoord in het eerste hebben gespeeld? Edit: Leonardo ging wel naar Ajax, maar natuurlijk een Braziliaan en via NAC

29 januari 2024 om 13:50

Het is maar een vraag van een kind. Er zullen uitzonderingen blijven waarin dit gebeurt maar het is toch logisch dat Hartman zich dat niet voor kan stellen. Bij een Brobbey krijg je toch precies hetzelfde antwoord. Lekker boeiend. De kans is klein dat Hartman ooit een aanbieding zal krijgen en dan gaan we het hier lekker serieus nemen.

29 januari 2024 om 13:53

En tuurlijk zegt ie nee. Kan toch überhaupt geen ja zeggen. Zullen de Feyenoordfans leuk vinden 😂😂😂.

29 januari 2024 om 14:05

Noa Lang liep op varkenoord in een ajax trainingspak, die heeft er nooit een geheim van gemaakt

29 januari 2024 om 17:01

Dat weet je pas, als je het Brobbey zou vragen.

Die en die zouden dat ook zeggen, dus daarom...zucht!

Ik zeg altijd tegen mij zoon, dat het erom gaat wat jij doet en zegt, ga het niet recht lullen, omdat je denkt dat die en die het ook zouden doen. Dat zijn geen feiten en zo probeer je je gedrag alleen maar goed te praten.

29 januari 2024 om 13:12

Sowieso is dat niet realistisch. En als Ajax hem 5-6 miljoen per jaar gaat bieden, zijn er genoeg alternatieven die dat ook doen, waaronder de kelder van de Premier League. Soms is 'nee ik ga er niet heen' gewoon precies dat. Waarom zou hij? Er zijn zat alternatieven. Plus hij haalt uit zijn eigen buurt alleen maar ellende over zich heen.

29 januari 2024 om 13:15



Ajax kan dit toch ook bieden terwijl er geen enkele club is die in de buurt van dat salaris wil komen? Los van of dat realistisch is of niet. Dan komt 'ie echt wel

29 januari 2024 om 13:18

Welke club zou hartman 5-6 miljoen per jaar bieden op dit moment? Dus nee hypothetisch gezien zou hartman die stap best kunnen maken als hij nu zo'n bod van Ajax krijgt. Dat krijgt hij op dit moment nergens.

29 januari 2024 om 13:22

Jij denkt dat de kelder van de PL even 5-6 miljoen gaat betalen aan een linksback? Het hoogste salaris bij Burnley is pakweg 1.5 netto hoor. En al die salarissen gaan naar middenvelders en aanvallers..

En mocht je dat krijgen bij een club onderin de PL. Kan je er donder op zeggen dat er clausule bij komt dat je bij degradatie 80% kwijt raakt..

29 januari 2024 om 13:22

De enige bron waar je het nu zou kunnen checken of het ook daadwerkelijk zou uitkomen is Hartman zelf. En die geeft aan niet te gaan. Alle andere variabelen zijn niet aan de orde. Dus waar baseer jij je op dat hij toch wel zou gaan? Gezien zijn achtergrond heeft hij nu toch ook al meer dan genoeg.

29 januari 2024 om 13:28

Gemiddelde salaris (rtl, 2024) in de Premier League ligt op 5 miljoen per jaar. Sinistera zit op het tweede niveau op 4 miljoen per jaar. Malacia (misschien vergelijkbaar) zit op 4,5. De waarde van geld is daar heel anders dan hier. 6 is misschien wat overdreven, maar zit er niet gek vanaf. Maar het mooie is dat jullie blijkbaar je niet voor kunnen stellen dat een speler niet voor Ajax wil spelen. Dat is zn goedrecht toch ook? Zoveel bijzonders kan Ajax toch niet bieden. Of hte nou aan de orde is of niet.

29 januari 2024 om 14:31

Gemiddelde salaris pl.. daar telt ook die 20 miljoen van een de bruyne of haaland in mee he. Dus zijn ook zat spelers die dus een hoop kinder krijgen

29 januari 2024 om 16:46

@zytto
Hypothetisch gezien kan hij die stap niet maken, want hij geeft aan dat geen bedrag genoeg is, dus ook geen 5 a 6 miljoen.

Niet iedereen verkoopt zijn ziel. Soms wil een speler gewoon niet voor een rivaal uitkomen.

29 januari 2024 om 17:36

Het vervelende voor alle die hem op zijn woord willen geloven is dat er vele vergelijkbare situaties zijn geweest waar een speler uiteindelijk toch op zijn woorden terug is gekomen. Zelfs in de toekomst wordt zelden bewezen dat aan deze uitspraak vastgehouden wordt. Je hebt dan ook het belangrijkste argument tegen en zult daardoor de andere partij ook niet kunnen overtuigen.

Leuk altijd, die ontwapenende vragen van die kinderen. Nooit gehoord van de rivaliteit en gewoon lekker naïef.
Mooi antwoord ook van Hartman. Zelden iemand gezien waarbij de persoonlijkheid en uitstraling zo weinig met elkaar matchen.

29 januari 2024 om 13:13

Haha, nou ik denk dat het bij die kinderen ook wel een beetje provoceren is hoor. Dat soort rivaliteit krijgen ze gewoon mee van de ouders.

29 januari 2024 om 13:15

En 1 miljoen ook. Die kinderen denken ook echt dat dat een bedrag is waar spelers helemaal gek van worden haha.
Leuke jongen die Hartman. Hij zegt het zelf heel goed. Hij past perfect bij Feyenoord en niet bij Ajax.

29 januari 2024 om 13:40

"en 1 miljoen ook. Die kinderen denken ook echt dat dat een bedrag is waar spelers helemaal gek van worden haha."

Laat ze maar lekker zo lang mogelijk in die waan. Voor kinderen is het erg belangrijk dat ze leren wat de waarde van geld is, en de waarde van geld in de voetbalwereld is natuurlijk extreem losgeslagen van wat geld waard is in de gewone mensenwereld.

29 januari 2024 om 13:59

'vroeger kocht je een ijsje voor een kwartje'

Uiteindelijk gaat de waarde van geld sowieso in ontwikkeling. Voor 1 miljoen heb je tegenwoordig netaan een schappelijk huis in de stad. De prijs van mijn eerste huisje is in de tussentijd ook gewoon verdubbeld. Gaat nergens meer over. Die 1 miljoen klinkt altijd zoveel, maar je koopt er uiteindelijk ook niet zo veel meer voor.

Achja, tot hij zijn kruisband afscheurt, niet meer aan te pas komt bij Feyenoord, afzakt naar Helmond Sport en Ajax toch ineens opduikt met een jaarcontract van 3 miljoen.

Op serieuzere noot, dit soort uitspraken kan je natuurlijk alleen baseren op het moment van hoe het nu gaat. Maar het zijn mooie oneliners voor de Feyenoord achterban uiteraard.

29 januari 2024 om 13:18

'als de complete selectie nu van Ajax naar Feyenoord gaat, ga je dan mee als supporter?'

Dat zijn van die vragen van kinderen, maar het is totaal niet realistisch. Net als dat voorbeeld waar jij mee komt. Stel hij scheurt alles af en komt via Helmond weer op niveau. Dan kan hij alsnog bij Feyenoord aankloppen natuurlijk. Maar dat is allemaal zo hypothetisch. Laat lekker gaan ipv hem afvallen op een gesprek met een kind.

29 januari 2024 om 13:39

Ik val hem ook niet af op basis van dit gesprek. Val hem sowieso niet af overigens. Kan wel genieten van zijn interviews. Komt over als een leuke jongen, ook al speelt 'ie voor Feyenoord Andersom worden zulke vragen net zo goed gesteld aan Ajax spelers. Al zijn er helaas weinig spelers bij Ajax die je absoluut liever niet naar Feyenoord ziet gaan die dit ook zo zullen uitspreken.

Dit soort stukjes zijn natuurlijk ook wel riooljournalistiek van de bovenste plank. Een beetje goedkoop scoren bij de achterban.

Ten eerste, volgens mij is Ajax helemaal niet geïnteresseerd in deze jongen. Dus het is totaal niet relevant. Ten tweede kan dit je in de toekomst alleen maar tegen werken. Wat nou als hij bijvoorbeeld naar aan Atletico Madrid gaat. Daar twee jaar op de bank zit, het niet redt. Hij weinig opties heeft, en Ajax de enige Nederlandse club is die je salaris kan betalen en je even zes maanden wilt huren? Zou hij dan nog zo principieel zijn?

Het is altijd makkelijk roepen wanneer zoiets niet speelt.

29 januari 2024 om 13:21

Quilindschy Hartman krijgt in een luchtig item van het NOS Jeugdjournaal enkele vragen over onder meer Ajax.hartman krijgt van een jonge kijker de vraag of hij voor één miljoen euro naar Ajax zou vertrekken.

Jeugdjournaal met vragen van kinderen. Je bent de doelgroep uiteindelijk niet natuurlijk, maar om meteen over riooljournalistiek te spreken. Dit is niet meer dan een item dat past binnen die doelgroep.

29 januari 2024 om 13:22

Joh, dit is een item van het Jeugdjournaal waarin kinderen vragen mogen stellen.
Ga je azijn lekker ergens anders opdrinken.

29 januari 2024 om 13:23

Dit is niet eens scoren bij de achterban. Beantwoord gewoon een vraag van een kind. Als,als,als.

29 januari 2024 om 13:28

Haha hoe krijg je dit neergekalkt onder een uittreksel van een jeugdjournaal item?

verdommese 6-jarigen en hun riooljournalistiek.

29 januari 2024 om 13:35

Ondertussen maken 6-jarige in China prachtige iphones en sneakers en kunnen ze hier niet eens een normaal interview houden. Zo verliezen we de concurrentiestrijd natuurlijk op wereldtoneel.

Misschien was dit meer een artikel voor Juniorvz

29 januari 2024 om 15:38

Inderdaad man, dat kind is nog erger dan Valentijn Driessen. Gelijk zijn diploma afpakken. Sowieso dat hele jeugdjournaal joh, die kinderen zitten nauwelijks op de basisschool en die laat je dan vragen stellen. Belachelijk!!!

Vind het vooral grappig het stukje dat de rivaliteit tussen Feyenoord en Ajax.


Ik persoonlijk vind Ajax-Psv en PSV-Ajax meer hebben als Feyenoord Ajax en Ajax Feyenoord


Media maakt het voor mijn gevoel groter als dat ik als
Supporter vind.

29 januari 2024 om 13:53

De wedstrijden tussen Ajax en PSV zijn in de meeste seizoenen op sportief gebied belangrijker dan de wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord. Ajax en Feyenoord gaat meer om eer en trots.

@3ggy92,

Komt denk ik door de uitsupporters, tussen A'dam en R'dam niet mag.
Bij A'dam & Ehv wel.

Daarbij was Feyenoord jarenlang geen concurrent. Nu wel weer, wat het leuker maakt.

Als de supporters weer mogen, zijn dat weer veruit de leukste wedstrijden.

Dat zegt iedereen maar iedereen is te koop, makelijk scoren dit. Als feyenoord volgend jaar instort en weer 5 jaar rond de 8-10e plek hangt en ajax komt in topjaar met top selectie ben je weg. Helemaal als het geld er is. Zelfde met hato. Als ajax rond die 16e plek bleef hangen en niet beter werd waren ook veel ajax spelers gewoon naar feyenoord/psv gegaan als er genoeg geboden werd.

29 januari 2024 om 14:40

Moet hij er dan zo diep ingaan bij het jeugdjournaal? Als,als,als? Op iets wat waarschijnlijk nooit gaat spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren