Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronald Koeman bevestigt: Feyenoorder ontbreekt bij Nederland tegen Schotland

Laatste update:

Quilindschy Hartman komt vrijdagavond niet in actie wanneer het Nederlands elftal een oefeninterland speelt tegen Schotland, zo bevestigt bondscoach Ronald Koeman tijdens de voorbereidende persconferentie. De 22-jarige linksback van Feyenoord kampt met een blessure die hij opliep tijdens het uitduel van de Rotterdammers met sc Heerenveen (2-3 winst). De vooralsnog onbekende blessure is niet zo ernstig dat Hartman het trainingskamp van Oranje heeft moeten verlaten.

Hartman kon donderdagochtend niet meetrainen bij Oranje. “Die is met wat klachten vanuit de wedstrijd Heerenveen - Feyenoord gekomen”, aldus de jarige Koeman tijdens het persmoment in Zeist. “Dat is eigenlijk dinsdag verergerd, maar niet dusdanig dat hij terug naar de club is. Dus we hebben nog steeds goede hoop dat hij wel voor de tweede wedstrijd beschikbaar is, maar morgen niet."

Koeman verwacht niet dat de afwezigheid van Hartman problemen gaat opleveren. “Of het de plannen door elkaar gooit? Nee. Ik zeg niet dat hij niet zou spelen, maar volgens mij hebben we meerdere jongens op die positie die heel goed kunnen spelen. Het ontbreken van Hartman heeft geen invloed op onze speelstijl.”

Hartman speelde tot dusver vier interlands namens het Nederlands elftal. In ieder duel posteerde Koeman hem in zijn basiself, op de linkervleugel. In die vier optredens was de linkspoot uit Zwijndrecht goed voor een doelpunt en een assist. Door zijn start bij Oranje lijkt Hartman een goede kanshebber om in de basis te staan tijdens het EK in Duitsland komende zomer.

EK-koorts


Koeman merkt dat het aankomende EK nu al leeft binnen zijn selectie. “Het leeft enorm, spelers willen nu het beste van zichzelf laten zien. Ik verwacht dat we deze week met volle intensiteit gaan spelen en het resultaat is ook belangrijk. Hoe meer je wint, hoe groter het vertrouwen wordt in de groep.”

Schotland is een mooie tegenstander om tegen te oefenen, zo concludeert Koeman. “Het is een sterk team, dat maar net achter Spanje tweede in de kwalificatiepoule is geworden. Het is echt een vechtploeg, maar ook met genoeg individuele kwaliteit.”

Na het oefenduel met Schotland reist de selectie van Oranje af naar Frankfurt, waar gastland Duitsland komende dinsdag de volgende oefentegenstander is. Koeman hoopt in die vriendschappelijke interland wel over Hartman te kunnen beschikken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker met Blind op links. Wanneer je met 4 verdedigers start is Ake gewoon de linksback. Met 3 verdedigers zal Koeman voor Daley kiezen. Ik zou zeggen als je Dumfries toch niet passeert probeer Frimpong op links.

21 maart 2024 om 14:19

Kom op zeg, blind als wingback is 1 grote grap. Die hoort er echt niet meer bij te zitten

21 maart 2024 om 14:40

Blind zijn oproep is toch prima te verdedigen? Wat een rare opmerking.

21 maart 2024 om 14:50

Hoezo? Blind is geen wingback. Hartman en Maatsen zijn daar (veel) beter. Voor cv had je hem op kunnen roepen omdat van de ven geblesseerd is (of zelfs Botman) maar anders heb je met hem en Ake(veel) betere opties. Dus ja normaliter is het zwaar overdreven om hem op te roepen.

21 maart 2024 om 14:55

Heb Maatsen pas 2 potjes zien spelen en je kan imo echt niet zeggen dat hij daar veel beter is dan Blind. En volgens mij heeft Niels het over LCV in een 3 mans verdediging. Oh, en Botman? Die ligt er 6-9 maanden uit, dus dat lijkt me niet zo'n goede optie, laat staan een (veel) betere.

21 maart 2024 om 14:57

We hebben het toch over een vervanger van Hartman? Dat is dus als wingback. Ah maatsen beoordeel je dus op 2 matige potjes. Die hebben we van blind ook wel gezien. Blind is in helemaal niets een wingback. Maatsen is echt veel beter op die positie, dat lijkt mij wel duidelijk. Die hoor je daar dus ook niet voor op te stellen.

Ik zeg toch duidelijk als Botman en of van de ven niet geblesseerd waren?

21 maart 2024 om 15:02

Jij zegt dat Blind er niet bij hoort te zitten, volgens mij presteert hij uitstekend dit seizoen in een 5 mans defensie dus is dat een rare opmerking.

21 maart 2024 om 15:03

Ja als centrale verdediger hè. En wie heb je daar normaal als linker centrale verdediger? Ake, Van de ven en Botman. Alle 3 zijn beter veel beter dan blind. Dus logisch als hij nu als back up zit voor ake ivm blessures. Maar niet als wingback of als 1 van de 2 weer fit is. Daar is dus helemaal niks raars aan.

21 maart 2024 om 15:06

Wat zit jij ongelooflijk uit je nek te lullen Arsenal.
Echt....ik ben alles behalve een Blind fan...maar die gozer doet het juist goed op de vleugel als er 3 Cv's achter hem staan die het vuile werk kunnen opknappen.
In een 4-3-3 moet je die jongen nooit meer mee nemen want dat kan hij juist niet....maar in een 5-3-2 past hij uitstekend met z'n voetballlende vermogen.

21 maart 2024 om 15:07

Ehm, je zegt totaal niet duidelijk dat Botman geblesseerd is. Je zegt dat vd Ven geblesseerd is.

21 maart 2024 om 15:07

Ja op de vleugel waar die het al helemaal niet kan belopen. Erg logisch idd

21 maart 2024 om 15:22

Blind is nog oké als een van de drie centrale verdedigers, maar daar hebben we betere opties. Op links is het gewoon treurig, het loopvermogen, snelheid, felheid en diepgang heeft-ie niet. En zo goed aan de bal als men wil laten geloven is-ie ook niet...

Anyways, die pot tegen de Argentijnen was weer een Blind-masterclass als wingback. Huilen met de pet op was dat toen.

21 maart 2024 om 15:24

Maatsen heeft in totaal net ruim 14 volledige wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld. En ik heb daar laatst 2 slechte van gezien. Hoeveel goede heb jij dan gezien om hem als zo goed te kunnen beoordelen om hem goed genoeg voor NL te laten zijn? Dat zijn er dus niet zoveel.

21 maart 2024 om 15:25

Blind heeft 4 potjes van Girona, de nummer 3 van La Liga, gemist. 3 van die gemiste 4 potjes werden verloren. In de overige 25 La Liga wedstrijden(!!) werden er met Blind maar 2 verloren. Ik vind dat geen toeval. Met Blind is er van achteruit veel betere opbouw, voetbal, communicatie en duidelijkheid. Juist in aanvallend voetbal weet hij wanneer hij of de pass moet geven, of de man meer op het middenveld moet creã«ren. Jarenlang werd hij onderschat door vriend en vijand en dat bewijst het huidige Ajax wedstrijd op wedstrijd, maar arsenal890 zn persoonlijke vete tegen Blind is wel opvallend matig onderbouwd gezien ieder team met Blind beter gaat voetballen.

21 maart 2024 om 15:30

Myvision

Heb je het nu over Blind centraal of Blind op wingback?

21 maart 2024 om 15:32

Formus,

Maatsen zit al op bijna 30 wedstrijden op het hoogste niveau (zo goed volg jij hem dus…). Het gaat mij erom dat hij zich bewijst op de wingback positie en grote stappen zet bij Dortmund. Dan verdien je gewoon een kans.


Myvision
Ach stel je voor. Iemand heeft een andere mening en dat wordt meteen een persoonlijke vete genoemd? Triest hoor. Je kan een hele lijst noemen maar vergelijk blind nou gewoon als wingback met Hartman en maatsen. En als linker cv met Ake, van de ven en Botman. Vind je blind dan beter?

21 maart 2024 om 15:43

Dit is met name Blind op LCV, maar ik denk dat hij ook wel als "wingback" kan in een iets andere vorm dan een Dumfries bijvoorbeeld.

Ik vind Ake als LCV top. Van de Ven heb ik te weinig gezien en Botman vind ik matig en te weinig voetbal brengen, dus dan heb ik liever Blind ja. Maar Botman is ook geblesseerd.

En je kan het triest vinden, zijn prestaties in La Liga verdienen gewoon een oproep.

21 maart 2024 om 15:49

Tja beide verdienen op basis van hun spel in de PL gewoon een oproep. Beide nu geblesseerd dus dan is het begrijpelijk als je blind haalt als back up voor ake. Maar nu zal hij gaan spelen als wingback. Dat vind ik onbegrijpelijk als je een speler als Maatsen hebt die perfect past op die positie.

21 maart 2024 om 15:52

@formus, ik kijk ook geen Bundesliga maar hij is daar wel gelijk talent van de maand van de Bundesliga geworden in zijn eerste maand. Bij 3 goals betrokken in 12 wedstrijden is ook positief.

21 maart 2024 om 15:53

Eens dat Blind een oproep verdient, maar m.i. niet als wingback. Daar wegen zijn tekortkomingen gewoon te zwaar voor.

21 maart 2024 om 15:58

Ik zei niet dat blind moet spelen, Maar dat Koeman daarvoor gaat kiezen. Ik zie ook liever Maatsen, Hartman of zelfs Frimpong als linker middenvelder, alleen is Maatsen er helemaal niet bij en Hartman geblesseerd(daar gaat dit artikel geloof ik over). Blind is ook niet zo slecht als jij zegt. En met Ake, Virgil en De Ligt achter hem en jonge gasten als Wieffer, Reijnders, Simons, Gakpo, Malen kan hij gewoon belangrijk zijn met zijn leiderschap, coaching en passing.

21 maart 2024 om 16:03

Blind speelt een uitstekend seizoen en Botman is vooralsnog aan een niet zo goed seizoen bezig. De voetballende kwaliteiten van achteruit zijn, zoals je ook in Spanje ziet als je de wedstrijden bekijkt, erg belangrijk. Je bent een beetje een Japie Krekel aan het doen nu.

21 maart 2024 om 16:06

Jongens waar hebben we het over, natuurlijk zit Blind erbij. Uitstekend seizoen als LCV en hoewel ik ook vind dat je hem niet meer op linksback moet zetten heeft ie er 80 interlands (ofzo) gespeeld, dus logisch om hem in noodsituaties daar als optie te zien.

Nu heb ik Maatsen precies twee keer zien spelen hoor (tegen Psv), maar obv die wedstrijden is ie niveau Nelom.

21 maart 2024 om 16:07

Je kunt ook gewoon iemands mening respecteren hè. Ake en van de ven horen bij de beste verdedigers van de PL. Dan is het niet raar dat ik hen boven Blind zou zetten.

21 maart 2024 om 16:11

arsenal890, je moet echt iets beter leren lezen: ik zeg net ruim 15 volledige wedstrijden op het hoogste niveau. Hij heeft bijvoorbeeld veel invalbeurtjes gehad bij Chelsea idd. In mijn herinnering nog geen 200 minuten in 12 wedstrijden in de PL. Dat zijn dus ruim 2 volledige wedstrijden. En niet 12 volledige wedstrijden. Ja, ik volg hem dus beter dan jij zegt en waarschijnlijk ook zelf doet. Hoeveel wedstrijden heb jij van hem gezien dan? Naast die 2 wedstrijden tegen PSV? Die ik niet eens mee heb geteld.

21 maart 2024 om 17:46

Arsenal het probleem is dat jij je inhoud verdraaid en feiten ook zodat het meer lijkt. Dat is inderdaad dan meer een hetze dan goed een onderbouwde mening

21 maart 2024 om 17:51

Ik had het woordje volledig gemist, excuus. Ik kijk alle wedstrijden van Dortmund en Chelsea. Dus wie zal hem dan meer gevolgd hebben?

Ik verdraai helemaal niks. Ik geef gewoon mijn mening en omdat mijn mening anders is dan die van jou is het meteen ‘raar’ of een ‘hetze’.

21 maart 2024 om 18:02

Maatsen komt er wel, maar is met U21 mee, hij is dus helemaal geen optie. Gratis tip van mij: probeer zijn FUT Fantasy kaart op FIFA!

21 maart 2024 om 18:43

Hahaha zelfs als Blind 86 jaar is zou MyVision hem nog steeds opstellen als linksback of wing back. Dat hij op die positie in de jaren voor Giorona al vrijwel iedere wedstrijd constant voorbij gelopen werd maakt hem niks uit.

Achja maaakt niet uit we hebben Blind nog toch!
Zou Frimpong ook niet op links kunnen spelen?

21 maart 2024 om 14:36

Daar speelde Frimpong wel toen ik hem voor het eerst zag spelen. Dat was Europees bij Celtic

21 maart 2024 om 14:49

Idd en dat lijkt me met een uitstekend spelende Dumfries ook de enige oplossing. Dumfries - De Vrij - Van Dijk - Ake - Frimpong. Liever zie ik een 4 mans verdediging, maar ik denk dat Koeman vasthoud aan 5. Schouten-Reijnders-Xavi ervoor met Gakpo en Malen voorin.

Flekken
De Vrij
Van Dijk
Ake
Dumfries
Schouten
Reijnders
Frimpong
Simons
Malen
Gakpo
21 maart 2024 om 14:51

Dat ik dit moment ooit nog mag meemaken hier, maar ik ben het helemaal eens met een opstelling van iemand! Ik zou precies met deze elf namen gaan spelen inderdaad. Dat lijkt mij, met wat er over is gebleven, ook de sterkste opstelling.

21 maart 2024 om 14:57

Geen Depay? Vind Malen en Gakpo niet het beste duo.

21 maart 2024 om 15:27

Zou momenteel absoluut niet starten met Gakpo, tegen United ook erg slecht ingevallen weer.

Heb schijt. Zet gewoon Frimpong op links.

21 maart 2024 om 14:35

Koeman kennende zou nog eerder vragen of Dirk Kuijt is te polsen voor een terugkeer ipv frimpong op lb te positioneren. Vind het nu niet zo’n geweldige bondscoach.

21 maart 2024 om 14:49

@kevin1989,
Van Gaal, Blind, Advocaat en De Boer hielden veel langer vast aan oude en kansloze spelers en selecteerden veel minder door.

21 maart 2024 om 17:00

Ik denk dat dat niet alleen in Nederland is, Duitsland grijpt ook weer terug naar Kroos. Het is niet voor niks dat veel coaches voor ervaring gaan. Je krijgt als bondscoach weinig tijd dus dan is het niet gek dat je voor spelers kiest waarvan je weet wat je er aan hebt. Dit is volgensmij al weer de laatste periode voor de voorbereiding op het ek start, waarin je nog een aantal oefenwedstrijden speelt. Dus om in Oranje te komen moet je op een positie spelen waar je weinig concurrentie hebt of heel duidelijk laten zien dat je in Oranje thuishoort.

Dit zou wel een mooi moment zijn op dan Frimpong op de linker vleugel te proberen. Maar Koeman kennende zal hij daar Blind wel neerzetten. Dat Blind er weer bij is kan ik nog inkomen. Maar dan wel voor de back-up positie van linker centrale verdediger en niet op de linkervleugel.

Een grotere charlatan en opportunist dan Koeman bestaat er niet:

1. Bij Vitesse plotseling vertrekken midden in seizoen

2. Bij Ajax midden in seizoen vertrekken.

3. Na één jaartje alweer vertrekken bij Benfica

4. Bij PSV wéér midden in het seizoen vertrekken.

5. Bij AZ ontslagen.

6. Bij Valencia ontslagen

7. Southampton plots vertrekken.

8. Bij Everton ontslagen.

9. Nederlands elftal verlaten midden in jet seizoen.

10. Barcelona ontslagen.


Een zeer onbetrouwbare en kansloze trainer.

21 maart 2024 om 14:25

Er is natuurlijk wel een context in welke ieder van de punten te plaatsen valt, maar dat neemt niet weg dat dit een imposant negatief lijstje is.

21 maart 2024 om 14:42

Mensen zonder ambitie snappen inderdaad niet dat hij de kansen bij Valencia en Barcelona en andere clubs tussentijds heeft gepakt. Hoe het dan ook heeft uitgepakt. Topsporters als Koeman mikken op het hoogste.

Daarnaast kan je ook een lijstje maken met zijn kampioenschappen, het feit dat hij zich voor het eerst weer kwalificeerde voor een groot toernooi met oranje, goede prestaties bij Feyenoord en Southampton, maar men probeert hem in alles negatief weg te zetten tegenwoordig

Daarbij gooien clubs er te pas en te onpas trainers uit, alsof die zo loyaal zijn.

21 maart 2024 om 14:47

Als ik zo je opsomming doorneem heb je zeker een punt. Gek genoeg was Ronald Koeman als voetballer juist redelijk honkvast, 3 jaar Groningen, 3 jaar Ajax, 3 jaar PSV, 6 jaar Barcelona, 2 jaar Feyenoord.

21 maart 2024 om 14:59

En daarbij moet je proberen om je woordenschat zelf een beetje te vergroten en niet zomaar de woorden van Derksen te gebruiken.
Voor jou, een charlatan is:
1) Afzetter 2) Bedrieger 3) Beunhaas 4) Bluffer 5) Fraudeur 6) Grootdoener 7) Kwakzalver 8) Marktschreeuwer 9) Oplichter 10) Pocher 11) Praalhans 12) Sjoemelaar 13) Snoever 14) Windbuil 15) Wonderdokter 16) Zwendelaar

Onzinnig om Koeman zo te noemen omdat hij in jouw ogen minder loyaal is.

21 maart 2024 om 15:50

Zo een rijtje wat ook wel bij dit topic past. Kan je ook uitleggen hoe azijn smaakt? Alle punten kan je weerleggen en een ieder die beweert niet voor eigenbelang te gaan liegt. Je houd rekening met iedereen tot een zeker punt, dan gaat eigenbelang ook tellen.

21 maart 2024 om 16:30

Trainers worden meestal ontslagen of vertrekken plotseling dus ik snap de verontwaardiging ook niet. Mensen zoals Klopp, Simeone, Wenger, Ferguson komen zelden voor. Zolang bij een club zonder ontslagen te worden is tegenwoordig uniek

21 maart 2024 om 18:03

Erelijst als trainer:AjaxEredivisie: 2001/02, 2003/04KNVB beker: 2001/02Johan Cruijff Schaal: 2002BenficaSupertaça Cândido de Oliveira: 2005Vlag van Nederland PSVEredivisie: 2006/07Vlag van Spanje ValenciaCopa del Rey: 2007/08Vlag van Nederland AZJohan Cruijff Schaal: 2009FC BarcelonaCopa del Rey: 2020/21

21 maart 2024 om 18:04

Amen! Ongelofelijk ook dat deze vent zomaar ff terug kon komen bij oranje na dat die er bij barca uitgedonderd was. Alsof NL het zielige ex vriendinnetje van koeman is die m wel wou vergeven ej terug nemen nadat ze nieuwe vriendinnetje t had uitgemaakt

21 maart 2024 om 18:22

Niveautje

Het is toch eigenlijk belachelijk dat we nu weer de voetbalwereld even "stil" moeten zetten omdat er van die belachelijke oefeninterlands gespeeld moeten worden.. Schandalig eigenlijk.. En dan te bedenken dat er mensen zijn die er nog naartoe gaan ook.

21 maart 2024 om 14:36

Dat je de oefeninterlands belachelijk vind is een ding, maar om nou te oordelen over mensen die er naar toe gaan? Dat gaat een beetje ver niet?

21 maart 2024 om 14:41

Het is dat het even niet past in mijn tijdschema nu, maar anders had ik graag even een kijkje genomen hoor. Wat is daar mis mee?

21 maart 2024 om 16:07

Ik ga er naar toe met m'n vrouw morgen in de Arena (alweer naar de Arena). Klomp op mijn hoofd julululu zingen en gaan.

Over het algemeen wel heel weinig vechtpartijen en kwetsende spreekkoren, maar goed, je kan niet alles hebben.

21 maart 2024 om 18:04

Moet je je bij een oostblokland aansluiten wel hopen dat ze kwalificeren, die trainen jaren om te vechten op een ek of wk

Eigenlijk onbegrijpelijk dat Koeman maar 1 echte linksback heeft geselecteerd. Dat Ake en Blind zogenaamd linksback kunnen spelen wil niet zeggen dat ze daar ook goed in zijn. Bij hun clubs staan ze doorgaans gewoon linkscentraal, dan kan je niet opeens gaan verwachten dat ze eenzelfde niveau aan gaan tikken als linksback.

Dan begrijp ik het wel dat spelers doorgaans in Oranje hun niveau niet aan tikken als bij hun club.

21 maart 2024 om 14:50


Welke andere linksback zou je nog willen zien? Maatsen zou kunnen, maar vond hem de laatste keren niet echt sterk overkomen.

21 maart 2024 om 15:01

Ian Maatsen heeft sinds zijn overstap naar Dortmund flink stappen gemaakt. Deze oefen interlands waren perfect geweest om hem uit te testen.

21 maart 2024 om 15:02

Maatsen is de ideale linksback/wingback

Waarom deze jongen niet lekker terugsturen naar Feyenoord? Hij kan niet trainen en niet spelen.

Je gaat toch geen risico nemen? Is voor Feyenoord een belangrijke speler. Je hebt ook een verantwoordelijkheid naar de club en de speler zelf.

Zonde. Hartman is onbetwist de beste linksback van Nederland. Als hij dit nivo vasthoudt staat die gewoon basis op het ek

Ik zou zeker tegen een Schotland lekker 433 spelen met Verbruggen, Dumfries of Frimpong, de Vrij, van Dijk, Ake, Reijnders, Schouten, Xavi, Gakpo, Depay, Malen.

21 maart 2024 om 15:49

Kwam hier precies om dit te typen. Zo moeilijk is t niet. Hij moet nu niet gaan experimenteren met spelers, maar vastigheid creëeren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren