Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ödegaard: ‘Over twee of vijf jaar terug bij Real Madrid, ik heb geen haast'

Laatste update:

Martin Ödegaard werd door Real Madrid al verhuurd aan sc Heerenveen en Vitesse en speelt tot medio 2021 op uitleenbasis voor Real Sociedad. De aanvallende middenvelder uit Noorwegen blijft echter geduldig wachten op zijn kans bij de Koninklijke, al is het contact met trainer Zinédine Zidane erg summier. Ödegaard is een van de steunpilaren van Sociedad, de huidige nummer vijf in LaLiga.

"Het is zeker mijn doel om te slagen bij Real Madrid", vertelt Ödegaard aan AS. "Daarom heb ik daar ook een langjarig contract (tot medio 2023, red.) getekend. Maar ben ik erg gelukkig hier bij Sociedad, dus ik heb geen haast. Het maakt niet uit of ik over twee of vijf jaar bij Real terugkeer. Ik neem daar de tijd voor. Maar op een dag wil ik natuurlijk weer voor Real spelen."

Ödegaard heeft met enige regelmaat contact met vertegenwoordigers van Real, al bemoeit Zidane zich volgens de Scandinavische spelmaker niet intensief met verhuurde spelers. "Ik praat inderdaad niet met Zidane of met clubpresident Florentino Pérez. Ik heb echter wel een goede band met Federico Valverde en met hem praat ik ook soms. Hij is een goede speler en belangrijk voor het middenveld van Real."

Sergio Ramos: 'Ik wil genieten van elk moment alsof het mijn laatste is'

De huurling van Sociedad debuteerde al op zestienjarige leeftijd in de hoofdmacht van Real en Ödegaard weet dan ook uit ervaring hoe moeilijk het is voor jonge spelers als Rodrygo en Vinícius Júnior om zich staande te houden tussen de sterren van de Madrileense grootmacht. "Ik ga mezelf niet met hen vergelijken. Ze hebben veel kwaliteiten en zijn klaar om te spelen. Ze zullen echter ook op mentaal vlak stappen moeten maken."

Ödegaard kan niet kiezen tussen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi, die volgens hem van een 'ander niveau' zijn. Er zijn echter spelers die de kwaliteiten hebben om de komende jaren het Europese toneel te domineren. "Dan denk ik aan Kylian Mbappé, maar ook aan Eden Hazard, Luka Modric en Neymar. Er zijn verschillende opties. Maar Ronaldo en Messi staan nog steeds wel op eenzame hoogte."

Zie jij Martin Ödegaard ooit doorbreken bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben er nog steeds van overtuigd dat Ödegaard er wel gaat komen. Toen hij bij Heerenveen speelde viel heel Nederland over hem heen vanwege zijn te lage rendement, en las ik hier op voetbalzone alleen maar dat hij niet goed genoeg zou worden voor Real en foute keuzes had gemaakt. Toch altijd wel leuk om te zien dat zo’n speler het dan een aantal jaar later leuk doet, en dat iedereen dan ineens enorm positief is.

21 november 2019 om 11:31

@feanden je mag natuurlijk altijd je mening bijstellen als iemand nu beter presteert maar ik zag vanaf dag 1 bij Heerenveen al dat Odegaard geweldig kan voetballen. hij had zoveel momenten van klasse in zijn spel. zijn rendement was misschien nog wat laag maar jonge spelers moeten zich natuurlijk ook nog doorontwikkelen en dat waren pas zijn eerste wedstrijden op een wat hoger niveau. nu hij veel meer wedstrijdervaring heeft zie je ook dat hij veel beter is geworden

21 november 2019 om 11:48

Natuurlijk mag dat. Ik ben het helemaal met je eens. Hij heeft zich in de afgelopen jaren prima weten te ontwikkelen door constant te spelen op niveau. Overigens kwam dat lage rendement in zijn tijd bij Heerenveen ook door zijn medespelers die, met alle respect, niet het zelfde spelinzicht hadden als dat hij dat had. Ödegaard stond toen ook hoog in de lijst met de zogeheten ‘potential assists’.

21 november 2019 om 11:52

@feanden mee eens, je bent ook afhankelijk van je medespelers want niemand kan het in zijn eentje en bij Heerenveen speelde hij idd in een matig elftal

En dit is inderdaad de enige juiste reactie. Die jongen is nog zo jong en heeft nog een hele carrière voor zich. Probleem bij veel jongens in de voetbalwereld is dat ze allemaal te snel willen. Odegaard heeft misschien een kleine omweg genomen maar kijk waar die nu speelt en hij doet het erg goed. Kans is nog steeds aanwezig dat hij bij Real gaat spelen straks. Ook leuk voor al die wijsneuzen hier die zeiden dat hij voor Ajax had moeten kiezen en dom was om naar Real te gaan. Zo zie je maar dat je er ook op andere manieren kan komen!

21 november 2019 om 11:40

Die jongen zit nu "al" 4 jaar bij Madrid. Dit is inmiddels zijn 3e club en het is nog maar de vraag of die uiteindelijk bij Madrid terecht gaat komen. Als hij er komt dan is het bijna een uitzondering. Er zijn voorbeelden te over van talenten die te vroeg weg zijn gegaan en in de vergetelheid zijn geraakt. Imo maak je een grotere kans als 1 of 2 tussenstappen maakt, of het nou Ajax is of een andere club. Vaak zie je wel dat de spelers die echt slagen bij Ajax ook slagen in het buitenland.

21 november 2019 om 11:49

Hij is pas 20 jaar he. Als die op zn 16e naar Ajax was gegaan dan was het niet zeker geweest of hij daar wel was gaan spelen. Toen hij bij Heerenveen binnenkwam was hij namelijk echt niet goed genoeg voor Ajax. Hij speelt nu in een hele sterke competitie, staan 5de en speelt op hoog niveau. Dan heb je het toch goed gegaan met zn 20 jaar en heeft al veel ervaring voor zijn leeftijd. Had hij nu een Donny of Ziyech er wel uitgespeeld dan?

21 november 2019 om 12:15

Hij maakt die tussenstappen toch ook? Alleên doet hij dit via Madrid. Eerst Eredivisie, nu de Spaanse competititie. Maar alsnog wel verboden met Madrid staan, wat natuurlijk altijd lekker is.

Je leest wel af aan alles wat deze jongen zegt dat hij nog onder contract staat bij Real Madrid. Modric de kwaliteit om de komende jaren te domineren? Die man is al flink achteruit gegaan en is inmiddels ook 34.

21 november 2019 om 11:00

Modric heeft zo een zieke drop gehad ineens, die gaat aankomende zomer al vertrekken.

Ik heb echt het gevoel dat dit een eeuwig talent blijft die Real 1 nooit gaat halen. Veel te vroeg gezwicht voor het geld samen met zijn vader. Zonde. Had veel meer kunnen leren als hij andere keuzes had gemaakt. Hij heeft al aardig wat jaartjes weggegooid

21 november 2019 om 11:32

@doordebenen ik twijfel daaraan want ik zie soms momenten van hem bij Real Sociedad waar hij echt bizar mooie dingen laat zien. al zou hij Real niet halen dan weet ik zeker dat hij wel bij een andere mooie club terecht komt waar hij zijn kwaliteiten kan demonstreren

21 november 2019 om 11:50

Jaartjes weggegooid?? Is 20 en speelt bij de huidige nummer 5 van de Spaanse competitie en heeft juist super veel ervaring voor zijn leeftijd. Of hij Real gaat halen laat ik in het midden maar hij heeft helemaal geen jaren weggegooid want heeft juist super veel gespeeld overal.

21 november 2019 om 12:16

Wat is dit voor onzin. Hij is twintig en basisspeler bij op dit moment de nummer 5 van Spanje. Iedereen loôpt elkaar maar dom na te lullen. Met welke keuzes had hij verder dan dit geweest dan?

21 november 2019 om 12:37

@dylanvan Herpe... als hij voor Ajax had gekozen natuurlijk. dan deed hij nu mee om de Ballon D'or

21 november 2019 om 12:46

Dat niet maar dan speelde hij wel op een hoger niveau. Ga nou niet doen alsof hij bij Vitesse en Heerenveen nou zoveel heeft geleerd. Dat valt ook allemaal wel mee. Nee jongen ik blijf erbij. Het is niks en zal ook nooit wat worden.

21 november 2019 om 12:47

Denk dat het juist een enorm slimme zet is geweest om op zo'n jonge leeftijd gelijk naar Real te gaan. Staat goed op z'n cv. Buiten dat heeft hij verder een goed carrièrepad gevolgd tot nu toe. Bij Sociedad laat hij het nu ook zien. En hij is nog steeds pas 20 jaar. Tijd zal het leren maar tot nu toe heeft ie weinig foute keuzes gemaakt in mijn ogen.

21 november 2019 om 12:53

Doordehersens/ waar haal je dat gevoel vandaan? Ode is juist voor zijn leeftijd bijzonder volwassen en heeft samen met Zidane een mooi plan opgesteld om over twee jaar in Real Madrid 1 te schitteren. De kans in het eerste gaat hij hoe dan ook krijgen, vanaf daar zien we het wel verder. Een middenveld met Valverde Casemiro Odegaard is echt iets om naar uit te kijken in de toekomst!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren