Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Debutant Willems: 'Mijn ouders zijn trots dat hun zoontje zover is gekomen'

Laatste update:

Voor Jetro Willems was zaterdag 26 mei 2012 een dag om nooit meer te vergeten. De linksback van PSV hoorde in de middag dat hij met het Nederlands elftal mee mag naar het EK en maakte in de avond zijn debuut in Oranje, in de met 1-2 verloren oefenwedstrijd tegen Bulgarije. "Mijn ouders zijn trots dat hun zoontje zover is gekomen", zei Willems voor de camera van SBS6.

/

Willems oogde voor de pauze erg zenuwachtig, maar in de tweede helft ging het beter. "Toen kreeg ik meer ruimte en dan kan je de schroom van je af gooien en laten zien wat je in huis hebt", aldus de back. "Een basisplek bij Oranje? Zover wil ik niet kijken. Het zou kunnen, maar eerst maandag maar weer een goede training afwerken."

Aankomende woensdag zal Willems in ieder geval geen basisplaats krijgen. Bert van Marwijk heeft laten weten dat tegen Slowakije Stijn Schaars, die zaterdag inviel, op de linksbackpositie zal spelen. "Ik heb Stijn tegen Bulgarije een paar minuten geven. Woensdag krijgt hij tegen Slowakije een kans", aldus de bondscoach.

Jetro Willems moet een basisplaats krijgen op het EK

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Willems is de beste speler van Oranje.

26 mei 2012 om 23:35

Hij was vandaag inderdaad de beste en zo'n beetje de enige speler van Oranje die er nog wat van bakt. Het lijkt wel of de rest er geen zin in heeft en liever op vakantie gaat of aan vakantie toe is. Maar neem bijvoorbeeld Sneijder he. Die jongen heeft zo'n ongelofelijk kut seizoen achter de rug bij Inter. Ik snap dan echt niet waarom hij zich niet wil bewijzen? Als ik hem was zal ik na zo'n ramp seizoen mezelf willen revancheren met een goed EK, maar het lijkt wel of hij er geen zin in heeft en denkt dat alles van zelf gaat.

27 mei 2012 om 02:45

De rest wilde de bal niet hebben, stond alleen maar stil en dacht dat ze wel 'even' makkelijk konden winnen van Bulgarije...
zonder strijd en passie kom je er niet, en deze avond was een meer dan goed voorbeeld daarvoor!

27 mei 2012 om 12:09

@ imit gelukkig kan je er voor kiezen om goed te spelen he.
Typisch Nederlands dat we weer zitten te janken om een slecht resultaat tijdens een oefenwedstrijd. Ga nou niet zeggen dat je voor het WK ook maar enigzins de verwachting had dat de finale haalbaar was! Toch hebben ze het gedaan. Ik moet eerlijk zeggen dat mijn vertrouwen ook wel eens groter is geweest maar hoe sommige mensen het hier neer zetten is onzin. Anders zetten ze allemaal ff het knopje aan dat ze goed zijn :s. We willen in Nederland blijkbaar niet zien dat we hoogstens een outsider zijn op het EK. Doordat we 2 jaar geleden in de finale hebben gestaan worden we nog hoger ingeschat ook. Wat uiteindelijk alleen maar klote is omdat we niet de beste zijn. Leuke outsider mensen, verwacht niet teveel en kap met de eindeloze discussies over de lb positie etc, jullie weten het toch allemaal beter dan Bert.

27 mei 2012 om 07:36

ik vond hem slecht spelen. Hij heeft 3 leuke acties in de tweede helft. In de eerste helft deed hij niks goed. Maar als je al vind dat hij de beste speler is dan was de rest echt helemaal niks. Daar kan ik me wel in vinden.

27 mei 2012 om 10:32

Je zag wel dat manolev nadat willems eruit was veel beter was

27 mei 2012 om 11:30

Dit wordt een hele grote voetballer, blij dat hij het nu al zo goed doet.
En hij komt over als een sympathieke jongen en dat is ook mooi om te zien.

Wij zijn ook trots op jou!!

Hij heeft een geweldige toekomst voor zich!
Nu al in oranje 1! En dat als net achtiende zijnde!

Dit is toch prachtig, laatst las ik een artikel met dat die er alles voor wou doen om zo ver te komen met voetbal, om z'n ouders trots te maken. Respect voor hem, word echt een grote voetballer dit.

En nu geconcentreerd op het EK focussen Jetro.
Ik dacht dat hij matig zou spelen omdat hij vrij onervaren is, maar hij speelde een opvallend goede wedstrijd voor een 18 jarige debutant. Ga zo door!

Daarnaast zou het geweldig zijn als vmarwijk De Vrij zou halen als vervanger voor Mathijsen. Ook een geweldige voetballer.

26 mei 2012 om 23:29

Alsjebleift zeg, niet nog meer middelmaat erbij!

27 mei 2012 om 00:03

Of bruma of viergever of de vrij

27 mei 2012 om 10:29

Of Kevin Hofland, want die is oud( lees ervaren) en heeft een Fortuna verleden en daar houdt onze Bert wel van

27 mei 2012 om 13:32

Helaas is Hofland gestopt met voetballen

27 mei 2012 om 02:02

Hoe komt iedereen er bij dat hij goed speelde? Eerste helft was hij dramatisch. Verkeerde voorzetten, constant balletje op zij of terug terwijl hij een dozijn aan ruimte had en hij speelde erg nerveus.

Tweede helft was het eigenlijk hetzelfde. Buiten twee leuke acties zonder rendement was hij vrij onzichtbaar. Hij had een goede voorzet op Huntelaar, maar dat mocht ook wel na 7 verkeerde voorzetten.

Het viel ook mee dat hij geen directe tegenstander had, daardoor had hij veel ruimte en kon hij dus minder fouten maken. Nee, ik ben allerminst overtuigd van zijn kwaliteiten en ik moet hem nog maar eens zien tegen wereld aanvallers...

Het hele elftal was slecht hoor, maar hij was ook echt niet goed, niets toevoegends.

27 mei 2012 om 05:00

Een dozijn aan ruimte had? WTF is dat nou voor een uitspraak xD

OT: Super dat zo'n jongen erbij zit.

27 mei 2012 om 07:12

inderdaad ik vraag me ook af hoe de mensen hier erbij komen dat hij goed speelde.. Zo goed was hij inderdaad niet.
Maar ja dat was eigenlijk ook wel te verwachten.

Kijken hoe schaars het woensdag er van af gaat brengen. Die vind ik als linksback een betere optie

27 mei 2012 om 09:29

Ja die was goed bij de tweede goal van Bulgarije. Staat ie te wachten tot het balletje in zijn voeten valt en dan als een oud wijf ingrijpen als ie ziet dat Manolev ertussen zit. Schaars op linksback is ook een lachertje. Traag als stront die Schaars.

27 mei 2012 om 12:21

@ el fenomeno je hebt het over een lb die onzichtbaar is. Idd daar moeten elk team het van hebben. Als je lb onzichtbaar is ben je kansloos.

Daarnaast wordt het al gezegd maar dude serieus dozijn ruimte hahaha. Heb je ook in overweging genomen dat dit zijn 1ste interland is? Hij 18 jaar is? Hij dus waarschijnlijk minder risico neemt. We helaas geen betere optie hebben?

Hoe zou jij spelen je eerste interland op 18 jarige leeftijd. Wees eens niet zo achterlijk kritisch op een spel van een ventje in een nationaal elftal. Ga dan zeiken op Bert want die maakt de keuze voor Willems.

27 mei 2012 om 15:03

Voor een 18 jarige debutant deed hij het toch zeker niet onverdienstelijk?
Vergeleken met een aantal andere vol gevreten vedettes die op het veld liepen speelde hij naar mijn mening een wereldpartij!
Je kunt van zo'n jongen niet verwachten dat hij direct alles goed doet.

Schaars lijkt me inderdaad wel een betere optie, heeft meer rust, overzicht en ervaring. Enige kritiekpuntje vind ik zijn snelheid.

Doet het niet slecht als linksback. Heel aardig zelfs.

En met een Robben of Afellay voor zich blijft de rechtsback van de tegenstander wel op eigen helft. Dus dan heeft ie waarschijnlijk maar met 1 tegenstander te maken.

Het is afwachten hoe Schaars het woensdag gaat doen. Maar ik denk dat Willems gewoon onze linksback moet blijven. Hij heeft altijd al linksback gespeeld en heeft bovendien meer dreiging als hij mee op komt, can Schaars.

Hij speelde best goed vandaag. In de eerste helft wat angstig en onzeker, maar in de tweede helft kwam hij los! Mooie acties en enkele goed voorzetten (vooral die laatste). Dit kan een goede speler worden!

26 mei 2012 om 23:28

Dat weet ik wel zeker, hij heeft nu al heel mooie acties en goede voorzetten hoe moet dat wel niet over tien jaar zijn?

Zeker een hele goede speler en dat op zijn achttiende! Een basisplaats in het Nederlands elftal ( nou ja, denk ik!) ik snap wel dat zijn ouders trots zijn!

Poe poe ik vind het allemaal maar een beetje raar hoor, toen Willems werd opgeroepen werd er moord om brand geschreeuwd eveneens toen hij de eerste afvallers overleefde. Nu die er definitief bij zit en 2 aardige wedstrijdjes speelt is hij opeens wel de juiste man voor de Lb.

Ik ben het er ook wel mee eens hij is de beste optie maar dat er van dag tot dag een andere mening over hem is vind ik een beetje raar.

27 mei 2012 om 09:06

Bovendien moeten wij achter Jetro staan! Ja die jonge zal een foutje maken maar hij is nu eenmaal ons LB en ik vind dat hij het zeker niet onaardig doet!
Come on Jetro!

27 mei 2012 om 07:16

dat noemen ze nou successupporters en suppoerters die iedereen maar nalult die mensen.

Tot nu toe heb ik nog steeds geen hoge pet van hem op. Hij speelde niet goed gister. Geen enkele bal kwam aan, op 1 goede voorzet na. En als er ruimte was dook hij niet in het gat, maar steeds tikkie terug.

27 mei 2012 om 12:25

Hij speelde anders veel beter dan Van der Wiel, die toch al de enige ervaring heeft op internationaal gebied. Eerste helft was hij erg gespannen, maar ik had het gevoel dat Van Marwijk gezegd had dat hij gewoon nergens bang voor moet zijn. Dit resulteerde in een prima spelende Willems in de tweede helft.

Maar ik verwacht dan ook geen positieve reacties van jou over PSV spelers... want objectiviteit is hier af en toe ver te zoeken.

27 mei 2012 om 15:42

mijn clubvoorkeur heeft hierbij niks te maken..ik geef gewoon me mening van wat ik gezien heb. Dat ik niet achter de grote horde achterna ga die meedoen met deze hype is mijn zaak.

Als Sneijder nou een beetje van zijn vedettenuitstraling aan Willems geeft worden ze er beide beter van! Willems heeft meer in zijn mars dan hij zelf eigenlijk doorheeft, en Sneijder denkt op dit moment dat hij alles kan, terwijl ik dat tegen vind vallen.

Echt een fantastische voetballer. Passeert zelfs vrij makkelijk een mannetje. Denk niet dat er veel Lb's zijn die dat kunnen. Gaat echt een hele grote worden, en Psv, 5 jaar vastleggen en wel heel rap, voordat hij evt. een goed EK zou spelen en de clubs weer in een rijtje staan.

26 mei 2012 om 23:36

Zijn contract loopt gelukkig al tot 2016, dus de kans dat hij vertrekt is heel klein. Zou mooi zijn als hij basisspeler is, hij is nog jong en onervaren maar heeft genoeg lef om dat niet te laten merken. Vooral die tweede periode dat hij speelde bij PSV (afgelopen maanden) liet hij zien dat hij ook van waarde kan zijn in de aanval, mooie passes, veel dreiging naar voren en een goede passeeractie...

Jetro Willems, de meeste onderschatte.

Hoor dit mannetje nou is, allemaal leuk en aardig dit, maar op het ek wordt je aan alle kanten voorbij gelopen door een Ronaldo/nani/rommedahl, en dan zijn ze niet zo trots meer

26 mei 2012 om 23:45

De jongeman is op 18-jarige leeftijd linksback van Oranje en mag hoogstwaarschijnlijk op een Europees Kampioenschap spelen: de trots blijft. Daarnaast is Willems snel genoeg om de door jou genoemde spelers te kunnen bijbenen.

26 mei 2012 om 23:52

Hoor dit mannetje nou is? Dit mannetje heeft net zijn officiele debuut gemaakt als international op zn achttiende! Hij schept nergens over op, ik vond hem in zijn interviewerg bescheiden.. Verlegen is misschien wel het beste woord.. Dit is geen jongen die hoog van de toren blaast..

Ik zie Willems als de nieuwe linksback van Oranje.. Ik moet toegeven, ik was niet overtuigd van de keuze, maar Schaars is geen linksback.. Willems krijgt de kans en heeft deze vandaag gepakt! Komt goed mee op, kan een mannetje uitspelen en past in de speelstijl van Oranje.. Hoe het dan gaat tegen Ronaldo of Nani zien we wel!

Het zal mij niets verbazen als hij zich staande zou houden tegen spelers als Nani.. Rommedahl is echt een topper hoor! Willems kan hem met zijn snelheid goed bespelen.. Sterker nog, ik denk dat Rommedahl achter hem aan moet!

Wat zeuren we toch allemaal? Iedereen wist ook niet wat we met Matthijssen moesten in het centrum.. ''is het niveau dan zo gedaalt'' en ''nu kunnen we het wel vergeten'' waren de termen voor Zuid-afrika.. Nou we hebben het gezien! Al dat negatieve gedoe...

26 mei 2012 om 23:53

Ronaldo en co hadden het anders ook moeilijk

27 mei 2012 om 00:03

Dus een links back van Macedonië is beter dan Jetro, Portugal bakte er weer zeer weinig van vandaag dus we zullen zien over drie weken

27 mei 2012 om 00:38

Wat had jij allemaal bereikt op je 18e dan?

27 mei 2012 om 14:54

@ Bvillasboas

Waarom verbaast het mij nou weer niks dat jij zo'n portugese naam hebt? Ga lekker ergens anders huilen joh. Die jongen is 18 jaar en heeft net gedebuteerd in het Nederlands elftal. Wat heb jij in je leven bereikt dan dat je zo hoog van de toren blaast?

Buiten dat komt die Ronaldo amper een paaltje voorbij, dus daar ben ik sowieso niet zo bang voor.

Hij is snel, speelt aanvallend goed, kan goeie passen geven, Hehe een LB die we precies nodig hebben.

27 mei 2012 om 01:10

1 voorzet kwam goed aan, de overige 8 kwamen bij de cornervlag uit, nou nou wat een prestatie.
Weet nu al dat de coaches van Duitsland en Portugal, de opbouw bij hem gaan laten beginnen, heel leuk dat hij mee opkomt, maar laat daardoor een enorm gat vallen achter zich, enkel door zijn onervarenheid, daar gaan de Duitsers en Portugezen straks veelvuldig van profiteren
De LB is nu het zwakste schakel in dit team, zowel Willems als Schaars, vandaag kwam de penalty vanaf de linkerkant, de voorzet op 1-2 van de linkerkant, tegen bayern, de 3-2 van de linkerkant

27 mei 2012 om 09:27

Dat zijn er nog altijd meer dan van de Wiel, die geen enkele goede voorzet heeft gegeven!
En over dat gat wat hij laat vallen, moet hij dan de hele wedstrijd achterin blijven hangen terwijl die niet eens een directe tegenstander had? We spelen niet voor niets met 2 controleurs die staan er zodat de backs ook kunnen renderen in aanvallend opzicht
En dan nog iets de 3-2 tegen Bayern kwam van rechts waar Anita zich kinderlijk eenvoudig liet uitspelen en waar Bouma lucht stond te dekken i.p.v. Mario Gomez... De 1-1 vandaag was gewoon niet slim van v/d Vaart en de 1-2 kwam door een vreselijke breedte pass op het midddeveld waardoor iedereen uit positie stond geen van alle kun je de Links-back verwijten

27 mei 2012 om 11:41

Als Duitsland en Portugal deze wedstrijd analyseren komen ze er echt op uit dat alles over, voor nederlands elftal, over rechts moet, bij van der wiel.

27 mei 2012 om 13:17

@afca013

Laat een gat achter zich vallen?
Dat doet Van der Wiel toch ook als hij mee opkomt?
Zullen we dan maar Bouma lb zetten, zal met zijn sprintsnelheid geen groot gat vallen.
En bij de 1-2 was hij al gewisseld, lekker slimme reactie weer.
Willems was een van de beste spelers, hij speelde gewoon goed.
Maar dat jij dat dan niet inziet, zegt meer over jouw voetbalinzicht.

Je verliest dinsdag tegen Bayern door hem hoor, hij laat mooi zijn man lopen, kan hij leuk en aardig aanvallen, maar we gaan het zien, toch jammer dat Nederland zo krap zit in linksbacks, Pieters en Willems wat een matige voetballers

27 mei 2012 om 01:07

was de fout van de jong hoor idontknow? hij moest toch die jappanner dekken het was de fout ook van vlaar en bouma dus praat geen onzin ga jij er dan staan --'' als je alleen maar loopt te zeuren op die jongen

27 mei 2012 om 03:53

Hij praat geen onzin inderdaad.
Maher werd uitgespeeld waardoor Vlaar gedwongen werd door te dekken, met als logisch gevolg dat ook Bouma zijn man loslaat om rugdekking te verzorgen. Als Willems dat ook had gedaan dan had hij precies het doelpunt kunnen voorkomen. Maar nu stond hij een man te dekken die niet eens in de 16 stond. Zijn fout dus.

Maar dat geeft verder ook helemaal niet omdat het een ontzettend jonge jongen is met ontzettend veel potentie. Echter door zijn onervarenheid zal hij vast en zeker fouten gaan maken, wat hem natuurlijk nauwelijks aangerekend kan worden. Ik denk wel dat hij de toekomst van Oranje is dus waarom zou je hem eigenlijk ook niet opstellen? Als BvM Nigel de Jong opdracht geeft om hem een beetje extra bij te staan ben ik ervan overtuigd dat het wel goed komt.

27 mei 2012 om 09:34

Wat een gezwets zeg. Moeten ze met 3 man Ribery aanvallen? Weet niet hoor maar Vlaar gaf rugdekking en dan denkt Bouma dat ie terwijl ie al in de 16 staat met Gomez dat ie ook nog ff extra rugdekking moet gaan geven. Vertel mij eens hoe Willems dat gat in een seconden of 4 dicht kan lopen dan?

Respect voor Willems deed het heel aardig, de eerste helft weinig fouten gemaakt en veel de bal gegeven aan de mensen waarvan die dacht dat die wel de opening zouden kunnen vinden.

2de Helft denkt die bij zichzelf nu ga ik zelf maar een actie maken en dat lukte in mijn ogen 2 keer prima. Laat hem maar in de basis staan nu, het is te hopen dat de spelers voorin elkaar een beetje gaan vinden richting het EK.

Niets meer dan respect voor Willems. Bij je debuut als 18-jarige je al zo durven te laten zien, dan word en "ben" je een hele grote. Voor mij is het duidelijk wie de LB is aankomend EK.

Vind het hem goed doen. Alleen 1 ding. Heeft hij toevallig iets, of is hij zo verlegen? Tijdens het interview kreeg ik namelijk de indruk dat hij niet graag praat. Heb 3 interviews in totaal van hem gezien en elke keer reageerde die zeer koel, maar ook zeer kort. Leek wel alsof die een soort spraakgebrek of iets dergelijks heeft, of gebrek aan taalkennis ofzo? Hebben meerde mensen dit?

27 mei 2012 om 01:10

Ik begrijp wat je bedoelt hoor, maar hij is pas 18. Speelde nog geen jaar geleden in de Jupiler League. Ik denk dat het bescheidenheid is, en ook respect. Niet hoog van de toren blazen, maar het op je af laten komen.

Dat voetballers niet de beste praters zijn, is al bekend lijkt me. Hij is niet alleen een voetballer, maar ook nog eens zeer jong. Ik vind dat hij zijn hoofd erg koel houdt. Die "koelheid" en kortaf zijn hoort daar gewoon bij denk ik. Misschien heeft hij niet veel taalkennis, maakt het uit?

27 mei 2012 om 01:10

Zijn taalkennis is volgens mij niet op een hoog niveau maar dat maakt niet uit. Hij is jong dus durft hij nog niet veel te zeggen maar dat zijn taalkennis laag is dat wisten we wel, kon je vooral zien aan" elke speler ga ik killen". Beetje straattaal.

27 mei 2012 om 01:17

Mooi zo dan want killers hebben we nodig en geen Abn-ers

27 mei 2012 om 01:40

Huh, weetje wel wat je allemaal zegt straattaal, is gwn normaal.

Zeker een talent en kan zeker in de toekomst een vaste waarde worden voor het nl elftal maar of dit nu al het juiste moment is betwijfel ik nog een beetje. Ik vraag me af of hij zich staande weet te houden tegen wat sterkere landen... Ik vraag me daarom ook af of dit wel de juiste keuze van BvM is geweest.

27 mei 2012 om 01:15

Weet wat je bedoelt, maar echt veel alternatieven zijn er toch niet. Emanuelson en Anita hebben niet linksback gespeeld afgelopen seizoen, of nauwelijks. Willems, door de blessure van Pieters, wel, en ook een halfjaar Europees. Dus ik begrijp Van Marwijk's keuze zeker wel. Natuurlijk is het een gok, maar het gaat er nu meer om of hij goed wordt begeleid. Want kwaliteiten heeft die Willems volgens mij wel.

27 mei 2012 om 01:24

Ik vind dan toch wel dat we minimaal een Urby of Anita mee hadden moeten nemen. Wat nou als Willems geblesseerd raakt? Een waardige vervanger is er dan niet eens. Ik vind Schaars totaal geen linksback..... Ik vind het toch wel een aardig grote gok hoor.

27 mei 2012 om 01:28

Ik vraag het me af of het een keuze is geweest van Bert alleen, met 2 assistenten naast hem die bij PSV zitten , die zullen echt wel enige invloed op Bert hebben omtrent deze beslissing, kijk dat hij geselecteerd wordt, ok, als enigste linksback, maar wat mij zorgen baart, net zoals @jax2011, al zegt, wat bij een blessure of schorsing? Nu hebben we in feite de LB positie niet dubbel bezet, want Schaars is verre van een LB, terwijl hij met Urby en anita wel 2 mogelijkheden had om daar eventueel te spelen, en beiden kunnen ook nog eens op andere posities spelen

27 mei 2012 om 01:31

Ik denk dat Bert mans genoeg is om zijn eigen keuzes te maken. Je insinueert nu dat hij zijn oor laat hangen naar "psv'ers". Maar als Cocu en Faber voor Oranje werken, verdwijnt die Psv-achtergrond echt wel hoor. Het zijn profs. Vind het zo kort door de bocht om hier een Ajax-psv ding van te maken. Daarmee doe je de staf van Oranje tekort denk ik.

27 mei 2012 om 09:49

Laten we Cocu en Faber de schuld gaan geven! Of we gaan even objectief kijken, en dan constateren dat Anita en Emanuelson goede voetballers zijn maar totaal ongeschikt zijn als Links-back.

En jahoor, Jetro the Man wordt gewisseld en gelijk een tegen goal.

27 mei 2012 om 01:15

Inderdaad. Ik vond Schaars wel vrij pover op die positie hoor, om eerlijk te zijn.

Had zo mijn twijfels, en overigens nog steeds over Willems.
Feit blijft dat hij net tussen de 18 en 20 wedstrijden heeft gespeeld voor Psv, en om dan meteen je debuut te maken op het Ek?
Riskant maar het is niet anders.

Voor hem natuurlijk een jongensdroom, maar dat even terzijde.

Eerste helft zeer onzeker, weinig goede passes maar gelukkig gooide hij zoals hij zelf al zegt de schroom een beetje van zichzelf af.
Het talent heeft hij, hopelijk kan hij dit al laten zien op dit EK want hij is momenteel de beste keus gewoon.

Als je goed kijkt, heeft Willems ook de meeste potentie, de "vedettes"onder andere sneijder lijken wel te denken van achh, ik kan het tog allemaal wel

Willems speelt over 2 jaar gewoon bij Manchester United backs zijn schaars en de beste die er nu lopen zijn allemaal aan de oude kant.(evra, Cole, Abidal) Tel daarbij op dat Bruma als linker centrale verdediger bij een van de grootste talenten hoort op die positie en waarschijnlijk over een jaar terug naar Chelsea gaat. Stefan de Vrij gaat verassen tijdens de championsleage en zal bij een Mooie club als Liverpool komen waar hij perfect bij pas. Van der Wiel gaat naar of Chelsea of Real Madrid dan hebben we.

Willems(manchester United) Bruma(chelsea) De Vrij(liverpool) van der Wiel(real Madrid)
Kijk wie je dan hoor over een verdedigend probleem.

Maar zonder gekkigheid als je ziet hoeveel goede verdedigers er aan zitten te komen kan je niet anders concluderen dat dit verdedigende probleem tijdelijk is. Dit Ek maken we een kleine kans en zoniet kunnen we het Ek het weer proberen dan is de selectie op zijn sterkst naar mijn idee. Kuyt van Bommel en Mathijsen zullen door beteren en Jongeren spelers vervangen worden. Ik zie het wel goed komen het talent wat er nu zit aan te komen is echt een van de best die ik heb meegemaakt kan me best voorstellen dat we bij het ek hierna ineens een van de betere defensies van de wereld hebben.

Bovendien is die crisis Nederland alleen maar Gunstig Ajax en Feyenoord beginnen zich vol op hun jeugd te concentreren en we hebben clubs als Sparta ook nog met hele goede jeugdopleidingen. Laat die clubs maar kopen wij leiden ze en verkopen ze goed voor de Nederlandse economie en voor het Nederlands elftal.

Willems is daarvan een goed voorbeeld opgeleid geleidelijk gebracht en nu dan wel uit nood linksback van Nederland met de juiste begeleiding is die linksback positie misschien wel de komende 12 jaar save.

27 mei 2012 om 05:05

Ja het is egt bizar hoeveel leuke spelers er weer aan zitten te komen maar een type v. bommel zal je altijd nodig hebben.. en ik zie niemand in de nieuwe lichting die zijn "kwaliteiten" ( zeg irritant sleuren zeuren trekken zonder iets tegen te krijgen) maar goed we doen de komende jaren gewoon mee voor alle prijzen.. nu eindelijk weer eens zo'n grote prijs pakken het elftal verdient het

27 mei 2012 om 08:28

Denk je niet dat Strootman die rol op kan nemen?

27 mei 2012 om 16:42

Daar heb je wel gelijk waar van Bommel allemaal mee wegkom is ongelofelijk zolang hij niet te ver gaat kan ik er wel om lachen gister tegen Bulgarije was het ook een wonder dat hij niet geel kreeg.

En met Clasie, Strootman, Anita, Vormer komen er weer anderen soorten verdedigende middenvelders aan en De Jong kan nog wel even mee.

27 mei 2012 om 09:39

Ajax richt zich helemaal niet zo erg op de jeugd. Of je moet bedoelen eerst de jeugd wegsturen en dan later terugkopen. Bedoel ze hebben nu toch buitens uit de eigen jeugd lopen, waarom dan Narsingh halen? Snap wel dat ie in kwaliteit beter is maar denk als je echt op jeugd concentreert ga je die niet vervangen door een aankoop zodra je die gelegenheid hebt.

Zie het somber in voor Lukoki, Ozbiliz en Ebicilio volgend jaar. Jongens die dit jaar noodgedwongen nog weleens aan de bak kwamen.

27 mei 2012 om 09:49

Nou nou, dus omdat ajax narsingh wil halen, zijn ze niet bezig met de jeugd? Nu heb je het over 1 positie, waarvan gebleken is dat Ozbilic daar nog niet goed genoeg voor is.
Maar voor het gemak vergeet je ook ff v Rhijn, Boilessen, en Blind, zitten er een hoop tegen het eerste aan te hikken, en komen er steeds meer jeugdspelers bij, iets wat over jou club niet gezegd kan worden.

27 mei 2012 om 12:11

Boilesen kan je niet echt als eigen jeugd beschouwen en met Blind zou ik maar niet al te veel pronken.

27 mei 2012 om 16:01

Zeg alleen als je echt het van de opleiding moet hebben moet je vooral een Narsingh halen als je al 5 buitenspelers hebt lopen. (boerrigter, Sulejmani, Lukoki, Ozbiliz en Ebicilio).

Wij pretenderen ook niet helemaal dat we het van eigen jeugd moeten hebben, dat hoor ik jullie constant doen, maar het blijkt dat het voor grootste deel middelmaat is die zodra ze vervangen kunnen worden, vervangen worden.

27 mei 2012 om 16:45

Ik kan het fout hebben maar zou Cruijf niet her en der wat werk hebben vericht bij Ajax ik zeg dat het nu al gebeurd ik zei dat ze er nu meer mee zouden doen. Feyenoord is al iets langer bezig en van Ajax is al vaker gezegd nu de laatste tijd de jeugd de kern moet gaan worden.

De eerste helft deed Willems niks met de zee aan ruimte die hij voor zich had, ook omdat VdV steeds naar binnen trok. De eerste helft van hem vond ik daarom matig. De tweede helft kwam hij los en heeft hij een paar goede aanvallende acties laten zien.

Als deze jongen niet gaat zweven en hard werkt om zich te ontwikkelen en de komende jaren nog in Nederland blijft voetballen, kan hij in de toekomst een geweldige speler worden. Hij heeft zeker talent

Als hij goed speelt op het EK zal hij vast wel aanbiedingen krijgen van buitenlandse clubs, maar hij zou er verstandig aan doen nog in Nederland te blijven voetballen en zich niet gek te laten maken door het geld wat je bij buitenlandse clubs kunt verdienen. Eerst je sportieve ontwikkeling, dan de rest.

Net 18 jaar en nu al in Oranje

Kan misschien nog wel 20 jaar mee!
Ben benieuwd waar hij tegen die tijd speelt...

Hopelijk blijft hij bij PSV!

Ik vind het toch bijzonder dat we ons zo ontzettend focussen op een Willems, Bouma, Schaars enz. Welke fouten ze maken, waarom ze er wel of niet in moeten staan. Dat is allemaal leuk en aardig, maar waarom hoor ik echt niets over onze vedettes welke hun niveau gewoon niet halen. Geen enkele ploeg wordt bang van een Sneijder in deze vorm.
Er loopt 200 miljoen in onze voorste linies en eerlijk gezegd vond ik het een zooitje, misschien staan er wel teveel van onze dure jongens in en zal van Marwijk ervoor moeten kiezen om er enkele op de bank te planten.
Leuke goal hoor, absoluut, maar om nou steeds te roepen dat we met een Bouma of Willems geen kampioen kunnen worden. Kijk eens even naar de rest!!

Ohja, en ik weet dat dit topic over Willems gaat, maar ik lees het overal.

27 mei 2012 om 10:07

2 jaar geleden op het WK speelde nederland ook super brak in de poule fase. Niemand had toen verwacht dat we de finale gingen halen.

4 jaar geleden speelden we Italie en Frankrijk van de mat in de poule fase. Iedereen dacht dat wij wel even de finale gingen halen.

Niets is wisselvalliger dan het voetbal! (alleen het weer bij ons in Nederland)

Deze jongen kan gewoon ontzettend goed luisteren, als hij bij PSV iets neit goed deed verbeterde hij het altijd in de tweede helft en dat zie je nu ook. Deze jongen heeft echt de inzet en doorzettingsvermogen van Messi. Ik zie een mooie toekomst voor hem tegemoet. Wie weet over 5/6 jaar zien we niet Marcelo maar Willems als LB bij Real Madrid!

dat gel*l hier elke keer over als jetro tegen ronaldo komt te staan dan word ie aan alle kanten overlopen....ik denk niet dat buttner, pieters, emanuelson, anita of schaars het beter zouden doen. Willems heeft gisteren gewoon een goede wedstrijd gespeeld en betere keuzes zijn er niet voor hand

27 mei 2012 om 12:18

Dat gelul komt het meeste van Ajax- en Feyenoord-supporters die gefrustreerd zijn dat hun linksback er niet staat(die beiden een klasse minder zijn) en omdat Bert weinig Ajacieden selecteert(die ook werkelijk tekortkomen)

Niet dat alle Ajax- en Feyenoord-supporters dat doen hoor.

Willems is het grootste talent in Nederland op de linksback-positie,ook beter dan Boilesen.

Ik dacht eerst wat moet dat worden met m maar hij heb mij overtuigt.
Beste speler gisteravond!

Grappig hoe bijna iedereen hier van mening is veranderd, niemand moest er eerst aan denken om Willems mee te nemen. Nu is iedereen weer positief over hem, tot hij een foutje in de volgende oefenwedstrijd?

Af en toe een leuke actie. Hij had geen tegenstander, anders was zijn debuut heel anders verlopen. Ik weet zeker dat hij door de mand gaat vallen, net als het Nederlands elftal, vrees ik....

Hij heeft zich toch wel verassend goed stand gehouden. Maar zijn man was min of meer Manolev, en die was meteen de gevaarlijkste man aan de zijde van Bulgarije. Maar opzich een prima wedstrijd van Willems voor zijn interland debuut en dat terwijl hij nog niet zolang 18 is. Ik zie hemwel uitgroeien tot vaste linksachter van het nederlands elftal. Erg goede aankoop van Psv.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren