Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Deal raakt in stroomversnelling: Feyenoord gaat voor huur met optie tot koop

Dinsdag, 22 augustus 2023 om 07:56Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 07:58

Het heeft er alle schijn van dat Ondrej Lingr snel zijn handtekening gaat zetten onder een contract bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben volgens 1908.nl een akkoord bereikt met Slavia Praag over de diensten van de aanvallende middenvelder. Volgens het betrouwbare nieuwplatform gaat het om een huurconstructie met een verplichte optie tot koop. Feyenoord betaalt boven de drie miljoen euro. Eind deze week wordt Lingr in De Kuip verwacht.

Zowel in de voorbereiding als tegen Fortuna Sittard (0-0) en Sparta Rotterdam (2-2) is gebleken dat bij Feyenoord onzekerheid bestaat over de nummer 10-positie. Calvin Stengs en Quinten Timber zouden op die plek uit de voeten kunnen, maar wisten beiden nog niet te overtuigen. Met de komst van Lingr lijkt Arne Slot straks de beschikking te hebben over een echte nummer 10.

De 1,75 meter lange Tsjech doorliep de jeugdopleiding in zijn geboorteland bij Karvina, waarna Slavia Praag hem voor 500.000 euro wegplukte. Dit seizoen speelde Lingr drie van de vier wedstrijden op de linksbuitenpositie. Vorig seizoen stond hij verreweg het grootste deel van zijn wedstrijden als aanvallende middenvelder opgesteld. Feyenoord is sinds het vertrek van Sebastian Szymanski op zoek naar versterking op de nummer 10-positie.

Vorig seizoen was Lingr goed voor 14 doelpunten en 7 assists bij de club uit Praag. In totaal wist hij in zijn carrière 40 keer tot scoren te komen voor de Tsjechen en was hij 11 keer de aangever. Het is niet bekend of Lingr als alternatief geldt voor Luka Ivanusec, hoewel dat niet ondenkbaar lijkt. De transfer van de Kroaat lijkt steeds moeilijker te worden, daar zijn huidige werkgever Dinamo Zagreb een lastige onderhandelingspartner blijkt.


Poll

Is dit een versterking voor Feyenoord?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

56 reacties (laatste reactie door sirius)

Zou dit een versterking zijn? Ik ken deze speler helemaal niet. Hopelijk niet de vervanger voor Ivanusec. Daar waar Ivanusec's naam en kwaliteiten wat breder bekend zijn en in mijn ogen exact wat Feyenoord nu nodig heeft.

22 augustus 2023 om 08:56

Wel exact hetzelfde profiel. 24 jaar en LB/AM

22 augustus 2023 om 09:19

Het lijkt me niet dat Feyenoord nog veel meer middenvelders gaat halen. Timber, Wieffer, Zerrouki verdienen ook al een lekkere boterham volgens mij

22 augustus 2023 om 09:26

Het schijnt dat de deal ivanusec nog in leven is.
Dit is de ervager voor Ballaude.
Vorig jaar heeft Feyenoord tegen slavia praag gespeeld zoals ik me herinner speelde die hetzelfde spel als Feyenoord hoog druk zetten.
|deze speler vorig seizoen 14 goals en 7 assist zijn iig doelpunten op middenveld.

22 augustus 2023 om 09:36

Lijkt me stug dat Ivanusec nog gaat komen. Het zal Idrissi + deze jongen worden. Slot schijnt perse een keeper te willen. Onbegrijpelijk en onverstandig

22 augustus 2023 om 09:37

Bliek, volgens mij wordt Ivanusec toch echt voor de linker kant gehaald. Zeker als je deze jongen nu ook nog binnen haalt voor 10.

We hebben ook echt een 10 en een goeie vleugel speler nodig. Op het middenveld kom je totaal niet aan voetballen toe en wordt er vaak geen goeie pressie gespeeld. Op de vleugel komt alle gevaar alleen maar van Paixao. Als die een keer z'n dag niet heeft, gebeurt er aanvallend nauwelijks iets.

22 augustus 2023 om 10:41

@messi

Die keeper wordt geroepen als druk middel.
Zou mij niet verbazen als Marsman wordt aangetrokken.
Die kent de club en is vrij..

Zoals gezegd zijn de transfers van Idrissi, Ivanusec nu nog in leven.
Die verdediger komt pas als geertruida vertrekt.

En er schijnt nog een bod op Barco te liggen waar nog geen reactie van gremio op geweest is

22 augustus 2023 om 12:39

Barco speelt bij river plate, bitello is
van Gremio

22 augustus 2023 om 09:38

1 jaar contract nog en op te halen voor 3 miljoen. Ik denk dan altijd, als die zo laat in de transferperiode nog door niemand is opgepikt, kan het nooit heel geweldig zijn. Maar dat hoeft natuurlijk niet te kloppen en bovendien zou hij niet de eerste speler zijn die Slot laat floreren.

22 augustus 2023 om 10:20

Het zegt natuurlijk wel iets. Niet perse paniek maar wel dat andere opties niet beschikbaar zijn.

Als je ziet hoe goed Szymanszki het nu doet bij Fener lopen de tranen je over de wangen wetende dat we die hebben laten lopen. Zucht..

Ken deze jongen totaal niet maar erg blij met eindelijk een pure 10 in de selectie. Nu hopen dat we ook voor een 8 gaan en niet terugvallen op het betonblok Zerrouki - Wieffer alleen omdat we een echte 10 hebben, dan zit er weer wat muziek in het middenveld. Aanval en verdediging staat lekker.

Kloesoe, geef er snel een goeie sLingr aan.

22 augustus 2023 om 08:19

Laten lopen? Szymanszki kon gewoon bij Feyenoord tekenen maar heeft zelf voor Fener gekozen. Financiële kwestie, kan Feyenoord weinig aan doen.

Ben verder erg benieuwd naar deze jongen. Zijn cijfers van vorig seizoen lijken toch wel prima. Iemand die meer over hem kan vertellen?

22 augustus 2023 om 08:25

Alles was al rond, zowel met Dinamo als de speler zelf, totdat Dinamo van de embargolijst werd gehaald. Toen wilde Szymański een definitieve transferipv huur en kwam ook Fener en een paar andere Turkse clubs zich mensen in de strijd om zijn handtekening. Bij Fener kan hij netto verdienen wat hij bij Feyenoord bruto verdient en misschien zelfs meer. Dan ben je kansloos.

22 augustus 2023 om 08:57

Nee Feyenoord kon hem toen niet kopen omdat ze op de embargo lijst stonden. Daarom wilde Feyenoord huren. Ook omdat hij dan een jaar later goedkoper zou zijn om hem te kopen. Op zich logisch. Daarna gingen ze van de lijst af en mocht je weer met de handelen maar toen kwam ook fener waar hij meer kon verdienen. En daarom koost hij daarvoor. Waar op zich wat voor te zeggen is natuurlijk.

22 augustus 2023 om 09:33

Szymanszki kwam begin mei tot een akkoord met Feyenoord, Feyenoord en Dinamo waren een week later rond. Dit terwijl Dinamo pas begin juli van de embargolijst is gehaald: dat is ruim twee maanden.

Dus ja, het is wel degelijk aan Feyenoord’s eigen getreuzel te danken dat we hem zijn misgelopen. En ik snap het, Feyenoord zou de hele goegemeente over zich heen krijgen als ze geld overmaken naar Rusland, mij gaat het om het definitief tekenen van de huurdeal, daar hadden ze gewoon een klap op kunnen geven na het akkoord met Dinamo; dan had de embargo ontheffing niet meer uitgemaakt.

22 augustus 2023 om 09:39

Wat mij betreft idd echt wel de schuld van Feyenoord.
Vorig jaar hebben we (achteraf gezien) echt een goeie transfer window gehad. Dit jaar ben ik alles behalve impressed.
We zijn er flink op achteruit gegaan en heb bij iedere onderhandeling het idee dat niet het onderste uit de kan gehaald is.

22 augustus 2023 om 08:23

Het is zeker jammer dat Szymanski niet gekomen is. Hij had een goede linkerbeen en echt veel inzet.

Enige vraagteken die ik had bij hem was, in wat grotere wedstrijden zag je hem minder.

Dit is een vervanger voor Bulluade hè. Ik verwacht/hoop nog steeds op Ivanusec. En ipv Idrissi hoop ik op Sini. Al lijkt dat wat lastiger te gaan worden. Maar goed hoe dichterbij je de deadline komt hoe meer er gaat spelen.

22 augustus 2023 om 09:37

Merk dat ik een beetje murw geslagen ben met het Ivanusec nieuws, ik zie over 1,5 week wel of hij in een Feyenoord shirt rondloopt.

Sini verwacht ik niet, Idrissi wel. Dan nog een keeper en evt. een opvolger voor Luts als die weg gaat (mocht de selectie verder intact blijven) en dan lijkt me de selectie rond (gebaseerd op Arne’s woorden van afgelopen zondag).

22 augustus 2023 om 09:46

Ik lees dat Idrissi geen uitgemaakte zaak is dat hij komt en wellicht vertrekt Geertje alsnog.

Wellicht zijn we te verwend geworden, waar we voorheen onze spelers nooit kwijt raakte, vertrekken ze nu wel. Onze transferperiode bleef ook behoorlijk rustig met 2/3 nieuwe spelers en 2/4 spelers die anoniem eigenlijk weer vertrokken.

Keeper vind ik nog steeds onnodig.

Er moet hoop gebeuren en is maar een week nog te gaan.

22 augustus 2023 om 09:58

Al komt Idrissi niet verwacht ik alsnog geen terugkeer van Sini. Slot was duidelijk afgelopen zondag: wij kunnen niet nog twee of drie keer 8m aan een speler uitgeven. Ga er maar van uit dat Sini meer kost dan 8m.

Dan sijpelen er steeds meer berichten door over dat Feyenoord’s salaris huis zijn plafond bereikt, wat zelfs Sini huren lastig zou maken. We hebben aardig wat grootverdieners binnen gehaald (Ueda, Zerrouki, Stengs) en verlengd (Wieffer, Santi, Luts) plus degene die we al hadden (Dilrosun, Ali, Timber, Paixao, Hancko). Daarnaast heeft Bijlow nog een openstaand voorstel die hij nu echt wel gaat tekenen na zijn blessure.

Als Ivanusec en Lingr nog komen en een nieuwe keeper (Slot wil hem dus hij komt) gaan dat ook grootverdieners worden. Nee, ik denk dat we klaar zijn indien we niks meer verkopen.

22 augustus 2023 om 11:10

Verwacht jij verder niks meer?

Ik verwacht nog misschien rondom Dilrosun. Die is nu ook al ingehaald door Minteh in pikorde bij Slot. Luts kan mogelijk nog vertrekken.

22 augustus 2023 om 11:25

Van wat ik lees ligt Dilrosun goed in de markt maar hikt iedere club die informeert tegen zijn hoge salaris aan. Zelfde met Ali, die zelfs een lucratief voorstel uit Turkije al heeft afgeslagen.

Feyenoord zou ze morgen nog verkopen denk ik, maar ze moeten zelf ook willen. Ivanusec en Sauer links, Paixao en Minteh rechts met evt. Stengs (RB) en Lingr (LB) die er nog uit de voeten kunnen lijkt me een ideale bezetting.

22 augustus 2023 om 11:27

Ik vind het raar dat ze een vervanger van bullaude halen aangezien bullaude amper de kans kreeg om zich te laten zien. En dan zie ik de selectie dat we milambo en sauer hebben die daar ook kunnen spelen en de zelfde minuten zouden kunnen maken. Slot lijkt wel kopen om te kopen of wil onnodig veel concurrentie bieden wat voor scheve gezichten gaat zorgen.

22 augustus 2023 om 12:38

@ Samhan,

Dat had ik vorige jaar ook gezegd toen destijds er 2 LB werden gehaald en Hartman hadden we al. Ik snapte van Lopez, maar Bjorkan vond ik een rare move. Waarom moeten we iets 3 dubbel bezet hebben.

Nu ook met Milambo en Zechiel (vooral de laatste heeft echt indruk gemaakt), waarom gebruiken we niet zulke talenten. Van den Belt is nu ook gehaald en dan krijgen zulke spelers geen kans.

Voor mij gevoel hebben we nu kwantiteit ipv kwaliteit.

22 augustus 2023 om 13:16

Helemaal mee eens. Een vd belt is niet eens beter dan zechiel. Zechiel zou makkelijk mee kunnen in de kkd idem voor milambo. En buiten dat om hebben ze bij feyenoord ook nog hartjes die makkelijk op de bank zn kans kon pakken ipv een vd belt. Wat maakt belt nou eigenlijk zo speciaal? Wordt er van hem een wieffer scenario verwacht? Wieffer heeft nog iets speciaals waar die top in is maar dat zie ik bij belt niet.

22 augustus 2023 om 08:47

Het is wel wat zuur, maar we moeten ook niet doen alsof Szymanski de Eredivisie aan gort schoot. Eerlijk gezegd had ik er vooraf toch meer van verwacht en ik denk veel Feyenoorders ook, al heeft hij natuurlijk wel zijn waarde gehad.

Het valt nu alleen maar op, omdat er niet echt een adequate aanvallende middenvelder gehaald is. Stengs is beduidend minder dan Szymanski, laat staan Kokcu. Betreft deze speler heb ik nog geen mening. Ik ken hem eigenlijk niet.

22 augustus 2023 om 09:59

Het gaat er niet om dat hij de Eredivisie aan gort schoot, het gaat er om hoe belangrijk hij was in Slot’s tactiek en qua stabiliteit op het middenveld. Je bent nu je twee meest belangrijke aanjagers kwijt, dat had er ook maar één kunnen zijn.

Maar als ik jou na vorig seizoen nog moet overtuigen van Szymanszki’s kwaliteiten dat gaan wij er sowieso niet uitkomen vandaag.

22 augustus 2023 om 16:31

Je hoeft me niet te overtuigen van zijn kwaliteiten, maar ik vind wel dat Feyenoord bij machte moet kunnen zijn om een adequate vervanger te halen. Het verbaasde me al dat Slot in Zerrouki een aanjager zag in plaats van een verdedigende middenvelder en ook dat Stengs in beeld was. Dat zijn niet eens enigszins het soort spelers dat Kokcu en Szymanski zijn. We hebben vooral andere invalshoeken, denk ik.

22 augustus 2023 om 09:00

Szymanski komt elke wedstrijd van de bank, hij heeft nog geen basisplaats verdient bij Fener. Laten we dit hoofdstuk sluiten en vooruit kijken. Hopen dat Dennis zijn werk deze periode een keer goed heeft gedaan en een klapper op de kop heeft getikt.

22 augustus 2023 om 09:33

Hij kont helemaal niet elke wedstrijd van de bank af.

22 augustus 2023 om 09:41

O nee je hebt gelijk hij heeft enkel de eerste pot van de competitie in de basis gestaan... Als ik het goed zie.

22 augustus 2023 om 12:00

Nee hoor, in de Conference League ook een paar keer in de basis gestaan. Hij heeft 3 doelpunten en 3 assists in 6 wedstrijden in welke hij niet eens de volledige 90 minuten gespeeld heeft. Tevens waren het een voor een prachtige doelpunten.

Goede aankoop van Feyenoord, denk ik! Ik ken deze jongen al wat langer want ik volg o.a. de Tsjechische competitie op de voet. Heeft scorend vermogen en is altijd gevaarlijk in de Slavia aanval. Ik vraag me alleen af of Ivanusec dan nog komt?! Of het wordt, zoals elders beschreven, kiezen tussen Idrissi en Ivanusec. Ik had wel geweten wie ik er nog bij had willen komen dan! Maarja.. lastig daar.

22 augustus 2023 om 08:11

Wordt duidelijk nog en deze Lingr (nummer 10) en nog een linksbuiten, waar nog altijd vol ingezet wordt op Ivanusec. En doordat je volgend jaar pas deze Lingr koopt, hou je nu nog altijd budget over.

22 augustus 2023 om 09:10

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde 1908 komt Ivanusec gewoon en staat deze deal erbuiten. Ik wacht ook met spanning af. Wel blij in elk geval met een echte nummer 10 nu en dan komt Ivanusec dus op zijn sterke linksbuiten. Idrissi erbij voor de breedte lijkt me top.

22 augustus 2023 om 09:34

Is het een type Szymanski? Diepgang..pressie drang ..scorend vermogen ..veel strijdlust?

22 augustus 2023 om 12:02

Op de voet nog wel. Daar kan ik alleen maar bewondering voor hebben.

Ik snap de constructie huren met verplichte koop nooit zo goed. Dan koop je 'm dus toch gewoon?

22 augustus 2023 om 08:28

In feite een uitgestelde betaling van de transfersom. Dat kan belangrijk zijn voor het sluitend houden van de begroting. Feyenoord gaat wat dat betreft gedisciplineerd te werk.

22 augustus 2023 om 08:31

Klopt. Alleen hoeft Feyenoord dus niet direct te betalen. Nu blijven ze meer transferbudget houden om nog enkele versterkingen te doen.

22 augustus 2023 om 08:44

Boekhoudkundige oplossing, zelfde als bepaalde bonusconstructies (zoals bij Kokcu) om niet de hele transfersom in 1 keer op 1 jaar te moeten schrijven.

22 augustus 2023 om 14:26

Maar je kan ook kopen en een transfersom betalen in termijnen, dus dat zal het verschil niet zijn. Ik zou eerder denken dat die verplichte optie tot koop ingaat als er aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Ik ben wel benieuwd wat er zou gebeuren als de speler tijdens de huur periode zwaar geblesseerd raakt. Bij koop heb je als nieuwe club volledig het risico, maar afhankelijk van hoe de afspraken zijn geformuleerd zou het kunnen dat er dan nog een uitweg is onder die verplichte optie tot koop.

Schijnt de vervanger van Bullaude te zijn. Dat betekent dat Stojkovic iiig niet komt.

22 augustus 2023 om 09:00

Dat laatste is al een week bekend,.

Nooit van gehoord, maar ik weet alsnog zeker dat-ie beter is dan Stengs.

22 augustus 2023 om 10:34

Om heel eerlijk te zijn komt hij op mij over als de Tsjechische Guus Til of Davy Klaassen. Totaal niet verfijnd maar wel altijd op de juiste plek voor een goal.

We gaan het zien, maar ergens heb ik het gevoel dat dit meer een paniekaankoop is dan beleid. En dat gevoel is gebaseerd op helemaal niks anders dan mijn onderbuik!

22 augustus 2023 om 10:51

Aan de ene kant kunnen we dat soort goals wel gebruiken, maar we missen vooral creativiteit. Ik baal vooral dat die Ivanusec toch niet lijkt te komen. Treuzelen we dan zo of is Zagreb gewoon vervelend.

22 augustus 2023 om 10:57

Kroatische media melden net dat het rond is met Ivanusec. Ben benieuwd, die zaten tot nu toe elke keer juist met hun berichtgeving.

Hem en Ivanusec nog halen, zou top zijn voor Feyenoord zeg!

Dilrosun nog eventueel slijten en Idrissi nog huren voor erbij?

Mooi, nu Ivanusec nog afronden....dan ziet het er wat beter uit. Komende zondag moet je gewoon winnen, anders kan je stoppen met proberen wederom kampioen te worden. Ben benieuwd hoe Slot begint zondag, want het is duidelijk dat het niet loopt met de basis van afgelopen twee wedstrijden.
Misschien een Ueda gewoon vanaf begin erin

Goed nieuws nu Ivanusec nog binnenhalen en afscheid nemen van Kasanwirjo/ali of Dilrosun.

Betekent dit dat Stengs dan naar de bank gaat? Als hij namelijk verder terug op het middenveld wordt gezet heb je al helemaal niets aan hem aangezien hij dan meer moet verdedigen. Ik had als ik Feyenoord was gewoon geprobeerd Clasie terug te halen. Heeft het vorig jaar echt goed gedaan en zou samen met Wieffer perfect op het middenveld passen.

Waarom is elke feyenoord supporter eigenlijk zo gewild op de transfer van Ivanusec?
Ik ken de speler niet, maar zie zijn cijfers, lijkt me niet zo overtuigend. Is hij voetballend zo goed? Is dat de man die Feyenoord aan het voetballen moet krijgen?
Zie ook dat hij 24 is, en nog nooit een minuut heeft gemaakt in het nationale elftal.

22 augustus 2023 om 12:09

Denk dat je naar de verkeerde Ivanusec kijkt dan, want hij maakte 6 jaar geleden op 18-jarige leeftijd al zijn debuut en scoorde in zijn tweede interland.

Zijn stats zijn vooral indrukwekkend in zijn laatste seizoen, daarvoor was het erg magertjes, eens. Volgens de volgers van het Kroatische voetbal is dat omdat hij sinds vorig seizoen op linksbuiten speelt en niet meer in de schaduw staat van de vorige topspeler op linksbuiten, Orsic, en sindsdien de smaakmaker van het elftal is.

De meeste Feyenoorders zijn denk ik vooral enthousiast geraakt door de CL voorrondes waar hij indruk maakte. We gaan het zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV3943
2.Feyenoord3229
3.AZ2923
4.FC Twente2711
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. StengsMiddenvelder133
Q. TimberMiddenvelder134
Igor PaixãoAanvaller133
S. GiménezAanvaller1316
M. WiefferMiddenvelder122
R. ZerroukiMiddenvelder110
Y. MintehAanvaller103
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

0 fans
Middenvelder, 25 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren