Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Deal beklonken: Van Persie na elf jaar weg uit de Premier League

Laatste update:

Het is officieel: Robin van Persie zet zijn loopbaan voort in Turkije. De spits maakt voor naar verluidt zeven miljoen euro de overstap van Manchester United naar Fenerbahçe en gaat daar een driejarig contract ondertekenen. Dat maakt de club maandagmiddag via de officiële kanalen wereldkundig. Dinsdagavond 18.00 uur Turkse tijd wordt Van Persie voorgesteld aan pers en publiek.

/

Voor Van Persie komt daarmee een definitief einde aan zijn periode in Engeland. De nu 31-jarige aanvaller stapte in 2004 over van Feyenoord naar Arsenal, waar hij acht jaar lang zou blijven spelen. In de zomer van 2012, kort na het mislukte EK in Polen en Oekraïne, vertrok hij naar Manchester United. Daar ging in zijn eerste seizoen eindelijk zijn grote wens in vervulling: kampioen worden van de Premier League.

Het tweede jaar van de Nederlander bij the Red Devils was minder en het afgelopen seizoen viel hij nog verder terug. United gaf hem dan ook te kennen dat hij deze zomer in principe uit mocht zien naar een nieuwe werkgever. Dat is dus snel gelukt: Van Persie treedt in Istanbul in de voetsporen van onder meer Dirk Kuyt en Wesley Sneijder, die de afgelopen jaren ook naar Turkije kwamen. Van Persie komt Sneijder komend seizoen regelmatig tegen in de beladen duels met rivaal Galatasaray. Kuyt speelt inmiddels weer voor Feyenoord.

OFFICIEEL - Robin van Persie wordt morgenavond gepresenteerd bij Fenerbahce! #transfer #veelsucces #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Fenerbahçe is een goede keus van Robin van Persie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtige club,prachtige stad,prachtig land,goed salaris.lekker weer,lekker eten. Hij gaat er op vooruit. Beter dan t koude Engeland.

13 juli 2015 om 14:12

Juist, mensen die niet willen begrijpen dat je EPL en de Super Lig niet kan vergelijken blijven me verbazen.

Van Persie is misschien - in hun ogen - niet meer genoeg voor de Epl, maar de Super Lig is heel wat lager, en hij kan hier gewoon vlammen, Robin is zonder nu al een bal aan te raken beste spits in Turkije en dat kan niemand ontkennen.

14 juli 2015 om 00:03

Wat kan jij overdrijven zeg, Persie zonder een bal aan te raken beste spits van Turkije???? Van Persie heeft 1 goed seizoen gespeeld dat was toen hij kampioen werd met Man U, hij heeft werkelijk niks meer laten zien daarna, van Persie is traag, vaak geblesseerd, en niet meer zo efficient als voorheen hij gaat toch niet zomaar naar Fener? Doe je FB bril af man afschuwelijk hoe jij Persie zo ophemelt terwijl hij helemaal niks van zijn oude vorm heeft.

13 juli 2015 om 14:27

Tja, vind dat ''lekker weer'' en ''lekker eten'' altijd maar matige excuses. Een voetballer zal echt niet zeven dagen per week döner of kebab eten ( vind ik zelf ook heerlijk, maar zoiets gebeurt gewoon niet) en ik denk niet dat je in Manchester eten krijgt dat niet te pruimen is. Daarnaast weet ik niet hoe het weer is in Istanbul gedurende de herfst en lente, maar als ik voetbal mag het van mij altijd fris zijn i.p.v. warm.

13 juli 2015 om 16:03

Lekker eten ben ik wel met je eens, neem aan dat je in Manchester ook wel Turks, Grieks, Italiaans, Frans Argentijns kunt eten.
Maar het weer vind ik een hele goede reden om te vertrekken, de gemiddelde temperatuur is in de winter zo'n 10 graden in Istanbul en in de herfst en lente zo'n 19 graden, met alleen in de winter aardig wat regen, nou ja aardig wat, dan valt er in een maand wat in Manchester in een week valt.

13 juli 2015 om 16:21

Dat klopt ook wel weer man, hangt ook wel van persoonlijke voorkeur af. Ik voetbal liever niet wanneer het warm is en ja met dat eten.. inderdaad een dooddoener. Maakt echt niets uit of je nu in Istanbul zit of Manchester, je moet toch letten op wat je eet. Elke dag döner, was het maar zo'n feest.

13 juli 2015 om 17:43

Doner en kebap zijn slechts een puntje van de sluier, je moest eens weten wat voor lekkers je allemaal hebt in de Turkse keuken.. Maar voor de rest vind ik dat ook een slap excuus hoor. Ik denk dat een voetballer zijn keuze net zo min baseert op het eten als een chefkok het baseert op het voetbal in een bepaald land..

13 juli 2015 om 18:04

Dat snap ik man, was ook maar een globaal voorbeeld. Maar inderdaad, een voetballer moet gewoon gezond eten en ik weet niet of een salade in Turkije nu beter smaakt dan een salade in Engeland haha.

13 juli 2015 om 18:31

Haha doner en kebab, de Turkse keuken is wel wat uitgebreider dan dat he vriend.

13 juli 2015 om 19:14

Lees mijn reactie hierboven. Ik geef zelf aan dat het een globaal voorbeeld is.

13 juli 2015 om 14:39

Robin gaat er zeker op vooruit. De man oogt inmiddels als grijze 40'er. Lekker natafelen in turkije is dan een prima optie. Met twee vingers in de neus veracht ik dat hij daar alsnog toscorer wordt en dus een held - en in Turkije weten ze wel hoe ze met helden om moeten gaan.

13 juli 2015 om 14:48

La Brujita. Vrees dat van Persie dat zelf ook denkt. Maar stiekem is het ondertussen gewoon slappe hap in de duels en staat zijn vizier al lang niet meer op scherp. Als de turkse verdedigers geen angst hebben voor hem en er kort opzitten dan krijgt hij nog een behoorlijke klotetijd in turkije.

13 juli 2015 om 15:09

domste keus van van Persie. had beter naar Italië kunnen gaan. deze stap had ie ook nog wel op zn 34ste kunnen maken.

en het enige wat goed is is het salaris, want lekker eten vind je daar ook niet. allemaal zo standaard en barweinig wat he krijgt geserveerd.

maar hansworst zal wel zo n standaard costa toerist zijn die het al lekker vind als het geen gestampte aardappelen zijn.

13 juli 2015 om 15:34

net een teleurstellende vakantie Turkije achter de rug?

Als Van Persie bijvoorbeeld naar Juventus was gegaan, dan zou dit idd blijk geven van ambitie en honger om voor prijzen te spelen. Maar de trainingskampen daar zijn zwaar en lang van huis.

Van Persie vindt het wel best zo, met de moskee om de hoek...

13 juli 2015 om 15:57

Haha, zo een onzin dit.
mja we zijn het al gewend dat mensen die totaal geen benul hebben hoe Turkije is toch er zo veel over kunnen praten
Eten is gewoon goed in Turkije, is mooi meegenomen maar ik denk dat het inderdaad salaris is waarom ie is gekomen. Nu maar hopen dat RVP ook kan knallen, met zo een monsterteam als Fenerbahce moet dat wel goedkomen ( Nani,diego,stoch achter RVP )

13 juli 2015 om 15:50

Persie kan en nieuwe start maken zonder die vervelende Van Gaal.

Manchester United verkoopt haar spelers altijd voor te lage bedragen, zes-zeven miljoen euro is echt niets (ook niet voor een speler met een contract van een jaar) vergeleken bij de bedragen die momenteel betaald worden.

13 juli 2015 om 14:15

Van Persie heeft geen restwaarde meer en kost veel salaris voor Fener. Tel daarbij op dat United van hem afwilde en het is logisch dat je op een laag bedrag uitkomt. Als hij meer had gekost, had Fener gewoon de stekker eruit getrokken en dan had United nog met hem opgezadeld gezeten.

13 juli 2015 om 14:24

Vergeet niet hou oud Van Persie al is. Ik zie hem alleen maar slechter worden dan die nu al is...

13 juli 2015 om 14:27

Neen, als Robin bleef kreeg hij een loyaliteits bonus van 12.5 miljoen of meer. Maar in andere gevallen (denk aan Nani) zijn die voor veel te weinig verkocht.

Succes! Nu op het oude niveau terugkeren, zodat we nog een keer van je kunnen genieten tijdens het EK!

Ik blijf het zonde vinden. Hij had naar veel betere clubs kunnen gaan in een betere competitie.

13 juli 2015 om 14:43

Dat had hij ook zeker gekund.. Maar gezien zijn keuze wilt hij graag de absolute nr. 1 spits zijn van een club en miss ook wel van de competitie.

Neemt natuurlijk niet weg dat hij in Turkije als een absolute held behandeld wordt. Plus hij zal qua verdienste hier heel erg goed zitten.

Wat een premier league held, gelukkig nog wel in dubbele cijfers afgesloten qua goals afgelopen seizoen. Wordt een mooie titelstrijd in Turkije!

13 juli 2015 om 14:17

Ja even kijken wie dit keer onze concurrent wordt in de titelstrijd.. Er is altijd 1 ploeg die meedoet om de titel, en elke jaar veranderd er een concurrent.

13 juli 2015 om 14:22

Ondanks dat de concurrentie voor jullie "verandert" elke jaar,heeft Gala de meeste kampioenschappen,nationale bekers,super cups,Europa cups..

Gelukkig speelt Gala niet elke jaar om de prijzen..

13 juli 2015 om 14:48

Bedankt voor het corrigeren lincoln.

13 juli 2015 om 17:21

Lekkere PL held. Twee echte wereldseizoenen, de rest was goed maar geen hoofdstuk in de geschiedenisboeken. Zo ook zijn titel bij United, het is 1 van de velen. Over tien jaar zal er weinig worden gepraat over die ene titel van United met RVP. Ze hebben op mooiere manieren titels behaald en met mooiere/betere spelers/teams.

Indd een mooie stad mooie club mooier weer, enige waardoor hij er niet op vooruit gaat is de kwalititeit van de competitie (hoewel waarschijnlijk iets hoger als de eredivisie)

Fenerbahce heeft geen enkel bedrag bekend gemaakt op haar officiele site, dus hoe komt Voetbalzone nou aan 7 miljoen euro ? Fenerbahce is beurs genoteerd, en maken niks op hun site bekend voordat het door gegeven wordt aan de Kap.

Simon Kjaer 7.6
Fernandao 4.5
Sener 1.5
Nani 6
Ba gehuurd
Fabiano gehuurd
Josef 8
Van Persie ? ( 6/7 , sommigen zeggen 4.5 )

We geven bijna elk jaar zoveel geld uit, nu de belachelijke buitenlandse regel weg is.. Betaal je ipv 5 miljoen voor een Serdar nu 6 miljoen voor Nani.

Las net dat Nani + Van Persie nog minder gekost heeft dan Emenike ! Wat een deal zeg, super.

13 juli 2015 om 14:13

Inderdaad, Emenike werd gekocht voor 13 miljoen euro.

Weet iemand hoeveel hij gaat verdienen in Istanboel?

13 juli 2015 om 14:33

Tussen 4 a 5 miljoen, hij verdiende de dubbele. Kon dus ook een jaar rotten op de bank en de dubbele pakken.

13 juli 2015 om 14:42

Je kunt van van Persie niet zeggen dat het een geldwolf is. Indien hij nog een jaar bij Man u bleef, had hij recht gehad op een loyaltybonus van naar verluidt 15 miljoen, naast zijn jaarsalaris (!!).

13 juli 2015 om 14:45

Nou geloof me maar dat hij achter de schermen echt wel een gouden handdruk meekrijgt hoor!!
Ik denk echt niet dat v Persie 15M + salaris zomaar even opoffert voor speeltijd bij Fener..

Pff waarom tekent hij een driejarig contract, dan is hij alweer 34 jaar. Ik had hem wel weer in het shirt van Feyenoord en Excelsior willen zien. Helaas is hij dan al net zo oud als Dirk Kuyt.

13 juli 2015 om 15:13

Denk dat een Excelsior super blij moet zijn met een 34 jarige Rvp. Terug keren bij Feyenoord heeft RVP nooit over gesproken.

13 juli 2015 om 15:33

Ik zie hem op z'n 34ste wel teruggaan naar Feyenoord, net als Dirk Kuyt. 3 prachtjaren beleven in Istanbul en dan afbouwen bij Feyenoord.

Dat denk ik inderdaad ook niet. Hij zou vast wel een soort van tegemoetkoming hebben gekregen, maar toch het geeft wel aan dat niet iedere speler voor het geld kiest en dat sportieve redenen, zoals een plekje in de EK selectie voor hem belangrijker is.

Kijken of hij net zo 'groot' wordt als zijn grote vriend Pierre ;-)

Wat een held is die Terraneo toch zeg. Als het aan Hasan Cetinkaya lag gingen we vol voor Joel Campbell en Luiz Adriano maar deze man haalt ff doodleuk Nani en Van Persie!

Nu nog een goeie middenvelder naast Topal en Volkan Sen voor de breedte en we zijn dit seizoen niet te stoppen in Turkije en minimaal kwart finale Champions League

13 juli 2015 om 15:26

Laten we eerst eens de voorrondes zien te overleven, die mij al lastig genoeg lijkt gezien de kans op zeer lastige tegenstanders, dan praten we wel verder.

13 juli 2015 om 15:27

Eerst maar eens zorgen dat we de voorrondes doorkomen he, dat is al een hele grote klus opzich

13 juli 2015 om 16:15

Enige wie problemen kunnen opleveren zijn Valencia, Man Utd en Lazio, de rest kunnen we allemaal verslaan.

13 juli 2015 om 17:04

Shakthar.. Monaco..

13 juli 2015 om 17:34

Shaktar is allang al niet meer de Shaktar die het was plus het vertrek van Luiz Adriano en Dougls Costa maakt het alleen maar moeilijker voor ons, Lucescu heeft ook nog eens gezegd dat die Fener wilt ontlopen in de loting dus zij zijn de gene die bang moeten zijn en niet wij.

Monaco heeft mij nog steeds niet kunnen overtuigen enige speler waar gevaar van kan komen is Moutinho. Dus als zij zich niet gaan versterken met een paar namen moeten Monaco ook een niet al te moeilijke klus zijn, ik zeg 70/30 voor ons

13 juli 2015 om 17:46

Dan heb jij overduidelijk Shaktar tegen Monaco ( weliswaar een oefenduel ) niet gezien. Shaktar speelde als een sprookje, ze zijn aanvallend echt ongelofelijk sterk. Liever niet

13 juli 2015 om 23:34

Maat sorry maar door je reactie kan ik zegge d tjij niet op de hoogte bent van de voetbalwereld...

Shakhtar is ready. Ze zullen ons compleet wegspelen.

Monaco is gevaarlijk. Erg gevaarlijk. Ze hebbe betere spelers dan alleen moutinho.. en voor je eigen kennis op te doen ga maar even internetten. Zij zijn met een groot project bezig.

Kansen fener tege SD en Monaco: 72 tegen 25.

prima club, stad, en salaris. uitstekende keuze om voor 3 jaar te tekenen. In plaats van nog een jaar te banken in een betere competitie. Ik zie hem er wel 25 inleggen, wat hem meteen de held van Turkije maakt.

Of hij goals maakt in Turkije of in Engeland. Dat maakt niet uit.

Ik hoop dat dit goed gaat uitpakken.. Vanpersie in vorm is DO DE Lijk, maar uit vorm is het heeel veel geld weg

Ik vind dat Fener echt 1 van de beste verdediging van Europa heeft staan. De rb en lb zouden bij elke topclub in de basis staan. Dan heb je Egemen ongetwijfeld beste cv van turkije. Ik vind de middenveld heel matig ze hebben 5 verdedigende midmids. Topal topuz emre selcuk en mereiles en met potuk en diego 2 creatieve. Volgens mij is al emre weg maar daar mag mereiles en selcuk erbij. Ik vind de aanval gewoon redelijk. Ik vind alleen Sow topclub waardig

13 juli 2015 om 16:02

heb jij onder een steen gelegen ofzo?
Emre + Selcuk zijn weg. Egemen is weg?
"facepalm"

13 juli 2015 om 16:23

Van emre wist ik het wel maar selcuk niet. Is egemen ook weg dan?

13 juli 2015 om 16:36

Vooralsnog op papier de beste namen tov de rest in Turkije. Dat ongetwijfeld

13 juli 2015 om 16:39

ja en mert ook

Hoe dan ook een sensatie!
Wanneer RvP naar een europese subtopper zou vertrekken, lees: Spurs, Lazio, Inter etc. Dan zouden genoeg mensen superenthousiast zijn en geloven in Rvp.

Nu er voor Turkije of Rusland, zandbak wordt gekozen hebben mensen een gekleurd beeld. Zeer jammer dit.

Robin van Persie naar Fenerbahce? Top transfer voor de turken, hij gaat het daar onveilig maken. Zelf ben ik voor Galatasaray, maar deze transfer vind ik top.

Robin van Persie is nooit een echte spits geweest vond hem nooit Pasen Bij man utd Enigste wat hem heel hoog Houde was zijn mooie doelpunten die hij scoorde

Volkan
Gokhan - Kjaer - Alves - Caner
Topal. - Josef
Nani. Stoch
Van Persie
Fernandao

Bank: sow, meireles, alper, sener, hasan ali, fabiano, krasic

Verkopen: diego, topuz, holmen voor 6-7 mln bij elkaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren