Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Wolf: ‘Dat is nou precies het ‘etterbakkie’ dat Feyenoord nodig heeft’

Laatste update:

Feyenoord verloor donderdagavond de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen met 1-0 en begon daardoor slecht aan de play-offs. Zondag zal het beter moeten in De Kuip, willen de Rotterdammers een ronde verder komen. Lex Immers kan er dan niet bij zijn, want hij heeft last van een blessure. De middenvelder miste de eerste wedstrijd ook al en dat is best spijtig, meent John de Wolf.

/

De robuuste oud-verdediger had voor Feyenoord graag gezien dat Immers wél inzetbaar was. “Dat is nou precies de aanjager, het ’etterbakkie’ in het veld dat Feyenoord in dit soort wedstrijden nodig heeft. Nee, misschien is hij niet de sierlijke middenvelder, maar hij kan wel een tik uitdelen, hij geeft de hele ploeg een stimulans”, legt De Wolf uit in De Telegraaf.

In de ogen van De Wolf wordt Immers te vaak onderschat: vroeger had hij graag types zoals hij in zijn eigen elftallen. Immers straalt ook onverzettelijkheid uit en dat heeft de rest van Feyenoord ook nodig, zegt De Wolf. “Er is in deze fase slechts één boodschap en dat is ’willen winnen’.”

Feyenoord had Lex Immers goed kunnen gebruiken in de play-offs

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

inzet heeft ie wel en is ook een etterbakkie maar hij komt voetballend gewoon zwaar tekort voor een club als feyenoord.. en heeft veel teveel kansen nodig

combinatie met pelle ging het aardig maar wanneer hij het zelf moet doen lukt het niet

23 mei 2015 om 07:31

Feyenoord heeft genoeg spelers die een tikkie kunnen uitdelen, sterker nog Feyenoord is een vechtploeg als Atletico. Ze moeten het van het hard werken hebben en dan hebben ze met El Ahmadi, Clasie, Kazim, Wilkshere, genoeg jongens die een tik kunnen uitdelen.

23 mei 2015 om 07:36

kazim kan inderdaad wel tikken uitdelen😂

23 mei 2015 om 07:36

helemaal waar, ik heb die immers nooit wat gevonden voor feyenoord.. een stapje lager zou beter bij hem passen, alleen zou ik niet weten bij welke club hij zou passen, misschien utrecht

23 mei 2015 om 08:20

Hahahahhaa 'dit feyenoord is een vechtploeg als athletico.'

Wat een grap. Er zitten juist weinig echte vechters tussen. kazim natuurlijk, immers, maar dan houdt het echt op. En er werd juist een periode heel goed positiespel gespeeld, zoals bv de wedstrijd tegen ajax. Alleen die vorm os compleet weg. Was het maar een vechtteam, dan hadden ze go ahead thuis nooit verloren.

23 mei 2015 om 08:48

Ik zie Kazim laatste tijd niet zo hard werken.

23 mei 2015 om 09:19

Haha, wat een grap, vechters als Atletico....
Weet je wat het grote verschil is? Bij Atletico kunnen de mannen die een tikkie kunnen uitdelen ook nog voetballen. Dat kun je van Immers en van die maffe Kazim al helemaal niet zeggen. Het is gewoon puur gebrek aan kwaliteit. Net zoals bij Ajax op bepaalde posities.

23 mei 2015 om 11:56

Nou als je atletico in Spanje pakt en feyenoord in Nederland is het best wel vergelijkbaar hoor..

Feyenoord heeft met toornstra kazim clasie en el ahmadi echt wel vechters

23 mei 2015 om 13:44

Totaal niet vergelijkbaar! Kazim is gestoord, kan totaal niet voetballen. El Hamadi is een middelmatige voetballer en deelt zelden zinvol uit. Toornstra is ook niet een speler die veel nuttige overtredingen maakt. Clasie is de enige van het stel die het voetballend en fysiek goed doet.

Kom op man, met Immers win je de oorlog niet. Belachelijk dat een non voetballer als hij de nr 10 is van Fey. Koeman gebruikte hem nog als 2e spits rondom Pelle, dan leek het nog wat.
Ik ben het eens dat je een klootzak in de ploeg moet hebben, maar niet op die positie. En daarnaast kan El Ahmadi ook wel een tik uitdelen en Clasie ook

23 mei 2015 om 07:45

Eens hoor. Dat is heel typerend voor het probleem daar. De arbeidersmentaliteit wordt in de kuip altijd verheerlijkt waardoor beperkte spelers als Immers op handen worden gedragen en veel te veel krediet krijgen van trainers. Och hij werkt altijd zo hard, hij is zo belangrijk voor de teamgeest. Ze zijn zo dol op hem dat ze niet zien dat hij de ontwikkeling al twee jaar in de weg staat.

Onder Koeman neigde het toch naar meer voetbal in de ploeg maar ze durfden daar dan niet vol voor te gaan door vol in te zetten op een type Vilhena. Misschien kon Vilhena zelf het niet aan maar het is wel een voetballer. En op zo'n belangrijke positie moet een rasvoetballer staan, met wat ritme en vertrouwen ben ik overtuigd dat hij voor meer gevaar zorgt dan Immers.

Maar nee lekker blijven inzetten op knokkers als immers en kazim dan wordt het zeker nooit wat.

23 mei 2015 om 08:42

Rutten wilde daarom Chery.

23 mei 2015 om 08:44

Alleen Van Geel gaf (terecht) aan dat hij ook nog Vilhena had.

Immers is inderdaad een niet zo'n sierlijke speler als men graag zou zien op een nr10, toornstra daarentegen heeft het hele seizoen nog niets bewezen op deze positie.

Ik onderschat de waarde van zijn mening per direct.

Ik ben het met De Wolf eens, maar ik denk niet dat Immers het verschil kan/gaat maken. Wilkshire speelde redelijk goed tegen Larsson, ik zou daarom Karsdorp eens op het middenveld zetten. Hij heeft net als en misschien nog wel meer agressie dan Immers.

Ze hebben juist behoefte aan sierlijke technische voetballers die door de muur die Heerenveen gaat opttrekken kunnen voetballen. Harde werker Immers had Feyenoord niet geholpen.

23 mei 2015 om 08:45

Maar voetballend lukt het momenteel niet. Ik ben het daarom met De Wolf eens alleen niet dat we Immers missen maar ik zou Karsdorp op het middenveld zetten.

Je hebt helemaal niets aan een etterbakkie die de mooiste kansen mist en elke bal van zijn schoen laat springen. Zeker niet op die belangrijke positie. Laat ze bij Feyenoord maar denken van wel, dan gaat de volgende prijs nog even duren.

Ik denk dat een joey van der berg goed bij jullie had gepast. Dat is pas een etterbakkie.

Misschien maskeert zo'n Immers wel het probleem dat het qua middenvelders onvoldoende is. Als je met Clasie en el Ahmadi speelt die verdedigend zijn ingesteld en je daarvoor dus nog een ijzervreter als Immers hebt rondlopen, dan doen die 2 achter hem het werk toch niet goed? Hoezo moeten er 3 middenvelders zich met verdedigen bezig houden of de boel aanjagen?

23 mei 2015 om 08:53

En het lachwekkende was dat Rutten nog meer verdedigend speelde met Toornstra rechtsbuiten.

Misschien moet je in plaats van etterbakjes opstellen gewoon je in potentie grootste talenten proberen te ontwikkelen (boëtius, Vilhena) en niet wegjagen.

Met Clasie, Van Beek, El Ahmadi, Toornstra en Kazim hebben we denk Ik juist te veel etters/aanjagers. We hebben juist voetballers nodig zoals Achabar en Vilhena.

Jongens het wordt gezegd door John de Wolf. Is nou niet bepaald een kenner ofzo. Feyenoord gaat niet voor niets nooit op zijn open sollicitaties in bij de club.

Stelletje azijnzeikerds. Als jullie het niks vinden had hem dan lekker in Den Haag gelaten. Misschien moeten er weer eens ettertjes opgeleid worden in 010. Hoort ook in grote ploegen. Feijenoord had ze vroeger ook in de vorm van de Wolf, Fraser, Heus. Maar ook in de generaties daarvoor. Nogmaals: zelf opleiden en niet ophalen uit Den Haag

Gelukkig komt Kuijt terug. Is die wel sierlijk genoeg?

Hoe raar kan het zijn, want houten Klaas ziet er echt niet uit bij vlagen, maar is zo belangrijk voor de ploeg.

Ik laat hem ook buiten de basis, maar met Pelle was het, naast Pelle, een van de eerste die je opstelde.

Je zou naast Lex ook v.d. Berg moeten halen, dat is ook een type die wat extra pit brengt, dan heb je op dagen dat Immers er niet is toch een aardige vervanger.

Dijks voor Nelom, v.d. Berg erbij en Kramer voor Kazim, als de interesse er echt is voor Kazim moet je toehappen!

Een etterbak die voetballend een kilometer of 6 tekort komt voor een topclub.. man, man, man

En dan denk je dat iemand als De Wolf het beste met Feyenoord voor heeft. Nou, met een voetballer van het niveau Immers op 10 worden we nooit never meer kampioen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren