Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Vrij kent ongelukkig Serie A-debuut en gaat onderuit in Milaan

Laatste update:
/

Stefan de Vrij heeft een teleurstellend Serie A-debuut achter de rug. Lazio verloor zondagavond met 3-1 van AC Milan en hoewel de Nederlandse verdediger een degelijke wedstrijd speelde, was hij wel (deels) schuldig aan twee van de drie doelpunten van i Rossoneri. Bij Milan stond Nigel de Jong ook de gehele wedstrijd op het veld van San Siro.

De Vrij maakte voor 8,5 miljoen euro de overstap van Feyenoord naar Lazio en noteerde vorige week zondag, in de met 7-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen het onbetekenende Bassano Virtus, zijn eerste doelpunt in dienst van i Biancocelesti. De echte test kwam echter zondag en De Vrij zal met gemengde gevoelens terugkijken op de avond in Milaan. De Oranje-international was immers direct betrokken bij twee tegendoelpunten.

/

Na zeven minuten opende Milan de score: Stephan El Shaarawy liep De Vrij er erg gemakkelijk uit en op aangeven van de aanvaller schoot Keisuke Honda binnen. De start van de thuisploeg was veelbelovend, al bleef die magere voorsprong nog wel de hele helft staan. Negen minuten na rust werd het 2-0: Sulley Muntari prikte van dichtbij een voorzet van Ignazio Abate tegen de touwen. Die goal kwam op een psychologisch slecht moment voor Lazio, want men begon net wat meer grip te krijgen.

De Vrij pakte na 66 minuten een gele kaart na een overtreding op Jérémy Ménez en een aantal seconden later versierde Ménez een strafschop, door na licht contact met De Vrij gewillig naar het gras te gaan. De Fransman maakte het karwei zelf af: 3-0. De wedstrijd leek hierdoor wel gespeeld, al kwam Lazio nog wel terug via een eigen goal van Alex. In de slotseconde stopte Diego López een strafschop van Antonio Candreva. Filippo Inzaghi zal tevreden terugkijken op zijn eerste competitieduel als coach van Milan.

'Stefan de Vrij is de beste verdediger van Lazio'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer voor De Vrij! Gun die jongen het beste!

Wordt dit verslag tijdens de wedstrijd getypt ofso? Vz is er snel bij. Match is net 1 min afgelopen

31 augustus 2014 om 20:06

Yep, gebeurt elke wedstrijd, doen ze toch best goed of niet? Haha

31 augustus 2014 om 20:14

Ja man. Stel je voor dat Lazio 2x scoort in blessuretijd. Kunnen ze weer opnieuw beginnen haha.

Ja niveautje hoger in een nieuw team. Geef die gozer ook even de tijd. Debuteren met een verlies tegen Milan is natuurlijk geen graadmeter voor de rest van het seizoen.

31 augustus 2014 om 20:57

Zo denken ze er almelo ook over ;-)

Welkom in de Serie A, Stefan. Niveautje hoger dit. Je zal een stuk intelligenter te werk moeten gaan als je je staande wilt houden hier.

Over de wedstrijd, redelijk goed Milan rekent af met een ietwat treurig Lazio. Leuk voor het zelfvertrouwen van Milan, dat zo mee kan gaan doen om de plekken voor Europees voetbal als het zo doorgaat.

1e wedstrijd pas, dus er kan een hoop nog gebeuren en Inter en Napoli moeten ook nog voor de dag komen. Het seizoen is nog lang.

Goed gespeeld door Milan. Uitstekend debuut van Ménez, Alex en López. Hopelijk houdt ook Abate dit niveau vast. Hij speelde ook een sterke wedstrijd. Poli daarentegen vond ik vrij bedroevend. Lazio werd na de 2 wissels wel sterker, vooral aan de rechterkant waar Bonera stond te verdedigen. Goed dat Armero werd gebracht en Milan met 5 verdedigers de voorsprong ging proberen hand te haven.

De Vrij een wat ongelukkig debuut. 1e goal werd hij gewoon op snelheid geklopt door een magnifieke SES en die penalty was onterecht. Alhoewel het ook wel wat naïef was van de Vrij. Je kon zien dat zowel de Vrij als de Jong nog maar 3 weken voorbereiding hebben want aan het eind werd het een beetje aanpoten voor beide.

Al met al ben ik zeer tevreden. Met Alex en López staat het achterin eindelijk een stuk beter. Met Ménez en SES zijn er nu 2 goede creatieve dribbelaars. Hopelijk komt Cerci nog, zodat Honda op het middenveld kan spelen.

Ik denk dat Milan een goede kans maakt op de derde plek. Roma wordt naar mijn idee kampioen. Juventus zal daar vlak achter zitten. Napoli speelt nu echt drama, dus hopelijk blijft dat zo. Dan zullen Napoli, Fiorentina, Milan & Internazionale strijden om de 3e plek.

31 augustus 2014 om 20:04

Cerci word vandaag of morgen nog gekeurd in Madrid, hard op weg naar Atletico, de altijd betrouwbare Dimarzio zei het.

Ik heb de hele zomer al meer gehoopt op een creatieve middenvelder dan een winger, maar ik kan het natuurlijk ook mis hebben .

31 augustus 2014 om 20:06

Isco huren

31 augustus 2014 om 20:08

Ah dat is jammer. Dan zal Biabiany wel komen i guess. Of Suso, las namelijk dat ze ook bij Liverpool hadden gevraagd of ze hem konden huren.

Denk dat van Ginkel wel komt. Na het belletje met Torres en deze wedstrijd ziet hij hopelijk in dat hij makkelijk Poli er uit kan spelen ;p

31 augustus 2014 om 20:11

Pff.. Aan Isco heb je op dit moment zo ongelooflijk veel creativiteit die je nodig hebt op het middenveld. Maar ja zeg nou eens eerlijk, waarom zou Isco op dit moment naar Milan willen komen?

31 augustus 2014 om 20:12

Ongelooflijk slecht dat we een andere Europese topclub helpen met het ontwikkelen van één van hun talenten, een droge lening. Wat zijn we geworden? Het is een goede speler daar niet van. Ik zal altijd iemand zijn van de langere termijn, zelfs als het betekent dat we nog een minder jaar krijgen.

31 augustus 2014 om 22:17

Van ginkel is officieel, zaakwaarnemer heeft het bevestigd, zal de laatste aankoop zijn denk ik.

31 augustus 2014 om 20:12

Paolo maldini, hoe vind jij milan zonder balotelli? Ik heb de indruk dat ze een beetje bevrijd zijn van hem.

31 augustus 2014 om 20:44

Beetje vroeg om over te oordelen, aangezien Milan pas 2 wedstrijden echt vol gas heeft gespeeld waarvan 1tje op de TIM Cup en dat waren 2 wedstrijden van 45 minuten.

Toch denk ik dat het goed is dat Boletelli weg is. SES speelt weer zoals voordat hij kwam. Nu hopen dat hij ook fit blijft. Kleedkamer zal denk ik wel stuk relaxter zijn zonder Balotelli. Hij was toch de "ster" waar niemand echt kritiek op had. Een jongen als Niang wordt daarentegen denk nog wel aangepakt in de kleedkamer.

Geweldige wedstrijd voor de neutrale kijker, geweldige wedstrijd voor de Milan fans? Ik weet het niet.

Moet nog aan veel dingen gewerkt worden, wel belangrijke drie punten.

31 augustus 2014 om 20:05

De pass van El Shaarawy op Honda was in ieder geval wel geweldig

31 augustus 2014 om 20:10

Ik ging helemaal uit m'n plaat bij de laatste actie van El Shaarawy voor de weggegeven penalty.. Man man als die er toch in was gegaan.

Er staan wel links naar de doelpunten van Milan, maar niet die van Lazio die zowaar de mooiste van de avond was (ook al was het Alex die hem uiteindelijk erin tikte).

Milan heeft vandaag de wedstrijd zeer volwassen gespeeld. Liet nauwelijks kansen onbenut, uiterst efficiënt en nam daarmee een groot genoege afstand voordat Lazio eindelijk in de wedstrijd was gegroeid in de tweede helft.
Door het missen van Europees voetbal schaar ik Milan toch wel bij de kanshebbers voor een 3de plek. Maar ja, in dat opzicht schat ik Fiorentina, Milan en Inter allen even hoog in. Napoli staat er qua pure kwaliteit iets boven, ware het niet dat de verdediging zo lek als een mandje is. Als ik moest gokken wie die 3de stek pakt zeg ik toch Milan, puur en alleen dat SES weer in vorm lijkt te zijn. Zijn talent maakt een wereld van verschil, wat Savonesi wel allemaal niet kunnen

31 augustus 2014 om 20:08

Napoli zal dit seizoen tegenvallen. Waar ze vorig jaar hun mankementen nog konden camoufleren met kwaliteit is het nu niet meer mogelijk tegen de versterkte concurrenten.
Er is een gebrek aan samenhang in de selectie, het gene waar Napoli zo sterk in was onder Mazzarri is totaal verdwenen bij Benitez. Ik gun ze een derde plek ook niet echt meer, vanuit gaande dat ze weer zullen falen in de Champions League.

31 augustus 2014 om 20:21

Waar de chemie bij Napoli gebleven is vraag ik me ook nogal af. Benitez staat nu ook weer niet bekend als een koekenbakker van een coach. Heeft bij Valencia en Liverpool uitstekend werk geleverd. Maar chemie is meer een proces dat in een team moet groeien, dat is niet echt wat je met transfers kunt oplossen. Aan de andere kant deed Mazzarri het ook niet al te best met Inter vorig seizoen. Dus puur en alleen aan de coach ligt het ook niet.
Maar goed, wie uiteindelijk op plek 3 terecht komt heeft het meeste recht om ook CL voorronden te spelen. Moeten ze wel vervolgens de hele EL campagne niet gaan verwaarlozen mochten ze uitgeschakeld worden.

Het is 3-1 geworden voetbalzone, geen 3-2.
Ik heb me vermaakt met deze wedstrijd, de eerste helft was Milan de sterkere partij, maar de tweede helft keerde het. Milan is zeer gevaarlijk met haar counters, mijn complimenten voor de aanvalslinie die echt heerlijk speelde. Alex was ook goed, zijn eigen doelpunt was pech.
Lazio begon niet zo goed maar werd steeds beter naarmate de wedstrijd vorderde. Bij vlagen zag ik goede combinaties en daardoor ontstond ook het doelpunt.
Candreva is trouwens veel te goed voor Lazio, kan zo bij een topclub aan de gang. De Vrij viel helaas erg tegen.

31 augustus 2014 om 22:01

Snap ook niet dat Candreva nog bij Lazio speelt. Milan zou hem op zich goed kunnen gebruiken, maar dat gaat niet gebeuren.

Lekker gespeeld. Lazio bakt er geen reet van maar Milan was gewoon oppermachtig. Heerlijk begin, voetbal is zeer goed en we scoren nu ook lekker. Hopelijk gaan we dit seizoen vaker en eerder wedstrijden doodmaken wat vorig seizoen een ramp was. Toen was het na een goal van Milan een garantie dat ze het weer weg zouden geven.

Wat een belachelijke poll -.-

Hij is verantwoordelijk (zoals vermeld in het artikel) voor 2 doelpunten. en dan een poll of hij de beste verdediger van Lazio is. Nou, Nee.

31 augustus 2014 om 20:09

Hey daar ben je weer en alleen weer reageren op slechte wedstrijden van Nederlanders. Gisteren bij newcastle poll was je er niet he toen janmaat scoorde???

31 augustus 2014 om 20:13

Ik ben niet elke dag op voetbalzone omdat ik gelukkig wel een leven heb.

Ik reageer niet op elk artikel hoor. Of is dat een nieuwe verplichting?

En waarom zou ik in godsnaam iets hebben tegen mijn eigen landgenoten? Ik ben vooral een tegenstander van al dat gehype.

ondanks eigen goal van alex was ik erg blij met de verdediging, abate speelde goed en zelfs bonera kan ik niet boos op zijn deze wedstrijd.
goed gespeeld door el shaarawy, goeie acties en passes jammer dat hij zelf geen goeie mogelijkheid kreeg om te scoren(het was btw geen buitenspel).
poli speelt zoals altijd een beetje onzichtbaar en muntari+de Jong speelde goed.
eerste punten binnen. Forza Milan

Ach janmaat speelde ook een zwakke eerste match daarna speelde hij veel sterker.

Was geen penalty, veel te makkelijk gegeven door de scheids.

31 augustus 2014 om 20:14

Punt is niet of het er een was of niet (want het was er idd geen).

De Vrij ging daar veel te naïef te werk. Je moet hem niet eens aanraken, want je loopt risico. Dat moet hij leren. En dat het dan direct bestraft wordt is alleen maar goed, want het is een harde, maar noodzakelijke les.

31 augustus 2014 om 20:16

Klopt, maar een scheidsrechter hoort daar ook niet in te trappen erg amateuristisch.

31 augustus 2014 om 20:52

Zeker, maar scheidsrechters zijn ook mensen. Dit kan dus gebeuren. Alleen De Vrij kan ervoor zorgen dat het niet gebeurt door slimmer te zijn.

Dat wordt zijn uitdaging voor het seizoen.: fysiek sterker worden en slimmer verdedigen.

Hij is ook een enorm beperkte verdediger, liet hij wekelijks bij Feijenoord zien. Was op het WK goed omdat hij in een 5-mans verdediging speelde, maar is veel te zwak voor dit niveau. Hij zal m.i. dan ook snel op de bank verdwijnen en volgens seizoen verhuurd worden aan de een of andere dubieuze club.
En als hij de beste verdediger is van Lazio, hebben ze daar echt een gigantisch probleem hahahaha

Tjah verwacht. Nog paar wedstrijden blunderen dan komt hij op de bank en komt er nooit meer vanaf en over een jaar praten we over een jongen die een goed wk speelde masr toch tekort kwam voor de top.

Was echt te verwachten. 80 procent van de Italiaanse verdedigers in de Serie A zouden allemaal opgeroepen worden voor het Nederlands elftal ten faveure van De Vrij. Na een paar wedstrijden mag die weer op de bank.

Grote vraag voor Chelsea fans is natuurlijk: Hoeveel minuten zou van Ginkel bij dit AC Milan kunnen maken? Zouden 90 minuten per week er in zitten of denken jullie dat het een bankzitter wordt?

31 augustus 2014 om 20:47

Hij zal denk ik genoeg aan spelen toe komen. Nu zit er namelijk te weinig voetbal in het middenveld en wordt er eigenlijk gelijk gespeeld naar Honda / SES / Menez. Een speler als van Ginkel zal de diepgang van het middenveld ten goede komen. Hij zou Poli er wel uit moeten kunnen spelen. Of die ook nog speelt als Montolivo weer fit is valt te betwijfelen, maar dat duurt nog wel ff.

Lekkere start van het seizoen ! El Shaarawy en Menez konden elkaar goed vinden en ook Honda speelde goed. Ook mooi dat Balotelli weg is want je ziet dat de spelers het gelijk meer naar hun zin hebben.
Jammer voor De Vrij dat hij zo aan de serie a begint maar hij moet gewoon ff wennen en dan gaat het wel goed komen met hem.

De Vrij is denk ik nog niet goed genoeg voor Lazio. Bij Feyenoord vond ik hem al niet geweldig. Maar hij is nog jong en kan veel leren in de Serie A.

Ik denk trouwens dat AC Milan een goed seizoen gaan draaien. Goeie spelers voor weinig geld gehaald zoals Menez vind ik een goeie speler. Voor PSG net niet goed genoeg dan haalt AC Milan hem. Diego Lopez prima keeper goed gedaan AC Milan. En wat van Torres kunnen verwachten weten we nog niet. Ik denk wel dat hij meer gaat scoren dan bij Chelsea. Ik denk dat ze nog een goeie centrale verdediger moeten halen en dan heb je een mooi team.

Hij moet gewoon wennen geef hem de tijd om een echte stopper te worden. Dit niveau is natuurlijk een tandje hoger dan de Eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren