Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Telegraaf weet wat Feyenoord gaat betalen voor Luka Ivanusec

Laatste update:

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Luka Ivanusec de overstap maakt naar Feyenoord. De buitenspeler van Dinamo Zagreb wordt al geruime tijd begeerd door de Rotterdammers en moet snel gaan tekenen in De Kuip. Volgens De Telegraaf gaat Feyenoord, dat 'een akkoord nadert', een bedrag van 8,5 miljoen euro betalen om de Kroaat in te lijven. Eerder werd een bod van circa 8,3 miljoen euro plus bonussen en een doorverkooppercentage afgewezen.

Er is Feyenoord veel aan gelegen om de deal met Zagreb snel af te ronden. Niet alleen weet Ivanusec dezer dagen de schijnwerpers van meerdere topclubs op zich gericht dankzij een hattrick in de voorronde van de Champions League, voor Feyenoord begint het seizoen al snel. Op 4 augustus neemt de landskampioen het in de strijd om de Johan Cruijff Schaal op tegen bekerwinnaar PSV. Arne Slot wil de selectie dan nagenoeg rond hebben.

Met de komst van Ivanusec gaan de totale uitgaven van Feyenoord deze zomer richting de 25 miljoen euro. Dinsdag presenteerde de club Calvin Stengs als nieuwste aanwinst. De buitenspeler annex middenvelder komt voor 6 miljoen euro over van OGC Nice, dat hem ook aan het Royal Antwerp van Marc Overmars kon slijten. Stengs koos echter voor een terugkeer naar Nederland en een hereniging met Slot. Hij kan zowel op de nummer 10-positie als op de flanken uit de voeten.

Oefenduels
Zeker is dat Stengs en Ivanusec er nog niet bij zijn als Feyenoord het donderdagavond opneemt tegen Villarreal. Voor de regerend landskampioen staat komend weekend opnieuw een serieuze krachtmeting op het programma, als Orkun Kökçü met Benfica naar De Kuip komt. Volgende week vrijdag wacht voor Feyenoord het treffen met PSV en moet blijken waar de ploeg van Slot staat. Op transfergebied laten de Rotterdammers in ieder geval zien zeer daadkrachtig te zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon betrouwbaar nieuws van de Telegraaf 😆

OT: dat zou lekker zijn. Nog een spits en de selectie is rond (maar vrees nog steeds een vertrek van minimaal één van de volgende drie Geertruida, mss Hancko en toch Gimenez)

27 juli 2023 om 08:31

Ik gok alleen dat Geert nog weg gaat. Dan moet je wel nieuwe cv/RB halen.

27 juli 2023 om 11:14

"de Telegraaf weet" . Daar gaat alles al mis.

27 juli 2023 om 08:35

Mijn gevoel zegt Geertruida. Vorig jaar al lastig met verlengen. Dus zie hem niet snel nog een x bijtekenen. Deze zomer kan je de jackpot voor hem krijgen.

Daarnaast denk ik dat je met een Vitik en een extra rechtsback je hem uiteindelijk wel op kan vangen.

27 juli 2023 om 09:37

Zou dit betrouwbaar zijn? Een bod van 8,3mln plus bonussen en doorverkooppercentage wordt afgewezen, maar met 8,5mln zouden ze opeens wel akkoord gaan? Voor 2 ton opnieuw aan de onderhandelingstafel.. het zou kunnen.

27 juli 2023 om 09:42

Wellicht ook hogere bonussen en doorverkooppercentage.

27 juli 2023 om 10:06

Dit is een copy paste artikel, gebaseerd op 1908.
Daar werd de vorige keer al gemeld dat ze elkaar naderden.

Mss is het ook gewoon wishful thinking van mij

27 juli 2023 om 11:12

Hij heeft zo goed als dinamo hoogstpersoonlijk naar de volgende geschoten. Misschien zijn er daar afspraken gemaakt met hem

27 juli 2023 om 11:11

Extra 10 zou ook geen overbodige luxe zijn, nu heb je alleen Stengs daar aangezien Bullaude gaat vertrekken. Zit je dan weer met Dilrosun op 10 te kloten as Stengs gewisseld wordt/geblesseerd is.

Zou wederom een prima aankoop zijn.
De selectie krijg aardig vorm zo.
Het is lang geleden dat ik met zo n rustig gevoel het seizoen in gaat

Nu doorpakken! Geweldig hoe Feyenoord bezig is. Wat een verschil met een paar jaar geleden. Hulde voor Don Dennis en Koning Slot!

27 juli 2023 om 10:16

Met alle respect, maar snap de euforie niet zo goed. Zerrouki, Stengs en die twee van Zwolle so far. Geen van alle CL mayeriaal imo. Dit wordt imo pas de eerste echte versterking. Kokcu is weg dus de balans is imo nog niet heel positief.

27 juli 2023 om 12:36

Maar puur naar eredivisie kijken is zowel Zerouki als Stengs een meer dan prima aankoop. Met deze Kroaat en nog een 2de spits. Staat feyenoord er gewoon goed voor. Op dit moment, want alles kan nog veranderen.

27 juli 2023 om 12:37

Imo

27 juli 2023 om 12:56

Er zit sowieso weinig CL-materiaal in de selectie. Met deze jongen is het ook nog maar afwachten wat hij in de CL kan laten zien. Ze moeten gewoon zorgen dat ze in ieder geval 3e in de poule worden en weer vol mee doen voor het kampioenschap.

27 juli 2023 om 18:50

Zoals Martijn al aangeeft, zijn de versterkingen op eredivisie niveau echt wel redelijk. En eerlijk is eerlijk, maar met het budget van Feyenoord lukt het toch sws al niet om CL materiaal binnen te halen.

Had zelf al het gevoel dat die hattrick tegen Astana de deal alleen maar in stroomversnelling zou kunnen brengen doordat Ivanusec Zagreb ze dus zowat al naar de volgende ronde schoot. Zou echt prachtig zijn als dit (snel) rondkomt nu, want dit is wel echt een kwaliteitsinjectie a la Hancko.

Laat maar snel komen!

27 juli 2023 om 08:36

Ik zat me tijdens het ontbijt nu af te vragen of die deal uberhaupt nog wel doorgaat. Zelden zo’n slepend transferverhaal bij Feyenoord goed zien komen. Ik dacht: ik check VZ ff en hoppa, weer een bericht… helaas zonder concrete ontwikkelingen

27 juli 2023 om 09:24

Hancko duurde ook lang. Senesi ook. Santi ging ook niet snel. Niet druk om maken. Komt goed. Of niet en dan komt er een ander.

27 juli 2023 om 09:26

Mwa, ik vind een bericht van de Telegraaf (marcel van de Kraan) toch wel een bericht dat mij zekerheid geeft dat de deal zéér dichtbij is. Het lijkt me nu echt een kwestie van tijd.

27 juli 2023 om 10:14

Dat de gesprekken pas na deze kwalificatiewedstrijd zouden worden hervat was al wel duidelijk. Nu Zagreb zo goed als door is naar de volgende ronde zullen ze wat minder moeite met een vertrek hebben en waarschijnlijk ook al een vervanger op het oog hebben.

Zit al een dag of 10 naar een liedje te luisteren genaamd… Het duurt te lang 🙁

27 juli 2023 om 11:13

Wij wachten al een tijdje

Komt op mij vreemd over. Volgens de geruchten wil Dinamo Sutalo niet verkopen voor de CL kwalificatie binnen is en moet een verdediger 25 miljoen kosten en een aanvaller die net een hattrick maakt in de CL kost maar 8 miljoen en mag wel gaan? Normaal zijn aanvallers veel duurder dus waarom is die prijs zo laag?

27 juli 2023 om 08:53

Je weet dat de laatste ronde voor de kwalificatie van de Champions League pas 30 augustus is afgerond? Dan laat je de deal dus lopen tot de laatste dag van de transferwindow dat lijkt me niet echt handig, ook voor Dinamo om een vervanger te kopen. Wat betreft het verschil in prijs, Sutalo is 1,5 jaar jonger en van een niveau hoger. Dat maakt het verschil. Plus bij Sutalo ga je heel hoog in de boom zitten en bij Ivanusec juist laag. Dat verschil is daarmee ook weer artificieel groter gemaakt door jou.

27 juli 2023 om 09:01

Heel simpel, Zagreb weet ook dat Ajax veel meer te besteden heeft. En daarnaast heeft Ajax met Timber voor 45 mil verkocht en vorig naar Antony voor 100 ofzo. Plus Sutalo heeft grotere clubs achter zich aan zitten dan Ivanusec.

Al dat is dat het Sutalo meer waard maakt.

27 juli 2023 om 09:13

Het schijnt dat de transfersom die in de media gemeld wordt zelden klopt. Onderdeel van de onderhandelingen is dat clubs ook afspreken of en zo ja wat er naar buiten komt. Ik weet niet of ajax dit kan vanwege de beursgenoteerde status, maar het schijnt veel voor te komen. Kan Feyenoord straks zeggen we hebben een Kroatisch international voor onder de 10 en kan Zagreb straks drie vervangers kopen voor in totaal 10.

27 juli 2023 om 10:05

Wachten tot CL binnen is, is een rare eis maar daar zit ook wel een beetje het verschil tussen de 2 spelers denk ik. Sutalo speelt pas sinds het seizoen 21/22 echt vast z'n minuten voor dynamo en heeft een contract tot 2028 (volgens transfermarkt) ivanusec speelt al sinds het seizoen 19/20 vast z'n minuten voor de club en heeft nog een 3 jarig contract. Dan snap ik wel dat ze misschien wat meer meewerken aan zijn transfer en bij sutalo het allemaal wat meer afwachten.

Als het verschil een paar tonnetjes is, dan moeten ze die maar gewoon neerleggen en deze deal rondmaken..

Hetzelfde artikel in een nieuw jasje. Alsof het casettendek is vast gelopen...

Doorpakken of doorschakelen DtK, het duurt allemaal wel erg lang zo, zeker als het volgens verschillende bronnen maar om een paar tonnen verschil gaat..

Ik hoorde slot eerder deze voorbereiding bij ESPN wijzen naar de PSV transfers van Lang en Pepi en dat dat bij Feyenoord niet mogelijk is op het moment. Met deze speler zijn ze volgens mij de club met de grootste uitgaven deze zomer tot dusver. Alleen verdeeld Feyenoord het over een stuk meer spelers

Denk dat dit indirect betekend dat een transfer van Geertruida of iemand anders ook dichtbij is.

27 juli 2023 om 09:13

Weet ik niet je hebt natuurlijk wat ontvangen voor Kokcu. En de 40 miljoen CL gelden.

27 juli 2023 om 09:28

De Kokcu transfer en CL miljoenen waren ook al “binnen” op het moment van het interview. Kan natuurlijk wel zo zijn dat Feyenoord bewust zijn financiële positie wat afgezwakt heeft. Is natuurlijk makklijker scherp onderhandelen.

27 juli 2023 om 09:33

Ik denk eerlijk gezegd dat het een (mogelijke transfer van een Feyenoorder) in dit geval losstaat van het ander (alle huidige inkomende transfers).

27 juli 2023 om 09:16

Ik vrees dat je gelijk hebt over Geertuida

27 juli 2023 om 13:46

Je zegt zelf al waar het verschil in zit. Feyenoord kan/wil nog niet 12 miljoen aftikken voor 1 speler. Simpelweg omdat de selectie meer impulsen vraagt dus moet je het budget wijselijk verdelen.

Voor Pepi vroeg men in eerste instantie een bedrag wat dichtbij zijn eerdere kostprijs lag. Daar wou Feyenoord niet aan voldoen. Daarbij denk ik dat Feyenoord zich aan het oriënteren was voor een eventueel vertrek van een spits dat was toen niet actueel.

Hopelijk komt dit snel rond. Snap zo onderhand niet waar nog enige twijfel is of zit. Bied die paar ton en medisch keuren deze speler. Is een speler die je nodig gaat hebben aankomend seizoen.

Mooi om te zien hoe gestructureerd Feyenoord zo slagvaardig te werk gaat. Er zit een gedachte achter en dat vind ik al belangrijk genoeg. Zou het echt een topdeal vinden mocht je deze Ivanusec voor 8.5 miljoen binnenhalen, die zal in de Eredivisie gewoon minimaal 10 goals en 10 assists gaan verzorgen.
hopelijk komt het snel rond zodat hij volgende week vrijdag al minimaal minuten kan maken in de JCS.

Valt jullie ook op dat de Telegraaf steeds meer Ajax los laat en meer schrijft over Feyenoord en Psv. Zo zie je maar dat er echt zware lekken waren bij Ajax in de organisatie.

27 juli 2023 om 11:16

Marcel van der Kraan is al jaren iemand die over Feyenoord schrijft, haha. Telegraaf is ook 'gewoon' een partner van Feyenoord.

Mag hij nog wel CL spelen? Aangezien hij nu al is uitgekomen voor Zagreb in de voorronde. Of is die regel inmiddels al achterhaald?

27 juli 2023 om 13:35

Stond de voorronde niet altijd los van het hoofdtoernooi wat transfers betreft?

27 juli 2023 om 15:58

Volgens mij stond dat niet los van elkaar. Maar ik kan het ook niet zo snel vinden. Dit is het meest recente artikel uit 2017:

"tel AVIV - Voetballers die in actie komen in de voorronde van de Champions League of Europa League mogen vanaf komend seizoen al vanaf de groepsfase voor een andere club spelen. Dat heeft de Europese voetbalbond UEFA woensdag tijdens een vergadering in Tel Aviv besloten. Voorwaarde is wel dat de club van de desbetreffende speler in de voorronde wordt uitgeschakeld."

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren