Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Roon plaatst hilarische video: ‘Wed dat Messi hier nooit mee te maken heeft'

Laatste update:

Marten de Roon heeft donderdag andermaal de lachers op zijn hand gekregen op social media. De dertigjarige middenvelder belooft in een video op Twitter dat de eerste drie mensen die in de fanshop van Atalanta een shirt met zijn naam achterop kopen, kunnen rekenen op een gratis shirt en een handtekening. Uiteindelijk blijkt niemand te zijn gekomen voor een De Roon-shirt. ‘Ik wed dat Messi hier nooit mee te maken heeft’, schrijft De Roon bij de video.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed stukje humor wel haha

Een gezonde dosis zelfspot heeft deze De Roon wel. Grappig😂

23 september 2021 om 10:20

Ook wel lief. Mooi tegengeluid in die patserige wereld

Haha leuke video. Geweldige gozer die De Roon. Zo nuchter en lekker ‘gewoon’. Ik vermaak me altijd wel met zijn social media posts.

Je kan een hoop over hem zeggen, maar op social media is hij wel echt van wereldniveau.

Heerlijke humor! Op Internet is de Roon ongetwijfeld van Champions League niveau.

Schitterend, wat een gast! Waren er maar meer mensen met zulke zelfspot. 😂

Zou iedereen moeten werken die dag? Als ik in Bergamo had gewoond dan was ik wel even langsgekomen voor een officieel shirt inclusief bedrukking en een praatje met een profvoetballer en prachtkerel als De Roon.

23 september 2021 om 12:53

Moet wel een grap zijn. Er zullen genoeg supporters zijn die langs komen voor een gratis shirt. Al is die 'maar' van De Roon. En in waarde gedaald door zijn handtekening 😉

Ik moet altijd zo lachen om die gozer. Heerlijke droogkloot. Begon voor mij ooit met een foto dat hij zijn momenten met Peter Crouch nooit gaat vergeten, en dat hij dan in duel is met enkel wat benen, want het bovenlichaam past niet op de foto. Sindsdien volg ik hem online en ik heb er geen spijt van!

Haha, schitterend! Sowieso niet bepaald druk daar.

Haha Dirono, heerlijk nuchtere gozer. Toch wel een zeldzaamheid in de voetballerij. Neem aan dat dit wel geënsceneerd is trouwens. Marten is volgens mij razend populair in Bergamo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren