Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De Jong wil zich ondanks twijfels Newcastle bewijzen in Premier League’

Laatste update:

Siem de Jong hoopt dat hij nog niet is uitgespeeld in Engeland. De middenvelder, die het afgelopen jaar werd verhuurd aan PSV, wil zijn laatste kans pakken bij Newcastle United, zo weet de Evening Chronicle te melden. De verhuurperiode van De Jong eindigt op 3 juli en de middenvelder wordt dan terugverwacht bij Newcastle. PSV zou niet geïnteresseerd zijn om de ex-Ajacied definitief over te nemen.

De periode van De Jong bij the Magpies is allesbehalve indrukwekkend geweest. De Nederlander was sinds zijn komst in 2014 van Ajax veelvuldig geblesseerd en begon pas vier keer vanaf de aftrap in een Premier League-wedstrijd. Rafael Benítez, de trainer van de Engelse promovendus, zag vorig jaar kansen voor De Jong bij Newcastle, maar tijdens een trainingskamp afgelopen zomer kreeg de middenvelder te kampen met een hielblessure.

De Jong moest zich van de Spaanse oefenmeester bewijzen bij PSV en aantonen het niveau van Newcastle aan te kunnen. Na 22 wedstrijden in het PSV-shirt heeft De Jong het gevoel de concurrentiestrijd bij de Engelse club aan te kunnen en wil strijden voor een basisplek. Newcastle is echter naar verluidt bereid de Nederlander van de hand te doen, mits het een goede aanbieding betreft.

Denk jij dat Siem de Jong nog gaat slagen in de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had nou niet het idee dat hij iets toevoegden in Eindhoven, heeft wel eindelijk met zijn broer gevoetbald.
Vraag me af of hij bij Newcastle een kans krijgt.. Maar wat zou dan wel een club zijn...
In zijn ajax tijd vond ik hem zoveel beter..

20 juni 2017 om 18:46

De jong is vaak Belangrijk voor ons geweest hoor met name die 1-1 tegen Ajax, denk niet dat hij nog gaat slagen in Newcastle, beide de Jongs zijn gewoon perfecte Eredivisie spelers.

20 juni 2017 om 23:42

Ik ben niet altijd gecharmeerd van Siem, ook niet bij Ajax. Hij is geen speler die constant presteert, gezien zijn positie is het wel belangrijk dat hij constant laat zien. Ik denk dat Siem het goed zal doen in Duitsland, bij een subtopper.

21 juni 2017 om 10:29

Siem de Jong is een held en niet zo een beetje ook. Schoot Ajax naar de 30e titel.
kan niemand hem ooit nog afnemen.

Wilde dit seizoen graag verhuurt worden en kon terecht in de eredivisie, neemt eerst contact met Ajax op voordat hij verder gaat kijken en vervolgens bij PSV terecht komt.

21 juni 2017 om 13:04

ik ben zeer gecharmeerd van Siem mag altijd terug keren naar ons geliefde Eindhoven, wij hadden gelukkig genoeg middenveld dus het gemist was niet echt te groot toen hij er een paar keer uit lag maar toch zeer belangrijk geweest met aardige goals.

Logisch dat ze hem geen kans (meer) geven. Net terug in de PL, gaat ontzettend veel geld in rond, dan koop je voor 20-40 miljoen een paar andere en fysiek sterkere spelers en heb je Siem niet meer nodig.

Zou hij niet een speler voor Vitesse kunnen zijn? In Engeland zijn ze hem liever kwijt dan rijk. Althans dat gevoel heb ik toch. Misschien dat Vitesse hem kan huren en dat Newcastle zijn salaris grotendeels betaalt. Of een stap terug zoals met Ricky? Vitesse moet het Europees avontuur met een zo sterk mogelijk team beginnen.

20 juni 2017 om 21:29

Van mij mag hij. Zal altijd spelen (mits Fit) en kan zo weer op zijn niveau komen. Best een leuk middenveld zou dat zijn. Serero-Bruns-de jong. Maar denk dat het er niet inzit. Hij denkt se PL aan te kunnen, ik denk dat Vitesse/AZ/Utrecht zijn top is. Nooit meer de oude de Jong van Ajax geweest.

Handig voor erbij, kan op meerdere posities uit de voeten en kost Newcastle utd alleen salaris. Zal ze geen kampioen maken, blessures opvangen wel.

Kan een leuke speler zijn om erbij te houden, maar ik denk dat Newcastle met hetzelfde gemak een nieuwe binnen haalt. Ik hoop voor Siem dan hij de kans krijgt en ook blessurevrij kan blijven.

Begrijpelijke keuze, hij is toch ooit naar die club gegaan met als doel in de Premier League spelen. Zou vrij tegenstrijdig zijn als hij de kans op het verwezenlijken van zijn doel nu laat schieten.

Speler die weggaat bij degradatie en weer terug wil komen bij promotie en dan nog eens met zo'n slechte staat v dienst in laatste 3jr..
Ik zou m niet meer hoeven.
Newcastle ook niet denk ik..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren