Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De Jong moet vrezen voor concurrentie: Barça aast op Marokkaanse sensatie’

Laatste update:

Azzedine Ounahi staat in de belangstelling van Barcelona, zo meldt Mundo Deportivo. De 22-jarige middenvelder van Angers SCO moet in het Spotify Camp Nou de concurrent worden van Frenkie de Jong. Ounahi laat dit WK een sterke indruk achter en lijkt zich te kunnen gaan opmaken voor een ware droomtransfer. In Angers ligt hij nog vast tot medio 2026, maar Barça denkt niet dat de Marokkaan overdreven veel gaat kosten.

Angers-voorzitter Saïd Chabane erkent dat het lastig gaat worden om Ounahi, maar ook zijn landgenoot Sofiane Boufal, bij de hekkensluiter uit de Ligue 1 te houden. “We hadden dit niet verwacht. Een droom komt uit voor ze. Dit is fantastisch voor ze, voor Marokko en voor heel Afrika. Het is ook voor ons iets om trots op te zijn. We hebben een gesprek gehad met de trainer en de sportief directeur om alle scenario's te bespreken. Je weet dat je een speler die wil vertrekken niet kunt tegenhouden”, aldus Chabana tegenover RMC Sport.

Chabane zegt verder dat Ounahi en Boufal zowel in de winterse transferperiode als aankomende zomer zouden kunnen vertrekken bij de club. Laatstgenoemde ligt nog maar tot medio 2024 vast in Angers. Volgens Transfermarkt.com vertegenwoordigt Ounahi een waarde van 3,5 miljoen euro, terwijl Boufal zo’n acht miljoen euro zou moeten opleveren. Deze berekeningen werden echter gemaakt voor het WK, waardoor de transferwaarde van de twee Marokkanen vermoedelijk al enorm gestegen is.

Barcelona is volgens Mundo Deportivo onder de indruk van de vele dribbels naar voren die Ounahi maakt. Ook zijn passing maakt de middenvelder een interessante concurrent voor De Jong. Ounahi speelt sinds vorige zomer voor Angers, dat hem destijds overnam van US Avranches. In tegenstelling tot vele andere internationals van Marokko genoot de rechtspoot zijn jeugdopleiding grotendeels in het Noord-Afrikaanse land zelf. RC Strasbourg haalde Ounahi pas in de zomer van 2018 naar Frankrijk toe.

Is Barcelona een goede vervolgstap voor Ounahi?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ounahi prachtige speler maar van Angers naar Barcelona is wel een hele grote stap. Een Villareal of Sevilla zou prachtig zijn voor hem

12 december 2022 om 12:44

Maar Wat is het probleem dan? Hij speelt nu toch tegen ploegen die beter zijn dan angers? Ik bedoel wk is hoogste podium! Gavi Pedri busquets heeft hij overleefd

12 december 2022 om 12:47

In een erg verdedigende formatie met veel ruimte voor hem, zonder een al te hoog verwachtingspatroon. Dat is wel wat anders dan elke wedstrijd moeten winnen tegen verdedigend ingestelde tegenstanders

12 december 2022 om 12:51

Niet mee eens. In een verdedigende formatie ja maar hij voetbalt zich continue onder de druk uit. Tegen Portugal zette Bernardo Silva, Vitinha en Ruben Neves zo hoog druk op hem en Amrabat en keer op keer kwamen ze er uit. Als je er 1x goed uitkomt dan oke maar hij deed het keer op keer en ook tegen Spanje wat over Pedri-Busquets-Gavi beschikt. Die jongen volg ik al een tijdje en dit liet hij ook tegen DR Congo zien en bij Angers tegen PSG. Alleen op een WK kan je het eindelijk laten zien want een potje tegen DR Congo trekt natuurlijk niet de aandacht als wedstrijden tegen Spanje en Portugal tegen de crème de la crème. Als een gerespecteerde man als Luis Enrique van FC Barcelona je naam direct noemt na een wedstrijd dan heb je echt indruk gemaakt. Bovendien wat gaat hij kosten voor FC Barcelona 10 a 20 miljoen euro? Als ik Laporta was had ik direct overgemaakt richting Frankrijk.

12 december 2022 om 13:16

Ontspannen

Deze jongen speelde paar jaar terug nog bij de amateurs volgens mij. Iets van 5e klasse niveau.

12 december 2022 om 13:34

Ik zou als ik Barca was even de knip dichthouden en zorgen dat het financieel weer een beetje op orde komt.

12 december 2022 om 14:25

Dat jij nog geen grootse rol hebt bij een multinational is het mysterie van deze eeuw.

12 december 2022 om 18:28

Klopt .
Wat probeer je daarmee te suggereren ??

12 december 2022 om 12:47

Hij is toch al pro en doet t goed bij een wk? Dumfries ging ook van PSV naar Inter en doet het geweldig.

12 december 2022 om 12:56

Van psv naar inter of van Angers naar Barca is nog wel een verschilletje..

12 december 2022 om 15:25

Inter is hoger niveau dan Barca op dit moment gezien de CL, dat verschil in stap valt best mee.

13 december 2022 om 02:08

Nou genoeg transfers veel Brazilianen die van de Braziliaanse competitie naar een topclub gaan en vervolgens het goed doen.

Ik denk dat ze prima samen kunnen spelen. Frenkie is ook beter op de plek van Busquets en een middenveld met Frenkie - Pedri - Ounahi is toch smullen. Zit zoveel voetbal en dynamiek in. Als alle 3 de potentie echt waarmaken krijg je bijna Xavi-Busquets-Iniesta vibes. Deze jongen viel me al veel eerder op en het was wachten op een groot podium zodat de wereld dit kan zien omdat veel mensen denk ik niet wekelijks naar Angers kijken. De interesse van Barcelona komt niet onverwachts aangezien Luis Enrique direct na Spanje vs Marokko zei wie is die nummer 8 hij is incredible! Dit is toch wel een ontdekking van Vahid Halihodzic die hem voor de leeuwen gooide en hierdoor durfde de nieuwe coach Walid het met hem aan op het WK. Vahid heeft veel kritiek gekregen en terecht maar heeft zeker ook veel goede dingen gedaan met o.a. met Boufal weer oproepen na jaren en Ounahi de kans geven.

12 december 2022 om 12:41

Xavi Busquets Iniesta vergelijken met de namen die je benoemd. Ik denk dat het verwaterd is bij je wat die 3 hebben gedaan. Ook niet bijna, maar echt verre van dezelfde vibes.

12 december 2022 om 12:47

@info333 kan je wel lezen kerel? Ik meld duidelijk als alle 3 de heren hun potentie waarmaken. Ounahi is 21, Pedri 19 en Frenkie 25. Hun basistechniek is bovengemiddeld en als ze alle 3 samenspelen denk ik dat het Barcelona publiek gaat smullen.

12 december 2022 om 12:43

Dan vergeet je wel even voor het gemak dat er ook een Gavi rondloopt bij Barca. Gezien zijn fysiek lijkt Spanje mij overigens wel een juiste volgende stap voor hem, Barca misschien wat minder.

12 december 2022 om 12:49

En Gavi vergeten? Er is geen jonge speler die Pedri en Gavi uit de basis zal houden. Desnoods zal Barca Frenkie verkopen. Ik las ergens dat Messi hem wil hebben bij PSG.

12 december 2022 om 12:59

Dat is wel heel erg overdreven. Deze Ounahi heeft alles nog te bewijzen en speelt niet voor niets in de bodem van de Ligue 1, zo langzamerhand kunnen we wel stellen dat De Jong gewoon net dat beetje mist om nog in niveau te groeien en Pedri is gewoon nog erg jong.

Ik vind het sowieso vreemd dat een WK waar de wedstrijden op zichzelf zijn momenteel zwaarder wegen dan de seizoen an sich. Dan doel ik niet op een specifieke speler, maar het gebeurt dit WK wel vaak dat de hypemachine gaat draaien betreft spelers die in meerdere jaren nooit iets bijzonders hebben laten zien.

Betreft deze Ounahi: Ik ken de speler niet heel goed, maar het lijkt me onverstandig om van de bodem van de Ligue 1 ineens naar de top van Spanje te verkassen. Een dergelijke stap gaat eigenlijk nooit zo goed en zeker in het huidige voetbalklimaat is de carriere gestaag opbouwen niet onverstandig, al snap ik dat Barcelona lastig af te wijzen is.

12 december 2022 om 13:23

Nou ik moet zeggen dat wat hij laat zien op het wk wel echt ongelofelijk is. En ik denk wel dat dit een type speler is die overal wel zijn niveau haalt. Hij lijkt totaal niet afhankelijk te zijn van een bepaalde spelopvatting of medespelers.

12 december 2022 om 16:30

Frenkie is juist de laatste maanden standaard een van de beste bij barça. Speelt echt een super goed seizoen.

Ik zou hem gelijk halen, alleen eerst wel even afspreken met de huidige selectie dat ze 20% van hun salaris moeten inleveren. Dit is uiteraard de speler die Barcelona weer kan laten floreren, daar moet kost wat kost de portemonnee voor worden getrokken!

12 december 2022 om 15:36

Laten we hopen dat se spelers weer akkoord gaan. Zou een mooie versterking zijn. Hopelijk in de zomer halen ze GOAT Messi terug. Hopelijk wint hij deze WK en wilt vast wel Barcelona helpen om iedergeval weer ver te komen in de Champions Leauge.

Denk dat Frenkie de Jong weinig te vrezen heeft van deze jongen, zeker gezien de vorm waarin hij verkeerde voor het WK. Dat gezegd hebbende vind ik Ounahi een erg talentvolle middenvelder. Ik vraag me wel af of zo een WK niet een vertekend beeld geeft van een speler.

12 december 2022 om 12:48

Nou ja weinig te vrezen, Ounahi is een aanvallende middenvelder fdj is meer een speler van balletje breed balletje terug.

12 december 2022 om 15:59

Heb ik Xavi aan de lijn??? Als frenkie daar in de basis staat nu, dan kan ounahi zeker in de basis staan! Het zit gegoten in je dna ik weet het, kan je niks aan doen.

12 december 2022 om 21:08

Ipv frenkie.

12 december 2022 om 13:03

Tja, je ziet het ook met Boufal die op 29-jarige leeftijd bij Angers speelt, Noppert die naar Ajax geschreven wordt en zo kan ik wel even doorgaan. Het geeft inderdaad een vertekend beeld en het lijkt wel alsof men ineens voorbij gaat aan de seizoenen bij de club en de fase van hun carrieres.

12 december 2022 om 14:03

Wk geeft ook vaak een vertekend beeld. Spelers kunnen boven zich uitstijgen of juist andersom (de Bruyne bv). Zget weinig over hoe goed ze echt zijn.

Dit is een ruwe diamant, met de juiste begeleiding kan hij een heel hoog niveau aantikken. Ik zou alleen naar Barca gaan als je akkoord gaat met 1/2 seizoenen verhuur.

Is Barcelona nu aan het scouten bij een hekkensluiter? Dat zag je ook met die Koreanen in 2002. Dat hij het leuk doet bij Marokko is mooi maar om hem nu meteen in La liga te laten spelen en te veronderstellen dat hij een concurrent is voor Frenkie vind ik belachelijk.

12 december 2022 om 12:40

Deze jongen speelde 1.5j geleden op het derde niveau in Frankrijk. Als je dan in zo een korte periode deze ontwikkeling doormaakt, en dat bij een hekkensluiter, laat staan wat mogelijk is bij een topclub. Hij was magistraal tegen Portugal en Spanje, dat zijn niet de minsten.

12 december 2022 om 12:42

Dus maak de stap naar een middenmoter in Spanje. Lijkt me logischer dan deze zeven mijlslaarsstap. Zou zonde zijn als hij bij het tweede moet meedoen of alleen maar op de bank zit.

12 december 2022 om 12:43

Wel gek, want ik vond hem samen met Amhallah in de groepsfase juist vaak een van de dissonanten.

12 december 2022 om 12:45

Als je ziet hoe deze jongen zich staande hield tegen Bernardo Silva en Vitinha dan lijkt het me niet gek dat FC Barcelona interesse toont. De beste man heeft een geweldige techniek en beschikt ook nog over veel loopvermogen. Ik zag zelfs Bernardo Silva kijken van wie is dat? Alle credits gaan naar Amrabat en terecht maar deze jongen verdient eigenlijk net zoveel credits. De overige middenvelder Amallah valt me wat tegen, hij werkt hard maar komt veel techniek tekort omdat hij enorm lang is rond de 190 en soms zichzelf teveel in de kijker wil spelen.

12 december 2022 om 13:10

Het is wel wat anders om dat week in week uit te presteren bij een topclub. Je moet er elke week staan, zo niet dan sta je ernaast.

12 december 2022 om 13:20

Is toch ideaal. Een speler die nog best jong is en niet te veel zal kosten. Koop in de winter ne hou je hem half seizoen bij je. Haakt hij gelijk aan, fantastisch! Zo niet, dan verhuur je hem aan een club in Spanje voor een seizoen of 2.

En je kan dan rustig kijken haakt hij aan of niet.

Lukt het niet, met Barca achter je naam kan je hem weer verkopen met weinig tot geen verlies.

Tien keer beter dann frenkie. Als barca zijnde frenkie zo snel mogelijk verkopen als krijg je er 5 miljoen voor,en deze man ophalen.

12 december 2022 om 13:04

Lachwekkend. In wat is hij 10 keer beter? Ze spelen niet eens op dezelfde positie.

12 december 2022 om 16:34

Hahahha hij heeft 2 leuke wedstrijden gespeeld op het wk en is opeens beter dan frenkie 😂😂. Waar bestel jij je snuif want daar wil ik ook wel wat van!

Echt ongelofelijk. Maanden terug noemde ik zijn naam per mail nog bij o.a. Vitesse. Ik volg Marokko al ruim 30 jaar en eens in de zoveel tijd vallen spelers echt op. Uit de hand gelopen hobby dat ik dan mail.

Toen Benatia nog in Ligue 2 speelde (Clermont Foot) tipte ik hem bij PSV, AZ en Ajax. Kreeg een paar reacties maar was geen interesse. De rest is geschiedenis.

Snap het wel vanuit clubs ergens. Zijn zoveel mensen die spelers zullen noemen. Wie zegt dat die ene speler die jij noemt zoveel potentie heeft. Maar toch wel zonde.

12 december 2022 om 12:59

Nu ben ik echt onzettend benieuwd of je ooit antwoord op zon mailtje hebt gehad

12 december 2022 om 13:04

Haha omtrent Ounahi niet. Met Benatia destijds kreeg ik wel echt een reactie van Pedro Salazar en Max Huiberts als ik me niet vergis.Ajax reageerde niet als ik het me goed herinner.

12 december 2022 om 13:20

Haha opzich wel gaaf, wellicht houd je er een baan als scout aan over. Some people just have dreams, others chase them…..

12 december 2022 om 13:30

Thanks, ja dat zou echt vet zijn!

12 december 2022 om 13:20

Even een offtopic vraag, ben jij een onafhankelijke scout?

12 december 2022 om 13:34

@branquinho: nee ik ben geen scout, gewoon een liefhebber. Zou wel scout willen zijn. Met name Afrika/Amerika vind ik leuk

12 december 2022 om 13:49

Haha super vet man! Leuk om te horen! Zo lopen er misschien nog wel zoveel spelers rond die ff die kans moeten krijgen op een iets hoger podium en kunnen shinen. Had jaren terug ook eens een college van een docent die in zn vrijetijd zelf spelers ging scouten en ging rapporteren aan verschillende clubs. Als ik mij niet vergis heeft 'ie er destijds een functie bij FC Groningen door gekregen. Misschien ligt dat voor jou ook wel in het verschiet. Edit: Mag ik vragen hoe jij deze Marrokaanse talenten in de gaten houdt? Kijk/keek je veel naar de Ligue 2 of speur je ook de Marokkaanse divisies af naar talent?

12 december 2022 om 14:18

@Max: dank je voor jouw reactie. Leuk om te lezen over jouw docent. Dat het hem gelukt is 👌🏼Nee ik ben echt een grote fan van Marokko. Met de paplepel ingegoten haha. Dus volg voornamelijk Marokkaanse spelers en heb in het verleden ook spelers geïnterviewd en zelfs een keer co commentaar mogen doen met Ragnar Niemeijer tijdens de Afrika Cup (Marokko - Kaapverdië op Eurosport). Ik kijk bijna alle wedstrijden van Marokko A en jeugdelftallen. Dus spelers die onbekend zijn in Europa zie je als fan een stuk eerder.Maar ook op amateur niveau erg leuk. Mijn zoontje speelde vorig jaar een wedstrijd -10 bij zijn club. En bij tegenstander viel een Gambiaans jongetje op en ik sprak zijn vader. Contact gehouden omdat het een leuk gesprek was. Afgelopen zomer was er bij Nec een wijkdag en kinderen kregen training. Ben toen met dat jochie, zijn vader en mijn zoontje gegaan. Dat jochie zit nu in de derde fase van scouting en traint mee bij NEC. Ik zei al; uit de hand gelopen hobby😂

12 december 2022 om 15:03

Wel grappig dan ben ik niet de enige misschien een idee om een platform te creëren waar we onze krachten kunnen bundelen

12 december 2022 om 15:11

Mij lijkt zo’n platform heel gaaf. Ik ben ook fan van jong onbekend talent bekijken. Ik ben dan alleen niet zo goed in het zelf scouten, maar het op jonge leeftijd volgen en kijken waar ze belanden houd ik wel erg van. Ik denk dat zo’n platform echt een enorme goudmijn kan zijn voor clubs en dat mensen er zelf veel makkelijker banen als scout aan over kunnen houden.

12 december 2022 om 15:19

Of samenwerken met clubs om onafhankelijk naar wedstrijden toernooien te gaan en een rapport te schrijven. Daar zit winst in voor zowel de clubs als de mensen die de talenten bekijken.

12 december 2022 om 18:28

Waarom niet? Een keer ☕️ 👍🏼

12 december 2022 om 20:59

Is zeker een goed idee om eens van gedachte te wisselen.

Nogsteeds vreemd dat Frenkie zo weinig kritiek krijgt over zijn WK optreden

12 december 2022 om 12:51

Het lijkt wel dat Frenkie zowel bij barca als het Nl elftal niet tot zijn recht komt. Aan wie ligt het dan vraag ik me oprecht af.

12 december 2022 om 13:35

Het ligt aan Mikky Kiemeney

12 december 2022 om 18:03

Memphis en Blind werden ook niet goed gebruikt jongens. Next!

12 december 2022 om 12:56

Het is een Nederlander. Zo werd De Ligt ook vorige EK bespaard. En zo wordt Blind nog steeds geselecteerd.
Bergwijn, Depay (en zelfs Dumfries) zijn nu de pineut.

12 december 2022 om 13:02

Het is een Nederlander? Ja het zijn allemaal Nederlanders daarom spelen ze in het NL elftal.
Wat probeer je hier nu te suggereren?

12 december 2022 om 13:10

Hij trekt uiteraard iets wat de scheids toch te vaak naliet, een bepaalde kaart.

12 december 2022 om 13:30

1988. Als het aan het Nederlandse volk ligt wordt Blind nooit meer geselecteerd (heb je überhaupt de reacties op voetbalzone gelezen?), dus hou op met dat gezwam. Bergwijn heeft werkelijk niks goeds gedaan en Depay was ook niet bepaald een lichtpuntje. Maar blijf lekker in je eigen bubbel hangen van minderwaardigheidsgevoel zou ik zeggen. Snap echt niet dat mensen zo kunnen leven en dit dan nog willen projecteren met leugens.

12 december 2022 om 13:56

Volgens mij hebben we dit WK haast een volledig gekleurde defensie gehad op Blind na. Iedereen is lovend over de defensie behalve Blind, want daar had misschien Malacia wel moeten staan. Ik ben er in ieder geval erg blij mee, vooral met een Aké die echt goed speelde. Vind het onzin om te zeggen dat er alleen kritiek is op de donkere jongens in de selectie. Dat Bergwijn en Memphis niet geleverd hebben en daar kritiek om mogen krijgen lijkt mij heel normaal. Gakpo speelde toch best prima? Is iedereen toch ook tevreden over? En De Ligt werd zeker wel afgemaakt vorig jaar na de zoveelste domme fout en rode kaart tegen Tsjechië.

12 december 2022 om 14:58

Echt heel bijzonder dat je zulke uitspraken durft te doen. Het heeft bij het gros van de mensen echt helemaal niets met huidskleur/afkomst te maken. Memphis en Bergwijn waren zwaar onvoldoende dit WK. Tevens wordt Blind eigenlijk altijd bekritiseerd, of heeft die ook ineens een kleurtje?

12 december 2022 om 13:04

wat was die zwak zoveelste toernooi waar hij zwak was zo overshat

12 december 2022 om 13:24

Bundy

Frenkie was toch niet slecht?

HIj werd alleen niet gebruikt in zijn kracht. Je weet dat hij altijd terug zakt naar CV om bal op te halen.

Nu kwam hij terug en zat gelijk in de file met de andere 3 Cv's en de Roon dichtbij hem. HAd helemaal geen goede afspeelmogelijkheden.

Daarom zo verpest de 352...

12 december 2022 om 13:56

Wat en onzin misschien moet hij zich, maar als middenvelder gedragen in plaats van als centrale verdediger uit te hangen. buiten dat slap geen duelkracht alles op safe. was ene van de zwakste schakel wederom zoals gehele wk al zwak was.

12 december 2022 om 14:37

Kom op hoor, als je met deze opstelling en tactiek denkt dat Frenkie volledig tot zijn recht komt heb je er weinig van begrepen. Ik vind hem overigens absoluut niet de halfgod die hij door sommigen wel gevonden wordt, maar nu verdedig ik hem wel want hij deed wat hij kon maar in dit systeem heb je weinig tot niets aan hem.

12 december 2022 om 12:46

Schei uit , speelde Spanje en Portugal weg met zijn mooie dribbels en acties. Die spelers spelen allemaal in de PL of la Liga waar heb je het in godsnaam over?


🤡

Dit kon natuurlijk niet uitblijven 1 van de grote smaakmakers op dit WK samen met Amrabat. Ze verdienen een droom transfer. Ounahi is al veel verder dan de overhypde Frenkie. We hebben weer kunnen zien dat Frenkie heel matig was tijdens de WK en door de mand is gevallen. Toch wel 1 van de grootste miskopen die FC Barcelona heeft gedaan.

Ounahi heeft de drive naar voren en speelt heel erg makkelijk tussen de linies door. Frenkie speelt 9 van de 10 keer een bal terug of naar de zijkant altijd op safe. Iets waar Xavi natuurlijk ongelukkig van wordt. Het is je van harte gegund! Dimma Magreb 🇲🇦 WK wordt van ons! Groetjes vanuit Qatar.

12 december 2022 om 12:45

En dan noemen ze Nederlanders arrogant😅

12 december 2022 om 14:34

Frenkie is bij Ajax toch ook 80miljoen waard geworden na een paar goede wedstrijdjes in de CL? Ounahi laat het nu ook zien op het hoogste podium en wat daarna komt zien we wel, wat erna is gekomen bij Frenkie hebben we al wel gezien en het stelt echt helemaal niets voor.

12 december 2022 om 12:56

Huilebalk van de dag. Gappie ik woon in Barcelona i spit facts geen dingen die uit de duim gezogen zijn. Hier in Catalonië zijn ze Frenkie helemaal zat. Ze hebben het niet zo met spelers die niks creëren. En alleen maar een balletje kan terug passen. Maar dat is niet erg Frenkie is geen wereld top. Dat bleek al toen bij Ajax maar toen werd meneertje overhyped. Maar het zal wel aan de systeem of Xavi liggen. Frenkie kan namelijk alleen functioneren op de positie van Busquets. Nou dat heeft Xavi ook geprobeerd bakte er niks van. Waar ligt het nu aan? Aan het grasveld of zijn kicksen misschien? 🤣

12 december 2022 om 13:10

Frenkie doet het uhm oke. Maar dat hij amper naar voren niet durft of een steekpass naar voren nooit geeft kun je niet ontkennen. Jongetjes als Gavi en Pedri zitten nu kilometers verder dan Frenkie.

12 december 2022 om 13:16

Ounahi heeft 3 wedstrijden best leuk gespeeld en is veel verder dan Frenkie? Haha ok. Sowieso kun je die vergelijking niet eens maken op basis van deze wedstrijden. Ounahi heeft het verder nog nergens op niveau laten zien dus misschien beter even afwachten voordat je zulke uitspraken doet.

12 december 2022 om 14:03

@Wizardly Zo was er ook eens ene James Rodriguez op het WK van 2014. Die ff topscoorder wordt en daarna overal gefaald heeft. Precies, de waan van de dag. Ounahi is een leuke speler en gun hem zeker een transfer. Maar om nou direct Frenkie zo af te vallen omdat Nederland er met schijtvoetbal uit is gevlogen is onzin.

12 december 2022 om 14:15

Frenkie speelt al vier jaar compleet kleurloos. Er komt helemaal niets uit. Dat beginnen steeds meer mensen te zien. Al zijn acties zijn op plekken die er niet toe doen. Nooit geeft hij een splijtende pass. Het is of balletje breed, meestal balletje terug en soms als een pupil lopen met de bal.

Net als het vorige EK was ook het WK voor hem een dikke onvoldoende.

12 december 2022 om 16:04

5 wedstrijden inmiddels, wel bij de feiten blijven hè

12 december 2022 om 16:45

De feiten zijn dat ie er 5 heeft gespeeld. Alleen ben ik niet van mening dat ie ze alle 5 ook best leuk heeft gespeeld

12 december 2022 om 12:58

Ik ben een enorme Ounahi fan maar ik vind het 2 verschillende type spelers. Ik denk juist dat ze uitstekend samen kunnen spelen met Frenkie voor de defensie voor de opbouw en Ounahi die zorgt voor de diepgang en het loopwerk. Dan kan Pedri ook iets meer naar voren spelen. Ik ben echt benieuwd want in de praktijk denk ik echt dat het smullen zou worden. Busquets is een legende maar het is tijd om hem te vervangen.

12 december 2022 om 13:27

Frenkie is toch gewoon een top middenvelder. Past misschien niet helemaal bij Barca.
Zou eerder naar Man U gaan. Systeem met 2 op positie 6. Kan daar weer gewoon een sensatie worden naast Casemiro.

Tuurlijk zijn er een aantal middenvelders beter, maar Frenkie zit gewoon in de top.

12 december 2022 om 14:24

Ik vind hem geen top middenvelder. Het is een oke middenvelder. In welke (top) wedstrijden heeft hij veel indruk gemaakt de afgelopen vier seizoenen bij Barca? Dit WK ook weer niets laten zien. Zijn beste seizoen van de afgelopen 5 seizoenen was in het Ajax-shirt. Dat zegt denk ik wel genoeg.

12 december 2022 om 16:41

Frenkie staat juist geweldig te ballen bij barcelona dit jaar. En hij speelt altijd safe? Mede dankij een prachtige pass van frenkie is barcelona nog winterkampioen geworden.

13 december 2022 om 09:47

Maar liefst één hele pass?!

13 december 2022 om 13:21

Heeft heel veel meer goede wedstrijden gespeeld hoor. jij baseert je mening ook op slechts 2 hele wedstrijden, want in de groepsfase was ounahi echt niet zo bijzonder hoor.

Meeste sterren op een wk falen nadien bij hun nieuwe club. Hopelijk zal dit niet zo een geval worden

Prachtige voetballer die Ounahi.
Speelt ‘balletje breed, balletje terug, balletje ophalen bij de verdediging’ Frenkie de Jong zo uit de basis. Daar is niet veel voor nodig.

Kan naar veel betere clubs barca valt niks meer te winnen

Zou Amrabat en Ounahi gewoon eens bij Atletico willen zien. Dat gezeur over Barca steeds, die geven toch alleen Spaanse jongens de kans zodat ze de Spaanse selectie kunnen blijven voeden. En opzich is daar met Pedri en Gavi ook niets mis mee hoor. Als je ziet hoeveel moeite het andere jongens kost om vrachtwagen Busquets eens uit de basis te spelen zou ik zeggen, bespaar jezelf de moeite en vooral het gezeur van dat vage bestuur daaro en kijk een deurtje verder.

Ounahi speelt een goed WK. Dat doen de meeste van hen. Ik heb wel het gevoel dat ze zwaar boven hun niveau presteren. De teamgeest is ongelofelijk goed, ze vechten als leeuwen en af en toe een beetje geluk. Je zag tegen Portugal al dat er veel op de laatste benen lopen.
Op Hakimi na zie ik geen enkele internationale topspeler. Mijn verwachting is dat Marokko er tegen Frankrijk vrij kansloos uitgaat. Ik verwacht 2-0 of 3-0.

Hij mag wel wat meer zijn bovenbenen trainen.

concurrentie.. laat me niet lachen

Of het een concurrent van Frenkie is weet ik niet. Hij doet het nu wel erg goed, maar hij zit ook wel in een flow.
Wbt Frenkie heb ik me weer kapot zitten ergeren. Die gozer is zo matig. Niks gaat naar voren. Alles breed of terug. Helaas heeft het Nederlands elftal niemand anders voor zijn positie.

Dit is de charme van het WK. Voor het WK speel je bij een lullig clubje uit West-Frankrijk waar er 17.000 mensen op de tribune passen, en na het WK kan je opeens spelen voor een van de mooiste clubs ter wereld in het grandioze Camp Nou. Het kan verkeren... Volledig verdiend overigens, wat een sensatie is deze speler.

Toen we dit toernooi begonnen waren er 2 uitermate zwakke plekken, Ounahi en Amallah. Ik dacht dat Regregaui ze alleen opstelde omdat ze als Cm's goed druk konden uitoefenen in een 451 systeem. Amallah is daarbij gebleven, maar Ounahi heeft me zo positief verrast want wat kan die gozer voetballen. Is een echte aanvallend ingestelde Cm's met een lekkere dribbel, overzicht, een pass en kan dus ook gewoon allerbelangrijkst defensief zijn taken doen. En pas 22 jaar!

Een prototype CM voor de toekomst dus

Dit is het Griekenland van 2004. Spelers hoor je straks niks meer over.

Als je Gavi zag spelen tegen Marokko en hoe Ounahi die wedstrijd speelde dan begrijp ik wel waarom Barca hem wil halen. Laten we wel eerlijk zijn, Gavi is een gehypte speler OP DIT MOMENT, dat wil zeggen, hij heeft absoluut de potentie om een wereldspeler te zijn, maar laten we niet doen alsof Gavi nu al Iniesta heeft doen vergeten. Het zou Gavi juist goed doen om een andere talentvolle concurrent te hebben, want heb vaak het gevoel als Barca fan zijnde dat Gavi denkt dat hij al onmisbaar is voor dit Barca, wat absoluut niet zo is. Is soms nog te grillig aan de bal, vooral als Barca op achterstand komt.

Ounahi moet een club kiezen waar die wekelijks basis speelt. Het is belangrijk dat die veel speelt in een beter team. Het zou zonde zijn als zijn ontwikkeling stil komt te staan.

Ik zeg: Dries Mertens.....van agovv naar de top. Als je goed bent, goeie kop erop hebt en niet laat verleiden door 'slechte' elementen...kan ook hij dat

13 december 2022 om 00:53

Wordt alleen beter tussen betere voetballers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren