Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Jong: 'Moet in een shirt van Mannschaft komen als Duitsland wint'

Laatste update:
/

Luuk de Jong hoopt met Jong Oranje het EK Onder-21 op zijn naam te schrijven. De aanvaller van Borussia Mönchengladbach kijkt reikhalzend uit naar de EK-ouverture van donderdag tegen de leeftijdsgenoten van Duitsland. Hij sloot met zijn clubgenoten Tony Jantschke, Peniel Mlapa en Patrick Hermann een weddenschap af.

Als Nederland de eerste wedstrijd wint, kan De Jong zijn lol niet op. "We hebben afgesproken dat de Duitsers in dat geval met een shirt van Oranje aan op de eerste clubtraining komen." Bij een nederlaag liggen de zaken echter anders, zo verzekert hij in De Telegraaf. "En ik in een shirt van de Mannschaft als Duitsland wint."

De Jong sluit het laatste scenario uit, maar weet dat Duitsland een sterke opponent is en een outsider voor de eindzege in Israël. "De Duitse selectie bestaat uit allemaal spelers uit de Bundesliga en dat is écht een sterke competitie", weet de ex-speler van De Graafschap en FC Twente. "Bayern München steekt erbovenuit, maar verder kan iedereen elkaar verslaan."

Wint Jong Oranje van Duitsland Onder-21?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zorg er maar voor dat je je oude niveau weer haalt en als iedere andere Oranje speler zijn 'normale' niveau haalt dan zie ik het wel goed komen, met uitzondering van Spanje.

Hopen dat er tegen die tijd 4 oranje shirtjes in de kleedkamer van Glasdbach lopen!

Ik heb er zeer veel vertrouwen in. Ik denk dat we hem pakken. Zeer degelijke keeper, Ijzersterke verdediging, misschien wel dezelfde als op het wk, een ijzersterk middenveld of eigenlijk 2 als je ziet dat ons 2e middenveld, Van Ginkel, Fer, Tonny is. En een topspits wat Luuk de Jong is, nee geen van Persie, Falcao, Messi, Ronaldo, maar ik vind het echt een goede spits, laat het team beter voetballen, scoort, goede techniek. Goede spits! En heeft toch al wel wat bewezen in zn carrière. Met Luciano Narsingh en Boëtius missen we 2 toppers op de flank, maar met Ola John en in mindere mate Gini staan we niet voor schut.

Ola - Luuk - Gini
Stroot - Maher - Clasie
Blind - Bruno - Vrij - Rhijn
Zoet

Daarmee én met een ijzersterke bank kunnen we de titel pakken.

4 juni 2013 om 11:27

Kijk maar eens naar de slectie van Spanje zou ik zeggen.

keepers:
1 david de Gea
13 diego Mariño
23 joel

verdediging:

2 martín Montoya
4 nacho
5 marc Bartra
15 marc Muniesa
16 álvaro
18 alberto Moreno
20 daniel Carvajal

middenveld:

3 asier Illarramendi
6 iñigo Martínez
7 sergio Canales
8 koke
10 thiago Alcántara
14 ignacio Camacho
17 pablo Sarabia
22 isco

Aanval:

9 rodrigo
11 cristian Tello
12 álvaro Morata
19 iker Muniain
21 álvaro Vázquez

Ik weet wel wie de favoriet is voor de titel als ik dit zo zie.

We zullen zien Spanje is sws met afstand het sterkste team.
Heeft al meer dan 10 jaar de beste jeugd van de wereld.
Daarna maakt Nederland een goede kans samen met een paar andere landen.

4 juni 2013 om 08:42

Ik kan me nog 2 achtereenvolgende kampioenschappen herinneren, de afgelopen 10 jaar..

Als je kijkt naar de namen die nu in het team van jong Oranje spelen zou je denken dat het wel goed komt voor Luuk, maar het blijven Duitsers en die mag je nooit onderschatten. Ik ben dan ook heel erg bang dat Luuk helaas met een Duits shirt op de training zal moeten gaan lopen. De Duitse competitie is absoluut een van de aller sterkste competities van Europa.

4 juni 2013 om 09:28

Ik hoop ook dat Luuk met een Duits shirt op de training zal moeten lopen. Ik hoop dat ze er een foto van maken en deze op internet plaatsen. Kunnen we lachen!
Duitsland heeft gewoon een sterker team qua techniek, mentaliteit, fysiek etc. Ik zie Nederland de poule nog niet doorkomen.

4 juni 2013 om 11:08

Ik zou het pas echt leuk gaan vinden als nederland de eerste wedstrijd verliest van Duitsland. Maar wint in de finale van ze, dan kan luuk pas lachen met z'n duits shirt aan. Kijken of ze dat dan ook nog kunnen waarderen

Kijk dit zijn nu gewoon mooie weddenschappen.
Geen geld erop, maar gewoon ouderwets iemand even lekker voor "lul" laten lopen de hele dag.

Persoonlijk heb ik ook weleens met een ajax hoedje opgelopen omdat mijn club had verloren van ze.
Zo heeft iedereen weleens een weddenschapje gemaakt denk ik.

De Jong zit bij BMG regelmatig op de bank, terwijl die Mlapa speelt. Nou heb ik die maar één keer live en regelmatig in de samenvatting gezien, maar die gast kan er toch echt hè-le-maal niks van? Waarom krijgt die de voorkeur boven De Jong, weet iemand dat?

Sorry hoor, maar Spanje de torenhoge favoriet? Op basis waarvan? Van die o zo geweldige Barcelona B-spelers? Kom op zeg, niet elke speler die tegen het eerste aanhinkt is een nieuwe Messi, Iniesta of Xavi. Er zitten een aantal ontzettend goede spelers in hun selectie ja, maar ik vind hen op papier helemaal niet (zo veel) beter dan Nederland en Duitsland

4 juni 2013 om 13:10

Het gaat ook om de geruchten. Veel Barca spelers hebben pas drie wedstrijden gespeeld, maar omdat er beweerd wordt dat ze misschien wel de nieuwe Messi zijn zijn het automatisch topspelers. Maar Cuenca bewees het tegendeel, want hij liet absoluut niets zien wat ook maar leek op iets van de nieuwe wereldspeler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren