Bayern4Life
Algemeen
Vrienden (16)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zondag, 5 mei 2013
 • Bayern4Life
 • 103 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 1.432
 • 35 jaar (5-5-1987)
 • Amsterdam-Noord
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Analyticus
 • 16
Persoonlijke berichten
24 november 2013 om 17:45
#67

No offense, maar is er een reden waarom jij jouw Duitse voetbalaccount hebt aangemaakt op 5 mei?

2 december 2013 om 00:04
#73

Hey man, dankjewel voor je complimenten.

De meeste statistieken haal ik van whoscored.com, soms zijn er ook epl artikelen te vinden met opta statistieken (google maar op opta) en verder kijk ik ook op transfermarkt.co.uk maar daar hebben ze een andere definitie van ''assist''.

8 december 2013 om 20:12
#78

Je hebt veel verstand van zaken, alleen dat gehaat van jou op Robben is triest.

14 december 2013 om 22:51
#80

Hallo Bayern

Bij de vroegere WKs in Zuid Amerika klaagden alle teams over de hitte (die is nog anders als in Zuid Europa, veel grotere luchtvochtigheid) en de grasmat. Ik denk dat de Zuid Amerikaanse spelers zich beter kunnen vinden in deze omstandigheden.

Het Duitse team, met of zonder Òzil, is zeker de meest speelse team op het toernooi. Geen team kan beter voetballen. Als het een EK was, zal ik Duitsland als favoriete team zien. Maar teams, zoals Italie, Argentinie en natuurlijk Brazilie weten raad met de hoogstaande achterhoede van Lòw, vandaar denk ik inderdaad niet dat Duitsland wereldkampioen wordtt. Als ik ongelijk heb, zal ik blij zijn.

Tja, BVB is echt een drama in deze eerste seizoenhelft. Wij zijn wel trots op de jongens, zij geven nooit op. Misschien worden de resultaten volgend jaar beter.

30 december 2013 om 18:13
#86

Hahahaa wat een leuke achergrond! Fantastisch dat jij Uli zo verdedigt. Wanneer is die rechtzaak trouwens tegen hem?

30 december 2013 om 18:41
#87

Welke achtergrond zie je bij mij? Ik probeer die van Götze al een uur tevergeefs te verwijderen. Die Götze blijft mij iriteren! Nee gewoon uit intresse vraag ik dat van Uli. Ben zeer benieuwd naar die zaak.

Denk jij echt dat Block 12 zijn account van Gelemuur was? Ik vond Gelemuur toch iets aangenamer dan die idioot van een Block 12...... Alhoewel je wel eens gelijk zou kunnen hebben. Waarom denk je dat?

30 december 2013 om 18:49
#88

Hahahaa lol!! Ik lig onder mijn bureau van het lachen!!! Jij denkt dat Gelemuur met een verrekijker naar het stadion gaat.... Dat is de grap van de week.

30 december 2013 om 19:02
#89

Het is me gelukt men achtergrond te veranderen! Denk je dat Lewa eind deze week zijn overstap naar jullie bekend gaat maken?

30 december 2013 om 19:27
#90

Wat is dat nou? Eerst gaat hij weg, dan komt hij terug als nadwar, dan gaat hij weer weg en dan komt hij terug als Block 12. Ik had wel zo een vermoeden soms, maar ik ging ervanuit dat hij gewoon terug als gelemuur zou inloggen als hij terugkwam. Kvind het jammer dat hij zo giftig reageert als je iets zegt dat niet in zijn kraam past.

Indien Lewa het bekend maakt dat hij naar jullie komt zou hij van mij onmiddelijk mogen opkrassen naar jullie en met dat geld Volland halen. Die is geweldig op dreef en kan spelen in de Cl.

De titel is reeds voor jullie, de pokal is ligt nog open voor ons beide, en in de Cl hebben jullie het echt niet getroffen. Dat was het slecht mogelijke scenario, al zijn jullie wel favoriet.

1 januari 2014 om 09:17
#94

Waarom zoveel haat op Robben? Je bent voor Bayern (net als ik) en hij had veel bijdrage in de CL, de laatste actie was geen mislukt schot, hij sleepte de bal zachtjes langs Weidenfeller. Hoe kan je anders uithalen?

WK finale en gemiste penalty had iedereen kunnen gebeuren.
WK was het zo dat hij 1 grote kans en een wat mindere kans had, eentje kwam hij per toeval op z'n kleine teen en de tweede kans lag er 90 kilo puyol aan zijn lichaam en beweegt niet erg lekker.
Penalty moet je voorstellen hoeveel druk er op je staat, welliswaar een zwak schot, maar je neemt dan geen risico denk ik zomaar.

Dus ik vraag me af waar de haat vandaan komt, kijk aub de winnende finale opnieuw, kijken of het dan verandert.

10 januari 2014 om 08:47
#96

Makker hoe komt het dat jij een waarschuwing hebt?

10 januari 2014 om 10:28
#97

Dat is wel heel flauw om hiervoor een waarschuwing te geven.
Gelemuur als objectiv nu? Jezus Christus hoeveel persoonlijkheden kan een mens hebben? :-)

19 februari 2014 om 14:45
#98

Wat gaat jou club maken vandaag tegen Arsenal?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 17 mei
Manchester United heeft een cruciale stap gezet met het oog op de mogelijke komst van Jurriën Timber. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren