Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Jong heeft er in zoektocht naar vertrek bij AC Milan optie bij

Laatste update:

Nigel de Jong krijgt de kans om Europa achter zich te laten. Leicester City zou de middenvelder van AC Milan graag willen hebben, maar hij wordt nu ook in verband gebracht met een overstap naar LA Galaxy. In Los Angeles zou De Jong samen kunnen spelen met Steven Gerrard.

/

De dertigjarige De Jong staat open voor een vertrek bij Milan, omdat hij geen vaste basisspeler meer is. Sinisa Mihajlovic deed dit seizoen slechts in vijf competitiewedstrijden een beroep op de middenvelder en tussen zijn laatste optreden (op 13 december) en voorlaatste wedstrijd (27 september) zat bovendien een flinke periode.

Afgelopen zondag werd beweerd dat Leicester zich had gemeld met een bod van 2 miljoen pond, omgerekend ongeveer 2,7 miljoen euro, voor De Jong. Het is onduidelijk hoe Milan over dat voorstel denkt, maar mogelijk doen i Rossoneri dus zaken met LA Galaxy.

Nigel de Jong moet in Europa blijven, hij is nog goed genoeg voor het topniveau

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom werd hij, out of the blue, ingodsnaam niet meer opgeroepen bij het NL-Elftal..?!

8 januari 2016 om 07:50

Dat vraag ik me ook af. Hij is een beest op dat middenveld

8 januari 2016 om 08:26

Het Nederlands elftal roept alleen spelers op met een basisplaats.

8 januari 2016 om 08:45

Omdat hij de 30 gepasseerd is. Dan ben je in Nederland al te oud, wat natuurlijk onzin is. Hij hoort er altijd bij.

8 januari 2016 om 08:53

Omdat de coach blind heet Hahah.......

Waarom werd hij, out of the blue, ingodsnaam niet meer opgeroepen bij het NL-Elftal..?!

8 januari 2016 om 11:35

Omdat hij IJsland een dramatisch wedstrijd speelde en het spel erg vertraagd met balletje breed en terug

Ja je zou denken waarom niet terug naar Ajax.. Maar.. Loopt hij dan niet de talenten van nu in de weg? Vd Beek.. Nouri, Bazoer..je hebt Sinkgraven rondlopen.. Klaassen is er nog.. Voor body en ervaring zeg ik ok.. Maar moet geen obstakel zijn voor jongens die aan de deur kloppen. Natuurlijk zie ik zon ervaring graag en 30 is nog niet oud.. Kan nog zeker 3/4 jaar mee.dan zou ik liever dat geld gebruiken met wat extra om evt Huntelaar te strikken aankomende zomer. Middenvelders zat.. Nu een een scherpe spits toevoegen zou een betere optie zijn in mijn ogen.

8 januari 2016 om 08:47

Klaassen en Slinkgraven gaan in Europa geen hoge ogen gooien. Alleen Bazoer zou hij in de weglopen want hij is een cvm.

8 januari 2016 om 08:50

Hou is op met je talenten man. Je hoort al jaren dat ajax de beste talenten heeft. Wie is er nou doorgebroken bij ajax van alle talenten. Eriksen? De jong zal ajax een fokking boost geven. Net als kuyt bij feyenoord.

8 januari 2016 om 09:26

Ik ben het enigzins met je eens, MAAR er komen nu toch echt een flinke lading talenten aan... echte talenten, denk aan el ghazi, tete, bazoer riedewald. En dit is dan van de instroming van vorig jaar. Er staan er weer een hele hoop klaar. En geloof me dit zijn talenten uit een andere categorie dan de laatste jaren. Het is alleen aan ajax wat zij hier mee gaan doen....

8 januari 2016 om 09:36

Ja maar aan alleen talenten heb je niks. Talenten heb een leider in het veld nodig. Die hun op hun fouten aanwijst, die hun op hun flikker geven als ze te weinig inzet tonen. Het is gewoon cruciaal om zo een persoon te hebben. Welke club heeft met alleen maar talenten iets bereikt? Geen een.

8 januari 2016 om 10:10

Elk jaren wordt gezegd dat er nu echte talenten komen maar het valt hard tegen

8 januari 2016 om 10:55

Je hoort ook al jaren dat Ajax , talenten misliepen op welke manier dan ook. Het is geen garantie dat de Jong het goed zal doen. Natuurlijk na alle waarschijnlijkheid wel. Maar stel dat je nou de Jong hebt, hem laat spelen maar een ander laat verpieteren op de bank. Is zonde. dan wacht ik liever af tot zomer en dan kijken of Klaassen evt vertrekt.. Bazoer .. Zal wel niet gaan maar bij een idioot bod moet je wel.. Dan kan je kijken of je een ervaren man erbij kan halen om de rest te sturen. Nu heb je hard een spits nodig. Geen middenvelder.

Hij is een beest! beter komt hij bij een mooie club hij is zeker nog van top niveau! leicester zou top zijn!

Is gewoon een speler met een drive die overslaat op anderen. Hoort mijns inziens gewoon nog steeds bij het NL elftal!

Als Strootman weer fit is en vorm vindt, is dit de man naast en Sneijder voor hen.

Dan kan je jongens als Bazoer, etc. klaarstomen voor het grote werk.

Voorin Robben en Depay op de flanken met de Jong of Dost in de punt en je hebt best een aardig elftal!

Achterin komt er heel veel talent aan, maar ik zou nu starten met Tete, de Vrij, Riedewald en Kongolo en op goal Cillissen.

Terug naar dit topic, Leicester zou wel een goede club zijn, nog 2 jaar knallen en dan naar Ajax als opvolger van Bazoer, die tegen die tijd wel een goede transfer maakt.

Ik snap die hype rondom de Jong nooit. Is zo een nutteloze speler die anytime een rode kaart kan pakken en je team kan benadelen. Heeft hij in het verleden vaker gedaan. Is gewoon een benen breker heeft hij ook al vaker bewezen. Is zo een speler die hard werkt om het middenveld maar eigenlijk niets toevoegd. Beetje rond rennen als een kip zonder kop.

Gewoon bij Leicester City nog laten zien wat je kan Nigel! Wat een beest is dat. Die past perfect in Engeland. Dat zagen we bij Manchester City toen hij er nog zat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren