Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Gelderlander: Oussama Darfalou kan transfer maken binnen Eredivisie

Laatste update:

VVV-Venlo wil Oussama Darfalou uit zijn sportieve lijden bij Vitesse verlossen. De Gelderlander weet zondagavond namelijk te melden dat de Limburgse club de 26-jarige centrumspits voor de rest van het seizoen hoopt te kunnen huren van de Arnhemmers.

Darfalou beleeft vooralsnog een moeizaam seizoen bij Vitesse. De Algerijnse aanvaller zat tot dusver in de Eredivisie telkens bij de wedstrijdselectie van de Arnhemse club, maar mocht nog geen enkele keer in de basis beginnen. Halverwege het seizoen staat de teller in de Eredivisie voor Darfalou pas op 56 speelminuten, verdeeld over zes invalbeurten.

De spits wist dit seizoen nog niet te scoren in competitieverband, maar maakte al wel twee doelpunten in de TOTO KNVB Beker. In de vorige voetbaljaargang was Darfalou, die in de zomer van 2018 transfervrij werd opgepikt bij het Algerijnse USM Algier, in 25 competitieoptredens voor Vitesse goed voor 7 treffers. Door de terugkeer van Tim Matavz is hij echter weer op een zijspoor beland in Arnhem.

VVV hoopt nu te kunnen profiteren van de tamelijk uitzichtloze situatie van Darfalou bij Vitesse. De huidige nummer zeventien van de ranglijst wist dit seizoen in achttien competitiewedstrijden pas zeventien doelpunten te maken en is daarmee de minst scorende ploeg tot dusver in de Eredivisie. Volgens de Gelderlander wil VVV Darfalou voor de tweede seizoenshelft graag huren van Vitesse.

Zou Oussama Darfalou een aanwinst zijn voor VVV-Venlo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou hem erbij houden. Eerst zorgen dat je Matavz voor een tonnetje of 5/6 slijt.dan zou ik hem en Buitink het laten uitvechten en een reserve moet je ook hebben. Dicko zou dat ook nog kunnen maar die heb je misschien ook op rechtsbuiten nodig.machlas deed het zijn eerste jaar ook niet meteen bijster goed. Op de 1 of andere manier heb ik het gevoel dat er nog veel meer in zit bij deze jongen, hij heeft in elk geval een goede werkinstelling en mag van mij nog wel wat meer vertrouwen krijgen. Daabij is het natuurlijk ook belangrijk wat voor aanvoer hij krijgt en hopelijk gaat dat straks met Tannane weer beter lopen.

5 januari 2020 om 20:20

Lekker laten gaan buitink straks in de spits en Dicko als backup. Ik zou als vitesse zijnde eerst gaan kijken naar een goede vleugelspeler.

5 januari 2020 om 20:41

Helemaal mee eens Expert1962! Matavz heeft er geen zin meer in dus hopelijk vang je nog wat centen ervoor. Denk wel dat Darfalou tekort komt om 1ste spits te worden. Ik zou dit seizoen veel talenten de kans gaan geven zodat je een goede balans kan opmaken voor volgend seizoen. Die playoffs leuk en aardig maar met feyenoord/utrecht/willem II of PSV ga ik er niet vanuit dat we die winnen. En dan volgend jaar een fresh start met Sturing nog aan het roer en dan kun je weer echt vlammen

Ik vind dit een onderschatte spits, had hem best als tweede spits bij feyenoord willen zien (zeg ik als feyenoord fan)

Als Darfalou daadwerkelijk naar VVV gaat, dan zal matavz denk ik het seizoen wel afmaken in Arnhem en van de zomer vertrekken. Mocht matavz wel weggaan in de winter, dan lijkt het mij verstandiger om Darfalou bij Vitesse te houden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren