Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De Eredivisie is gewoon belangrijker, tegen Ajax mag je echt niet verliezen'

Laatste update:

Voor Feyenoord wachten twee cruciale wedstrijden. De Rotterdammers nemen het dinsdagavond op tegen Shakhtar Donetsk, terwijl komende zondag het treffen met aartsrivaal Ajax op het programma staat. Volgens Pierre van Hooijdonk telt een overwinning op de Amsterdammers zwaarder dan een zege in de Champions League.

“De Eredivisie is gewoon belangrijker, daar moet de focus heen gaan. Tegen Ajax mag je echt niet verliezen, want dan wordt het gat met PSV te groot. Een zege op Shakhtar is mooi, maar daarmee is Feyenoord nog lang niet zeker van overwintering in Europa”, zegt Van Hooijdonk in gesprek met NUsport. Volgens de analist is Shakhtar van hetzelfde niveau als Napoli. Het is volgens hem een gevaar dat we de ploeg weinig aan het werk zien.

“Alleen als Feyenoord heel goed is en Shakhtar een mindere dag heeft, ligt er een kans”, stelt de oud-spits, die niet verrast is als de Oekraïners een maatje te groot blijken. Van Hooijdonk is van mening dat Giovanni van Bronckhorst de Klassieker in zijn achterhoofd moet houden. “Ik zou in ieder geval geen onnodige risico's nemen. Nicolai Jörgensen kan je beter niet opstellen, zodat hij tegen Ajax alles kan geven.”

Toch denkt Van Hooijdonk niet dat de spelers van Feyenoord al bezig zijn met de wedstrijd tegen Ajax, die komende zondag in De Kuip afgewerkt wordt. “Ze zijn voornamelijk bezig met een goed resultaat halen. Pas als de spelers voelen dat de wedstrijd niet meer te winnen is, zullen de gedachten afdwalen naar zondag.”

Gaat Feyenoord winnen van Shakhtar Donetsk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgende week in het nieuws: "pierre van Hooijdonk: Ik snap niet dat Feyenoord zo weinig passie toont in Europa..."

Er is altijd wel wat met Pierre.

17 oktober 2017 om 11:25

Die gozer maakt zichzelf week in week uit volslagen belachelijk. Ook nu weer. Geweldige spits en daarom een held als voetballer. Maar wat een vervelende man...

On. Feyenoord moet alles op alles zetten om vanavond een goed resultaat te halen. Das de enige manier om evt nog 3e te kunnen worden. Daarna gwn naar zondag toe werken.

17 oktober 2017 om 12:05

Ik vind Van Hooijdonk juist een van de weinige analisten die vaak iets zinnigs te melden heeft. En hij komt op mij juist niet over als een vervelende man; hij is voor mij een reden om Studio Voetbal te kijken.

17 oktober 2017 om 12:06

Geweldige vrije trappen nemer*. "Geweldige spits" is echt veel te veel eer.

17 oktober 2017 om 11:44

Paar jaar terug kon ik hem echt totaal niet aanhoren als analist, ook niet als commentator. Ik kan nu wel redelijk naar hem luisteren, maar het is een absolute flipflop.

17 oktober 2017 om 12:03

Haha waarom nu wel dan? Komt voornamelijk cynische onzin uit als je het mij vraagt.

17 oktober 2017 om 12:36

Coco, heb hetzelfde. Tegenwoordig vind ik hem daar vaak de enige met een boodschap.

Kom op, het is nu dinsdag. Spelers die vanavond spelen zijn (blessures daar gelaten) zondag gewoon weer 100% fit. Als het nou donderdagavond ergens in het Oostblok is, zou het wat anders zijn. Gewoon twee keer voor het maximale resultaat gaan.

17 oktober 2017 om 11:56

Precies dit! Wat een flut opmerking toch? Het is dinsdag, je speelt vanavond thuis en je speelt zondag pas je wedstrijd weer. Er zit tijd genoeg tussen om te rusten. Het zijn profvoetballers. Daar mag je toch wel van verwachten dat ze 2 wedstrijdjes in de week kunnen spelen? Buiten dat heeft Feyenoord ernaar gesnakt om weer op het hoogste podium te acteren, dus moeten ze er van genieten. Gewoon vanavond vol voor de punten gaan om nog enig uitzicht te hebben op overwintering en zondag knallen tegen Ajax en mogen de beste winnen!

17 oktober 2017 om 11:56

Weet je wat het is. Dat is afgelopen jaren al zo verschrikkelijk vaak verteld en uitgelegd, maar ik zal het nog 1 keer doen.

Als je een midweekse wedstrijd speelt en vervolgens het weekend weer, dan ben je gewoon in het nadeel het weekend erop.
De spelers van Feyenoord kunnen prima 2 wedstrijden in de week spelen. Alleen ben je op zondag niet 100% hersteld, mentaal en of fysiek. Een tegenstander heeft meer voorbereidingstijd gehad en heeft meer rust in de beentjes.

Ik vond het zo bijzonder dat er zo veel mensen zijn die blijven roepen dat het niets uitmaakt dat je op dinsdag al speelt en allang hersteld moet zijn. Het is gewoon op basis van uitgebreid onderzoek bewezen dat teams die europese wedstrijden spelen hierna meer punten laten liggen in het weekend. Ontkennen heeft geen zin.

17 oktober 2017 om 12:05

Meer rust betekend niet altijd dat dit ook een voordeel oplevert. Spelers van Feyenoord moeten gewoon in staat zijn om 2x in de week 100% te geven op het veld.

Daarbij komt dat het ook juist een mentale boost kan opleveren als je vanavond wint ipv dat dit een nadeel zou zijn.

17 oktober 2017 om 12:06

feyenoord heeft welgeteld 4 volledige dagen om te rusten, herstellen, massages te krijgen etc etc. Je kunt mij echt niet vertellen dat dat niet genoeg is om weer volledig fit te zijn voor het aankomende weekend. En vooral niet als profvoetballer waarvan je toch kan verwachten dat ze dit kunnen. Spelen ze op donderdagavond ergens in het Oostblok dan kan ik me enigzins voorstellen dat je niet volledig fit bent, maar 4 dagen rust, come on!

17 oktober 2017 om 12:11

Leuk dat onderzoek, maar ook dat is niet zaligmakend. Vorig jaar heeft Feyenoord het uitstekend gedaan in de wedstrijden na een el ronde. Nu hebben ze 2 dagen extra rust en tegen ajax moet je altijd tot het gaatje gaan. Ik zie dus het probleem niet helemaal. Er zijn zoveel meer factoren die meespelen in een wedstrijd dan alleen helemaal too voorbereid zijn. Die zijn in die onderzoeken denk ik niet meegenomen.

17 oktober 2017 om 12:50

Je uitleg is prima, maar jij begrijpt toch ook wel dat het voor de gewone burger niet te begrijpen is dat duur betaalde mensen niet twee keer in de week kunnen presteren? Dat onderzoeken dit allemaal uitwijzen is prima hoor, maar dan vond ik dat men echt eens naar de salarissen kan en moet kijken. Daarnaast vraag ik me af waarom we in Nederland zoveel puntverlies lijden, maar de Madrids van deze wereld wel kunnen presteren. Die weerstand staat in verhouding. Nederlandse teams spelen niet bepaald tegen hoogvliegers. Dan stel je maar een selectie samen die het kan opvangen. Kortom: op dinsdag vlammen en op zondag er weer staan. Voetballen voor je centen!

17 oktober 2017 om 13:17

Veel kortzichtiger kun je het niet krijgen.

Er is natuurlijk een groot verschil tussen wat je graag zou willen en de werkelijkheid. Als uitgebreid onderzoek uitwijst dat er mer punten verspeeld worden na een doordeweeks duel dan kun je natuurlijk roepen dat die jongens veel verdienen, maar dat maakt het onderzoek niet minder waar.

Madrids van deze wereld zijn overigens geen uitzondering. Die zijn alleen zo goed dat ze maar zelden punten verspelen. Hebben bovendien selecties van 25 topspelers.

De spelers willen natuurlijk ook gewoon winnen en doen ongetwijfeld hun stinkende best. Je kunt roepen wat je wilt, maar je bent gewoon in het nadeel als je 4 dagen eerder ook hebt gespeeld ten opzichte van een team dat dit niet heeft. Maar je wilt er blijkbaar toch niet in geloven, dus blijf vooral ongefundeerd roepen dat de jongens maar moeten winnen omdat ze veel betaald krijgen. Vergeet alleen niet dat dit ook het geval is bij de tegenstander.

17 oktober 2017 om 13:32

Op dinsdag voetballen en dan weer op zondag dat betekent vier dagen om te herstellen. Nu hebben ze er maar twee. Vier dagen herstellen van 90 minuten zal toch echt afdoende moeten zijn. Daarbij vind ik dat je het met je volledige selectie moet doen, je hebt niet voor niets ruim twintig man. Dan wissel je maar een aantal spelers om de klus te klaren. Maar je kan niet voor een godsvermogen willen verdienen, maar niet optimaal kunnen presteren. Dit heeft ook mede te maken met de verzorging van je lichaam. Ik denk dat er nog veel winst te behalen valt op dit gebied. En daarbij als je wint dan is de volgende wedstrijd ook fijner om te spelen.

17 oktober 2017 om 13:44

Jammer dat in dit gavel bijna alle wissels in de lappenmand zitten en je dus voornamelijk C garnituur en jeugd op de bank hebt.

17 oktober 2017 om 13:55

Wat heeft je salaris met je conditie te maken dan? Het is niet zo dat als je 1000eu meer verdiend je sneller hersteld bent, ik ben het er wel mee eens dat ze niet moeten klagen. Wat je over Madrid zegt is toch logisch, als je hun selectie kijkt die is groter dan bij clubs uit Nederland en het niveau van die spelers ligt dichter bij elkaar dan wij hier hebben, wij gaan er vaak in kwaliteit op achteruit terwijl een club als Madrid makkelijker kan rouleren zonder aan kwaliteit in te boeten

17 oktober 2017 om 14:43

Ryanbabel.
Het zijn 4 dagen herstel en niet te vergeten voorbereiding. Ajax heeft 7 dagen herstel en voorbereiding. Ze hebben dus de focus nu al 2 dagen op Feyenoord liggen. Dat is andersom niet het geval.

Als nu de jongens van Ajax en Feyenoord zich zo optimaal mogelijk voorbereiden, dan hebben de jongens van Ajax toch gewoon meer voorbereidingstijd?

Ze verdienen allemaal een godsvermogen, of ze wel of niet Europees spelen, dus die vlieger gaat simpelweg niet op. Het gaat erom dat je wanneer je alleen competitie speelt dat je je fysiek en mentaal alleen daarop hoeft te richten en daar voordeel uit kunt halen. Ajax verloor vorig seizoen bijvoorbeeld bijna alle verliespunten na een Europees duel. Toeval?
Nu zit Feyenoord in het schuitje dat ze de aandacht en krachten moeten verdelen.

17 oktober 2017 om 15:00

Dat zat Feyenoord vorig seizoen ook en toen hadden ze daar ook weinig last van.

17 oktober 2017 om 15:32

De weerstand die Madrid krijgt staat toch in verhouding met de weerstand waar o.a. Feyenoord in de competitie mee te maken heeft?

17 oktober 2017 om 15:39

Sorry, ik ga hier niet in mee. Je bent een topsporter en dan streef je het hoogste na. Dan wil je Europees op het hoogste podium spelen en dan zorg je ervoor dat je fit bent. Dat doe je met de ploeg maar ook buiten het voetbal om. Je hebt wedstrijden nodig om in een bepaald ritme te komen. Als je Europees wint dan krijg je ook mentaal een boost. Alles staat met elkaar in verbinding. Alleen rust helpt niet, daar moet een bepaalde balans in zitten. Maar vier dagen rust is echt meer dan voldoende om optimaal te kunnen presteren. In de NBA hebben ze soms veel minder rust tussen de wedstrijden door en daar wordt ook behoorlijk gepresteerd. Waarom is zo'n Ronaldo zo onwijs fit? Hij investeert in zichzelf. En dat met twee wedstrijden in de week. In Nederland moeten ze niet zo klagen, we presteren echt helemaal niets. Ipv zeuren moeten we eens wat harder worden.

Dan speel je een jaar lang eredivisie om in de Champions League uit te mogen komen, om vervolgens spelers te sparen zodat je volgend jaar voorronde Champions League mag spelen. Natuurlijk is het een lastige wedstrijd, maar met een tweede team word je helemaal geslacht.

17 oktober 2017 om 11:31

"dan speel je een jaar lang eredivisie om in de Champions League uit te mogen komen, om vervolgens spelers te sparen zodat je volgend jaar voorronde Champions League mag spelen."
Dat heb je dus ook met teams uit Engeland enz, die willen graag Europees voetbal halen, hebben ze EL gehaald dan gaan ze er uiteindelijk met de pet naar gooien. Schrijf je eigen dan niet in zou ik zeggen.

17 oktober 2017 om 12:03

We speelden om de titel, die Champions League interesseert me geen moer. Hier met de startpremie en het tvgeld, maar als we er met zes nederlagen weer uit liggen begin november zal ik er geen seconde minder om slapen. Dit jaar spelen we (hopelijk) ook om de titel, dat er geen direct CL startbewijs bij zit maakt me niet uit. De Europa League is toch leuker voor Nederlandse teams, in de CL gaan teams als Juventus, Barcelona en Dortmund er ook hard af, dan heb je er als Nederlandse club helemaal niets te zoeken.

17 oktober 2017 om 14:06

Ik vind de Europa league ook een stuk leuker om naar te kijken, de champions league is een groot voorspelbaar toernooi geworden wat je net zo goed bij de kwartfinale kunt beginnen met de bekende clubs. Na de loting voor de poulefase kan je bij bijna elke poule de eindstand invullen. Echt jammer, geef mij het oude Europacup voetbal maar met de Europacup 1 voor landskampioenen en de huidige titelverdediger, de Europacup voor bekerwinnaar terug en de rest lekker Europa league en daar dan het prijzengeld verhogen, in de huidige opzet zijn het steeds dezelfde clubs die bakken geld binnen halen en daardoor het gat steeds groter wordt. Als je kijkt naar clubs die in champions league veel verdienen en dan naar de competities kijkt waar die clubs vandaan komen dan is eigenlijk alleen de Engelse competitie spannend, Italië is juventus, Spanje Barcelona of Real, Duitsland is Bayern. Door het geld uit champions league lopen die clubs in eigen competitie ook steeds verder weg van de rest. Van mij mogen ze dit echt gaan veranderen maar dat zal wel niet, het voetbal is misschien goed maar qua spanning is de champions league tot de kwart/halve finale zo goed als nul

17 oktober 2017 om 14:14

@baardgrasmus

"hier met de startpremie en het tvgeld, maar als we er met zes nederlagen weer uit liggen begin november zal ik er geen seconde minder om slapen..."

Je krijgt ook geld voor overwinningen, dus als het om het geld te doen is zou ik zeggen tandje harder lopen kan geen kwaad

17 oktober 2017 om 14:16

@shivagizmo

Om nu verder te gaan in de EL zullen ze toch moeten winnen van Shakhtar.

Tegen ieder andere ploeg had hij deze uitspraak niet gedaan. Terwijl je tegen Ajax toch echt niet meer punten kan winnen of verliezen.

Feyenoord hunkerde jarenlang naar Champions League voetbal en bleef beweren nog altijd te topclub van weleer te zijn. Dan moet je nu ook gewoon vol gas geven in de CL en gaan voor de punten. Een derde plek is nog altijd mogelijk voor Feyenoord.

Alsof het 'laten lopen' tegen Shakhtar een garantie is op winst tegen Ajax. Pis je straks twee keer naast de pot.

17 oktober 2017 om 11:27

Als je de resultaten van de klassieker in de kuip er bij pakt is puntverlies zondag veel waarschijnlijker.

17 oktober 2017 om 13:56

Tegen Ajax spelen is toch echt een zespunter.

We pakken Ajax en Shaktar gewoon allebei aan!

17 oktober 2017 om 11:27

Nou zo mag ik horen. Beetje meer strijdvaardigheid in Rotterdam mag wel. Maar helaas voor jou gaan de puntjes aankomend weekend mooi mee naar Amsterdam.

17 oktober 2017 om 12:45

Op basis van wat? Ik denk dat het middenveld van Ajax compleet overlopen wordt. Achterin zijn ze wel wat zwakker maar het is nou niet zo dat Ajax echt van het scorende vermogen overloopt. Ik zou er niet zo overtuigd zijn dat Ajax zo maar even de punten mee naar huis neemt.

17 oktober 2017 om 12:58

Al draait Feyenoord als een malle altijd neemt Ajax wel punten mee het is echt niet normaal, ook dat seizoen onder Rutten, Ajax werd zoek gespeeld met tig schoten op doel en nog wonnen ze haha.

17 oktober 2017 om 14:17

Man hou op, nog ziek van die wedstrijd, zat op vak J en in de eerste 10 minuten 2 of 3x bal op de lat, ze helemaal tureluurs gespeeld en toch met 0-1 verliezen. Dat was echt onbegrijpelijk, zelfs de grootste Ajax fans gaven toe dat Feyenoord veel beter was en onterecht verloren had, maar ja ook dat is voetbal

Wat een onzin! Dit is je laatste kans om nog wat moois van je Europese avontuur te maken en om voor een derde plek te gaan. Hoe lang heeft Feyenoord al geen nawinters Europees voetbal meer gehad? Laatste keer was 2015 onder Rutten en dat duurde toen maar 1 ronde nog. En daarvoor ook al vele jaren niet meer. Europees iets neerzetten moet de missie van dit jaar zijn nadat we in de afgelopen jaren een beker en titel hebben gepakt. Dat is in mijn ogen dan een logische vervolgambitie.

Trouwens, tussen vanavond en zondagmiddag zitten ruim voldoende rustdagen dus zie totaal niet in waarom we niet twee keer achter elkaar vol gas zouden kunnen geven.

Nu Feyenoord eindelijk weer in de CL speelt, ga je toch geen gas terug nemen? Zeker nu er nog een kans is (als het de laatste wedstrijd zou zijn en je bent al uitgeschakeld is iets anders), vind ik dat je het niet kan maken om deze wedstrijd te laten lopen.

Nu denk ik alleen echt niet dat Van Bronckhorst zo denkt alsmede de spelers. Die zullen vanavond echt wel ervoor gaan. Daarnaast is het dinsdag en spelen ze zondag pas tegen ons. Alle tijd om te herstellen.

17 oktober 2017 om 14:21

Die gaan het vanavond echt niet laten lopen hoor, dit is wat je wilt en nog genoeg dagen om te herstellen. Wordt vanavond ook niet makkelijk maar om er nu met de pet naar te gooien omdat je zondag Feyenoord - Ajax hebt gaat me echt te ver

Echt een belachelijke uitspraak zeg. Als we zelfs als Nederland in de Champions League niet meer volle bak erin gaan omdat we denken toch geen kans te maken dan is het einde zoek.

Dit zijn de wedstrijden dat je er moet staan en dat je moet presteren. Shakhtar is echt geen wereldploeg. Als je nog enig status in Europa wil creeëren dan moet je thuis alle geven tegen een club als Shakhtar.
Ongelofelijk, wat een uitspraak. Bah.

Pierre is goed op de hoogte van de kracht van Shakthar, zal ze vast uitvoerig bekeken hebben. Ook fijn dat hij open deuren intrapt alsof het vrije trappen zijn. Top analitycus!

Ik zou alles op alles geven vandaag. Niet alleen vandaag, echt elke wedstrijd. We zitten in de hoek waar de klappen vallen en dat is prima, maar komop op ze minst terugvechten. Al winnen we twee keer, Feyenoord heeft nog teveel problemen op en naast het veld. Keuzes moeten worden gemaakt wat betreft spelers als Amrabat, Vilhena en Toornstra. De eerste vind ik gewoon echt niks als rechtsback en overige twee lijken heel erg uit vorm. We hebben niet voor niets een redelijk brede bank, Gio moet consequenties hangen aan het slechte spel van die spelers. Het heeft geen zin om ze te laten staan en hopen dat het klikt, kan ook averechts werken.

Dit is precies wat er mis is met het Nederlandse voetbal in Europa. Feijenoord moet er gewoon met 100% in knallen tegen Shakhtar en alles geven. Na de wedstrijd kun je weer kijken naar de volgende maar toch niet al voor de wedstrijd.
Pierre's uitspraak is een profvoetballer onwaardig.

Met zo'n instelling is het maar goed dat we geen champions league meer gaan spelen met de eredivisie.
Alleen bij opkomst met de champions league hyme lijkt het mij dat de spelers hem al stijf in de broek hebben. Zeker thuis in zon atmosfeer moet je gewoon met schuim op je bek, 90 minuten lang gaan.

Tegen Ajax zou het niet eens moeten uitmaken. Al staan ze op een amateurveld bij FC Balophetdak.

Van Hooijdonk praat als een fan, maar juist hij zou moeten weten dat de spelers meer aan een overwinning op Shakhtar hebben dan drie punten in de klassieker. In Europa kan je jezelf belonen met eventueel een bod van een grote club. Waarom kreeg Ajax zoveel geld voor Sanchez? omdat hij vorig seizoen niet verloor van Feyenoord? Nee, omdat hij met Ajax de EL finale haalde!

Natuurlijk snap ik dat voor de gemiddelde fan Ajax veel belangrijker is, dat zou andersom ook zo zijn, maar ik ga er van uit dat het bestuur van de landskampioen die derde plek heel graag wil hebben...

Maar goed dat van Bronckhorst en de spelers zo waarschijnlijk niet denken. Wat is er nou mooier dan in een uitverkochte kuip in de Champions League te mogen spelen. 90 minuten vol gas en niets minder vanavond.

Shaktar en Napoli zijn ontzettend sterke ploegen, maar het geeft wel wat aan als onze landskampioen daar met een grote zekerheid van gaat verliezen en iedereen van tevoren al haast zeker wist dat Feyenoord niet zou overwinteren.

Vroeger had je met PSV (2004/2005 tot en met 2007/2008), AZ (2004/2005 tot en met 2007/2008) en Ajax (in de jaren dat ze de groepsfase CL haalden) toch ploegen die 50% kans hadden tegen dit soort ploegen, op zijn minst, en wie weet ook tegen absolute topclubs als City.

Ik weet dat Feyenoord erg veel pech heeft gehad, maar een linksbuiten die in de Eredivisie uitblinkt, maar niet heeft geslaagd bij FC Basel en waarvan Genk de optie niet gebruikte om hem voor 3.5 miljoen te kopen (ook al deed hij het redelijk goed), is triest.

Een eerste keeper die bij Bradford City en Derby County 2e keeper was...

Om eerlijk te zijn, vind ik alleen Jorgensen van CL-niveau en Amrabat heeft die potentie. El Ahmadi en Vilhena zijn nuttige krachten, maar dat blijft het bij...

Gewoon mondje houden en elke pot 100 procent vlammen, je bent geen pannenkoek die een mager loontje verdient nee een voetballer die gemiddeld 8 ton per jaar binnenharkt, wij willen vuurwerk zien en niet een ploeg die nu al gaat ontspannen na jaren geen CL voetbal.

Ik snap deze redenering dus totaal niet. Je speelt een heel jaar eredivisie om uiteindelijk op het hoogste podium uit te komen. Ik vind dat de nadruk te weinig wordt gelegd op presteren in Europa en teveel op meedoen in de competitie.

Dat hele verhaal met PSV en het niet kunnen motiveren tegen NK Osijek heeft nog steeds een bittere nasmaak in mijn mond. Je verpest zo niet alleen je eigen kansen op betere uitgangspunten in Europa maar je verpest ook die van je collega teams in de eredivisie die kans maken op Europees voetbal.

Het gaat nu de kant op dat we zometeen helemaal geen Champions league meer kunnen spelen/minder Europese start bewijzen krijgen, en het aanzien van de competitie echt enorm daalt. Wat uiteindelijk resulteert dat spelers voor minder verkocht worden en je dus in een vicieuze cirkel terecht komt waar je dus ook niet meer uitkomt.

Zo lastig lijkt het mij niet om tenminste de voorrondes van de Europa league door te komen als Nederlandse topclub tegen teams die echt niet beter voetballen dan de middenmoot in de eredivisie.

Met de hele instelling van "competitie is belangrijk, en Europa? ach we zijn maar figuranten/we kunnen ons niet opladen" is een instelling die niet bij topsport hoort. Het boeit dan niet in welke competitie je speelt, het hoort gewoon niet bij een topsport mentaliteit.

Het is een beetje off topic, maar er is zoveel discussie gerelateerd aan dit onderwerp.

Jezus stelletje wijven, vind je het gek dat de eredivisie zo achteruit hobbelt, in Engeland lachen ze ons haast uit

17 oktober 2017 om 15:24

Correctie, dat doen ze al

En ajax mocht vorig seizoen niet zeggen dat ze de titel miste door het behalen van de EL finale vorig seizoen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren