Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De eerste weken wil ik zien wat mijn spelers kunnen'

Laatste update:

De Britse pers heeft donderdagmiddag officieel kennis kunnen maken met Louis van Gaal. Onder massale belangstelling deed de nieuwe manager van Manchester United zijn filosofie voor de komende jaren uit de doeken en vertelde hij over zijn plannen voor de korte termijn. Zo zal de club hoogstwaarschijnlijk voorlopig niet meer op de transfermarkt te vinden zijn. "De eerste drie, vier weken wil ik zien wat mijn spelers kunnen", verkondigde hij.

/

Dat was eigenlijk al aangekondigd door de Britse pers, die op de hoogte is van de moeilijke situatie waarin enkele selectieleden zich bevinden. Zij moeten de komende periode vechten voor een laatste kans en bewijzen wat zij in hun mars hebben. Pas wanneer Van Gaal een duidelijk beeld heeft, zal hij de clubleiding de opdracht geven om versterkingen te halen. De komst van Luke Shaw en Ander Herrera staat daar los van.

"Mijn motto is altijd hetzelfde: kijken naar de spelers die ik heb en weten hoe ze spelen. Maar de spelers die ik niet heb getraind, ken ik niet", aldus Van Gaal. "De spelers die we nu hebben gekocht stonden al op de lijst. Ik heb daar toestemming voor gegeven, want ze bevallen mij. Maar eerst wil ik de spelers zien spelen volgens mijn filosofie." Naar eigen zeggen is die filosofie de reden dat hij nu manager van United is. "Het prikkelde de eigenaren."

/

Van Gaal noemde United bij zijn presentatie 'de grootste club ter wereld', iets dat hij al eerder verkondigde, maar wat nu pas écht goed tot hem is doorgedrongen. "Binnen twee dagen weet ik al hoe belangrijk Manchester United is en ook hoe belangrijk de sponsoren zijn. Ik moet hard werken, het team klaar maken en wennen aan deze grote club." Dat de verwachtingen daardoor extra hoog zijn, is voor de oefenmeester geen probleem. "Ik heb gewerkt bij Barcelona, in mijn opinie de grootste club in Spanje. Ik heb Ajax gecoacht, de grootste club van Nederland. En ik heb Bayern München gecoacht, de grootste club van Duitsland."

Over de doelstelling voor komend seizoen was de ex-bondscoach van Oranje, als gebruikelijk, kort en helder. "De uitdaging is om eerste te worden in de Premier League, niet vierde", aldus Van Gaal, die voor de zekerheid nog wel een kleine slag om de arm hield. "Zoiets hangt ook altijd af van de klik tussen de manager en zijn spelers. Ik kan niks garanderen."

Louis van Gaal gaat Manchester United in zijn eerste jaar kampioen maken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk niet dat United kampioen gaat worden, er moet nog echt wel wat gebeuren voordat het zover is. Maar Van Gaal heeft wel gelijk dat hij eerst wil zien wat een speler kan voordat hij hem afschrijft of juist opstelt en dat hij het niet op naam doet.

17 juli 2014 om 17:47

Haha die van gaal mooi hem bij united te ziemn.en als andwoord op de poll ja ik denk dat manu meteen kampioen gaat worden onder van gaal.

Ik verwacht toch wel binnen de komende 4 weken dat vidal wordt gekocht. Weet iemand of er nog grote talenten rondlopen bij united die dit jaar onder van gaal kunnen doorbreken zoals keane?

17 juli 2014 om 16:57

Niet echt, Wilson is wel echt een talent, Januzaj is natuurlijk al doorgebroken, Powell zou misschien nog wel kunnen, maar dat was het dan wel. Lingard denk ik niet dat echt door gaat breken.

17 juli 2014 om 17:12

Dan heb je het alleen over wat bekendere namen. United beschikt ook nog over talenten als Henriquez, Andreas Pereira, Saidy Janko, gebroeders Keane, Ben Pearson, etc.

17 juli 2014 om 17:16

Ben Pearson en Andreas Pereira

17 juli 2014 om 17:14

Andreas Pereira gehaald van PSV schijnt een hele goeie te zijn dat is een technische middenvelder. Traint nu ook al mee met het 1e!

17 juli 2014 om 17:39

Bedankt

Wat boeit dat gebrekkige Engels nou. Iedereen wist waar hij het over had. Fijn dat iedereen van voetbalzone zo'n talenwonder is. Om zoiets dan ook in je inleidende stukje in je kop te zetten: welke meerwaarde heeft dat dan?

17 juli 2014 om 16:59

Ik denk dat dat voor hem niet zoveel uitmaakt, omdat hij zoveel zelfvertrouwen heeft dat het hem toch wel gaat lukken. Maar hij gebruikt veel Nederlandse gezegdes en vertaalt die in het Engels. Zoals Click with the team.

"ik heb gewerkt bij Barcelona, in mijn opinie de grootste club in Spanje. Ik heb Ajax gecoacht, de grootste club van Nederland. En ik heb Bayern München gecoacht, de grootste club van Duitsland."

Heerlijk!

17 juli 2014 om 18:40

Ik denk eerder dat real madrid de grootste club is van spanje

17 juli 2014 om 19:11

Daarom zegt hij ook "in mijn opinie". Ajax en Bayern zijn in hun land wel de grootste club.

17 juli 2014 om 19:37

Ja over bayern en ajax ben ik het zeker eens maar over dat van barcelona niet maar ja iedereen zijn eigen mening he

17 juli 2014 om 23:34

Het is maar net waar je naar kijkt. Qua begroting en prijzen is Real de grootste, maar qua supporters aantallen en waarde buiten het voetbal is Barcelona de grootste. Daar zal Louis op doelen.

Als hij top 4 haalt met UTD is dat gewoon een wereldprestatie,
Het materiaal van hem is kut en er moet een heel nieuw team gemaakt worden.
Daarbij kopen alle andere 5 kans hebbers op de titel ook nog goede spelers.

Kampioen zit er in het 1ste jaar Nooit in.

17 juli 2014 om 16:58

Welnee, top 4 halen is een must voor United. De spelers hebben ze er denk ik wel voor.

17 juli 2014 om 17:00

Kan ja maar denk eraan,
Je hebt gewoon City, Utd, Lpool, Chelsea, Arse en Tottenham die allemaal voor de top 4 kunnen gaan. Daarvan zijn Tottenham en UTD het minste een team.
De rest heeft ook nog aardige aankkopen gedaan.
Dus top 4 halen is nog niet eens 123 gedaan.

17 juli 2014 om 17:04

Liverpool heeft wel een major blow gehad met het verlies van Suarez, dat vangen ze niet zo snel op, het zou kunnen dat Liverpool Spurs na gaat doen.

17 juli 2014 om 17:06

Klopt al denk ik dat er ook positief moet gekeken worden naar het vertrek van Suarez.

Voor dat geld kan je weer 2/3/4 spelers halen waarvan mimimaal 1 goede die je goed kan gebruiken in de breedte, zeker nu met CL en beker.

Suarez scoorde alleen tegen laag vliegers en had het heeeel moelijk tegen top teams. team suarez was het toen.
Ik hoop dat ze nu meer een Echt team bouwen en gewoon weer verder kunnen.

Ik denk nu met Lallana dat er meer voetballend vermogen is.
Met suarez was het 10 sec balbezit. of een kans of balverlies.

Hoop meer op deze opstelling volgend jaar:

-----------Sturrigde-----------

Coutinho- Lallana- Sterling

---Gerrard---- Henderson---

Moreno-Sahko-Sktrl-Flanagan

Voor Sktrl mag ook Lovren als hij gehaald wordt
hoop ook dat Richards van City gehaald wordt.

Verder heb je nog leuke wissels met Can, Lucas, Die nieuwe van benfica, Agger en Lambert

17 juli 2014 om 18:45

Moet Gerrard niet onderhand vervangen worden? Hij wordt alleen nog maar minder komend seizoen, zeker met een voller programma.

17 juli 2014 om 19:27

Minder dan top is nog steeds goed!!!

iedereen kent hem afgelopen seizoen zeker alleen maar van die blunder tegen chelsea.

Maar ga maar eens wat statistieken sites na en wat random fans in engeland. Hij is gewoon ontzettend belangrijk. Op dit moment is Toure de enige CVM in de BPL dit nog beter is.

in ieder geval hij zal niet alles spelen met dit drukke schema.
Maar op die positie kunnen ook Lucas, Can en Allen spelen dus breed genoeg daar.

17 juli 2014 om 18:07

Wel een knappe prestatie dan van Moyes om in 1 jaar het landskampieon spelersmateriaal te veranderen is kut materiaal.
Sorry hoor maar materiaal is alles behalve kut alleen hebben ze een jaar lang onder hun kunnen gepresteerd voor een incapabele coach. Ik snap dat er spelers oud zijn en weg zijn gegaan (vidic, Ferdinand, Evra) maar top 4 moet je hier gewoon mee halen.

Daar zit ie weer. Kijk em shinen en doceren. Beste coach vd wereld.

Aangezien ie nu op zijn allerbest is qua persoonlijkheid en ervaring, en hij het onmogelijke mogelijk maakt, ga ik geld inzetten op de titel. Dat zou wederom een huzarenstukje zijn met een compleet gerenoveerd team.

Het vertrouwen bij mij is nu minimaal.

Als je nu nog 4 weken wacht zijn de topspelers die we nodig hebben allang door andere vastgelegd.
Daarbij kan iedereen precies zien waar er versterking nodig is.

Vrij matig voorbereid als je het mij vraagt..

17 juli 2014 om 17:03

Ik denk niet dat je door zo'n opmerking direct moet concluderen dat ze stiekem toch niet bezig zijn met een goede versterking voor centraal achterin.

Van Gaal is natuurlijk niet achterlijk en snapt ook wel dat hij niet weken moet wachten nu Vidic en Ferdinand weg zijn. Lijkt me sterk dat hij met Smalling, Evans, Jones en Keane de competitie gaat starten.

Het schijnt dat Carrick er voor 10 weken uit is met een blessure. Als van Gaal 3/4 weken wacht met nieuwe aankopen dan zijn alle topspelers die nu beschikbaar zijn al weg en moet United met Cleverley op het middenveld spelen -_-

17 juli 2014 om 17:00

De ideale aankoop voor United is vanochtend al naar Real gegaan. Kroos was denk ik een betere aankoop dan Herrera.

United heeft nog wel wat nodig, een CB erbij is een must, als Evra vertrekt (waar ik wel vanuitga) nog een LB, en ook op de flanken is een versterking welkom. En misschien op het middenveld ook nog wel, alhoewel ik niet weet of Vidal de oplossing voor alles is.

17 juli 2014 om 17:06

Maak je niet druk, Het moet je juist ontzettend tevreden stellen dat Louis eerst wil zien wat voor vlees hij in de kuip heeft, Het tekend Louis en zijn visie die bestaat uit aanvallend voetbal en jonge spelers de kans geven, Van Gaal speelt heel anders voetbal dan Ferguson en vooral Moyes dus spelers als Cleverly kunnen opeens heel nuttig gaan worden, Als Arsenal fan weet ik sls de beste hoe het is om te hopen en bidden voor mooie transfers maar het gaat goedkomen.

17 juli 2014 om 17:10

Met een grote club als United komt het sowieso wel terug goed, hoe lang het duurt is de enige vraag. En zo zijn er meer voorbeelden, Liverpool bijvoorbeeld.

17 juli 2014 om 17:43

Relax gozert, alle spelers die van Gaal eventueel wil hebben zullen ook gewoon komen hoor. Je denkt toch niet dat hij zich de kaas van het brood laat eten door de concurrentie. Daarnaast is van Gaal de juiste man om veel meer rendement te halen uit spelers die er al lopen.
Misschien gaat Cleverly en andere spelers van de huidige selectie je nog positief verbazen onder van Gaal.

Ik zie ze geen kampioen worden tenzij ze nog flink los gaan op de transfermarkt. Als je alleen al kijkt naar de spelers die bijvoorbeeld Arsenal en Chelsea binnen haalt moet er zeker nog geïnvesteerd worden.

Ik heb de persco live kunnen kijken en het was weer vermakelijk hoor. Over het algemeen heeft hij gewoon zijn filosofie proberen uit te leggen aan een groep journalisten die eigenlijk de verkeerde vragen stelden, overeenkomend met de denkwijze van het Engelse voetbal in het algemeen. Premier League gaat smullen worden volgend seizoen.

Aan de ene kant is 3 tot 5 weken je spelers bekijken en dan pas bepalen of je nog iemand gaat proberen te halen veel te lang. 16 augustus begint de competitie in Engeland al.

Aan de andere kant heeft United een relatief makkelijk programma de eerste weken dus is de noodzaak te handelen voor de start van de competitie wat minder. Risico is natuurlijk wel dat de mooiste targets al weggekaapt zijn of dat clubs niet meer mee willen werken.

Ik neem aan dat men voor Vidal niet gaat wachten, mocht de mogelijkheid hem aan te trekken er zijn. Zijn gemengde verhalen over. Verder lijkt het me dat van Gaal ook wel ziet dat er een aankoop gedaan moet worden centraal achterin. Daar ga je toch niet zo lang mee wachten lijkt me. Wellicht wil hij hiermee ook wat druk en verwachtingen wegnemen en blijven ze achter de schermen bezig met de absolute noodzakelijke posities en laten ze aanvullende aankopen even liggen.

Leuk hoor zo'n Guardiola en Mourinho... Maar als Van Gaal nu weer de titel en de CL kan pakken bij United dan is hij zeker weten de beste manager ter wereld. Hij kan elk elftal naar zijn hand zetten en daarmee een elftal succesvol laten zijn. Spelers die normaal misschien niet geweldig zijn die stijgen ineens boven zichzelf zijn. Kijk maar naar Bayern een paar jaar geleden. Sommige spelers als een Van Buyten bijvoorbeeld waren nooit echte toppers, maar waren toch juist heel goed ineens toen Van Gaal het elftal draaiende had. Dit WK toch ook... Wie had nou verwacht dat een De Vrij en een Vlaar en een Indi zo goed zouden zijn? En vervolgens verdedigen ze voor hun leven! Ik ben benieuwd hoe hij het bij United gaat doen en hoe goed hij Van Persie kan maken! Na de tijd dat Van Gaal bij Bayern zat is Robben ook super belangrijk geworden voor Oranje, dus nu lukt dat Van Persie misschien ook wel!

17 juli 2014 om 17:05

De titel en de CL gaat hij niet halen dit seizoen. United doet namelijk niet mee in de CL.

17 juli 2014 om 17:43

Ik zie hem niks zeggen over dít seizoen

17 juli 2014 om 21:46

FF lezen misschien? Ik heb het niet over dit seizoen hoor slimmerik! Eerst lezen voordat je je commentaar geeft...

17 juli 2014 om 17:13

Lijkt me moeilijk voor hem om nu de CL te winnen als ze niet mee doen in de CL.

17 juli 2014 om 21:47

En voor de 2e keer zeg ik nu... Niet over dit seizoen, maar over de volgende seizoenen afhankelijk van hoelang hij er zit maar dat kan ook volgend jaar zijn. Lees eerst ff voordat je je commentaar geeft!

Koren op de molen voor de Britse tabloids. De media zullen de retorische capriolen van Van Gaal schuimbekkend aanhoren.

ik zal het al een prestatie vinden als hij in de top4 eindigt met dit materiaal.
de afgelopen jaren wordt de concurrentie sterker en bij united blijven ze maar op die oude garde vertrouwen

Kan je deze persconferentie ook ergens terugkijken?

Eerste worden lijkt me moeilijk, echter heeft hij wel één groot voordeel en dat is dat hij niet Europees speelt (een "geluk" dat Liverpool vorig jaar had). Al zijn (grotere) tegenstanders zullen dat wel doen en dus veel meer wedstrijden moeten spelen en daardoor punten morsen.

Een top 4 moet denk ik wel lukken, er zijn nog zat verbeterpunten ten opzichte van vorig jaar en de selectie is er niet slechter op geworden.

Zoals altijd wil Van Gaal zien wat er op dit moment al beschikbaar is en wat er in de jeugd rond loopt. Ik zie hier sommige mensen al zenuwachtig worden of het wel wat gaat worden met United dit jaar. Ik ben er niet bang voor. Louis is een meester in teams maken, met of zonder aankopen. Kijk wat ie heeft gepresteerd bij al zijn clubs en afgelopen WK met oranje. Natuurlijk, kwaliteit is wel degelijk belangrijk maar nog belangrijker is dat je er een team van maakt. Ervoor zorgt dat ze voor elkaar door het vuur gaan, net even een paar stapjes extra willen zetten. Kampioen worden zal waarschijnlijk moeilijk worden, zeker het eerste jaar maar ik ga er niet raar van staan te kijken als deze megalomane gek het voor elkaar weet te krijgen.

Man utd wordt kampioen omdat ze geen Europese wedstrijden hebben dus heel veel kunnen trainen

Zijn twee jaar geleden gewoon kampioen geworden met een groot deel van deze selectie, top 4 gaat hij zoiezo halen. Ben benieuwd of het lukt om aanvallend voetbal te spelen zou een verademing zijn voor de supporters op old trafford.

Toch wel een aardig rijtje met clubs... wel iets om trots op te zijn lijkt me

Natuurlijk niet. Het is geen WK. Dit is de sterkste competitie ter wereld. Elke kleine ploeg wil niet verliezen van United. Na ons zijn zij de meest gehate ploeg waarvan gewonnen moet worden. Het wordt niet gemakkelijk voor Louis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren