Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Bruyne grapt: ‘Ik heb haar verteld dat ik er nog twee jaar aan vastplak’

Laatste update:

De aanhoudende coronacrisis en de tijdelijke stillegging van de Premier League vallen Kevin De Bruyne zwaar. De middenvelder van Manchester City verklaart in een video op Instagram Live dat hij hierdoor van plan is om zijn loopbaan sowieso met twee seizoenen te verlengen, al is de opmerking enigszins grappig bedoeld. De Bruyne baalt ervan dat hij al enige tijd in quarantaine verblijft en de Belgische spelmaker kan dan ook niet wachten om weer op het veld te staan.

"Ik heb mijn vrouw verteld dat ik nog een tijdje langer doorga als voetballer", zo vertelt de 28-jarige De Bruyne tijdens de sessie op Instagram, waar ook onder meer Borussia Dortmund-middenvelder Axel Witsel aan meedoet. "Na deze lockdown is het geen optie om thuis te blijven. Ik heb haar dus gezegd dat ik er zeker nog twee jaar aan vastplak. Het is hoog tijd om weer te gaan voetballen. Ik mis het verschrikkelijk en het hele gebeuren valt me zwaar. Maar wij zijn niet belangrijk en voetbal is momenteel ook niet belangrijk."

De Belgische middenvelder snapt dat ook de voetballiefhebbers zware tijden meemaken. "Maar veiligheid gaat boven alles", zo benadrukt De Bruyne, die een inkijkje geeft in zijn dagelijks leven tijdens de coronacrisis. "Ik ben nu alweer twee weken thuis. In het begin waren mijn kinderen ziekjes, wat mij zorgen baarde. Gelukkig gaat het nu alweer een stuk beter, al waren daar wel acht of negen dagen voor nodig. Je weet natuurlijk nooit wat er kan gebeuren."

De Bruyne laat zich niet specifiek uit over zijn toekomst bij Manchester City, dat door de UEFA voor twee seizoenen is uitgesloten voor deelname aan de Champions League vanwege het overtreden van de regels van Financial Fair Play. Zijn contract in het Etihad Stadium loopt nog ruim drie jaar door. Volgens L'Équipe staat ploeggenoot Raheem Sterling open voor een terugkeer bij Liverpool, nu Manchester City voorlopig geen Europees voetbal lijkt te spelen. Manager Josep Guardiola liet onlangs in de Engelse media al optekenen dat hij niet van plan is om the Citizens na dit seizoen te verlaten.

Zie jij Kevin De Bruyne volgend seizoen bij Manchester City spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat iedere voetballiefhebber hiermee kan leven. De Bruyne is een rasvoetballer en onderstreept dat met deze woorden. Heerlijke, complete speler die ik graag nog eens in La Liga aan het werk zou willen zien.

1 april 2020 om 16:20

En dan mislukken bij barca of real net als al die andere 'toppers' uit de premier league die het bij barca of real nooit echt gemaakt hebben (coutinho, bale) de bruyne moet lekker in de pl blijven en niet gaan denken dat ie iniesta of xavi is.

1 april 2020 om 16:29

Daar noem je nu ook wel twee spelers natuurlijk. Maar ik zie niet meteen een betere voetballer rondlopen op het middenveld bij Barcelona en Real Madrid momenteel (op zijn positie eigenlijk nergens).

1 april 2020 om 16:46

Ja al die "toppers" uit de PL die falen in Spanje. Zoals Courtois, Modric, Suarez... grappenmaker.

1 april 2020 om 16:56

Verbaast dat je Ronaldo niet noemt haha. Misschien omdat die er nu niet meer speelt. Maar toch redelijk geslaagd in Spanje na zijn transfer vanuit Engeland.

1 april 2020 om 17:33

Ja al die toppers die het niet gered hebben.. suarez, ronaldo, modric.. allemaal door de mand gezakt..

1 april 2020 om 18:12

De Bruyne zou zo een goede fit zijn om Modric te vervangen bij Real. Zie hem veel liever komen dan Pogba bijvoorbeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren