Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer: ‘We hadden een beetje pech dat Luka de bal verkeerd raakte’

Laatste update:

Frank de Boer raakt niet in de war van de tweede nederlaag van Crystal Palace. De club uit Londen ging zaterdag opnieuw onderuit, een week na de 0-3 nederlaag tegen Huddersfield Town (0-3). "Als we zo blijven spelen, dan komen de punten vanzelf', zei de oefenmeester zaterdag na de nederlaag bij Liverpool (1-0).

"We hebben 95 minuten solide gespeeld. We hadden een beetje pech dat Luka (Milivojevic, red.) de bal verkeerd raakte. Daardoor kon Liverpool toch nog scoren", verwees De Boer naar de treffer van Sadio Mané, in gesprek met Ziggo Sport.

De Boer koos voor een andere speelwijze dan vorige week tijdens het verloren thuisduel met Huddersfield. "We stonden wat meer naar achteren, maar Liverpool heeft ook een sterke ploeg", zei De Boer. "We waren erg geconcentreerd, ik vond dat we het goed deden. Dat geeft me wel vertrouwen. Als we dit iedere week kunnen opbrengen, dan komt het vast wel goed."

Dinsdag in de League Cup heeft De Boer de kans om zich te revancheren. Dan komt Ipswich Town op bezoek. Over een week wacht een thuisduel met Swansea City.

Denk jij dat Frank de Boer het goed gaat doen bij Crystal Palace?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ondanks dat ze weer verloren hebben, zag ik tov met de vorige wedstrijd wel een vooruitgang.vorige week gingen ze dramatisch onderuit tegen Huddersfield. Maar 0-1 verliezen is helemaal zo slecht nog niet. In tegendeel, Palace speelde imo zeer verdienstelijk. Ik denk dat Frank van zijn les heeft geleerd en misschien als zijn team zo verder zal gaan spelen, denk ik dat Frank's functie veilig zal blijven.

Dat is geen pech, dat is kwaliteit. Maar een 1-0 tegen Liverpool is best een prima resultaat.
Maar hij moet nu toch wel punten gaan pakken. 2x verliezen is niet lekker natuurlijk
\

Zoveel misgunners weer hier...
Het is zoals de Boer zelf zegt, de punten komen heus nog wel. En zolang hij niet degradeert eind van het seizoen heeft hij het gewoon netjes gedaan.

Het is al een dramatische selectie en Riedewald als topaankoop was niet bepaald handig. Het zegt ook wel iets als je 2 huurspelers van 19 en 20 jaar oud meteen bij je beste spelers horen terwijl ze amper met team hebben getraind

ik weet niet hoeveel van jullie die wedstrijd heeft gezien.. maar het spel van palace was vanaf minuut 1 al dramatisch en de boer wilt toch wel mooi tiki taka voetbal spelen. dat is het verre van. Voor de kerst is hij weg.

En ik denk dat klopp ook wel doorheeft dat hij de volgende wedstrijd weer met Salah moet gaan beginnen.

20 augustus 2017 om 00:09

Oja? Moet klopp dat? Het was een stuk rustiger op het middenveld dan vorige week en vond het er al een stuk verzorgder uit zien, wat mij vooruitgang lijkt op vorige week toen we nog geen eens 3 ballen goed overspeelden.

Geef De Boer wat tijd. Zo'n wedstrijd tegen Huddersfield had je indd wel kunnen winnen maar het spel was waardeloos , maar tegen Liverpool speelde ze fantastisch waar ze zeker recht hadden op een punt. Maja als ie gewonnen had van Liverpool zegt iedereen dat ie gaat slagen en nu die verloren heeft is t natuurlijk niks

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren