Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer overtuigd van vierde landstitel: ‘Als we zo door blijven gaan’

Laatste update:

Frank de Boer genoot zaterdagavond van de ruime 4-0 overwinning van Ajax op NAC Breda. Het was een goede generale voor de belangrijke Champions League-wedstrijd van woensdag tegen AC Milan. Davy Klaassen nam drie van de vier doelpunten voor zijn rekening; invaller Bojan Krkic bepaalde de eindstand. De focus ligt nu op de krachtmeting in het San Siro.

“We hebben gespeeld zoals in de laatste weken. Ik ben erg tevreden”, benadrukte De Boer. “'Ik heb schitterende goals gezien en we hebben NAC voortdurend onder druk gezet. Dat is een compliment voor mijn ploeg. Het zegt me niet zo veel of we in de winterstop bovenaan staan. We moeten gewoon zo door blijven gaan. Ik ben er van overtuigd dat we dan kampioen worden.”

Bojan maakte er al na ruim een uur spelen 4-0 van, maar tot een monsterscore leidde het klasseverschil niet. Dat neemt niet weg dat Ajax met veel vertrouwen naar Italië zal afreizen om daar te proberen een vervolg in de Champions League af te dwingen.

Overwintert Ajax in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 december 2013 om 22:36

Denk iets te voorbarig. Vitesse heeft meer kwaliteit als je het mij vraagt en groeit ook elke wedstrijd. Daarnaast kunnen ze in de winterstop ook nog versterken.

7 december 2013 om 23:05

Kwaliteit? Welke kwaliteit? De helf komt bij chelsea van daan op huur basis dus als vitesse echte kwaliteit heeft praten we wel verder

7 december 2013 om 23:08

Dus omdat de helft op huur basis van chelsea komt is het geen kwaliteit? Beetje rare beredenering -.-

8 december 2013 om 00:10

Je kunt niet zo goed tellen blijkbaar? 6 huurlingen van Chelsea zou betekenen dat de selectie maar uit 12 spelers bestaat? Plus dat er maar 3 standaard in de basis staan? Gelukkig maakt het verder niet uit of spelers gehuurd zijn of niet. Aan het eind tellen de punten!

Desalniettemin schat ik de kansen van Ajax hoger in dan die van Vitesse. Puur omdat Ajax nu lekker begint te draaien en ze altijd meer punten in de tweede seizoenshelft pakken. En ze hebben de ervaring om voor de titel te spelen. Maar hopen mag en tot die tijd geniet ik lekker van mijn clubje.

8 december 2013 om 10:09

Ben ik met je eens, maar dat is niet wat Richard zegt...
Neemt niet weg dat Vitesse met zo'n bij elkaar geraapt zootje aardig voetbalt. Heb ik wel eens anders gezien met zulke elftallen.

8 december 2013 om 21:22

Zoveel huurlingen heeft Vitesse niet.
Ik denk dat Vitesse individueel wel meer klasse heeft, maar als Ajax zo tegen Vitesse zou spelen als dat ze de laatste weken doen dat er wel meer in zit dan een Nederlaag.
We zullen het zien als Ajax weet tegen Vitas moet en hopelijk dan nog in bloedvorm is.

7 december 2013 om 22:56

Ik ben er bang voor

7 december 2013 om 23:07

Ik ook, ajax wint het niet
Terecht

7 december 2013 om 23:11

terecht? zieligerd! er is nog meer dan een halve seizoen te gaan!

8 december 2013 om 03:32

Leg uit Gartner, waarom verdient Ajax het niet?

8 december 2013 om 21:22

Al verliest Ajax 2x van Vitesse, verdiend Vitesse het dan om kampioen te worden?
Vorig jaar 2x verloren... en 2x van Vitesse...ajax werd doen meer dan geheel terecht kampioen.

7 december 2013 om 23:38

Ja logisch, als je de laatste vier wedstrijden 3-0 3-0 4-0 en 4-0 wint dan is voortzetting ongetwijfeld een titel. Als je de tweede seizoenshelft net zoveel punten haalt heb je met net Europees voetbal.

8 december 2013 om 13:15

Mevrouw de Boer heeft gesproken,
Ik schat Vitesse toch hoger in,zeker in de mogelijkheden die ze hebben met het aantrekken van versterking.

8 december 2013 om 21:23

Mevrouw de boer?
Mevrouw steward, dat slaat dus nergens op.

8 december 2013 om 21:40

De Boer lult toch als een oude dame

9 december 2013 om 00:01

Hoezo? hij lult slap, maar vaak genoeg zegt hij gewoon waar het op staat.
Waar ik ben opgegroeid is dat ook zo.
Persoonlijker vind ik dat ook fijner, blijkbaar woord dat door mensen meer noordelijker en zuidelijker van Adam als arrogant gezien.

9 december 2013 om 00:22

Het komt in ieder geval vaak respectloos over.

Als je het flikt ben je een eeuwige held Frank. Al ben je dat nu eigenlijk al

7 december 2013 om 22:18

Is hij al en verdient een standbeeld!!!

7 december 2013 om 22:29

Sluit ik mij volledig bij aan. Hij is volgens de eerste Ajax-speler die zowel als coach en als speler 3 titels op rij heeft gewonnen. Of zit ik er nu naast?

7 december 2013 om 22:34

hater

7 december 2013 om 22:34

@classongrass,

Wat lul jij nou??? Dat je misschien niet voor Ajax bent(?) betekend niet dat dit niks voorsteld Voor Ajax is het ook gewoon knap dat mee blijven doen bovenin met de Jeugd.

Zeg nou zelf.. mooier dan een Chelsea B dan met een Ajax Jeugd kampioen worden. Dus wat mooiere prestatie???..

7 december 2013 om 22:52

Als het zo zijn zijn als jij stelt zou Ajax idd eerste moeten worden, maar PSV tweede en dat is nou niet echt het geval

7 december 2013 om 23:00

Ajax geeft nagenoeg geen geld uit. Anders dan de sjeik bij Vitesse. En anders dan Psv jaren deed. Grond verkopen en dure aankopen. Dus zo logisch was het niet.

7 december 2013 om 23:39

Verhoeven speelt bij Utrecht.

8 december 2013 om 01:19

Oh nou opeens wel? Eerst de hele tijd beweren dat PSV en Feyenoord een betere selectie hebben en nu het wat minder draait bij die ploegen heeft Ajax weer de beste middelen?

Je moet je username veranderen in Draaikontophetgras.

8 december 2013 om 02:24

De Verhoef van nu was onze "beer uit de Meer" van vroeger...... Kletskoek! dus

8 december 2013 om 07:44

Voor dat Frank de Boer er was, was een kampioenschap niet meer zo logisch, ondanks de middelen. Dat Ajax meer financiele middelen heeft dan PSV en Feyenoord is ook voor een groot deel aan Frank de Boer te danken.

8 december 2013 om 13:18

Is het niet zo dat Ajax door falen van PSV drie keer op rij de titel heeft gewonnen
Twee jaar geleden stond AZ in de wnterstop boven aan , maar door noodzakelijk verkoop van Klavan verloor AZ de voorsprong.
Ajax stond in de winterstop 8 punten achter Az.
Normaal gesproken hadden ze dat niet meer ingehaald

8 december 2013 om 21:25

Ach weer zo'n geval, ieder jaar dat Ajax kampioen werd was het het kampioenschap van de armoede.
Het lag altijd aan de andere die punten verspeelde... nieuwsfeitje...dat is altijd zo
Als Ajax, AZ of PEC nooit punten zouden verspelen werden zij kampioen.

8 december 2013 om 21:27

Steward, of dat kwam omdat Ajax na de winterstop bijna alles won?
Punten verspelen doe je altijd, ik ken bijna geen enkel team dat letterlijk alles won.
Als je dan ook nog tegen die tegenstander moet spelen dan levert je dat weer 3 punten op terwijl dan bijvoorbeeld AZ 0 er bij krijgt.
Nou stel AZ speelt dan 2x gelijk en Ajax wint dan sta al weer bijna gelijk.
En dat is gewoon een normaal verloop.

Kan me niet voorstellen dat een team niet 2x verliest en 2x gelijkspeelt in 1 seizoenshelft.

Absoluut. Daarnaast komen De Jong en Siggy nog terug, lekker brede selectie. En ik hoop dat ze ook doorgaan in de CL, zou prachtig zijn! Ik denk sowieso dat het voor het Nederlandse voetbal beter is als Ajax kampioen wordt en zich meteen plaatst voor de CL.

8 december 2013 om 00:52

Maar opzich als bijv. (In mijnn geval dan) twente kampioen wordt en dus rechtstreeks geplaatst zijn en ajax 2e en dus een veilige loting krijgen heb je 2 Nederlandse ploegen net zoals in 2011 dat jaar deden deze ploegen het ook redelijk toch?

8 december 2013 om 07:39

En vergeet Boilesen en Duarte niet. Het wordt dringen om bij de eerste elf te komen.

Ik ben ervan overtuigd dat Vitesse Ajax voor zal blijven. Spelen minstens net zo goed als Ajax en mogen nog thuis. Zal wel een spannende race tot het einde blijven, wat op zich ook weer eens wat anders is als 6 titelkandidaten tot de laatste 4 wedstrijden.

7 december 2013 om 22:22

Twente blijft er denk ik ook nog wel lang bij. Lijken de vorm nu te pakken te hebben en hebben ook een hele talentvolle en brede selectie.. Ik vind dit overigens best een gewaagde uitspraak van Frank. Maar die bluf is wel mooi. Ik denk ook dat Ajax uiteindelijk kampioen wordt

7 december 2013 om 23:02

@stinnah hoezo gewaagd. Hij zegt niet dat ze kampioen worden. Hij zegt als ze zo blijven voetballen dan is hij er van overtuigd dat je van iedereen wint. Het is net hoe je het interpreteerd.

7 december 2013 om 22:23

Ik denk het niet. Naar mate de competitie tot zijn eind loopt, zullen veel spelers van Vitesse bezwijken onder de spanning, oftewel choken, zoals de Engelsen het zo mooi zeggen. Goed presteren onder druk moet je leren. Zover zijn die jochies nog niet in Arnhem.

8 december 2013 om 00:01

Mwoah het spel van Vitesse vind ik nu niet echt indrukwekkend. Ook vandaag tegen PSV waren ze de eerste helft helemaal nergens. Het is dat PSV zowel voorin als achterin niet scherp was (zoals al weken...), anders hadden ze kansloos verloren.

8 december 2013 om 00:04

Hermess.

Vitesse heeft nog nooit echt voor een kampioenschap gespeeld. Geen enkele speler die daar speelt is bekend met de druk die dat met zich mee gaat brengen. Dat betekend niet dat ze het niet kunnen, eens moet de eerste keer zijn. Maar dat maakt het wel minder waarschijnlijk.

Niet arrogant bedoeld, maar Ajax weet met deze druk om te gaan. De mensen in de club zijn dit gewend en zelfs deze jonge selectie heeft daar aardig wat ervaring mee. Ik zie het dus wel goed komen als Ajax zo door gaat. Het beste moet nog komen want Ajax speelt in de lente bijna altijd het beste voetbal.

8 december 2013 om 00:54

Ajax wordt toch wel kampioen zie vitesse nog genoeg punten laten liggen en je weet het ajax in 2e helft van het seizoen maakt vitesse uit ook gewoon af

Bojan ivp Hoesen, Ligeon op de LB en Blind op het middenveld houden tegen AC Milan. Dan ga ik met vertrouwen naar de wedstrijd kijken aankomende woensdag.

7 december 2013 om 22:19

Alleen jammer dat Veltman niet speeld

7 december 2013 om 22:23

Inderdaad, maar met een Denswil kunnen we ook opvangen en naast hem Moisander. Geen VD Hoorn! dat Frank dat maar weet.

7 december 2013 om 23:13

Je hebt helemaal gelijk!

Heerlijk die mooie arrogantie van Ajax. Ajax speelt goed

8 december 2013 om 21:29

Ja maar VZ maakt er wel weer een lokkertje van.
Frank zegt alleen, ik ben er van overtuigd als we zo blijven spelen dat we kampioen worden.
Dat kan...
In principe zegt Frankie dus ook helemaal niets verkeerds.
Het spel is gewoon goed nu, de puntjes stromen binnen en het lijkt een goed spelend team te zijn nu.

Ik ben heel benieuwd hoe die wedstrijd van aanstaande woensdag(?). Ajax is zeker niet kansloos aangezien ze goed voetbal spelen laatste tijd en Milan uit vorm is. Moet te doen zijn!

Laten we eerst maar een heel belangrijk doel halen: Volgende ronde CL !!

Dat zou zo mooi zijn. En dat geeft ook weer een enorme boost in zelfvertrouwen.

Beetje prematuur win eerst maar in Milaan en terwijl ik dit schrijf heeft Peter Bos iets moois neergezet. Met wat aankopen in de winterstop zet ik míjn geld op Vitesse.

7 december 2013 om 22:30

Ik zou ook mijn geld op Vitesse zetten. Maar zoals we gewend zijn is er bij de Ajacieden geen gebrek aan vertrouwen!

7 december 2013 om 22:34

Als Vitesse geld uit gaat geven in de winterstop, heeft Vitesse bij de volgende controleperiode van de FFP een probleem. Vitesse krijgt namelijk nu al de begroting niet rond zonder extern financiering en dat mag niet volgens de FFP regels. Het zit er dan dik in dat Vitesse in dat geval wordt uitgesloten van Europees voetbal. Ik verwijs je naar de regels van de Financial Fair Play en de straffen die opgelegd kunnen worden.

7 december 2013 om 22:56

Aankopen? ?
Je bedoelt nog meer spelers huren van chelsea. Want kopen kunnen ze niet.
Dus kan je eigenlijk de naam veranderen naar ned chelsea ofzo.

7 december 2013 om 23:02

Als we eindelijk eens een shirtsponsor krijgen, zijn aankopen wel mogelijk; anders hebben jij en Doncoxxx gewoon gelijk, jammer genoeg

Sorry Frank.. Wij pakken dit jaar ons 1e!

7 december 2013 om 22:38

Gun het Vitesse eigenlijk wel. Mooi elftal, met leuk voetbal en een prima coach. Toch hoop ik van harte dat Frankie zijn 4e pakt

7 december 2013 om 22:39

Ik ben erg onder de indruk van Vitesse, 2-6 in Eindhoven...pff gefeliciteerd!

7 december 2013 om 22:42

Marco Borsato is echt te vaak in jullie stadion geweest! Dromen zijn toch echt bedrog! Maar mag altijd natuurlijk

7 december 2013 om 22:48

Ik hoop dat Ajax maar ook Vitesse dit niveau vol blijft houden. Spelen beide goed positie spel. Erg knap 2-6 winnen in Eindhoven ook al is het daar crisis. Gefeliciteerd

7 december 2013 om 23:41

Als Ajax het niet haalt dan graag Vitesse. Leuk voetbal, leuk team en een coach die vol op de aanval speelt. Leuk om naar te kijken!

Zo ontzettend makkelijk voetbalt Ajax. Op halve kracht 4-0 winnen van Nac...oude tijden herleven. Vitesse voetbalt trouwens net zo makkelijk mee, al is 2-6 wat geflatteerd.

Hier kon Frank wel eens gelijk hebben..psv mag je na vanavond definitief afschrijven als titelkandidaat.. De enige twee die ik het Ajax nog lang moeilijk zie maken is Twente en Vitesse.. Maar denk dat naarmate het eind in zicht komt die ploegen gaan bezwijken onder de druk..

Zo jammer dit.. Ik vond Ajax eindelijk weer normaal in de media verschijnen.. Gewoon je ding doen..
Goed voetbal spelen en gewoon mee doen, maar met dit soort uitspraken maak je geen vrienden buiten Amsterdam..
Vitesse staat nog altijd boven Ajax en wint nu uit met 2-6 van Psv.
Ook Twente blijft gewoon mee doen..
Als ze 15 punten voorsprong hadden kon ik de uitspraak nog begrijpen.. nu is het gewoon pure arrogantie.
Jammer.

7 december 2013 om 22:44

En toch snap ik waarom de Boer dit heeft gezegd. Vergeet niet dat Vitesse en Twente niet eens Europees spelen...wanneer Ajax in het voorjaar alleen op de competitie kan richten dan is misschien ook Vitesse en Twente niet in staten om van Ajax te winnen. Als je ziet hoe Ajax wint en Vitesse vanavond een gebroken ploeg met counter voetbal te grazen neemt wacht ik nog veel van mijn ploeg. Voetballend laat Ajax weer langzaam goed voetbal zien.

7 december 2013 om 22:49

Scheelt dat wij geen vrienden nodig hebben.. Die hebben wij toch al niet, nobody likes and we don't care! Echter een nieuwe kampioenschap is met al die haters alleen maar mooier :D

7 december 2013 om 22:57

Debuterend trainer, 3x op rij kampioen, geen miljoenenaankopen maar jeugd en ja dan mag je met de goede resultaten van de laatste weken niet zelfverzekerd overkomen, jammer.. Wat moet de Boer dan zeggen..? We doen mee met de bovenste plaatsen..?

In April is die voorsprong er wel, wees maar niet bang, en na de 27e april kan Ajax er nog 3 bijschrijven. Als ik Overmars was kocht ik voor de zekerheid Piazon in de winterstop, geintje hoor

8 december 2013 om 01:22

psies je hoeft het artikel niet eens gelezen te hebben om te weten dat jij diegene bent die een beetje voorbarig is. Er staat duidelijk in de titel "als we zo door blijven gaan" en daar is geen woord van gelogen volgens mij, daar is echt geen arrogantie bij betrokken.

14 doelpunten in de laatste 4 wedstrijden en geen goal tegen gehad. Dus 'als we zo door blijven gaan' dan wordt FDB inderdaad 4 keer op rij kampioen.

8 december 2013 om 21:33

Jammer dat jij niet begrijpt dat Ajax altijd om de titel wilt en moet spelen.
Als hij zou zeggen ''nee de doen mee om de 3 bovenste plaatsen'' was het weer laf...en terecht want zoals ik al zei als Ajax zijnde moet je om plek 1 strijden.
Niets meer niets minder.
Wat heb je dan aan een trainer die zegt ''ooh nee dat hoeft niet'' ??

Gaat tussen Vitesse en Ajax dit seizoen.

Haterssss Ajax ook volgend jaar gewoon kampioen denk ik Sowieso gun ik Twente meer dan Vitesse mocht Ajax het niet worden.

Hopelijk is iedereen snel fit en kunnen we in deze opstelling spelen. Serero en Duarte kunnen afwisselen, zelfde geld voor Schöne.

CILLESSEN
V RHIJN
VELTMAN
MOISANDER
BOILESEN
KLAASSEN
BLIND
DUARTE
BOJAN
DE JONG
FISCHER

Zoals ajax nu voetbalt worden we gewoon kampioen. Frank is een meester in het voetbal.

7 december 2013 om 22:58

Vitesse balt ook wel erg makkelijk hoor. Slotfase tegen PSV gezien? We zullen zien.

7 december 2013 om 23:17

Precies, de spelers van psv waren compleet gebroken. Het is de verdienste van Vitesse om dat af te straffen, maar ik heb net zo veel vertrouwen in Ajax dan mensen in Vitesse hebben.

Laten we gewoon lekker wachten tot het voorjaar want dan worden de prijzen uitgedeeld!

7 december 2013 om 23:36

Precies. Het wordt nog een spannende tweede seizoenshelft en hopelijk word het vier op een rij!!!

Ben blij dat de potten nu met ruime cijfers worden gewonnen. Eerder was het vaak billenknijpen en hopen dat de 2-0 viel en dat was het dan. Nu wordt het dominante voetbal eindelijk uitgedrukt in de cijfers en wordt het publiek verwend! die 4-0 was een mooi voorbeeld hoe makkelijk het kan gaan en moet gaan eigenlijk. bal hard en laag voor en keurig afronden.

Dit jaar is voor Vitesse ben ervan overtuigd

7 december 2013 om 23:15

Heb je een glazen bal of zo? We hebben nog meer dan 18 wedstrijden te spelen....de eerste drie ploegen lijken voor het kampioenschap te gaan, maar ik als Ajacied kan nu net zo makkelijk zeggen dat Ajax weer kampioen gaat worden.

7 december 2013 om 23:16

Ha-ha-ha. Ik zeg wat ik denk. Wat is de probleem mag dat niet gezegd woorden

Goed zo Frank...blij te horen dat je zo denkt...geef Ajax het vertrouwen wat ze nodig hebben...laat de rest maar praten over arrogant...zo worden we wel kampioen...

Liever arrogant dan achterbaks...wat de rest doet...zeggen ja we kijken wel pff...
Nee..prima...spreek het uit...als we de vorm vasthouden denk ik ook dat we kampioen worden...

Of dat gebeurt is natuurlijk een 2e...maar voor NL voetbal kan je beter hopen dat niet Vitesse kampioen wordt...dan kan je de CL wel helemaal vergeten.....vitesse verliest in de zomer nagenoeg de hele basis...

Ik heb totaal geen gevoel voor een club als Vitesse... 'onverdiend' geld, chelsea-constructies... nee niet mijn soort type club. Geloof zelf ook wel in een vierde titel voor ons aller Ajax. Begin van het jaar dacht ik dat PSV wel weer een keer kampioen zou gaan worden gezien Ajax nog nooit vier keer achter elkaar kampioen geworden is, maar geloof niet echt meer dat die lampies ons gaan inhalen.

Hoogmoed komt voor de... Na AC Milan uit zullen we wel eens zien. Aan de andere kant, echte concurrentie is er ook niet.

Dit is in mijn ogen totaal geen arrogante uitspraak. Als Ajax op deze manier blijft spelen zijn ze in staat van elke tegenstander te winnen en worden ze gegarandeerd kampioen. Het lastige is om dit niveau vast te houden.

De Boer weer met zo'n rare opmerking. Een goede trainer zegt niet dit soort dingen omdat je weet dat na de wniterstop het verhaal compleet omgedraaid kan zijn.. sterker nog, dat is al een keer gebeurt dit seizoen bij Ajax, was het niet zo dat het merendeel wou dat Frank ontslagen zou worden eerder dit seizoen toen het zo slecht liep? En al die aankopen die gedaan moesten worden die niet kwamen, werd afgedaan met "eigen jeugd in passen", toen het slecht ging moest toch maar de portemonnee getrokken worden in de winterstop, nu raken ze weer wat beter ingespeeld en is het weer walhalla..

Nee, er wordt weer veel te voorbarig gedaan door Ajax en alle Ajacieden. En hypocriet zijn ze daar ook wel in Amsterdam. Feit blijft dat het veel jonge spelers zijn, die qua kwaliteiten er nog lang niet zijn en puur op vorm redelijk spel laten zien tegen matige tegenstanders (barcelona natuurlijk meetellend, want die waren gewoon dramatisch).

8 december 2013 om 03:16

Suggereer je dat Frank de Boer nou een geen goede trainer is omdat hij deze uitspraak doet ?

Het enige wat De Boer zegt is dat HIJ ervan overtuigd is dat Ajax kampioen gaat worden ALS ze deze lijn doortrekken. Voor een club die als doelstelling heeft om kampioen te worden lijkt vertrouwen hebben in het bereiken van dat doel wel een vereiste.

Hoe je aan waanideeën komt dat een meerderheid ontslagen zou worden is me al helemaal een raadsel. Op een paar chronische klagers en enkele zenuwpezen die in de waan van de dag leven na is er geen geluid geweest om De Boer te ontslaan. En al helemaal niet in de Arena zelf. Net alsof we De Boer gaan ontslaan omdat de tussenbalans wat minder is, terwijl we dankzij diezelfde De Boer al 3 jaar op rij kampioen zijn geworden.

Ajax heeft nog een lange weg te gaan naar schaal nummer 33, dat kan iederen beamen. Wat wel prettig te noemen valt is dat Ajax nu voor de winter er beter voorstaat en ook beter voetbalt. Natuurlijk kan je het allemaal afdoen door Barcelona en Celtic als matige tegenstanders te typeren. Ik zou vooral zeggen, laten andere Nederlandse clubs dat Europees dan maar eens bewijzen door Europees te presteren tegen gelijkwaardige tegenstanders.

ON :
Vandaag de volgende stap gezet in de richting van nummer 33, het begint steeds beter te draaien en dat is mooi. Want nu speel je nog tegen Nec, Heracles, ADO en Nac, na de winter komen ook wedstrijden tegen hogere teams in betere vorm aan de orde. Tot de winterstop nog 4 belangrijke wedstrijden, die ervoor kunnen zorgen dat Ajax na de winter in de CL en Knvb beker actief blijft en het lot van de titelrace in eigen hand houd.

Op naar Milaan !!

8 december 2013 om 10:55

Adzevedo, wat een sterk betoog! Maar walgelijke mensen als Kevin kan je beter negeren. Plus hij heeft zich al onsterfelijk belachelijk gemaakt.

8 december 2013 om 10:50

Kevin bah bah, jou afgunst jegens Ajax gaat ernstige vormen aannemen eng mannetje. Nu val je de trainer aan, negeer Ajax topics zou Ik je adviseren je hebt je zelf onsterfelijk belachelijk gemaakt op dit forum.

8 december 2013 om 21:37

Niemand wilde dat Frank ontslagen zou worden, niemand.
Ten eerste we wisten dat Toby en Eriksen weg waren,
En ten 2e we zouden bij de aanstelling van Frank al een tussenjaar krijgen, echter is die nog steeds niet gekomen.
Met Frank en alle grote ex-ajacieden in het bestuur maken wij ons minder zorgen en accepteren we meer dan dat een of ander universiteits bobo even ons de les kwam lezen.

8 december 2013 om 21:39

Successupporters? waar slaat dat op zielig figuur.
Ga jij lekker FC Twente supporten, de club met de meeste successupporters van Nederland.
Vroeger kwamen er 10.000 mensen, nu gaat het goed, groter stadion en plots zitten er tegen de 30.000.

Duivendrecht? en waar slaat dat op?
FC Twente? kunnen ze ook wel in FC Almelo veranderen dan he.
ga toch weg man met die oosterse jaloezie.

8 december 2013 om 23:57

Dichtbij ja, maar het ligt toch echt bij Bijlmer arena, de bijlmer ligt in Amsterdam.
En Duivendrecht is aan bijna alle kanten omringd door Amsterdam.
Tevens, Ajax is niet opgericht op die locatie... dat weet je toch?
Een stadion ter grootte van de Amsterdam Arena kan je niet even 1,2,3 midden in de stad kwijt.
En ik ben al supporter cq fan van Ajax sinds ik de eerste voetbalwedstrijd zag van Ajax.
En geloof me, als binkie van 4/5 heb je geen idee wat een Championsleague is, of hoeveel titels Ajax heeft gewonnen.
Dit geld wel voor meer mensen.
Ik vind die term zo onnodig, iedere club heeft zulke supporters... want als het goed gaat vinden veel mensen je interessanter...

Kevin K slaat hier de spijker op zn kop. Tot 3 weken geleden was het echt helemaal niets wat ze daar in Amsterdam presteerden alhoewel ze volgens Frank en zijn spreekbuis bij de NOS Ronald elke wedstrijd wel zo ontzettend dominant waren...na overwinningen op dramatisch slechte ploegen als o.a. Heracles en NEC is het plotseling weer allemaal hosannhah. En ja, die wedstrijd tegen Barcelona was natuurlijk een mooi resultaat Maar met alle respect dat Barcelona was me toch een partij waardeloos en slap bezig die wedstrijd, zelfde verhaal als een paar jaar terug toen er van een dramatisch slecht Man City werd gewonnen en iedereen gek van blijdschap werd. Het is tekenend hoe slecht het Niveau in Nederland is dat een zo´n slecht Ajax met 17 verliespunten uit 16 wedstrijden bijna bovenaan staat, het gaat werkelijk nergens meer over. De laatste 3 seizoenen was het eigenlijk niets anders, natuurlijk ben je verdiend kampioen als je na 34 wedstrijden bovenaan staat maar die Ajax-teams van de laatste 3 jaren en ook van nu hadden van de ajax-ploeg uit de jaren 93 tot 96 echt met 5 of 6-0 klop gekregen, het kwaliteitsverschil is wel erg groot geworden hoor.

Welnee, Kevin moet goed lezen. De Boer zegt ALS ze zo blijven spelen, ik herhaal ALS ze zo blijven spelen, dan worden ze kampioen. Let jij nou maar gewoon op je eigen clubje kiprich, die trainer van jullie heeft veel meer babbels dan De Boer.

Frank de Boer kan zo langzamerhand uitgeroepen worden tot beste ajax coach aller tijden. V Gaal en Michels moesten het hebben van toppers in het veld. Frank slaagt er steeds maar weer in een goed voetballend team te presenteren ondanks de weinige investeringen. Als ze zo blijven spelen is de 4e keer op rij een formaliteit. Alle critici worden keer op keer de mond gesnoerd door Frankie. Hij geloofde in spelers als serano en veltman die werden uitgelachen door vi. Van der gijp is zowieso laatste tijd de weg kwijt. Voor iemand die alles zogenaamde relativeert vindt ik hem de laatste tijd toch plichtmatig bezig zijn de lachers op zijn te krijgen. En het is helemaal niet grappig meer en vrijwel alles kan onder het kopje vulgariteit en ajax haat. Jammer want als die gijpie vrij in ze koppie vind ik het wel een relaxde gozer met een beetje verstand van voetbal. Die enige bij VI met voetbalverstand is Johan Boskamp. 100% authentiek en ondanks dat die feyenoorder is zal hij toch geen onzin uitkramen in tegenstelling tot de meeste vi stamgasten.

Als de gehele selectie fit is wordt het zelfs voor De Jong en Sigthorson lastig om in de basis terug te komen. Ze hebben het toch wel goed gezien om niet te veel spelers te kopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren