Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer kon rentree maken in Spanje: ‘Ja, die club was vrij serieus’

Laatste update:

Frank de Boer werd in november op straat gezet door Internazionale en zit nu alweer ruim vijf maanden werkloos thuis. De 46-jarige trainer heeft wel aanbiedingen ontvangen, zo vertelde hij zondagavond in het programma Rondo.

De Boer kreeg naar eigen zeggen ‘heel veel’ voorstellen: “Een stuk of zes, zeven. Ik kon meteen weer aan de slag, zelfs twee dagen na mijn ontslag. Maar ik wil gewoon in het nieuwe seizoen beginnen.” Onder meer Málaga had belangstelling; die club ging maart uiteindelijk in zee met Míchel en verloor sindsdien nog maar drie van de zeven wedstrijden.

“Ja, Málaga was vrij serieus. Volgens mij gaat 'ie nu wel aardig”, aldus De Boer, die er met een glimlach aan toevoegde dat Barcelona nooit bij hem heeft aangeklopt. De oud-verdediger werd overigens ook nog genoemd bij clubs als AZ, Swansea City, Leicester City, Hull City, Rangers FC en Galatasaray.

Zou Málaga een geschikte club voor Frank de Boer zijn geweest, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Frank heeft geleerd van zijn avontuur bij Inter en weet dat een voorbereiding erg belangrijk is. Ik kan begrijpen dat hij Inter niet kon afwijzen, want het is een geweldig mooie club. Ik hoop op een Engelse of Duitse club voor hem in het nieuwe seizoen!

24 april 2017 om 14:16

Inter was zo'n geweldige mooie club, nu niks meer dan AC Milan, een gevallen absolute grootmacht.

Frank De Boer zal wel weer aan de bak komen hoor, probleem is dat je zo goed ben als je laatste baan en dat was bij Inter (waar hij kwa filosofie niet past natuurlijk) en daar heeft hij het niet goed gedaan, niet de spelers voor zich kunnen winnen en dat blijft toch kleven.
Laten we eerlijk zijn: Na Ajax en Inter is Malaga (leuke club) niet echt een promotie maar meer kans of rehabilitatie.
Gewoon nog ff wachten en vervolgens lekker aan de slag, liefste in Nederland want De Boer heeft wel bewezen dat je talenten aan hem kunt overlaten.

24 april 2017 om 09:59

Frank de Boer wil juist niet meer in Nederland coach zijn he, in ieder geval niet nu. Na Ajax is er sowieso geen club een stap hogerop voor hem in Nederland en clubs als Malaga zijn natuurlijk ook geen stap hoger dan Ajax. ( uiteraard wel in een betere competitie ) Frank de Boer moet gewoon een mooi avontuur aangaan in het buitenland aankomende zomer. Ik zie hem het meest passen in Engeland. Als ie daar bij een sub top ploeg terecht kan, kan ie meer dan tevreden zijn.

Tja Malaga is een stad waarin je heerlijk kan leven en de club heeft natuurlijk mooie tijden gekend, maar ik denk dat de Boer wat hogers nastreeft. En terecht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren