Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer haalt debutant bij wedstrijdselectie voor duel met Heracles

Laatste update:

Voor Frank de Boer is het puzzelen in de verdediging: rechtsback Kenny Tete scheurde zaterdag in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Vitesse zijn enkelband af (en staat daardoor minstens tien weken langs de kant) en ook Joël Veltman is niet helemaal fris uit die wedstrijd gekomen.

De centrale verdediger kampt met lichte hamstringklachten en het is afwachten of hij dinsdagavond tegen Heracles Almelo mee kan doen. De Boer heeft uit voorzorg nu Leeroy Owusu bij het team gehaald, die daarmee zijn debuut maakt in de selectie van de koploper.

De negentienjarige Owusu zit sinds 2004 in de jeugdopleiding van Ajax en deed op maandagavond aan de kant van Jong Ajax nog de hele wedstrijd mee tegen NAC Breda. De Amsterdammers wonnen die ontmoeting met 2-1. Mocht Owusu gaan spelen, dan doet hij dat met rugnummer 39.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet Veltman ook nog missen, hij is dit jaar zo belangrijk. Als we zowel Tete als Veltman verliezen zie ik Ajax de komende tijd wel punten verspelen

26 januari 2016 om 18:55

vd Hoorn kan prima invallen voor Veltman. Daar verlies je vrijwel niks. Is de laatste tijd echt goed bezig! Tete is wel een gemis... Wat een bijtertje is dat! Hoop dat als van Rhijn speelt, dat hij scherp is en goede dingen laat zien.

26 januari 2016 om 19:37

Tegen kopsterke spitsen zoals weghorst is van de Hoorn handig, daarnaast is het verdedigend een collectief.

Logisch, hij zal waarschijnlijk alleen meegenomen worden voor het geval er meer blessures voorkomen aangezien hij gisteren al 90 minuten heeft gemaakt.

Gister nog hele wedstrijd gespeeld. Lijkt me niet verstandig

grote kans dus dat van Rhijn gaat beginnen vanavond. Goede keus.

26 januari 2016 om 18:49

Hoop niet dat van Rhijn speelt is echt dramatisch elke wedstrijd dat hij zijn schoenen aantrekt dit seizoen.

Zit van Rhijn dan niet bij de slectie?

26 januari 2016 om 18:29

jawel, maar je kunt er nog wel een back-up bij gebruiken voor het geval er nog iemand uitvalt

Weet iemand wat zijn positie normaliter is?

26 januari 2016 om 18:28

Rechtsback

Ik denk dat Lartey Sanniez een betere rechtsback is, wat een tank is hij nu al zeg!

Hoppa het volgende talent wat eraan komt, ongelooflijk wat er allemaal doorbreekt Jong Ajax en de A1 zit nog bomvol met aanstormende talenten, de investeringen in de opleiding en het zuinige beleid betaald zich uit. Dat was namelijk de voorwaarde om dit te kunnen.

26 januari 2016 om 20:03

Denk dat deze Owusu niet heel erg vaak gaat opdraven in Ajax 1, Tete is van zijn leeftijd en de jongere Lartey-Sanniez en zelfs Zeefuik (A1) zie ik hem nog voorbij gaan, overvloed aan rechtsachters lijkt het wel. Wel leuk dat hij bij de selectie zit, is momenteel beter in vorm als Lartey-Sanniez.

26 januari 2016 om 21:37

Ik denk dat Owusu op dit moment verder is. Hij brengt aanvallend/voetballend toch wat meer dan Terry. Al moet ik zeggen dat ik meer gecharmeerd ben van Terry, hij is erg fel, misschien zelfs feller dan Tete en daarnaast is hij een vlugge speler.

27 januari 2016 om 18:26

Ben ik met je eens, niet gek ook aangezien Lartey-Saniez ook genoeg minuten als CV heeft gemaakt terwijl Leeroy een echte back is. Lartey heeft wel het fysiek mee, als hij langer op zijn benen blijft staan kan hij uitgroeien tot een goede back. Types als Owusu zie je genoeg, Zeefuik (a1) is qua type een mix tussen Lartey-Sanniez en Owusu. Momenteel is Owusu beter maar ik zie hem nog ingehaald worden.

Hij zit niet bij de selectie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren