Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer gaat vervanger oproepen voor Aké: ‘Hij is logischer dan Schuurs’

Laatste update:

Frank de Boer gaat een extra speler toevoegen aan de selectie van het Nederlands elftal. Woensdagavond raakte Nathan Aké al vroeg in de wedstrijd tegen Spanje (1-1) geblesseerd aan zijn hamstring. Daarnaast kwam Hans Hateboer niet ongeschonden uit de strijd na een botsing in de eerste helft met de Spaanse verdediger José Luís Gayà. De Boer had na het duel met la Roja al de naam in zijn hoofd van de speler die hij gaat oproepen.

Aké raakte al na vijf minuten spelen geblesseerd toen hij een bal terugspeelde op doelman Marco Bizot. Hij greep direct naar zijn hamstring en hinkelde nog even verder voordat hij werd vervangen door Daley Blind. Met oog op de komende Nations League-wedstrijden tegen Bosnië & Herzegovina (zondag) en Polen (woensdag) wil De Boer in ieder geval een speler oproepen. Woensdagavond wilde de bondscoach nog niet zeggen wie hij bij de groep gaat halen. “Ik heb één iemand in mijn hoofd in ieder geval”, zei de keuzeheer.

Bij FOX Sports laat Hans Kraay junior weten dat hij verwacht dat de linksbenige centrumverdediger Sven Botman van Lille OSC het trainingskamp van Jong Oranje mag gaan inruilen voor het grote Oranje. “Je zoekt altijd naar iets dubbels als je 23 spelers in je selectie mag hebben. Als De Vrij met Blind in het centrum speelt, dan heb je Veltman als rechtsbenige centrumverdediger als er iets gebeurt met De Vrij en Botman als er iets gebeurt met Blind”, aldus Kraay junior.

Kraay junior is zeer te spreken over de ontwikkeling van Botman, die afgelopen zomer de overstap maakte van Ajax naar Lille. “Volgens mij speelt hij daar alles en maakt hij heel veel indruk. Dus dat is veel logischer dan Perr Schuurs.” Botman heeft zich in korte tijd in de basis gespeeld bij zijn Franse werkgever. In de Ligue 1 speelde hij alle tien de wedstrijden en maakte hij telkens de negentig minuten vol.

De Boer kreeg deze interlandperiode te maken met verschillende spelers die zich moesten afmelden of geblesseerd zijn geraakt. Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt, Marten de Roon en Jasper Cillessen waren al geblesseerd. Feyenoord-keeper Justin Bijlow moest zich afmelden met een blessure, terwijl Tonny Vilhena het trainingskamp verliet vanwege een positieve coronatest en Steven Bergwijn nog teveel last bleek te hebben van zijn liesblessure. Woensdag maakte de KNVB bekend dat het achttienjarige Ajax-talent Ryan Gravenberch donderdag aansluit bij de Oranje-selectie.

Sven Botman is de meest logische vervanger voor Nathan Aké in de Oranje-selectie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Linkspoot valt uit, dan mag je ook een linkspoot oproepen. Laat ook meer vorm zien dan Schuurs. Blind zal met de Vrij starten dus hoop wel dat beiden fit blijven.

12 november 2020 om 08:58

Botman is verdedigend een (meer dan) capabele vervanger voor Blind. Voetballend schort er nog het een en ander aan, maar hij staat verder zijn mannetje echt wel!

12 november 2020 om 09:09

Ik hoor veel goeds over Botman, maar heb het idee dat ik dat hoor van mensen die het ook alleen maar horen...maar doen alsof ze het zien.. Kijk, Schuurs kan iedereen elke week 3x 90 minuten zien en beoordelen. Botman wordt door maximaal 100 Nederlanders gezien in een samenvatting. Obv de samenvatting Utrecht-Ajax is Schuurs een wereldverdediger.. Nu weet ik wel dat hij in het team van de maand ofzo is opgenomen...maar laten we eerlijk zijn. Traore van Ajax staat hier ook in dat maandteam en dat is echt geen wereldspeler. Ik gun het Botman van harte. Ben erg benieuwd naar hem. Maar heb het idee dat een hoop papegaaiengepraat in zijn voordeel werkt..

12 november 2020 om 09:21

Botman is wel een echte verdediger mja dat past niet in nederland natuurlijk! Kijk blind gisteren die komt zwaar tekort voor het niveau kan niet lopen gaat er niet vol in wat is die matig geworden zeg ! Laten we hopen dat er gewoon word doorgeselecteerd in NL dat is het belangrijkste !

12 november 2020 om 09:52

@supervo, Botman heeft bij Lille letterlijk nog geen minuut gemist. Hij heeft ook alle Europese wedstrijden gespeeld. Ik heb hem niet live bij Lille zien spelen, maar gezien de resultaten van de Franse club en het vertrouwen dat de coach in hem heeft, ga ik er wel van uit dat hij momenteel een behoorlijk niveau heeft.

12 november 2020 om 10:08

Lol Blind heeft meer kwaliteiten in zijn linkerteen dan Botman in zijn hele lijf. Blind heeft EK en WK gespeeld, meerdere CL wedstrijden en in de PL. Misschien niet de snelste en de sterkste maar kwa positionering en passing is er geen betere linkerverdediger in Nederland. Lachwekkend die blinde haat tegen Daley.

12 november 2020 om 10:34

Wie weet gaat Botman dat straks ook doen. Hoe veel topwedstrijden had Blind gespeeld op zijn 20e? Jij zet Blind hier neer alsof we het over Van Dijk hebben en hij van de absolute buitencategorie is

12 november 2020 om 12:48

@ajax/barca2014, ik geloof best dat Botman aardig kan ballen. Maar eigenlijk zeg je het zelf al. Je gaat uit van de resultaten en dus zal het wel kloppen. Bij Ajax speelde ooit ene Tobias Sana uit Zweden in de eerste 5 of 6 potten van een seizoen. Ajax stond eerste, Sana stond inde basis en scoorde een aantal keer. Daarna zagen we hem nooit meer. Alvarez speelde vorig jaar ook de eerste wedstrijden en ook toen stond Ajax eerste. Het is geen uitgemaakte zaak dat die jongen een topper is. En nogmaals ik gun het hem van harte. Hoop dat het zo is. Maar men doet alsof zij Botman al jaren op de voet volgen en de bondscoach een oelewapper is dat hij hem niet selecteert. Mooi voorbeeld is ook Wesley Hoedt. Hiddink en Blind begrepen er niets van. Waarom speelde die gozer niet. Hoedt debuteert tegen Italie en maakt een kapitale fout. Men vergeet dat alleen omdat 3 dagen ervoor de debuterende De Ligt in de fout ging.. Inmiddels kent niemand Hoedt meer..

(De) Ligt het aan mij of heeft Schuurs zn carriere te danken aan het fet dat hij lijkt op De Ligt?? Ik vind hem bij lange na nog niet goed genoeg voor Oranje. En eigenlijk ook nog niet voor de basis van Ajax.

12 november 2020 om 08:34

Dat eerste ligt aan jou, dat 2e heb je gelijk in. Schuurs heeft zijn carriere te danken aan zijn goede spel bij Fortuna Sittard, en zijn basisplaats nu bij Ajax aan een uitstekende voorbereiding. Nu heeft Schuurs wat moeilijke wedstrijden bij Ajax gehad, dat kan gebeuren als talent. Kwaliteit heeft hij wel. Maar bij Oranje horen de beste te spelen, dat is Schuurs nu niet en ik ben het er helemaal mee eens dat hij op dit moment bij lange na nog niet goed genoeg is voor Oranje.

12 november 2020 om 08:38

Hij is ook niet goed genoeg voor Ajax, dus het derde punt klopt ook.

12 november 2020 om 08:42

Dat derde punt stond er nog niet toen ik mijn reactie schreef. Overigens vind ik dat heel voorbarig. Als je als Ajax zijnde als filosofie hebt dat je met talenten wil spelen, moet je ook niet zeuren als die talenten het soms moeilijk hebben. Dat is inherent aan talenten. Ik zie bij Schuurs grote kwaliteiten en grote tekortkomingen, geef hem even de kans zich te ontwikkelen en oordeel daarna.

12 november 2020 om 08:44

Schuurs is echt de eerste international die geselecteerd werd gebaseerd op een voorbereiding. In voorbereidingen leek het alsof dylan vente scorend vermogen had, alsof miguel nelom een goede back was en dus alsof schuurs klaar was voor oranje.
Niemand neemt ooit een voorbereiding serieus. Behalve dwight Lodeweges.
Schuurs is nu van niveau Geertruida. En die wordt ook terecht niet opgeroepen.

12 november 2020 om 09:04

@feye88 Wie zou jij in september hebben opgeroepen als je Lodeweges was en je weet dat de Ligt niet beschikbaar is? Vervolgens vallen de Vrij en Blind ook af en je hebt tot je beschikking Veltman als enige rechtbenige verdediger. Ik ben momenteel totaal geen fan van Schuurs, maar 2 maanden geleden was het gewoon een logische keuze.

12 november 2020 om 09:04

De voorbereiding was dan ook het enige waarnaar gekeken kon worden aangezien de competities al maanden stil lagen...

12 november 2020 om 09:11

Geertruida draaide net zo'n goede voorbereiding.
Verder heb je een aantal redelijke verdedigers die wel ervaring hebben die je ook kon oproepen.
Maar een aardige voorbereiding draaien is gewoon niet genoeg

12 november 2020 om 09:25

Het was helemaal geen logische keus. Alleen als je uit Amsterdam komt en een voorbereiding serieus neemt. Sterker nog, het was 1 sterke wedstrijd in de voorbereiding. Het was gewoon een joke. Teze speelde ook een goede voorbereiding. Maar die wordt toch ook niet overwogen? Roep dan Doekhi op ofzo, iemand die al veel langer goed speelt en veel minder fouten maakt.

12 november 2020 om 11:31

Flauwekul. Schuurs had niet een "goede" of "aardige" voorbereiding, hij had een Super voorbereiding. Tijdens een paar wedstrijden zelfs 100% van de duels gewonnen.

12 november 2020 om 12:49

Wow taxidriver. En dan met de spanning en intensiteit van de voorbereiding. Dat is niet niks

12 november 2020 om 14:58

Volgens mij is Teze ook een optie? Speelt meer dan uitstekend bij PSV. Zou zelfs als rechtsback kunnen spelen. Ik zou hem graag een keer uitproberen in oranje.

12 november 2020 om 09:06

Schuurs is nog veel te jong, die speelt net 10 wedstrijden in Ajax 1. Daarin laat ie zien dat hij prima kan voetballen, maar ook dat hij op bepaalde vlakken kwetsbaar is. Is ie dan niet goed genoeg? Jawel, voor Ajax, zeker in de Eredivisie. Lekker vlieguren maken. Oranje? Nee, nog lang niet. En hij lijkt niet op De Ligt, alleen hun haarkleur is hetzelfde.

12 november 2020 om 10:35

Botman is slechts 1 jaar ouder en schijnt het prima te doen bij de nummer 2 van de Ligue 1

12 november 2020 om 11:52

Maar ook Botman is geen garantie voor een foutloze wedstrijd. Al zal hij verdedigend wel stabieler zijn, opbouwend wat minder.

12 november 2020 om 08:53

Ja eeuwig zonde dat Botman is vertrokken. Is echt niet minder dan Alvarez en Martinez. En bovendien heb ik als supporter veel meer met eigen jeugd dan met die aankopen die per sé moeten spelen, terwijl ze niks kunnen. Ook magallan, kristensen, labyad, marin, kaliber. Investeer gewoon in uitzonderlijke talenten en eigen jeugd. Zet er wat oud Ajax spelers bij en het loopt als een trein over het algemeen. Te veel geld laat je soms domme keuzes maken.

Als Schuurs nu wordt opgeroepen, dan is het hek echt van de dam. Waarschijnlijk wrijft Ekkelenkamp ook al in zijn handjes!

12 november 2020 om 08:43

Zou het anders wel een logische keuze vinden. Je mist sowieso lengte achterin zonder de Vrij. We kennen Botman alleen van Heerenveen waar hij wel goed was maar ook niet zo opvallend goed. Dat hij het nu bij Lille goed schijnt te doen is leuk maar ik vraag me af of veel mensen die wedstrijden hebben gezien. Schuurs speelt wel CL. Het klopt dat het een beetje op en neer gaat met zijn vorm maar hij is wel een groter talent dan Botman.

12 november 2020 om 08:47

Leuk dat schuurs CL speelt, maar als hij elke wedstrijd fouten maakt heeft dat niet veel zin hé? Botman is duidelijk de betere en laat het ook al zien in een top 5 competitie. Schuurs maakt nog fouten in de eredivisie en op hoger niveau nog veel meer.

12 november 2020 om 08:47

Je argument is dat mensen geen wedstrijden van lille zien? En dat daarom schuurs een betere keuze is?
En ook dat schuurs CL speelt is een argument? Zullen we dan Michiel Kramer ook maar oproepen?

12 november 2020 om 08:50

Moet je dan wedstrijden spelen die veel Nederlanders zien om opgeroepen te worden?
We kennen allemaal het verhaal van Virgil van Dijk...

12 november 2020 om 09:01

Hij speelt CL en is nog een jong talent, maar hoe gemakkelijk hij in de luren wordt gelegt geeft te denken. Als hij wodt uitgespeelt lijkt hij zich er meteen al bij neer te leggen. Hij heeft lengte , maar een goede kopper is het niet. Hopelijk komt het potentie er uit , maar ik ben er bang voor.

12 november 2020 om 09:02

Piranha:
Botman en Schuurs zijn echt letterlijk even lang.......
We kennen Schuurs alleen van Jong Ajax en nu net zo lang van Ajax 1 als Botman van Lille. En Schuurs is bij Ajax ook vaak de zwakste schakel zeker achterin.

En wij hoeven die wedstrijden niet te zien toch? Als de trainers van Oranje dat maar wel doen gewoon.
En het maakt niet uit wie een groter talent is het gaat om de huidige vorm voor Oranje. Opleiden doen clubs maar bij Oranje hoort de beste te spelen.

12 november 2020 om 09:06

Blijkbaar wel. Davy Klaassen kwam nooit in beeld toen hij bij Werder speelde. Dan speelt hij 3 wedstrijden bij Ajax en zit hij weer bij het NL elftal. Geen oordeel of dat laatste terecht of onterecht is, maar is Davy opeens een zoveel betere speler geworden sinds hij weer terug is bij Ajax? In ieder vond niemand het vreemd dat hij er niet bijzat toen bijzat toen hij bij Werder speelde.

12 november 2020 om 09:14

Vergeet ook niet dat Klaassen (terecht in mijn ogen, door Ajax-periode gewoon) het oogappeltje van Frank de Boer is. Maar ik zie dat iedereen over bepaalde keuzes heen valt steeds. Maar er zijn gewoon behoorlijk wat spelers geblesseerd bij het Nederlands Elftal. Je zult dan moeten roeien met de riemen die je hebt. Een Gravenberch, Drommel en nu Schuurs of Botman waren (voorlopig) echt nog niet opgeroepen hoor, maar door de vele afwezigen is het nou eenmaal zo.

12 november 2020 om 14:45

Dat is geen argument, maar een aanname. Ik weet zeker dat van alle VZ leden 99 meer verstand heeft van de eredivisie dan Ligue 1 en hoogstwaarschijnlijk meer dan 90 Botman nooit in Lille heeft zien spelen. Dat mensen dan speculeren dat hij omdat hij in Ligue 1 speelt beter is dan Schuurs en een selectie meer verdient is dus puur op basis van horen zeggen. Dat Schuurs CL speelt is zeker een argument want dat is het hoogste niveau in Europa, dat speelt zelfs Kramer niet.

Goh, Nederland kent ineens veel ligue 1 en Botman kenners...

12 november 2020 om 09:05

Ik heb hem ten eerste dit seizoen driemaal zien spelen en daarin speelde hij alleraardigst. Daarnaast ben ik (groot) fan van sc Heerenveen, dus heb hem sowieso een jaar mogen bewonderen. Ik kan, al zeg ik het zelf, wel stellen dat ik dan wel iets over Botman zeggen mag. En het is echt heel sterk wat hij laat zien. Schuurs heeft zijn Veltmannetjes. En is ook nog eens rechtsbenig. Ik zou het niet logisch vinden als hij zou worden opgeroepen. Verre van zelfs

12 november 2020 om 09:22

Daar ben ik het ook helemaal mee eens. Ik wil niet meegaan in het afbranden van Schuurs (die jongen is superjong en pas net bij de A-selectie), maar op basis van positie is het al niet logisch om Schuurs te kiezen. Ook vind ik dat hij het niveau van Oranje nog echt niet heeft. Botman is wat mij betreft de enige logische keuze nu.

12 november 2020 om 10:08

Jou kan ik dan ook serieus nemen. Het valt mij op dat Botman en hype lijkt te worden, terwijl ik er van overtuigd ben dat merendeel van die mensen die nu roepen hem niet volgt.

12 november 2020 om 09:08

Zoveel kennis hoef je niet te hebben om te beseffen dat botman verder is dan schuurs.
Dat is niets ten nadele van schuurs. Die heeft gewoon tijd nodig.
Maar botman is sterk bezig bij Lille, getuige zijn vele goede beoordelingen en opname in elftal van de maand. Schuurs zijn track record is dan net wat minder met wat weifelende optredens.
Overigens deed botman het bij Heerenveen ook prima en heeft hij mede daarom wat meer bagage.

12 november 2020 om 10:11

Feit dat Schuurs hierbij betrokken wordt zonder dat ik hem benoemd heb, geeft al aan dat het een soort wedstrijd is. Eigenlijk indirect om vooral Schuurs te bashen. Dat cijfers aangetoond moeten worden als argument zegt veel.
Laat duidelijk zijn dat ik niet tegen Botman ben. Ik ben blijkbaar een van de weinigen die Lille niet volgt dus kan over hem niet oordelen. Is hij goed genoeg, dan mag hij opgeroepen worden.

12 november 2020 om 10:54

Waarom kom je dan met deze vraag? Klinkt nogal als een sneer voor een uitverkiezing van een speler die jij niet hebt gevolgd
Lekker insinueren zonder voor je mening uit te komen. Wie had jij geselecteerd dan?

12 november 2020 om 11:10

Ik stel geen vraag, val Botman niet af, insinueer evenmin, ben slechts cynisch. Ik kan niet over Botman oordelen, omdat ik hem zelden heb zien spelen. Misschien is de oproep, zeker na al het blessureleed, terecht, maar hij wordt nu ook bijna als messias gebombardeerd. Die jongen kan het straks al haast niet meer goed doen, omdat de verwachtingen zo hoog zijn.
Er blijft weinig over wie je kunt selecteren.

12 november 2020 om 14:51

weet je @feye88, de Vrij is verdediger van het jaar geworden in Italië maar heeft nooit een directe tegenstander in dat 352 of 532 systeem dat ze spelen. In feite kan hij niet eens verdedigen, is een goede opbouwer maar veel te soft. Die heeft gewoon mazzell dat in Italie iedereen dat systeem speelt, maar in geen enkel ander top 5 land dan Italie zou hij in de basis staan.

12 november 2020 om 09:20

@lunny: Gisteren vond ik ook dat er veel Bologna kenners waren ineens. Maar op zich Botman oproepen (als Lcv) die ook in de bubbel van Jong Oranje zit is best logisch. Zie geen ander alternatief op dit moment. Botman heeft in ieder geval wel een goed begin bij Lille (volg de Ligue 1 wel degelijk ).

12 november 2020 om 10:13

Door al het blessureleed kom je uiteindelijk bij B/C-garnituur. Dat Botman dat is, vind ik prima. Ik heb hem niet gevolgd dus zou het niet weten. Ik hoop dat hij zich sterk kan blijven door ontwikkelingen.

Compleet onzinnig dat Schuurs wordt overwogen. Speelt leuk tegen eredivisie teams, maar zodra er een speler zonder aandoening staat lijkt het wel amateur uurtje bij hem. Dus om heem nou tegen Dzeko en Lewandowski te zetten lijkt me ook gewoon sneu voor die jongen. Botman houdt zich tot zo ver staande in Frankrijk, dus dan lijkt het me ook beter dat hij wordt opgeroepen.

Met het uitvallen van Virgil (liverpool), De Ligt (juve) en Ake (city) lever je wel heel erg veel kwaliteit in he. Dus even los van De Vrij (inter), kom je dan vanzelf uit in een poule met wat mindere goden. Blind (ajax) kan voetballen, maar is geen pure verdediger op internationaal niveau. Daarvoor mist hij snelheid en duelkracht. Veltman (brighton) is gewoonweg niet van het niveau dat de rest wel heeft. Dus als je dan de CV van een van de koplopers in Frankrijk erbij wil halen in de persoon van Botman (lille), dan is dat logisch. Schuurs (ajax) vind ik veel te hard aangepakt en speelt prima, maar blijkt wel kwetsbaar op het hoogste niveau. Dus dan is hij (nog) niet klaar voor Oranje. En Botman zal moeten blijken.

12 november 2020 om 09:44

Ake is overschat. Vind ik geen toevoeging. De Boer moet gaan doorselecteren en jongens als Bakker, Botman, Wijndal, Stengs, Malen Bijlow, een echte kans geven en jongens als Ake, de Roon, Hateboer, Babel & Veltman lozen. Hij is al begonnen met Strootman, dus wie volgt?

ik dacht dat hij timber zou gaan oproepen

maar ik snap niet dat Schuurs nog genoemd wordt. elke wedstrijd maakt hij grote fouten en laat hij zien het niet aan te kunnen. Ik zou eerder Doekhi of Teze selecteren die veel en veel en veel minder fouten maken.

12 november 2020 om 09:25

Doekhi en Teze spelen anders tegen heel wat mindere goden (vitesse geen Europees en PSV El). Nee, Schuurs vind ik zeker niet rijp voor Oranje, maar je alternatieven Doekhi of Teze zijn lachwekkend. En vraag me af of jij wel echt wedstrijden kijkt, want ook Doekhi en Teze maken fouten elke wedstrijd. Dat is speler eigen. Op basis van de positie (lcv) is in mijn ogen Botman de enige logische vervanger.

12 november 2020 om 09:33

Wat een grap, dus omdat iemand volledig faalt op CL niveau heeft hij meer recht opgeroepen te worden tov andere die geen CL niveau spelen? Hij maakt dezelfde fouten in de eredivisie waar Teze en Doekhi ook spelen.

Overigens vind ik dat ze alledrie niet opgeroepen moeten worden, maar dat Schuurs op basis van falen op CL niveau en zijn postcode wordt besproken en al eerder is opgeroepen (vanwege 1 goede oefenwedstrijd) en de andere 2 bijvoorbeeld niet dat is gewoon echt lachwekkend

Zij maken overigens zeker fouten maar niet van het niveau van Schuurs, zij worden simpelweg niet elke wedstrijd als een kleuter voorbij gespeeld.

12 november 2020 om 09:39

Volledig faalt? Lachwekkend man. Komt hij nog te kort op topniveau? Zeker! Moet hij nu in Oranje spelen? Zeker niet! Doekhi en Teze zijn echt niet beter. Schuurs wordt echt niet constant voorbij gespeeld. Je zal wel geen wedstrijden kijken, want anders kan je dit niet met droge ogen beweren.

Ik zou gaan voor Koopmeiners of Botman als centrale linkerverdediger. Blind zie ik toch echt meer als middenvelder, zeker met Veltman ernaast. Zowel Botman als Koopmeiners hebben fysiek als een inspeelpass. Veltman en Blind kunnen goed spelen, maar hebben niet de snelheid of kracht om een kans te herstellen. Dus voor die positie lekker Botman erbij halen.

12 november 2020 om 09:26

Met Blind - De Vrij kan je achterin prima spelen hoor. En als De Ligt terug is, gaat De Boer denk ik gewoon met 2 rechtspoten spelen (De Ligt, De Vrij). Maar Botman oproepen is het meest logische als Lcv.

12 november 2020 om 09:37

Ja dat klopt. Maar er moet tenminste een topverdediger instaan. En dan bedoel ik iemand die echt zaken kan herstellen. Of ze moeten gewoon beiden goed kunnen verdedigen. Een goal zoals gisteren van Canales of de 2e goal van Zapata tegen Ajax zijn wel wedstrijdbeslissende momenten. En daarin zie je dat ze verdedigend niet iets extra's hebben. Uiteraard heeft Blind ook een aantal sterke punten die geen enkele andere verdediger heeft, maar dan moet er wel een verdediger naast staan die zijn zwaktes camoufleert. Ik vind zijn sterke punten echter meer naar voren komen als middenvelder.

12 november 2020 om 09:41

Het meest wedstrijdbeslissende gisteren vond ik de gemiste 100 procent kansen. Ook topverdedigers kunnen een fout maken. Nu vind ik Veltman zeker geen basismateriaal bij Oranje, maar is in de basis degelijk voor de bank. Natuurlijk was dat gisteren absoluut geen goed moment. Maar als we maar 1 van de legio 100 procent kansen hadden gemaakt, was dit geen wedstrijdbeslissend moment. En helemaal eens, je kan Blind alleen naast een topverdediger zetten op topniveau. En ook alleen omdat er geen betere is (geblesseerd nu).

Botman doet het heel goed bij Lille. Speelt in een zwaardere competitie en speelt 8esere week EL. Vorige week had hij Zlatan in zijn broekzak. Lijkt mij een logische vervanger voor Ake, ook op de lange termijn. Heb het gevoel dat er niet zo naar Frankrijk word gekeken, maar Bakker doet het ook uitstekend bij PSG. Die kan samen met Wijndal voor de linksback positie gaan.

Geef Doekhi maar eens de kans. Die speelt een topseizoen.

We moeten gewoon accepteren dat wij geen alternatieven hebben. We blijven speculeren bij elke speler wie we binnen moeten halen, net zoals wij vonden dat Vormer bij Brugge geselecteerd had moeten worden. Dat was ook maar matig..

Neemt niet weg dat we open moeten staan voor nieuwe jongens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren