Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Palmer is grote plaaggeest van Botman, die met Newcastle verder wegzakt

Laatste update:

Newcastle United maakt een moeizaam seizoen door in de Premier League. The Magpies verloren maandagavond met 3-2 van Chelsea, alweer de twaalfde nederlaag van deze jaargang. Het winnende Chelsea staat nu nog slechts een punt achter Newcastle (40 om 39 punten).

Cole Palmer is dit seizoen een van de lichtpuntjes bij Chelsea en de aanvallende middenvelder (21) was ook tegen Newcastle in vorm. De jonge Engelsman, met 15 goals en 11 assists in 36 duels in alle competities, zag Nicolas Jackson in de vijfde minuut vrij staan in de zestien, waarna de Senegalese aanvaller vervolgens zeer fraai afrondde met een hakballetje: 1-0. Daar ging overigens een fout aan vooraf van Sven Botman, die de bal pardoes bij Palmer inleverde.

Palmer bleef het restant van de eerste helft de aanjager van Chelsea, dat desondanks de gelijkmaker moest slikken. Alexander Isak schoot de bal van buiten het strafschopgebied de rechterbenedenhoek in. Raheem Sterling had de voorsprong kort daarna kunnen herstellen, ware het niet dat doelman Martin Dúbravka redding bracht voor de bezoekers.

Palmer trok na rust de leidersrol weer naar zich toe. De van Manchester City overgenomen spelmaker zag na 56 minuten een afstandsschot door de benen van Botman in het net verdwijnen, na goed voorbereidend werk van Enzo Fernández. Mykhaylo Mudryk nam een kwartier voor het einde een voorschot op de drie punten voor Chelsea: Dúbravka had geen antwoord op zijn knal.

Newcastle, waar Botman centraal achterin opereerde, wist de nederlaag op Stamford Bridge niet meer te voorkomen. De Nederlandse verdediger zag in de slotfase nog wel een kopbal worden geblokt. Enkele minuten later wist Jacob Murphy met een streep wel te scoren voor het elftal van manager Eddie Howe: 3-2.

Het werd dus nog even spannend in West-Londen, zeker ook omdat er zeven minuten aan blessuretijd werd bijgetrokken. Chelsea hield echter stand en heeft dankzij de winst op Newcastle en de elfde plaats weer uitzicht op het linkerrijtje in de Premier League.

EK


Bondscoach Gareth Southgate zag Palmer vanaf de tribune op Stamford Bridge excelleren. De uitblinker van Chelsea, met voorlopig twee interlands achter zijn naam, mag hopen op een plaats in de definitieve EK-selectie van Engeland, die in mei wereldkundig wordt gemaakt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was een leuke wedstrijd denk ik, maar uiteindelijk heb je daar alleen wat aan als je wint. De kansen waren er, gelukkig heb je Palmer in je elftal staan en rotte Sterling niet pas in de 85e minuut naar de zijkant.. Hij weigert weer een hele simpele bal af te leggen en dat moment nekt je ook nog eens bijna. Newcastle creëert weinig, dat doen ze nooit, maar scoren wel 2x. Dat is echt een kwaliteit zeg!

Het wordt nu eens tijd om een paar stappen voorwaarts te zetten onder Pochettino. De teams boven je in de ranglijst liggen geen straatlengtes meer voor, dus het wordt echt eens tijd om te laten zien dat hij het verdient om volgend jaar te mogen blijven zitten. Zijn gejank om tijd en applaus moet hij eens omzetten in prestaties zonder daarna weer in een dal te donderen..

11 maart 2024 om 23:46

Linkerrijtje moet haalbaar zijn toch? Volgend jaar kijken naar plek 6/7.

12 maart 2024 om 06:06

Dat zou je zeggen, maar het loopt stroef en moeilijk. Het zou technisch gezien moeten kunnen, maar met Pochettino aan het roer is omhoog kijken eigenlijk geen optie

12 maart 2024 om 07:57

Ik vraag me af wie het beter zou doen met deze selectie. Er is zonder enig plan geld over de balk gesmeten. De helft kan eigenlijk weg, maar je komt er niet van af. Als je bedenkt dat een Mudryk 100 miljoen geeft gekost, bijvoorbeeld... Wat een verspilling

12 maart 2024 om 08:31

Mudryk heeft geen honderd miljoen gekost.. Dat gaat hij ook niet kosten, want dan moet Chelsea weer prijzen gaan winnen.

Welke spelers "moeten weg"? Sterling, Madueke, Sanchez en Cucurella zou mooi zijn, maar verder valt het allemaal wel mee. De spelers zijn jong en moeten rijpen, kun je altijd nog kijken. Het grote probleem bij Chelsea zijn de beleidsmakers en de coach. Pochettino heeft maandenlang zo matig gepresteerd dat er mensen zijn die zijn gaan geloven in het verhaaltje dat deze spelers niet goed genoeg zijn en dat ook niet gaan worden. Caicedo, Enzo, Palmer, Gusto, Jackson en Mudryk gaan echt nog leveren, je moet alleen niet te lang aan deze faalhaas blijven hangen.

Als men bij Chelsea het allemaal wat rustiger aan had gedaan, niet als een idioot iedereen met ervaring vervangen zou hebben met kinderen dan was er een stuk minder aan de hand geweest. Je kunt best vinden dat Jorginho, Kovacic, Havertz en Mount moesten vertrekken, maar je kunt dat enorme verlies aan ervaring (zeker van de eerste twee) niet opvangen met jonge spelers, die nooit samen gespeeld hebben.

Palmer, wat een speler. City zal nog paar keer wakker schrikken. Hoort gewoon daar te spelen.
En verder chapeau naar Chelsea; tegen de kleintjes stellen ze teleur, maar in toppers vaak goed gespeeld en/of resultaat geboekt

11 maart 2024 om 23:35

Tja op zijn positie speelde Foden en die is nog wel net wat beter. Mooie uitkomst voor iedereen dit.

11 maart 2024 om 23:55

Bij City zou die nog op de bank hebben gezeten door Guardiola's koppigheid.
Guardiola speelt het liefst met spelers die de bal niet verliezen en Palmer is creatief met veel risico wat het overig wel gewoon waard is om te spelen. Bernardo Silva speelt altijd onder Pep en dan heb je nog de keus uit de Bruyne en Foden, we zagen gister dat Foden nu waarschijnlijk definitief in de hoogste pikorde staat ik verwacht hem mits fit ook in de finale van de Champions League dit jaar wel in de basis te zien.

Bij Engeland zie ik Palmer ook niet veel minuten pakken met Saka en Foden, Bellingham zal denk ik de nummer 10 zijn. Momenteel met Saka als eerste keus maar dit seizoen is Foden wel beter dus die zou wel eens gaan kunnen spelen.

12 maart 2024 om 00:17

Je loopt wel erg op de feiten voor. We zijn pas bij de laatste 16/8

12 maart 2024 om 06:46

Foden speelt helemaal geen beter seizoen dan Saka

12 maart 2024 om 10:41

Verschil is dat Saka zoveel meer heeft laten zien bij Engeland dan Foden. Die gaat never nooit banken op rechts..

12 maart 2024 om 10:06

Ik ergerde me kapot aan Palmer. Het talent is daar, maar hij heeft enorme oogkleppen. City heeft hem voor 50m kunnen verkopen en Doku voor 60m kunnen halen. Twee andere type wingers

Ik was vorig jaar erg onder de indruk van Botman, maar wat een draak van een seizoen speelt hij dit jaar zeg.

12 maart 2024 om 00:18

Ja het hele team draait niet helaas. Newcastle heeft echt een zware terugval op het moment

12 maart 2024 om 08:56

Klopt helemaal.
Al verdedigde hij wel een paar keer prima ook hoor. Zorgde er voor dat Sterling niet kon scoren bijvoorbeeld...

Maar Botman is ook niet geopereerd aan zijn ingescheurde kruisband hé. Lijkt mij toch dat hij daa last van heeft ofzo. Speelt niet vrijuit.

Colombiaanse aanvaller?

Ongelofelijk dat we na zo'n rot seizoen nog uitzicht hebben op plek 7 en Europees voetbal.

Goede overwinning maar nog teveel slordigheden.Jackson heeft er toch al 9 gemaakt voor zijn eerste seizoen Mudryk mooie goal wat is hij snel.Vond Enzo niet zo goed vandaag.Sterling ga ik mijn woorden niet aan vuil maken.

12 maart 2024 om 00:18

Ik vond het voor de verandering best een goede pot. Cucurella vond ik erg matig, is altijd te laat en levert heel veel ballen in..

12 maart 2024 om 00:20

Klopt maar als je de gelijkmaker van Newcastle zag was het allemaal echt slordig wat waren ze eigenlijk allemaal aan het doen.
Cucurella is gewoon dramatisch

Ik blijf het compleet bezopen vinden dat Man City (lees Guardiola) zó een goede speler zo makkelijk liet gaan. Mahrez is vertrokken dus er kwam sowieso een plekje vrij in de voorhoede. Een Engels toptalent ergens anders zien schitteren moet echt pijn doen. Vooral nu de creativiteit vergeleken met vorig seizoen een stuk minder is geworden door het vertrek van Gundogan en Mahrez. Ik snap verder heus wel dat Foden en de Bruyne onomstreden zijn maar een seizoen is lang en een selectie moet breed zijn. Het word ook eens tijd dat Engeland een EKtje wint. Er zit bizar veel kwaliteit in hun selectie.

Die Cole Palmer is wel een heerlijke speler dit seizoen. Heeft een heerlijke dribbel en vooral een goed schot in de benen. Echt het lichtpuntje daar bij Chelsea. Dat kan je helaas niet zeggen over Sterling. Mijn god dat is een ego eerste klas zeg. Heeft geen enkel oog voor zijn medespelers en wil alleen maar zelf gaan. Ook vandaag had hij die bal gewoon op Palmer moeten geven. En dat is niet de eerste keer maar echt al meerdere malen. Iemand moet daar is een keer daar wat van zeggen.

Top wedstrijd , Mudryk standaard basis en geef hem het vertrouwen en je hebt je nieuwe hazard!

Sterling ga samen met Cucu en Chabolah olie pompen wat zijn die gasten slecht en ongecontroleerd!

Op naar Leicester City💪🏼

Palmer is een prima speler, maar zo ontzettend goed speelde hij nu ook weer niet hé. Ja hij doet het goed maar ik ben nog niet zo onder de indruk als de meeste. Hij is één van de lichtpuntjes bij Chelsea, maar ondanks zijn rendement vind ik hem nog geen Foden / Saka achtig qua niveau.

Overigens: wanneer gaat die Sterling eens uit de basis? Weigert weer een simpele pass af te leggen.
En Jackson, die kan er ook echt helemaal niks van. Wie heeft die gast gescout dan? Mijn god.

Zo zonde dat Nkunku een rotjaar heeft. Mudryk - Nkunku - Palmer was toch een hele degelijke aanval geweest voor Chelsea zeg!

Gusto vond ik overigens ook goed spelen. Disasi vond ik wederom matig. Heeft het niveau in mijn ogen ook niet hoor...

Badiaschile, Colwill en Fofana mits fit zou ik op voortboorduren.

Disasi, T. Silva (verwacht ik niet dat die verlengd) en Chalobah vervangen. Chalobah doet het oké, maar is niet het niveau waar je naar toe meot willen.

Het mooiste van dit verhaal is nog dat zowel Newcastle als Chelsea zo laag staan. Dat Man City maar snel mag volgen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren