Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer en Berghuis zwaar onder de indruk: ‘Hij heeft grote kwaliteiten’

Laatste update:

Steven Berghuis eiste zondagmiddag bij het uitduel van Feyenoord met FC Emmen (1-4) de hoofdrol op. De aanvaller miste een strafschop, maar produceerde ook een doelpunt en twee assists. Berghuis dacht zelf twee keer te hebben gescoord, maar het doelpunt kwam op naam van Jan-Arie van der Heijden. "De dikke kuiten van Jan-Arie", lacht Berghuis na afloop bij FOX Sports.

"Het is geen probleem, ik ben net zo blij. Het was fifty-fifty, een assist voor mij en een goal voor hem”, aldus Berghuis, die bij een hoekschop bier over zich heen kreeg gegooid door supporters van de thuisploeg. "Een fanatiek hoekje daar. Het hoort er een beetje bij. Dat ik de 0-2 maakte was niet daarom, dat heb ik er niet voor nodig.”

Berghuis genoot van de samenwerking met Orkun Kökcü, die zijn Eredivisie-debuut maakte. "Ik ben blij voor die jongen. Hij heeft grote kwaliteiten, hij brengt de bal makkelijk van het middenveld naar de aanval. Daardoor krijg je drie, vier seconden meer tijd om je man op te zoeken. Voor mij, Sam (Larsson, red.) en Dylan (Vente, red.) is dat enorm belangrijk. We zagen het al op de training en ik ben blij dat hij het nu heeft kunnen laten zien."

Ronald de Boer is ook onder de indruk van de middenvelder. "Kökcü houdt het spel simpel, maar heeft telkens goede dreiging en houdt goed het overzicht. Hij houdt het simpel maar kan, ook als hij in het nauw zit, zichzelf vrijspelen. Hij maakte vanmiddag ook een fantastisch doelpunt. Nu begrijpen we misschien wel waarom Giovanni van Bronckhorst hem heeft gebracht", aldus de analist.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En Kocku is niet het enige talent, ik zie ook heel graag Geertruide en Swarts ook minuten maken!

9 december 2018 om 19:31

Wie is die Swarts eigenlijk? Geertruida ben ik wel bekend mee, erg goede verdediger, maar Swarts eigenlijk nooit echt van gehoord. Verdiep me ook niet in de jeugd van feyenoord maar zeker wel benieuwd😊

9 december 2018 om 19:38

Is een speler die op alle 3 de voorste posities kan spelen. Ik zelf vind hem het beste als spits. Voor z'n leeftijd is hij fysiek een beest. En is een goede afmaker.

9 december 2018 om 19:38

Joel Zwarts heet hij btw.

9 december 2018 om 19:42

Joel Zwarts is een 19 jarige spits die er vorige week nog 4 gemaakt heeft tegen Jong Sparta Praag in de Premier League International Cup. Die wedstrijd werd met 8-0 gewonnen, een record voor dat toernooi.

9 december 2018 om 20:08

Okey, beetje een zelfde type als Brobbey bij Ajax dan of? Maar klinkt als een veelbelovende speler. Is natuurlijk altijd afwachten of spelers het waar kunnen maken bij de senioren wanneer het fysieke voordeel wat wegvalt. Blijft altijd een Castillion bij mij hangen als ik daar aan denk..

9 december 2018 om 21:38

Joel is nooit het grootste talent geweest. Altijd de harde werker. Verleden heeft uitgewezen dat dat ook nog wel eens kan werken. Al doet hij nu veel op fysiek en dat wordt moeilijker op het hoogste niveau

9 december 2018 om 21:59

Dat is mogelijk dan ook wel zijn manco. Jongens die fysiek sterk zijn en op basis daarvan overeind blijven in de jeugd hebben het vaak moeilijk als er meer komt kijken dan je man van de bal kunnen houden. Maar laat me graag verrassen vanuit de talentvolle lichting die er aan komt bij Feyenoord.

RVP hoort mits fit gewoon in de basis op 10. Wanneer hij niet kan spelen hoef ik geen Toornstra meer te zien. Geef mij maar Orkun.

9 december 2018 om 19:35

Goed gezien, kan hij 20 minuutjes meepakken iedere wedstrijd. Kan hij volgend seizoen op 10 in de basis. (Als hij dit soort spel wekelijks kan brengen.)

9 december 2018 om 19:37

Niet overdrijven. Toornstra was tegen PSV een van de beste op het veld.

10 december 2018 om 11:54

Toornstra kan op meerdere posities spelen, hoeft niet perse op 10.
Kokcu is een veelbelovend talent zoals een ieder ziet, persoonlijk zie ik hem wel vanaf gisteren iedere week invallen voor van Persie, kan hij minuten maken in het eerste en we krijgen weer doorstroming vanuit onze jeugd. Als dan blijkt dat hij het goed doet kan Kokcu volgend jaar volledig instromen.

9 december 2018 om 19:44

Toornstra is de laatste weken juist een van de beste spelers.

9 december 2018 om 20:52

Kokcu / Toornstra is juist heel complementair ...

10 december 2018 om 12:32

Nu Jorgensen geblesseerd is, zie ik RVP liever in de spits.

Wordt je toch moe van, van al die analisten die iedere keer weer het nodig vinden om het eerste de beste talentje wat zijn debuut maakt de hemel in te prijzen.

Ophouden Aub, jullie dragen bij aan de afbreuk van al die jochies die allemaal denken er al te zijn en naast hun schoenen gaan lopen waarna ze hopeloos falen en het niet meer voor elkaar krijgen om de boel op de rit te krijgen.

Echt, hoe vaak moet dit nog gebeuren voor ze eens ophouden met het onnodig de hemel in prijzen van iemand die nog slechts een talent is?

9 december 2018 om 19:59

@foebelevp

alsof die analisten iets te maken hebben met de belangen van een speler of club. als die mensen nu al helemaal niks meer mogen zeggen kan je net zo goed alle analisten uit het voetbal verbannen

de Eredivisie is al een competitie van niks. laat die mensen ook een keer enthousiast zijn als ze weer een keer een speler zien die wat met een bal kan, want die zijn schaars hier

Laat dit een voorbeeld zijn aan Gio,
Naast Kokcu heb je ook nog een, Geertruida, Hendriks, De Mooij, Swarts, Burger, Toure en Van Leeuwen die ook goede talenten zijn en Feyenoord 1 kunnen halen. Dit is wel weer een goede Feyenoord generatie die makkelijk het niveau, Vilhena, Indi, De Vrij en Clasie kunnen gaan halen.

10 december 2018 om 04:15

Soms wordt er ook wel heel hard gezeurd over Gio he. Vandaag stonden er op een gegeven moment 8 spelers uit de eigen opleiding samen op het veld: Bijlow, Nieuwkoop, V Beek, Malacia, Clasie, Vilhena, Kokcu, en Vente. Natuurlijk niet allemaal uit de jongste generatie, maar het is toch prima zo. Veel van de talenten die jij noemt zijn er echt nog niet klaar voor, en de vorige generatie was gewoon al beroofd van alle grote talenten. Wat er over bleef was gewoon minder.

10 december 2018 om 10:05

Ik zeur niet op hem, maar deze nieuwe generatie gaan het echt wel maken en ik hoop daarom ook dat deze jongens hun minuten kunnen gaan maken dit jaar, tuurlijk zijn ze ( nog ) niet klaar voor het eerste, maar minuten zou hun ook goed doen ipv alleen maar met 019 meedoen, Na gister is Kokcu natuurlijk ook een kanshebber voor de Aanvallende Middenveld positie geworden. Dus hiermee bedoel ik aan te geven dat als de talenten minuten maken, en ze doen het goed, we weer een paar kanshebbers er bij hebben voor in de basis en ons aardig wat op kunnen leveren in de toekomst.

10 december 2018 om 07:57

Maar Gio wordt wel afgebrand wanneer Malacia een fout maakt, die horen bij jeugdspelers omdat hij dan te graag jeugdspelers wil laten debuteren en zou moeten vertrouwen op ervaring... Laat ze maar gewoon komen wanneer ze er klaar voor zijn, dan kan Feyenoord misschien van plek 3 naar 2 sluipen, met talenten zoals Kokcu die hun debuut maken en gaandeweg het seizoen (of volgend) een basisplaats veroveren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren