Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer: 'Een paar idioten gaan mijn toekomst niet beïnvloeden'

Laatste update:

Frank de Boer had erg uitgekeken naar de bekerfinale tegen PEC Zwolle, maar beleefde zondag een dag om snel te vergeten. Dat kwam niet alleen door de 5-1 nederlaag en het slechte spel van zijn ploeg, maar ook door het wangedrag van enkele supporters, die de bekerfinale verstoorden door vuurwerk op het veld te gooien. Scheidsrechter Bas Nijhuis legde de wedstrijd tijdelijk stil.

/

De Boer vertelt aan Voetbal International dat het bekergevoel na het oponthoud wel even verdwenen was bij hem. "Ik ging weer op de bank zitten en dacht bij mezelf: 'waar doen we het eigenlijk allemaal voor?'", bromde de oefenmeester, die de knop echter snel weer omzette en zich richtte op het restant van de wedstrijd. Daarin stelde Ajax echter hopeloos teleur.

Er wordt gespeculeerd dat De Boer wel eens op zoek zou kunnen gaan naar een nieuwe uitdaging, maar de ongeregeldheden van zondag zullen zijn beslissing niet negatief beïnvloeden. "Een paar idioten gaan mijn toekomst niet beïnvloeden", maakt de coach duidelijk. "Ik baal ontzettend van wat er is gebeurd, maar ik laat mijn plezier in het werken bij Ajax niet verpesten. Daar is dit een veel te mooie club voor."

Denk je dat Frank de Boer op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die suggestie werd ook alleen maar door Driessen gegeven.

21 april 2014 om 21:43

Driessen kwam ermee alsof hij het 90% zeker wist. Vervolgens neemt iedereen het over. Vanaf het eerste moment kon je het zien als onzin.

21 april 2014 om 21:58

Hij zal zijn toekomst er nu niet door laten beïnvloeden, maar dit draagt niet bij aan het binnenboord houden van De Boer op lange termijn. Hij kan nog zoveel van de club houden, maar dit seizoen zijn er al meer dingen gebeurd. De Boer kijkt altijd naar het grote plaatje. Deze actie zal hem dus niet direct van gedachten doen veranderen, maar elke keer dat zelfbenoemde Ajacieden onrust stoken zal dit zelfs De Boer op den duur beïnvloeden.

21 april 2014 om 21:57

Er zijn bij Ajax nog genoeg uitdagingen voor De Boer. Mensen lullen weer net als toen tegen Fc Salzburg. Ok, dit kan je niet een incident noemen, maar om te roepen dat De Boer na deze blammage via de achterseur vertrekt is wel vreemd.

22 april 2014 om 00:57

Volgens mij wordt er eerder bedoeld dat De Boer zou willen vertrekken na de misdragingen van de "supporters". Wat dat betreft vind ik dat @De Toekomst een goed punt heeft. Hij zal zich er voor de korte termijn niet door laten beïnvloeden, maar het helpt ook zeker niet mee om hem langer bij ons te houden. Mochten dit soort dingen vaker gebeuren denk ik wel dat het een reden zou zijn voor De Boer om te vetrekken.

van mij mag de boer wel weg bij ajax, 4x op rij is meer dan genoeg

21 april 2014 om 22:06

van mij mag jij wel een beschuitje komen eten bij mij thuis, maar dat is net zo realistisch als dat Frank de Boer na dit seizoen weg gaat bij Ajax.

21 april 2014 om 22:25

Whuahahahaha mooie reactie

21 april 2014 om 23:58

Hahahaha, als ik niet op mobiel was kreeg jij nu een duimpje. Geweldige reactie!

Wat mogen we als ajacieden (maar ook als voetballiefhebbers) toch blij zijn met zo een geweldig uithangbord voor de club en het Nederlands voetbal!!

21 april 2014 om 22:08

Ik ben een Utrecht fan en ik vind dat je gelijk hebt.

21 april 2014 om 22:36

Leuk dat je Utrecht fan bent? Hoezo vermeldt je dat? Je mening weegt niet meer als je fan bent van een andere club dan waar de discussie over gaat..

21 april 2014 om 22:37

PS: plaatje past mooi bij de titel haha

21 april 2014 om 22:59

Hoezo schrijf je vermeld met dt? Zeg jij ook "loopt je"?

21 april 2014 om 23:19

Oops.. eerste keer dat ik dat fout doe.. ben de laatste tijd niet scherp

vermeld je*

Vond de speculaties dat hij mogelijk na het behalen van de titel bekend zou maken dat hij een nieuwe uitdaging gaat zoeken al een beetje voorbarig. Hij heeft behalve de 4 titels op Europees gebied nog genoeg uitdaging. De volgende ronde CL bereiken is erg afhankelijk van de loting, maar tot nu toe heeft Ajax ook geen potten kunnen breken in de Europa League.

Goed om te horen! Ik kan mij best voorstellen dat dit meespeelt in zijn keuze, eventueel. Hoop dat je nog een tijd blijft Frank!

Inderdaad Frank: nooit je weg laten be""invloeden door anderen

Ajax moet geld uitgeven. Serero mag weg, Sigthorsson moet weg. Daarnaast mag Denswil ook weg. Die eist speelminuten, die snapt niet wat een topclub mentaliteit inhoudt. Dat betekent dat je nooit zeker bent van minuten. Dat je het moeten laten zien in de wedstrijden die je speelt en moet je de trainer overtuigen. Je kon afgelopen zondag laten zien. Maar kennelijk heb je de kwaliteiten er niet voor. Ben die Denswil helemaal zat, wat een slome drol in zijn handelingssnelheid.

Daarnaast moeten we gewoon een buitenspeler halen. Iemand die hard werkt en niet bang is voor de duvel. Kostic zou een ideale versterking voor Ajax wezen.

21 april 2014 om 21:52

"sigthorsson moet weg" waarom?
Je beste spits in belangrijke wedstrijden.
Ik zou het niet slim vinden, als je hem bedankt.
Wie haal je ervoor terug?
Denswil moet gewoon geduld hebben.
Andersen deed het leuk in de supercup tegen AZ, is een optie voor rechtsbuiten.
Krishna is er ook nog.
Wat wil je nog meer?
Beetje tevreden zijn,

21 april 2014 om 21:59

Ben het helemaal met je eens. Ajax moet wat geld uitgeven aan nieuwe spelers, want die ''talenten'' zijn, met alle respect, helemaal niet zo goed als iedereen denkt. Ze komen echt kwaliteit te kort voor een club als Ajax.
En dat veel mensen na een nederlaag altijd De Boer de schuld geven vind ik niet terecht, hij haalt het maximale uit de spelers, maar ze zijn gewoon niet goed genoeg.

21 april 2014 om 22:47

Over Denswill ben ik het met je eens, wanneer Moisander vertrekt zie ik graag Viergever van az komen.
Serero vind ik een van de betere middenvelder, in de eredivisie en hij hoeft van mij niet weg.

22 april 2014 om 00:26

Hoe vaak moet het nog gezegd worden, Denswil eist Geen minuten. Hij wacht de situatie van Moisander af omdat hij met oog op zijn ontwikkeling niet nog een jaar in de Jupiler League wilt spelen, en weet dat het duo Moisander en Veltman goed staat en dat De Boer een goedlopend duo niet uit elkaar zal halen. Zelfde als Bakkali dus. Iedereen wilt elke speler die geen ja en amen zegt gelijk weg hebben, maar dit is toch compleet logisch. Denk toch eens na voordat je wat roept man.

Frank ben blij dat je het zo weet te verwoorden, wij moeten het mooie spelletje ook niet laten verpesten door die rare figuren.

Hoop dat jij middels mooi voetbal Ajax weer wat glans weet te geven.

De meeste Ajax supporters keuren het gedrag van de vuurwerk nepsupporters ook af.

Jammer dat ze geen verantwoordelijkheid nemen voor hun foute gedrag.

Moet er nog steeds van bijkomen, hopelijk binnenkort kampioen en dan even rust aan het front.

Ben blij dat je niet zo gemakkelijk van je stuk bent te brengen.

Frank de Boer is een levende legende. 4x achter elkaar kampioen worden pff. Pure dominantie.

De Boer moet gewoon zijn ding doen.
Hij wordt kampioen met een nu matig elftal voor Ajax begrippen.
Er is jeugd, wat in de NL competitie makkelijk ingepast kan worden.
Ervaring houden of erin investeren bij leegloop.
Ajax doet ook volgend jaar gewoon mee voor een kampioenschap, mits alle koppies dezelfde richting wijzen.
Uitdaging voor de Boer, 5e titel op rij, bekerwinst voor 1e keer, 2e ronde Cl.
Veel werk aan de winkel.

De Boer gaat toch niet weg en helemaal niet voor dit aquafietje. Bovendien keur ik het geweld van mijn mede Ajax supporters goed en dat die fakkels gegooid hadden mogen worden omdat anders PEC Zwolle gescoord had. Bovendien is Ajax de grootste club van Nederland.

21 april 2014 om 22:07

Sorrie, dat ik het zeg, maar taalfouten zoals jij maakt zijn erg vermakelijk, aquafietje, vuur fietje bedoel je?

21 april 2014 om 22:21

Met alle respect maar jouw woordkeuze is ook niet perfect dus als je de volgende keer iemand probeert te verbeteren kijk dan eerst naar jezelf

21 april 2014 om 22:31

Akkefietje toch? En sorry toch?

Geweldige foto die ook bij dit verhaal past.

FRANK DE BOER... WIE KENT HEM NIET! FRANK DE BOER, FRANK DE BOER IS EEN ECHTE AJACIED FRANK DE BOEER!

Hulde aan de club en aan deze man. Jammer dat er nog ramdebielen rondlopen bij mijn cluppie die het verzieken voor ons die voor het plezier en om de club te steunen

Hmm, een paar idioten. Lijkt toch een structureel dingetje te zijn. Zijn wel meer idioten dan een 'paar'. Stiekumme damage control.

Dit is hoe we de Boer kennen: Zich niet laten afleiden door externe factoren. Kijk maar eens terug naar het begin van zijn loopbaan als hoofdverantwoordelijke. Terwijl het bestuur in de clinch lag met Johan Cruijff en aanhang, gaf de Boer aan zich volledig op het sportieve te focussen en geen aandacht aan het bestuur te geven. Uiteraard gaf hij later ook wel aan dat hij de lijn die Cruijff had neergezet bleef volgen, maar hij is tijdens die chaos gewoon doorgegaan met presteren.

En nu ook weer: er is gehannes door supporters en meneer Driessen geeft aan dat de Boer toe is aan een nieuwe uitdaging. Maar Frank laat zich gelukkig niet afleiden en blijft realistisch kijken naar de toekomst. Hij heeft het naar zijn zin, hij wilt beter gaan voetballen met Ajax (wat nodig is, maar niet echt kan met de huidige kwaliteit) en zint nog steeds op overwintering in de CL. Laten we hopen dat dit allemaal lukt en dat hij nog een aantal jaar in Amsterdam te bewonderen is.

De Boer is voldoende gepokt en gemazeld in het voetbal en weet als geen ander dat de idioten die gisteren vuurwerk op het veld gooiden zijn toekomst niet bepalen. De Boer moet zichzelf gewoon de vraag stellen of hij en de huidige technische staf spelers beter kan maken. Wanneer je als trainer niet in staat bent om je eigen spelers voldoende te motiveren tegen Zwolle kun je ze ook ze niet beter maken. De Boer is een aardige man en een vierde Titel op rij is mooi, maar onder De Boer en vrienden is geen enkele speler beter geworden, kan geen enkele speler van het eerste een man passeren en een fatsoenlijke voorzet geven. Sigthorsson wordt structureel misbruikt door De Boer, nota bene een eigen aankoop van De Boer, en de aankopen Van der Hoorn en Duarte zijn volgens De Boer nog niet goed genoeg voor het eerste. Het voetbal dat Ajax onder 4 jaar De Boer op de mat legt heeft niets te maken met Ajax waar Ajax voor stond. Ik zie al jaren geen aanvallend voetbal meer, over de techniek en de Amsterdamse bluf uit het verleden wil ik niet eens beginnen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren