Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘David Luiz is een van de beste verdedigers ter wereld’

Laatste update:

David Luiz is regelmatig het mikpunt van spot, maar het is natuurlijk niet zomaar dat hij 55 interlands voor Brazilië achter zijn naam heeft en speelde bij grote clubs als Benfica, Paris Saint-Germain en Chelsea. Zaakwaarnemer Kia Joorabchian is in ieder geval onder de indruk van zijn cliënt.

/

“David is in mijn ogen een van de beste verdedigers ter wereld, geen twijfel over mogelijk”, laat Joorabchian weten aan Goal. “Chelsea zocht iemand met zijn kwaliteiten en hij wilde graag terugkeren naar Stamford Bridge. Hij houdt van de club en eigenlijk is het wel logisch dat hij is teruggekeerd.”

De overgang werd pas een uur voor het sluiten van de transferperiode aangekondigd, maar volgens Joorabchian was de deal al eerder in kannen en kruiken. “Het was laat, maar zo laat was het nou ook weer niet. Een paar dagen eerder was het eigenlijk al rond, maar Paris Saint-Germain wilde hem liever niet verkopen.”

David Luiz is een van de beste verdedigers ter wereld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bedankt VZ, hiermee kan ik lachen op de vroege zaterdagmiddag!

Stel je voor dat je Conte bent, je wilt Bonucci, Nainggolan en de Vrij en je eindigt met Cahill, David Luiz en Ivanovic.

1 oktober 2016 om 13:02

Inderdaad, de reden gelijk ook dat er gefloten kan worden naar een plek in de top 4.

1 oktober 2016 om 13:13

Hoezo? Met conte en dit elftal waren jullie titelkandidaat samen met United en City.. alleen City, Liverpool en Arsenal maken momenteel aanspraak op de titel imo

1 oktober 2016 om 13:32

@keizer!

Het feit dat je je afvraagt waarom ik denk dat top 4 niet te behalen valt ligt volgens mij toch echt aan jou? Ik zou zeggen neem een kijkje naar wat er rond loopt in de huidige selectie en het zal allemaal snel duidelijk worden waarom dit Chelsea niet zo veel beter dan vorig seizoen gaat doen.

1 oktober 2016 om 13:26

Tranen in mijn ogen, elke keer weer als iemands zoiets zwakzinnigs zegt over Luiz.

Elke blinde ziet dat hij uitblinkt in middelmaat en niets meer.

Kan het beeld van Suarez en de 'koekoek' maar niet negeren in de manier van verdedigen van Luiz.
Zo ontzettend overschat.

1 oktober 2016 om 22:04

Ik zie het niet dat Luiz zo slecht zou zijn. Het is gewoon weer zo'n speler die de goodwill van mensen nooit meer terug gaat winnen. Maar goed , ondanks dat Luiz vrijwel altijd overal basis heeft gestaan onder grote trainers zijn de voetbalkijkers natuurlijk overtuigd dat ze het beter weten zoals altijd.

Wat heeft chelsea nu weer voor sponsor?
On: nee ik vind hem absoluut geen wereldtopper. Veel te onrustig vind ik

1 oktober 2016 om 13:22

Dat is de sponsor van hun trainingskleding. Yokohama is hun officieele shirtsponsor

Als hij 1 van de beste verdedigers is, dan is voetbal anno 2016 echt dood. Ik ben nog van de tijdperk Maldini, Nesta, cannavaro, Jaap Stam, Hierro en komen ze nu zeggen dat deze clown 1 van de beste verdigers ter wereld is?

1 oktober 2016 om 13:10

Deze man maakt jokes toch, hij kan niet serieus zijn. In Londen alleen zijn er sowieso al 5 betere Cv's te vinden, laat me niet beginnen over de rest van de wereld. Meest overschatte verdediger die ik zelf heb meegemaakt

1 oktober 2016 om 13:18

inderdaad, een Maldini, Nesta, Puyol, Ferdinand, Vidic, Stam, etc dat waren puur beesten achter in. en nu vinden ze David Luiz een van de beste. man man man voetbal gaat over 5 jaar echt dood. helemaal als Messi en Ronaldo ten einde komen.. dan krijgen we elke dag een bericht over we hebben de nieuwe messi of ronaldo. en dat gaat jaar of 25 duren. $$$ €€€ anti voetbal

1 oktober 2016 om 13:24

1 iemand zegt dat David Luiz een van de beste is en je zegt gelijk al 'ze'. Je ziet iedereen toch zeggen dat het niet klopt. En de polls zittetn altijd mensen tussen die trollen dus dat is ook geen argument. En 'voetbal is over 5 jaar dood'. Waarom denk je dat dan? De Bruyne ,Neymar,James,Dybala,Isco, Kane en veeel meer zijn ook goede spelers

1 oktober 2016 om 14:20

Hij heeft niet voor niets bij topclubs gespeeld en zoveel betaald voor hem, dus er zijn meerdere die hem een geweldige verdediger vinden.

2 oktober 2016 om 14:18

Nu praat je weer over de markt. Tegenwoordig hebben clubs meer geld en geven meer geld uit aan niet-geweldige spelers. Loop je achter?

Oke dat heb ik dan zeker gemist al ie jaren. Hij is best een aardige verdediger maar de beste is die nooit geweest en zal hij nooit worden

Hij behoort tot t rijtje Terry, Ramos. De beste op dit moment is toch echt Boateng ondanks dat hij recent van n blesure terugkomt. Boateng heeft alles wat een moderne voetballer nodig heeft: snelheid, kopkraxht, duelkracht, stamina, sterk schot, inspeelpas.

1 oktober 2016 om 13:20

Nee, dat is op dit moment nog steeds Virgil van Dijk, dan komt de rest.

1 oktober 2016 om 13:59

Jij probeert te zeggen dat David Luiz ongeveer even goed is als Ramos? Leuke grap.

1 oktober 2016 om 17:45

Als terry 66 is dan is die nog beter dan david luiz man man man ik vraag me af of jij luiz ooit hebt zien spelen

En Danny Blind de beste bondscoach ooit. Wat een gezwam Luiz komt meer in de buurt van de meest overschatte verdediger ooit. Erg matige verdediger.

Lekker realistische zaakwaarnemer. Natuurlijk zegt hij dit, maar iedereen weet dat het onzin is. Hij kan goed zijn, maar hoort zeker niet bij de besten op zijn positie,

Luiz heeft eigenlijk bijna alles, maar is veel te onstuimig en te 'dom'.

1 oktober 2016 om 13:54

Luiz heeft juist heel weinig wat een verdediger moet hebben. Verdedigend inzicht, duelkracht en timing heb ik hem nog nooit op kunnen betrappen.

1 oktober 2016 om 14:22

Ja maar hij bedoelt allicht qua fysieke kwaliteiten. Sterk, groot, snel, goede pass en goede trap.

Maar nee, Luiz is niet 1 van van de beste ter wereld. Het is dan ook zijn zaakwaarnemer die het beweert, enough said.

1 oktober 2016 om 17:07

Fysiek idd.

Hahaha, de grap van de dag! Beste verdediger van de wereld. Objectieve vaststelling van zijn zaakwaarnemer.
Misschien bedoelt hij beste verdediger qua commissies, dan heeft hij een punt.

Luis Suarez en de hele Duitse selectie van het wk 2014 lachen zich ziek als ze dit lezen. Deze verdediger is zo slecht.

Dat er al zoveel geld aan deze prutser is gespendeerd blijft mij een groot raadsel!!!! Ik vind dit 1 van de slechtste Cv's ooit.

Verkoop je deze clown voor een veel te hoog bedrag, om hem vervolgens weer terug te halen. Van deze transfer snap ik dus echt helemaal niks.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren