Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat we Hazard uiteindelijk niet haalden, lag waarschijnlijk aan het geld’

Laatste update:

Eden Hazard werd vorig seizoen uitgeroepen tot Speler van het Jaar in Engeland en won met Chelsea de landstitel. José Mourinho ziet in de Belg een toekomstig Ballon d’Or-winnaar en velen zijn het met de Portugees eens dat Hazard een fantastische toekomst voor zich heeft. Harry Redknapp dacht er een aantal jaar geleden ook zo over, toen hij nog trainer was van Tottenham Hotspur. Het lukte hem niet om Hazard destijds binnen te halen.

/

“Joe Cole was in het seizoen 2011/12 aan Lille verhuurd door Liverpool en zei tegen me dat Hazard de beste speler was met wie hij ooit had gespeeld”, herinnert Redknapp zich in de London Evening Standard. “Chef-scout Ian Broomfield en ik hebben toen een hele middag met Eden en zijn zaakwaarnemer gesproken in een heel fraai hotel, om die jongen ervan te overtuigen naar ons te komen”, aldus de trainer.

“Hij had wel zin in Londen en Tottenham paste hem goed, maar als je eenmaal zo ver bent gekomen moeten andere mensen het voor je afmaken. In dit geval gebeurde het niet. Dat lag waarschijnlijk aan het geld”, vermoedt Redknapp. Waarschijnlijk wilde voorzitter Daniel Levy niet de 43 miljoen euro betalen die Lille verlangde: uiteindelijk deed Chelsea dat wel en legde het Hazard voor de lange termijn vast. Hij bleek een gouden greep.

Eden Hazard had ook goed bij Tottenham Hotspur gepast

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit verhaaltje is niet nieuw. Is volgens mij al eens in het nieuws gekomen.

22 augustus 2015 om 09:30

Dat was met Arsenal, Arsena was toen nog 'zuinig'

22 augustus 2015 om 09:30

Arsene*

22 augustus 2015 om 10:11

Topgear heeft gelijk. Redknapp herhaalt graag dat Hazard voor het geld naar Chelsea is gegaan.

22 augustus 2015 om 10:16

Ik had Joe Cole niet nodig om te weten dat hazard een top speler was.

22 augustus 2015 om 10:22

Youngblood
Neen, dit had Redknapp al eerder verteld. Voor Arsenal was hij toen inderdaad ook nog te duur, dat klopt.

22 augustus 2015 om 10:35

En waar staat dat Hazard voor het geld naar Chelsea is gegaan in deze tekst? Staat dat de voorzitter geen 43 miljoen wou uitgeven aan hem.

Gemiste kans, helaas gaat geld voor alles tegenwoordig

22 augustus 2015 om 11:32

Nee, in de tekst staat al aangegeven dat Spurs niet wou voldoen aan de vraagprijs van Lille toen. Chelsea deed dat wel.

Het Lag niet aaN het geld. Hij wou CL spelen. Spurs was boven Chelsea geëindigd en zou CL spelen maar doordat Chelsea hem won kwam de plaatsing van Spurs te vervallen, toen ging die naar Chelsea

22 augustus 2015 om 09:07

In het seizoen 11-12 waar Redknapp het over heeft werd Chelsea zesde, omdat de CL gewonnen werd hadden de Spurs pech en nam Chelsea het CL-ticket van Tottenham over xD beetje pech voor Tottenham dus haha

22 augustus 2015 om 09:29

Ja, mooiste overwinning ooit. Cl winnen, het jaar daarop automatisch recht hebben op nog een jaar CL en daarbij ook nog Hazzard krijgen. Di Matteo!!

22 augustus 2015 om 09:32

Het jaarop als 1ste CL-winnaar al uit de groepfase en dan de EL winnen. Terwijl ze daarvoor de EL belachlijk maakte.

22 augustus 2015 om 10:13

Hebben ze toch eventjes gewonnen in tegenstelling. Kan je niet van de andere Engelse ploegen zeggen.

22 augustus 2015 om 10:41

Mooiste overwinning ooit? Denk niet dat veel mensen die mening met je delen. Ik kan me in ieder geval alleen nog een zaadpot herinneren die door Bayern gewonnen had moeten worden.

22 augustus 2015 om 11:46

Di Matteo, de grootste anti-voetbal held die het trucje nergens en nooit meer heeft of zal kunnen herhalen. Wat een afbraak aan de naam voetbal was dat zeg, bah.

22 augustus 2015 om 12:45

Erm? Nee.. Fener had zelf een akkoord bereikt met Hazard maar Lille wilde destijds meer geld. Fener bood max 21. miljoen en daarom ging het niet door. Lille vroeg 30+ mil.

Hij wilde niet echt CL spelen, dat zei hij pas nadat hij naar Chelsea verkaste.

23 augustus 2015 om 01:49

Hahaha dit geloof je nu toch zelf niet, Hazard als toptalent die ja tegen Fenerbahce zegt? Turkse topclubs proberen veel maar niet dromen. Hou het maar bij vedetten op hun retour.

23 augustus 2015 om 17:56

Ik denk dat je Hazard pas volgt nadat hij naar Chelsea is vertrokken. Denk dat de voorzitters veel meer weten dan dat jij het weet.

Uhh Joe Cole werd verhuurd aan Lille. Daar speelde toen Hazard, hoe anders kan hij roepen dat hij met hem speelde toen.

Kan me nog herinneren dat er veel ploegen achter hazard aanzaten maar, omdat Chelsea toen de CL won ging die naar Chelsea

22 augustus 2015 om 12:57

Soldado en Lamela hebben ze ook voor paar miljoen gehaald toch.

Wat ik me herinner is dat de CL-zege van Chelsea toen ook doorslaggevend was want in de competitie was Chelsea slechts zesde geëindigd en dus was er enkel CL dankzij winst van de beker. Deelname aan de CL was elementair voor Hazard om toen een vijfjarig contract te tekenen.

Ik vond dat toen best vreemd : Chelsea speelt normaal altijd CL en moest het toen niet gelukt zijn had hij geen langdurig contract getekend. Je tekent voor heel erg lang maar je laat dat dan wel afhangen van het resultaat van 1 wedstrijd. Redelijk bizar vond ik dat toen en eigenlijk nu nog altijd.

Of anders was het toch nog iets anders dan CL-deelname dat speelde en eerlijk gezegd, dan denk ik spontaan aan een mega-salaris.

Overigens niks mis mee maar dat ook gewoon zo zeggen dat is blijkbaar nog altijd heel erg moeilijk voor de moderne profvoetballer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren