Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat was het juiste antwoord, nadat Ajax steeds dichterbij kwam’

Laatste update:
/

Jens Toornstra denkt niet dat de eventuele overwintering in de Europa League nadelig zal zijn voor de titelrace van Feyenoord in de Eredivisie. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst speelt komende donderdag tegen Fenerbahçe, dat in De Kuip met twee doelpunten verschil zal moeten worden verslagen.

"We houden dit nu al bijna een half seizoen vol. Waarom zou dat na de winter niet kunnen? Ik heb geen zin om iets te laten liggen", vertelt Toornstra in gesprek met NUsport. Na een aantal moeizame weken was Feyenoord zondag met liefst 6-1 te sterk voor Sparta. "Dat was het juiste antwoord, nadat Ajax de laatste weken dichterbij kwam. Toornstra vindt niet dat het team snakte naar de winterstop. "Nee, ik lees de krant en heb dat de laatste weken ook wel gehoord, maar zo heb ik het niet ervaren."

Toornstra weet dat overwintering in Europa geen makkelijke opdracht zal zijn. "Maar het is zeker niet onmogelijk, zeker thuis. We hebben in De Kuip de laatste jaren aangetoond dat we grote clubs kunnen verslaan. Dat moet nu weer gebeuren. Ik heb er vertrouwen in."

Denk jij dat Feyenoord in Europa overwintert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu iedere week die reactie geven Jens. Een misstap betekend dat je 3 punten achter kan komen te staan.

6 december 2016 om 07:38

Ach kom op, Feyenoord is geen Leicester city. Dat gedoe dat Feyenoord geen topclub meer is, doe even normaal. Kijk eens hoeveel man daar wekelijks op de tribunes zit.
Feyenoord is meer een Liverpool. 1 van de grootste clubs van Nederland alleen al jaren geen kampioen meer. De bekerwinst van PEC Zwolle was meer een stunt zoals die van Leicester.

6 december 2016 om 07:39

Haha niet overdrijven he, leicester ging van degradatiekandidaat naar kampioen.

6 december 2016 om 07:58

Dankjewel, een veel realistischere kijk dan mensen als Bram... die reageren alleen maar om reacties uit te lokken.

6 december 2016 om 08:08

@bramhouten

Ach, als jij dat sprookje als waarheid wilt zijn. Dikke prima. Dat je een eventueel kampioenschap van Feyenoord als dezelfde stunt ziet als Leicester maakt het al helemaal komisch.

6 december 2016 om 08:15

Leicester lijk me wat overdreven. Dit seizoen doen ze weer echt mee om de titel. Dat is de afgelopen jaren wel anders geweest natuurlijk. Dat een stadion vol zit, maakt het voor mij geen topclub, is geen maatstaf.

6 december 2016 om 10:42

@ afcavosje

Inderdaad, goede post. Heb die vergelijking ook altijd heel frappant gevonden. Je vergelijkt een degradatiekandidaat die kampioen wordt met een club die in de laatste 5 seizoen twee keer tweede, twee keer derde en een keer vierde is geworden.

6 december 2016 om 11:21

Feyenoord is qua voetbal, prestaties en begroting de 3e club van Nederland. Die moeten ieder jaar tot de laatste dag meedoen om het kampioenschap anders heb je het gewoon slecht gedaan.

Hosana blijkbaar bij Toornsta, maar denk dat ook wel gezegd mag worden dat de 6-1 overwinning niet alleen de verdienste van Feyenoord was, maar dat het vooral aan de zwakte van Sparta heeft gelegen.
Met 2 doelpunten verschil winnen van Fenerbache lijkt me ook geen makkelijke opgave, al hoop ik het natuurlijk wel ( voor de europese punten van Nederland ).
Maar als Feyenoord wil blijven meedoen om de landstitel, denk ik eerlijk gezegd dat het beter is dat er niet meer Europees gespeeld wordt, want de wedstrijden die de laatste tijd bagger waren, waren allemaal na een Europese wedstrijd.

6 december 2016 om 07:55

Ik ben dus ook van mening dat Feyenoord beter af zal zijn als ze geen Europees meer spelen. Hoe dan ook vraag ik me af hoeveel extra wedstrijden het eventueel zou gaan opleveren? Het is niet zo dat Feyenoord en Ajax ver in de EL gaan komen. Daar geloof ik niet in want dat gaat ten koste van de competitie, maar nog een extra ronde of zo? Morgen weten we sowieso meer...

6 december 2016 om 08:18

We gaan zien hie goed ze echt zijn, uit bij Az komend weekend. Als ze die ook makkelijk wegzetten geef ik ze een kans. Als ze niet winnen en Ajax wel uit bij Twente is het klaar voor feyenoord.

6 december 2016 om 08:35

@jaakke;

hoe kan je medio december al roepen dat als een club eventueel na bij 3 verliespunten op de nummer 1 positie uitgespeeld zou zijn?

En het zal aan mij liggen maar ik hoop gewoon dat Feyenoord, Ajax en PSV zo lang mogelijk moeten strijden om het kampioenschap. Elke week moeten presteren is alleen maar goed.

6 december 2016 om 10:43

Waarom is het dan al klaar voor Feyenoord?

Ajax verloor vorig jaar ook in dezelfde speelronde uit bij FC Utrecht, stonden vervolgens ook drie punten achter de concurrentie, maar er was niemand die zei dat het 'klaar voor Ajax' was. Er volgen nog 18 wedstrijden daarna, kan nog genoeg gebeuren.

6 december 2016 om 11:49

Jaakke; zeg je dit met dezelfde stelligheid als waarmee je verklaarde dat Ajax het kampioenschap binnen zou halen afgelopen seizoen na het gelijkspel tegen Utrecht?

6 december 2016 om 19:24

Natuurlijk is middenin het seizoen er nog helemaal niets beslist. Dat bedoel ik ook niet. Dit is simpelweg mijn voorspelling. feyenoord is zijn voorsprong op Ajax al kwijt en als ze er achteraan moeten denk ik dat het ook iets mentaals wordt. Verder denk ik ook dat de ploeg uiteindelijk gewoon te weinig echte voetballende kwaliteiten heeft om dit vol te houden.

6 december 2016 om 09:38

Helemaal met je eens. Vind die hosanna stemming ook erg overdreven... Vorige week waren ze echt heel, heel zwak vond ik. En nu worden alle spelers die toen niet thuis gaven weer omhoog geschreven. Prima nette overwinning natuurlijk die 6-1 tegen Sparta. Maar ik denk dat ze gister bij VI wel een goede verklaring hadden. Sparta net gepromoveerd, voor het eerst in de Kuip spelend. En zeker als je op een gegeven moment 2-0 achter staat is het wel klaar hoor...

Wil de overwinning niet helemaal bagatelliseren, maar de afgelopen weken was het al niet heel erg goed meer. Nu een week met Fener en Az kunnen ze laten zien waar ze staan en zich echt bewijzen, beter dan thuis tegen sparta. Scheelt voor feyenoord dat az natuurlijk ook moet donderdag

6 december 2016 om 10:24

Nou ik wel een beetje, feyenoord heeft terecht gewonnen daar zeg ik niks over, en was ook veel sterker! Maar heb (als ajax supporter) de wedstrijd na de 3-0 afgezet. Vond Sparta op belangrijke duels echt niet thuis geven. (kijk de 1-0, dat je daar zo een duel verliest dat kan toch gewoon niet!)

Dat Feyenoord altijd alles geeft is natuurlijk een zekerheid maar vond Sparta hierin gewoon te zwak. De 2-0 was gewoon een gelukstreffer, maakt hij nooit meer zo maar hij was schitterend hoor, maar ook hier vind ik Sparta niet goed staan. Als je ziet hoe lastig de bal voor Toornstra was en hij kan gewoon in vrijheid de bal binnen houden en doorspelen naar Karsdorp, dat is gewoon weer niet goed verdedigd.

En dan weet ik ook wel dat Sparta kwalitatief minder is dan Feyenoord en zo maar vond gewoon de instelling van Sparta niet goed genoeg, of ja zo kwam het over. Verder moet ik wel toegeven dat feyenoord bleef gaan, bleef komen druk bleef zetten. (dat uiteindelijk ook resulteerde in de 6-1, na weer knullig verdedigen van Sparta)

Ja feyenoord was redelijk goed, maar Sparta was ook gewoon slecht en gaf in veel cruciale duels niet thuis! Dus ik ben vooral benieuwd naar Az-Feyenoord, tuurlijk de titel wordt nog niet beslist maar het is wel een betere graadmeter voor Feyenoord dan Sparta afgelopen weekend.

6 december 2016 om 11:28

Heb het al eens eerder gezegd, maar niet een Feyenoord (dat geen Europees speelde) of een Ajax dat na de winter was uitgeschakeld werd kampioen, maar PSV die juist overwinterde in Europa.
Je moet als supporter van je club toch altijd hopen dat je club Europees verder komt. Of wil je als je ooit de CL haalt heel graag in pot 4 terecht komen zodat je kansloos naar huis wordt gestuurd?
Wel een voordeel als je dan weer snel wordt uitgeschakeld. Je hebt namelijk meer kans op nog een titel -_-
Topmentaliteit!

Is alleen maar goed. Laten we hopen dat Feyenoord, Ajax en PSV de rest van het seizoen goed voetbal op de mat gaan leggen en dat het uiterste eruit gehaald moet worden. Dan is eindelijk dat vrijblijvende in de Nederlandse competitie klaar. Dat als je eens verloor het niet het einde van de wereld is. Alleen maar goed dat bij een PSV na een paar gelijkspellen paniek is. Er moet elke week gewonnen worden. Is alleen maar goed voor het niveau van de competitie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren