Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat Ronaldo’s vertrek niet ontkend wordt, is in feite een bevestiging’

Laatste update:

De afgelopen week gonst het van de geruchten over een vertrek van Cristiano Ronaldo bij Real Madrid, waarbij Juventus de meest waarschijnlijke bestemming van de Portugese superster lijkt te worden. Spelersmakelaar Beppe Bozzo, die door zijn rol in de transfer van Álvaro Morata naar Turijn en doordat hij Federico Bernardeschi vertegenwoordigt goede banden heeft met La Vecchia Signora, denkt dat er inderdaad hard gewerkt wordt aan een overstap van de aanvaller.

“Ik ben niet jaloers, ik neem zelfs mijn hoed af voor Jorge Mendes, een belangrijke agent die 24 uur per dag in touw is. Ik volg de zaak met grote opwinding voor het Italiaanse voetbal. Het zou iets bijzonders zijn om de beste speler van de wereld en een Ballon d’Or-winnaar in de Serie A te hebben spelen”, vertelt hij in gesprek met Tuttosport. “Ik observeer van buitenaf, maar in de markt is het uitblijven van een ontkenning in feite een bevestiging.”

“Daarom ben ik ervan overtuigd dat iedereen op dit punt zo diep in de onderhandelingen zit dat men zich niet meer kan terugtrekken. Wanneer de transfer rond zal komen? Misschien moet er nog een beetje meer geduld worden getoond. Wat tijd kan Juventus van pas komen om een paar transfers te maken, terwijl Real Madrid dan tenminste twee topspelers kan halen, aangezien eentje niet genoeg zal zijn om Ronaldo te vervangen. Ronaldo kan dan ook nog een paar dagen van zijn vakantie genieten.”

Bozzo denkt dat het aantrekken van Ronaldo Juventus weleens dat laatste zetje zou kunnen geven: “Het zou het gat met grootmachten als Real Madrid en Manchester United kunnen verkleinen. Als de legendarische Florentino Pérez (voorzitter van Real, red.) zijn woord heeft gegeven, houdt hij zich daar ook aan. Ik heb het geluk gehad zaken met hem te mogen doen. Of Ronaldo zelf zijn afscheid aan zal kondigen? Aangezien er een herenakkoord is gesloten, waardoor hij voor honderd miljoen euro mag vertrekken in plaats van voor zijn transferclausule van een miljard, denk ik dat die verantwoordelijkheid genomen zal moeten worden.”

De zaakwaarnemer denkt verder dat de Koninklijke voor vuurwerk gaat zorgen als Ronaldo inderdaad de deur van het Santiago Bernabéu achter zich dichttrekt: “De markt voor Real is erg simpel. Als Ronaldo vertrekt, zullen ze naar de twee of drie meest prestigieuze kampioenen in het voetbal kijken. Het wordt niet eenvoudig om Neymar en Kylian Mbappé aan te trekken, aangezien het moeilijk onderhandelen is met Paris Saint-Germain. Ik denk zelf aan Eden Hazard, Harry Kane en Mauro Icardi. Ronaldo zal zeker worden vervangen door twee topspelers. Eentje is niet genoeg.”

Denk jij dat Cristiano Ronaldo deze week nog speler van Juventus wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geloof er ook zeker in! Ik denk Aan Hazard en Icardi of misschien wel een Lukaku!!

9 juli 2018 om 13:29

Geen van deze 3 komt in de buurt van Ronaldo.. Hazard in vorm wel.. maar speelt veelste inconsequent voor Real.. Lukaku gaat niet vertrekken bij Mourinho.. die speelt graag met een sterke grote spits.. tevens is die eenmaal op snelheid nog behoorlijk snel.. verprutst ook vaak grote kans trouwens wat de fans in madrid je kei hard aanrekenen..
Icardi is niet de moeite waard.. als Real Icardi koopt zijn ze het spoor zoek!

9 juli 2018 om 13:32

Waarom is Icardi niet de moeite waard. Hij is een killer in de 16. Met mensen als Kroos en Modric is hij een beest dat ontketend word.

9 juli 2018 om 13:40

Alles behalve Mbappe is een downgrade. Hij is pas 19 en behoort nu al tot de beste. Met hem kun je als het goed is minstens 10 jaar vooruit. Op zijn 25ste moet hij haast wel zijn uitgegroeid tot een mix van Henry en R9 Ronaldo. En dan te bedenken dat Real het contract al klaar had liggen voor hem maar zijn ouders hielden het tegen haha.

9 juli 2018 om 13:47

@skilla87

Real Madrid liep Mbappé 2 keer mis, een goeie 8-9 jaar geleden en vorig zomer toen Perez weigerde om Mbappé te gaan betalen wat hij vroeg, Kylian vroeg evenveel geld als Sergio Ramos en dat zou de sfeer in de kleedkamer enorm verstoren.

9 juli 2018 om 14:57

Wat een denigrende opmerking over Icardi! Ik weet niet of jij de serie A kijkt, maar die man heeft vaak genoeg laten zien dat hij een topspits. En zeker in de 16 meter zijn weinig zo goed als hij. Bij Real, met betere spelers om zich heen, zou hij gewoon doorgaan met scoren. Ook Hazard zou ik ook een geweldige aankoop vinden voor Real. Wat laat hij dit WK weer zien hoe goed hij kan voetballen!

Ik denk ook dat Real 2 toppers gaat halen wanneer Ronaldo vertrekt. En dan zal het waarschijnlijk gaan tussen Lewandowski, Icardi en Hazard. Dit zijn topspelers die voor Real absoluut haalbaar zijn en ook graag naar Real willen komen. Zo smeden ze weer een hongerige team die kan strijden voor de grote prijzen!

9 juli 2018 om 15:39

Want?? Die gast is een doelpuntenmachine, heb je liever soms benzema dan?? Ik kan jou echt niet serieus nemen, icardi scoort doodleuk 30+ goals in een 'gesloten comp' waar je weinig ruimte krijgt en dan nog te bedenken dat ie zal worden benut door modric en co?? Smullen.

9 juli 2018 om 15:40

Serieus man die gast is gek

9 juli 2018 om 16:14

Bij een team als Real ben je vele malen dominanter als de ploegen waarin ze nu spelen. Ik zeg niet dat ze zijn niveau gaan halen maar ze zouden wel een veel hoger niveua dan ze nu hebben kunnen bereiken met spelers om hun die net een stukje beter zijn. In het jaar dat ze kampioen werden onder Zidane speelden ze vele malen beter als team zonder Ronaldo dan met dus ik denk niet dat je iemand moet halen met zijn statuur maat juist iemand die goed kan voetballen maat niet zn enorm ego heeft. Als team denk ik dat Real alleen maar stappen zal gaan maken.

10 juli 2018 om 11:59

De Serie A is niet de beste competitie meer sinds 5-10 jaar.. daarbij spelen ze vaak tegen flut ploegen en neemt hij volgens mij de penaltys..

Ook zag ik vaak hattricks of iets derglijks en dan weken zonder doelpunt.. daarmee red je het niet bij Real.. iedere week Top.. en niets minder anders slachten de fans je af..

Benzema scoort niet zoveel maar speelt veel meer mee in de opbouw.. dat zie ik Icardi niet doen.. daarbij wil inter 100m ofzo zien (volgens Vz).. het lijkt me dan ook beter verder te kijken.. Mischien Cavani eens polsen.. die kan nog 2 jaartjes ballen.. en PSG heeft FFP dus mogelijk moeten ze nog wat verkopen..

Ik zou echt niet weten waarom hij naar Juventus zou gaan. Ronaldo wil elk jaar om de Champions League spelen en bij Juve is die kans gewoon kleiner dan bij Real. Hij is nog op de top en zou zeker nog een jaar basisspeler zijn bij Real Madrid. Vind het ook een vreemd verhaal dat hij boos is dat hij voor 100 miljoen weg mag, en vervolgens voor 100 miljoen gaat verkassen... daarmee maakt hij die transfersom toch alleen maar definitief? De meest logische uitkomst zou zijn dat hij een nieuw 3-jarig contract tekent bij Real en daarmee weer de bestbetaalde speler op aarde wordt...

9 juli 2018 om 13:33

Want Juve wordt steeds in de groepsfase uitgeschakeld? Volgens mij staan ze jaarlijks minimaal in de halve finale. Juist Ronaldo kan het laatste zetje geven.

9 juli 2018 om 13:48

Afgelopen 15 jaar heeft Juventus maar 2 keer in de halve finale gestaan in de CL. Dus "jaarlijks minimaal in de halve finale" lijkt me wat overdreven.

9 juli 2018 om 13:51

Minimaal halve finale niet, aangezien het aan de loting ligt. Wel is Juve de afgelopen jaren dichtbij geweest. Afgelopen jaar was Ronaldo toch wel het grote verschil tussen Juve en Real. De eerste goal anticipeerde hij snel op een dekfout van Barzagli en strafte die fout genadeloos af. Dan heb je zijn omhaal en bij de derde goal was het ook weer zijn assist. Na die comeback in de tweede wedstrijd was het toch weer Ronaldo die koel bleef bij de penalty.

9 juli 2018 om 13:53

Mijn god zeg, de afgelopen 15 jaar, ga anders honderd jaar terug? De laatste 5 jaar heeft Juve twee keer de finale van de CL gespeeld, nu jij.

9 juli 2018 om 13:53

Juventus is er ook wel even uit geweest he. Sinds Juve die finale haalde in 2015 komen ze altijd ver en de 2 keer dat ze uitgeschakeld werden was dat in de allerlaatste minuut tegen Bayern en Real. Zo ver van CL is Juve dus niet vewijderd, zeker niet met Ronaldo.

9 juli 2018 om 13:55

Afgelopen 15 jaar ... Waar ben je mee bezig. Toen eindigde we ook 7e in de Serie A of speelde we zelfs in de Serie B dus konden we überhaupt niet in de CL acteren. Juventus heeft in de afgelopen vier jaar twee keer in de finale gestaan. Daarnaast is Juventus de laatste club die Real Madrid in de knockoutfase versloeg in 2015/16.

9 juli 2018 om 14:14

Hoe vaak Juve in de finale heeft gestaan vind ik niet zo relevant, Real heeft hem in ieder geval 3 keer op rij gewonnen de laatste jaren en Real Madrid blijft echt wel een beter team plus meer cash hebben dan Juventus. Juventus heeft absoluut een prachtig team en het is een prachtige club maar ze hebben gewoon niet evenveel kans om de CL te winnen als Real Madrid. Ook niet als Ronaldo van Real naar Juve gaat. Daarbij wil ik graag vermelden dat ik het Juve meer gun dan Real dus hoop dat mijn woorden niet uitkomen.

9 juli 2018 om 14:15

Dus 3x niet dat wil dus zeggen dat ze meer dan de helft van de tijd niet tot de halve finale komen, is toch heel wat anders dan jaarlijks minimaal in de halve finale

9 juli 2018 om 14:29

Dat is 2x niet. Juve was matig in Europa voor de komst van Allegri. Sinds hij kwam heeft Juve in 2015 en 2017 in de finale gestaan. In 2016 gaf Juve het in de 92e minuut nog weg, terwijl ze Bayern hadden gedomineerd en o.a. een doelpunt onterecht werd afgekeurd. Afgelopen jaar was het tegen Real héél spannend. De laatste 4 jaar legt Juve het alleen af tegen de absolute top 3. En vaak scheelt dat maar een haar. Real is natuurlijk veel beter en heeft die beker 3 keer achter elkaar gewonnen.

9 juli 2018 om 14:38

@AlexDelPiero CocoAfc zegt: "Volgens mij staan ze jaarlijks minimaal in de halve finale." Als je dan de afgelopen 15 jaar erbij pakt dan zie je dat Juve 2 keer in de halve finale heeft gestaan, dus vind ik "jaarlijks minimaal halve finale" een beetje overdreven.

9 juli 2018 om 17:11

Hahahaha
Juve is naast real de club die de grootste kans heeft op de ucl. In 3 jaar 2x de finale gehaald en 2016 weet je ook netzogoed dat als de scheids dat uitdoelpunt van morata niet had afgekeurd ( wat duidelijk geen offside was en daar is een filmpje ( met slowmotion) op youtube van te vinden), juventus ook in 2016 in de halve finale of misschien de finale stond.

9 juli 2018 om 14:41

Gast echt ja juve speelt minimaal kwart finale halve finale

9 juli 2018 om 15:33

Lol real had gewoon het geluk dat ze een penalty kregen laatste minuut, een jantje krijgen in eigen huis?? Ongekend.

9 juli 2018 om 16:07

Volgensmij kreeg Juve ook een jantje thuis

Zolang het niet niet formeel is bevestigd door de clubs zullen wij elke dag weer hoop onzin lezen. Ik denk persoonlijk dat hij niet weggaat.

9 juli 2018 om 18:38

inderdaad, ze doen net alsof die andere seizoenen waarin veel werd verzonnen over een mogelijk vertrek dat Mendes en Cristiano van zich lieten horen. Die waren juist stil en lieten de kranten speculeren!

9 juli 2018 om 21:29

Ik vind het zo grappig dat bijna iedereen gelooft wat er in media wordt gesuggereerd. Hij gaat niet weg...juve wordt gewoon misbruikt door CR7 hahahah

10 juli 2018 om 18:55

Hij is weg man... Mijn hart doet best wel pijn.

ja idd.. ik denk ook dat ditr weer een contract spel is.. hij zegt namelijk niets concreets.. ik gok een kort mega contract.. of een loyaliteitsbonus..

Ga voor Mbappe en Icardi zou ik zeggen. Spanje in een 442 systeem gaat spelen kunnen de goals van in ieder geval twee spitsen komen, die samen misschien de getallen van Ronaldo kunne gaan evenaren. James terughalen lijkt me ook slim.
×Icardi - Mbappe
× Asensio - Kroos - Casemiro - James
× Marcelo - Ramos - Varane - Carvajal
× Alisson

9 juli 2018 om 13:47

Real heeft niet de optie om James terug te halen. Hij is voor 2 jaar verhuurd en Bayern heeft een optie tot koop. Het ligt dus geheel bij Bayern en ik denk dat zij wel aan de clausule zullen voldoen.

9 juli 2018 om 13:49

Het ligt niet geheel bij Bayern, James Rodriguez heeft het laatste woord, als die zegt ik wil terug gaat ie terug.

9 juli 2018 om 14:08

Nee het systeem omgooien voor 1 speler die weggaat is niet slim.. je hebt nog 10 andere die eraan gewend zijn en het blijkt de winnende formule al 3x op rij in de Cl.. ik zou het niet ineeens met zoveel geweld doen..

Een droom voor elke Juventus-fan, een nachtmerrie voor elke Madridista..

Tja wat kan ik zeggen, er is zoveel over gezegd en geschreven dat er nu alleen maar afwachten is en kijken wat er van komt.

Nog steeds geloof ik dit niet, omdat Ronaldo zijn hele familie in Madrid woont en dan om met z'n allen opeens te gaan verhuizen naar Turijn.. Tja, voor rijke miljonairs is dit geen grote zorg maar alsnog.. Het is een ander cultuur, een ander land.

Maar ook voor Cristiano zelf zal het wennen worden, andere competitie, andere teamgenoten, hij moet zich inspelen in het team, het team moet zich aanpassen aan hem, ook dat vraagt tijd en geduld uiteindelijk zal Ronaldo daar wel slagen maar zal Ronaldo wel zo goed zijn als hij bij Real Madrid is?

Als Ronaldo deze stap zet moet dat gerespecteerd worden maar als Ronaldo hierna al deze drama niet vertrekt zullen de Madridistas dit niet zo snel vergeten.

9 juli 2018 om 13:43

Ik ben 13 en mijn hele leven ben ik een Ronaldo en Real fan en als dit gebeurd zou ik wel in een dipje zitten

9 juli 2018 om 17:43

Het zou zeker jammer zijn als hij daadwerkelijk vertrekt. Deze man is een legend, een doelpuntenmachine voor Real. Het is abnormaal wat hij gepresteerd heeft en daar moeten alle Real fans zeker dankbaar voor zijn. Maar uiteindelijk komt ook aan alles een einde, zo ook Ronaldo's tijdperk bij Real.

En als hij dan echt gaat, dan is het halen van een Hazard en Icardi gewoon een goede zet. Ook Icardi is nu dan een juiste, omdat Ronaldo niet meer in de weg zal liggen. Beide zijn toch best egoïstische aanvallers. En met Hazard heb je meteen een wereldtopper dat er zal staan. En dan denk ik ook dat Bale zal blijven. Nja het moet goed komen. Natuurlijk Ronaldo's goals gaan we missen en er zal nog heel lang niemand opstaan die zijn statistieken zal evenaren, maar met al die andere toppers is zijn vertrek zeker op te vangen.

Oke mijn held gaat vetrekken😢😢😢 maar wie gaat real dan halen ik verwacht wel een grootte ster??? Wie denken jullie??? Ik denk geen Neymar misschien Mbappé of Vincius Junior en Rodrygo moeten die mega talent worden .

Gat met United? Welk gat? Ik denk dat United zo zou tekenen voor datgene wat Juve de laatste 5 seizoenen gepresteerd heeft. United heeft eerder een gat te dichten.

Intussen is er al zoveel geschreven en gezegd over deze eventuele transfer, maar het is zoals Di Marzio ook al aangaf, het eindoordeel ligt bij Perez, die is zo onbetrouwbaar als maar kan om met te onderhandelen, het zou dus zomaar kunnen dat Juve al rond is met Ronaldo zelf, maar dat Perez op het laatst alles afblaast. Ik juich pas wanneer hij in ons shirt te bewonderen valt.

9 juli 2018 om 13:47

Lijkt mij ook. Ik denk dat Juve vs Man Utd nu een mooie wedstrijd zal zijn maar de europese prestaties naast elkaar heeft Juve toch beter gedaan laatste jaren. Bij Man U springt dan de EL winst eruit maar dat is toch beetje troostprijs voor zo een club.

9 juli 2018 om 13:51

EL is inderdaad een troostprijs, eerder een mooie prijs voor subtop clubs van Europa, zoals Marseille, Dortmund, Sevilla, Napoli, dat niveau, niet voor United.

9 juli 2018 om 16:31

EL winnaar vind ik niet eens vergelijkbaar met een halve finalist cl. Als juventus de EL zou willen winnen, dan moeten ze dus minder hard hun best doen om in de groepsfase van de cl uitgeschakeld te worden of de 5de te staan in de serie a em daarna naar de EL.

9 juli 2018 om 13:51

Het ligt vooral aan Perez inderdaad,

Ik vraag me af op wat Perez aan het wachten is, een beter aanbod op Ronaldo? Of hoopt hij dat de Portugees zich gewoon aanmeld in Madrid wanneer de trainingen weer van start gaat.

Het is allemaal onduidelijk en ik heb het vaker gezegd ik hoop dat Ronaldo en zijn zaakwaarnemer Juventus niet 'gebruiken' want laten we eerlijk zijn als Ronaldo echt weg wou had hij dit allang verkondigd via sociaal media en dan kon Perez niks meer en was Ronaldo inmiddels een Juve-speler, dus hij wacht zelf af in de hoop dat Perez hem toch dat salaris gunt die hij wilt.

9 juli 2018 om 14:06

Misschien moet je het meer lezen op economisch en marketing. Juve hoort toch niet thuis in het rijtje United, Real, Barca wereldwijd gezien. Hiermee kan wel dat gat gedicht worden.

Ik zou het trouwens onbegrijpelijk vinden van United als ze hem niet terug proberen te halen. Perfecte mentor voor heel veel jonge jongens en aangezien José van Martial af wil ook een perfecte deal

9 juli 2018 om 16:58

Voor een voetbal team vind ik het veel belangrijker dat ze goed kunnen voetballen dan de welvaart van de club. Juve is de laatste 8 jaar duidelijk veel sterker (voetballend) dab united. En dan mag united van mij 10x zoveel geld uitgeven en winst maken, maar als juve voetballend beter blijft vind ik het helemaal goed.

9 juli 2018 om 14:08

Sportief gezien gelijkwaardig. Commercieel gezien is United veel groter. Daarin zijn ze samen emt Real de koplopers. Ronaldo brengt naast sportieve prestaties ook extra commercie.

9 juli 2018 om 14:41

Sportief gezien absoluut niet gelijkwaardig. Juve loopt zwaar voor op United. Qua commercie geloof ik best dat United groter is. Met Ronaldo kan Juve op dat gebied een enorme boost krijgen.

9 juli 2018 om 16:30

Sportief gelijkwaardig? Op basis van? Compleet blind door clubliefde jongen, neem het van mij als 'neutral' aan. Juve haalt titels en 2 keer de CL finale in de afgelopen 5 jaar terwijl United niet verder komt dan uitgeschakeld worden door Sevilla.

9 juli 2018 om 16:35

Psv haalt 3 titels de afgelopen 4 jaar maar speelt in een mindere competitie. Selectie is dan gelijkwaardig. Zo beter verwoord?

9 juli 2018 om 14:37

Vz heeft er niet bijgezegd dat Bozzo het heeft over het commerciële gebied waar Juve inderdaad achterloopt op Real en United.

9 juli 2018 om 15:29

Nou, je hebt gelijk in de laatste 5 jaar heef juventus zeker beter gepresteerd dan Manchester United.

Maar is dat echt zo moeilijk? Italiaanse competitie is gewoon juventus en de rest volgt wel, zoveel concurrentie is er ook niet. Het is meer falen als je 2e word als juventus zijnde in Italie.

Waar united in een overgangsfase zat laatste 5 jaar. En vroeg of laat gaat het bij united eruitkomen. Normaal volgend seizoen al.

Ik moet eerlijk zeggen, dat Juventus shirt met Ronaldo en die 7 erop ziet er ontzettend mooi uit. Ik zou hem zelfs als Messi fan haast kopen.. dat meen ik serieus. Ik zie hem het liefst in la liga blijven, maar mocht het zo zijn dan is het een hele grote move en gaan er meer mooie transfers plaatsvinden deze zomer.

9 juli 2018 om 14:05

Wacht wat, snap je argument niet ‘ ik zou hem zelfs als Messi fan haast kopen ‘ dus omdat je een Messi fan bent kan je geen Ronaldo t-shirt dragen/kopen? Hoe kortzichtig is dit wel niet.. overigens heb je wel gelijk dat die zwart/wit strepen hem enorm staan op basis van de photoshop foto’s.

9 juli 2018 om 14:09

als Ronaldo/real fan vindt ik dat niet kortzichtig.. als Ajacied koop je ook geen PSV tenue met Chucky erop.. en als Psv/feyenoorder ook geen Ajax shirt met Tadic..

Ik ook nooit een shirt met Messi erop trouwens.. :D

9 juli 2018 om 14:22

Nee, Want als je Messi fan bent, hoef je niet perse barcelona fan zijn. Het is gek om als barca fan een real shirt te kopen.

Maar het is absoluut niet gek dat je als Messi fan een Juventus shirt met Ronaldo wilt kopen.

@dd0492 de vergelijking die jij maakt gaat over clubvoorkeur en niet spelersvoorkeur.

9 juli 2018 om 14:23

Ik heb het over de shirtjes die je al bij de kraampjes kan kopen in Turijn. Bij google images kan je ze al zien staan. En ja, noem het kortzichtig, maar als jij fan bent van Bale en Real Madrid ga je toch ook geen Suarez shirt van Barca kopen? Dat is niet kortzichtig, ik ben gewoon niet voor Real, maar voor Barca. Als hij in een Juventus shirt gaat spelen wordt het een ander verhaal. Maar bovendien, ik heb het geld niet om van elke speler een shirt te kopen natuurlijk.. die van Barca kosten me al genoeg.

9 juli 2018 om 14:44

Sorry maar ik heb gewoon een Ronaldinho tshirt toen hij bij Barcelona speelde, en een Argentinië tshirt met Messi erop maar ik ben een trotse Madridista. Laat haat voor ander club niet groter zijn dan liefde voor je eigen club

Ik vind het geen onverstandige keuze van Real. Nu kun je nog 100 miljoen voor hem vangen. Investeren in Mbappé en Lewandowski. Bale vanaf de linkerkant laten spelen, terwijl je ook nog Asencio achter de hand hebt.

Maar goed, het moet eerst allemaal maar eens waar zijn. Kan ook zomaar zijn dat Ronaldo dit gebruikt voor een verbeterd contract.

9 juli 2018 om 14:10

100m voor Lewa en Mbappe..? Ik denk eerder 350m.. Mbappe koste 180.. die sjeik wil zeker winst zien dus reken maar op 250.. dan Lewa.. die kost zeker 80-100M als het niet meer is..

2 jaar vlammen bij Juventus en dan laatste 5 jaar van zijn carriere nog bij United afsluiten lijkt mij heel mooi. Ronaldo gaat tot zijn 40ste spelen en hij kan dat ook.

9 juli 2018 om 14:10

idd.. nte als Zlatan een van de weinigen die zon inzet hebben en hard trainen en werken.. ik zie hem toch nog 3-4 jaar door vlammen.. ondanks dat de meeste aanvallers vanaf hun 30-31 aftakelen.. mischien later een middenveld positie??

Mocht dit door gaan, dan ben ik benieuwd wie Real als vervanger(s) gaat halen. Mbappe zie ik eerlijk gezegd niet komen, die kost al gauw 250 miljoen. Hazard dan misschien? Ook die zal aardig wat kosten. Naast een buitenspeler zal Real dan ook wel een spits wollen halen. Dat zal dan Lewandowski, Icardi of Kane worden verwacht ik. Het belooft in ieder geval een sensatievolle transferperiode te worden.

9 juli 2018 om 14:54

Geen Lewa of icardi.. te oud en te slecht.. Kane hoop ik dan.. of Firmino.. of Aguero voor een paar laatste jaren.. maar is serieus lastig een wat jongere spits te vinden die Real kan leiden..

9 juli 2018 om 15:09

Icardi te slecht????? Wauw. Het is misschien soms een vreemde vogel gezien enkele acties uit het verleden. Maar het is een killer in the box. Wereldspits die echt nog zomaar onderdoet voor Kane of Aguero.

Er word van alles geschreven maar Bruno alves heeft al verklapt aan 'o jogo' dat ie naar juventus gaat + er zijn al shirts bedrukt met Ronaldo, persoonlijk denk ik dat ie weggaat, heeft al alles gewonnen, en juve is een mooie stap voor hem.

Waarom niet Hazard en Mbappe? Dit zouden mooie toevoegingen zijn mits Bale naar PL verkast..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren