Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dankzij hem heeft de club Bayern een tijd lang flink dwarsgezeten'

Laatste update:

Christoph Metzelder treurt om het aanstaande vertrek van Jürgen Klopp bij Borussia Dortmund. Volgens de oud-international heeft Klopp louter goede dingen gedaan voor het voetbal in Duitsland. "Hij heeft met zijn stijl een revolutie teweeggebracht in de Bundesliga", zegt de oud-speler van onder meer Real Madrid in gesprek met Goal.

/

Alhoewel Metzelder Klopp nooit als trainer meemaakte, hoorde hij bij de nationale ploeg vaak goede verhalen over de oefenmeester. "Dortmund heeft prachtige successen mogen vieren onder zijn bewind. Het resultaat daarvan was dat ze goede spelers kwijtraakten. Robert Lewandowski was een sleutelspeler, die was niet te vervangen", vindt hij. "Maar ze hebben Bayern een tijd lang flink dwarsgezeten."

"De slogan van Dortmund, Echte Liebe (Echte Liefde), is hem op het lijf geschreven", vervolgt Metzelder, die de periode onder Klopp betitelt als de meest succesvolle in de geschiedenis van die Borussen. "Maar er was leven voor Klopp en er zal ook leven na hem zijn", blijft hij positief. "BVB moet nu zoeken naar een coach die met de regio, de stad en de mensen verbonden is. Of iemand met ervaring, die internationaal succes heeft gekend."

De belangrijkste gegadigde lijkt Thomas Tuchel, die na zijn vertrek bij Mainz 05 al enige tijd zonder werk zit. "Hij past bij de filosofie van de club. Volgens mij hebben de ontwikkelingen bij Hamburger SV (dat ook interesse had in Tuchel, red.) te maken met de ontwikkelingen in Dortmund."

Thomas Tuchel is een ideale vervanger van Jürgen Klopp

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Het lijkt me mooi Klopp over een tijdje bij Arsenal of Liverpool te zien. Alle spelers liepen weg met hem, maar blijkbaar is de magie een keer op.

16 april 2015 om 13:19

Exact, de magie van Klopp leek uitgewerkt. Dan kun je als trainer blijven aanmodderen tot je misschien twee jaar later ontslagen wordt, waarbij je ook meteen van je voetstuk valt.. Of je kunt dit erkennen en tot de conclusie komen dat de club nieuwe inspiratie nodig heeft. Dat Klopp dat laatste heeft gedaan vind ik erg bewonderenswaardig. De meeste trainers hebben die objectiviteit namelijk niet.

16 april 2015 om 13:22

Dan moet eerst Wenger weg

Benieuwd waar hij heen gaat. City lijkt me een logische zet. Daar kan hij een echt team smeden en opbouwen want daar klooien ze op het moment maar wat aan.

16 april 2015 om 13:50

Ik vind City de slechtste stap die je maar kunt maken, ondanks alle mogelijkheden die hij daar wellict heeft qua spelers materiaal en geld heeft hij een ding gewoon niet mee en dat Is tijd.

City heeft moeite en poen erin gestoken om de top te bestormen en om daar te bijven en die zullen het niet toestaan dat Klopp op zijn gemak de boel omgooit en er 2 jaar over gaat doen voordat er een nieuw jong team staat dat om plek 1 2 of 3 kan spelen.

vergeet niet dat Dortmund al n opbouw was voordat Klopp kwam en het nog 2 jaar duurde voordat alles liep en eigenlijk pas zijn 4e seizoen met Dortmund het beste was.

Man City heeft geen 4 seizoenen de tijd, het beste is Wenger de hand schudden en Klopp halen.

Ben benieuwd hoe Tuchel het gaat doen bij Dortmund als hij daar tekent. Hij heeft prima werk geleverd met Mainz en zelfs Europa league gehaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren