Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Daniel Alves: ‘Barcelona moet zijn contract verlengen, anders zijn ze gek’

Laatste update:
/

Neymar staat naar verluidt op het punt om een nieuwe en langere overeenkomst met Barcelona te ondertekenen. Het is echter al maanden onrustig rondom de aanvaller die vandaag zijn 24e verjaardag viert. Manchester United bood vorig jaar zomer liefst 190 miljoen euro, Paris Saint-Germain toont al langer interesse en zelfs aartsrivaal Real Madrid zou veel geld willen betalen om de ster van het Braziliaanse voetbal in huis te halen.

Landgenoot Daniel Alves hoopt dat Barcelona erin slaagt om Neymar daadwerkelijk langer aan de club te binden. De huidige overeenkomst loopt medio 2018 af en de Catalanen willen de aanvaller tot medio 2020 of 2021 op de loonlijst zetten. “Hij heeft nog een contract voor twee jaar, maar ze moeten zijn overeenkomst verlengen. Anders zijn ze gek”, zo verzekerde Alves in gesprek met de Spaanse radiozender Onda Cero.

“Neymar wordt de opvolger van Lionel Messi, hij is heel goed. Niemand is in staat om te doen wat hij doet. Wat hij doet, op zijn snelheid, dat kan niemand.” Neymar wordt momenteel gehoord inzake vermeende frauduleuze praktijken van Barcelona rondom zijn transfer in de zomer van 2013. Dat kan zijn sportieve prestaties beïnvloeden. “Als je een schoon geweten hebt, hoef je je nergens zorgen over te maken. Hij moet er het beste van maken. Het is vervelend, maar hij moet door. Als je bewonderd wordt, creëer je ook jaloezie. Alles is inbegrepen.”

Twee van de beste voetballers ter wereld vieren vandaag hun verjaardag: Cristiano Ronaldo (31) en Neymar (24)! #hoera #gefeliciteerd

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Neymar zal ooit de Ballon d'Or winnen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neymar gaat sowieso de Ballon D'or winnen. Omdat Ronaldo al uit zn vorm raakt, krijgt Neymar een kans. En hij is nog jong, Messi word ook ouder.

6 februari 2016 om 01:35

Neymar gaat zeker ooit de gouden bal winnen, maar om te zeggen dat Ronaldo uit z'n vorm raakt ben ik 't niet helemaal mee eens hij maakte vorige week nog 3 goals waarvan 1 best mooi was

Waarom winnen er alleen maar aanvallers de ballon d'or

5 februari 2016 om 08:28

Voor Ronaldo en Messi wonnen middevelders ook geregeld (kaka zidane,..)

5 februari 2016 om 08:31

Omdat het een niet serieus te nemen prijs is geworden.

5 februari 2016 om 08:41

Klopt, het is namelijk zo gek dat Ronaldo en Messi de gouden bal overheersen. Er zijn immers legio voetballers die zo lang zo goed presteren.

5 februari 2016 om 09:01

Goed gezegd gozer. Mensen moeten begrijpen dat deze 2 jaren zeer uitzonderlijk zijn

5 februari 2016 om 12:16

Niet? Wie hebben afgelope jaren zo gepresteerd als deze heren dan? Op dit moment ben jij ook niet serieus te nemen..

5 februari 2016 om 16:04

iniesta.

5 februari 2016 om 08:43

Cannavaro

5 februari 2016 om 08:58

Omdat de beste voetballers ter wereld op dit moment aanvallers zijn.

5 februari 2016 om 09:31

Als ik naar een Thiago Silva kijk kan ik me amper voorstellen dat een verdediger veel beter kan worden.

5 februari 2016 om 09:59

Heb je het wk gezien?

5 februari 2016 om 09:40

Met alle respect maar de cijfers die Ronaldo, Suarez, Messi en Neymar kunnen weerleggen dat is toch absurd. Xavi en Iniesta zijn ook wereldvoetballers, maar die hebben de pech dat tijdens hun topjaren Messi en Ronaldo er waren. Al had ik hen in 2010 de prijs wel gegund. Ik denk na het tijdperk Ronaldo en Messi zal het een stuk 'spannender' worden.

5 februari 2016 om 10:27

Ik kan eigenlijk niet wachten op het "post"-C. Ronaldo/messi tijdperk.
Niet dat ik de voetballers niet kan waarderen of slecht vind, maar nu zijn het altijd die 2 waar het over gaat.
Vroeger was het toch altijd maar afwachten wie de gouden bal zou winnen en was het toch iets spannender.

Xavi of Iniesta had ook zeker een gouden bal gewonnen als Messi en C. Ronaldo er niet geweest waren.

5 februari 2016 om 11:03

Ach, weet je ik geniet liever wekelijks van Messi en Ronaldo dan dat de uitreiking van de Gouden Bal een spannend iets wordt. Dat is verder één grote wassen neus. Wat mij betreft kan dit tijdperk niet lang genoeg duren. Dat was idem met Cuijff, Pelé, Maradonna en Zidane. Er kunnen niet genoeg van dit soort spelers zijn of kijk je liever naar het gestuntel van Ted van de Pavert en co?

5 februari 2016 om 12:32

Ja ik ben erg benieuwd over 5 tot 10 jaar welke spelers er dan allemaal op top niveau zitten

5 februari 2016 om 12:21

Want aanvallers zijn betere voetballers dan verdedigers bv. Als je de beste wilt worden moet je niet verdedigen maar aanvallen.

5 februari 2016 om 12:31

Cannavaro heeft ook eens gewonnen dat is een verdediger

Een goal is meer waard dan prachtige steekpass/assist of perfecte sliding. Aanvallers hebben altijd een voorsprong op andere spelers. Ballon D'goals zou tegenwoordig een betere naam zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren