Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dani Alves: ‘Ik heb vanavond veel ‘wit’ gezien en dat voelde slecht’

Laatste update:

De spelers van Barcelona schitterden maandagavond bij het FIFA-gala in afwezigheid en daar baalde Dani Alves stevig van. De 33-jarige rechtsachter van Juventus had zijn voormalige ploeggenoten graag gezien in Zürich.

/

“Ze hadden moeten komen. Dat is mijn mening. Ze zijn meer dan klaar voor de wedstrijd van woensdag. Je moet hun beslissing respecteren, maar ze hadden hier in mijn optiek moeten zijn. Ik heb vanavond veel wit (Real Madrid, red.) gezien dat voelde slecht”, zo werd Dani Alves na afloop geciteerd door sportkrant Marca.

De Braziliaan voegde er nog wel aan toe dat hij het terecht vond dat Cristiano Ronaldo er met de The Best FIFA Men’s Player 2016’-award vandoor ging. De Portugees kreeg 34,54 procent van de stemmen.

Cristiano Ronaldo kreeg de meeste stemmen, maar hoe scoorde de rest eigenlijk? In deze fotospecial zijn de details terug te vinden!

Geplaatst door voetbalzone op maandag 9 januari 2017

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ieder zo zijn eigen mening beste Dani Alves =). Ergens vind ik het erg jammer dat ze niet kwamen opdagen, maar aan de andere kant ook begrijpelijk aangezien een 2-1 nederlaag rechtgezet moet worden om in de Copa Del Rey te blijven. Ik hoop dat er geen andere redenen achter de afwezigheid van de spelers zit.

10 januari 2017 om 00:26

VZ waarom nep nieuws verspreiden. Dani geeft nooit interview aan Marca. Hij gaf een interview aan Barca tv.

Dani Alves: "I wanted to see my old Barça friends here."

"After leaving, I missed my Barça mates. Joining Juve was a drastic change for me, but I was ready for the challenge."

"My relationship with my Barça mates is still strong despite the distance."

"I think they missed the ceremony in order to avoid any risk."

"I want to congratulate Ronaldo on the award. I think he's a great player, but Leo Messi remains the world's best."

10 januari 2017 om 00:30

This is why I have trust issues..weet niet eens wie ik moet geloven..al plaats VZ wel vaker rare vertalingen jammer genoeg..

10 januari 2017 om 00:46

Wauw dit verschilt heel wat met wat vz schreef. Best jammer vz, kwaliteit daalt steeds meer.

10 januari 2017 om 09:22

er is wel nog een heel groot verschil tussen de beste speler zijn en het best gepresteerd hebben in 2016. Dus wat dat betreft kan hij dit gewoon vinden. Zover je het objectief kan bekijken heeft Ronaldo ook het best gepresteerd in 2016. Maar normaal is dani alves niet op verstandige uitspraken te betrappen, dus je weet het nooit.

10 januari 2017 om 10:17

Moyashi dit heeft niets met vertalen te maken maar gewoon een heel ander verhaal ophangen.

10 januari 2017 om 07:58

Dat van die wedstrijd in de Copa is de officiã«le reden en tot op een bepaalde hoogte correct.

Het is echter ondertussen ook een publiek geheim dat de relaties tussen Barcelona en Fifa fel verzuurd zijn. Barca heeft het er bij voorbeeld moeilijk mee dat zij wel gestraft werden en Real en Atletico voor een soort gelijk vergrijp niet en daarbij kan ik me ook wel iets voorstellen.

En dan is er nog het kleine gedrag dat hen allebei kenmerkt : een feestje bijwonen waarin de grote concurrent in het zonnetje wordt gezet ; als ze dat aan zich kunnen laten voorbij gaan, dan is elke reden goed en die reden had Barca nu dus redelijk snel gevonden.

Los van de drie bovenstaande reden : een maffieuze en corrupte organisatie zoals Fifa te kakken zetten, an sich kun je het eigenlijk alleen maar toejuichen. Alleen gebeurt het, uiteraard zou ik bijna zeggen, niet consequent ; als men zelf in de prijzen valt, komen ze wel. Het zou pas echt een signaal geweest zijn moest Real vanavond niet ten tonele verschenen zijn.

10 januari 2017 om 08:44

Ja, want de Copa Del Rey is doel nr. 1 voor Barcelona! Ik snap dat je voor een wedstrijd deze dingen niet wil doen. Maar het hoort erbij op dat niveau!

Wauw, de eerste keer dat Dani Alves dit zegt over Ronaldo. Maar hij is dan ook geen speler meer van Barcelona en kan dus vrijuit praten wat dit onderwerp betreft .

10 januari 2017 om 01:21

Hahaha wou net hetzelfde opmerken, heel toevallig dit allemaal. Alves vertrekt bij Barca en zijn beste vriend Messi en opeens is het "ronaldo verdient het". Dacht dat hij vond dat Messi al lichtjaren voorstond op Ronaldo? Zal wel een andere Alves zijn geweest

10 januari 2017 om 09:07

Je kan ook even lezen wat hierboven wordt gezegd, hij heeft namelijk de werkelijke text uit het interview.

10 januari 2017 om 09:23

Hij zei wel dat Ronaldo de verdiende winnaar was maar dat hij anders zou hebben gestemd. Dat toont weer aan dat de stem niet gaat naar objectief de beste en gebaseerd is op vriendjespolitiek. Maar dit was algemeen bekend.

Vind het wel spelers sieren, zoals Modric en Ramos, die wel op Messi hebben gestemd en Iniesta geloof ik in hun top 3. Van Barca kamp stemde niemand op iemand van Real

10 januari 2017 om 09:52

Dan nog zou hij nooit toegeven dat Ronaldo verdiend zou hebben gewonnen .

Maar inderdaad, pure vriendjespolitiek dit. Niet zo hard serieus te nemen. Gewoon een moment voor voetballers om zich op te kleden wat samen te komen en ook voor de partners om een goede avond te hebben.

Over vrij uit spreken zal ik beginnen bij odegaard, grote fan van Messi voor dat hij na real ging stond zijn instag vol met foto's en video's van Messi keek altijd op Youtube hoe Messi voetbalt, gaat na real Madrid en moes alles verwijderen hoe dan?? 2 het verhaal van isco dat hij ook grote fan van Messi is en zijn hond Messi genoemd de beste hond van de wereld zo benoemde isco zijn hond, nu speelt hij bij Madrid en gaat hij niet meer met Messi na buiten maar met een andere hond zodat hij in Madrid niet steeds Messi moet roepen. Vrij uit spreken is moeilijk als je voor een club uitkomt en je een speler moet groot maken die bij een andere club uitkomt nog wel de grootste rivaal.

10 januari 2017 om 02:36

Allemaal geruchten...

10 januari 2017 om 04:48

@Neutraalists
Dat van Isco is waar er is zelfs een filmpje van.. odegaard weet ik niet, maar ik zou het wel begrijpen hoewel ik het wel dom vind..

13 januari 2017 om 05:31

Het is een zware beleding naar messi toe als je een hond messi noemt.

13 januari 2017 om 15:45

Jij snapt het niet met je belediging. Isco vind dat hij de beste hond heeft van de wereld maar zo te zien ben jij traag van begrip

Wat een gejank van Barca de laatste tijd! Staan ze 5 punten achter met een wedstrijd meer gespeeld ofzo?

Gezeik om Barca,de prestaties zijn ook gewoon niet goed de laatste tijd en ze zullen er gewoon de focus op willen leggen dat het omgedraaid gaat worden. Dan heb je toch geen zin in die poppenkast waar een speler wint die niet eens een goed jaar had maar enkel qua prijzen veel heeft gewonnen.

Barca speelt morgen wel tegen athletic club in de beker, deze ploeg is elk jaar outsider voor de cup en heeft al 15 keer de copa gewonnen, en ze moeten bovendien een 2-1 achterstand ophalen, ook is het bestuur van Barca wel naar de Fifa award gegaan.. much ado about nothing - het is niet meer dan normaal dat ze niet op het vliegtuig zijn gestapt maar zich voorbereiden op de copa

11 januari 2017 om 00:40

15? Meer als 20 ik geloof 23-24 1ste staat barca met 27-28 2de Bilbao 3de Madrid met 19

12 januari 2017 om 16:34

moet inderdaad zijn "minstens 15 keer" - excuses ;-)

12 januari 2017 om 17:47

Barca 28 Bilbao 23 real 19

Grappig hoe elke zin uit het oorspronkelijke interview verdraaid worden. Vz ten top weer. Maar dat mag niet gezegd worden, dan krijg je een ban!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren