Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dan komt, je weet maar nooit, de landstitel weer in zicht voor Feyenoord’

Laatste update:

Feyenoord begon niet goed aan dit seizoen nadat het afscheid had genomen van diverse basisspelers, maar de ploeg van trainer Fred Rutten heeft zich na de uitzege bij SC Cambuur-Leeuwarden weer in de topdrie van de Eredivisie gemeld, met een achterstand van zeven punten op koploper PSV. Willem van Hanegem sluit een kampioenschap niet uit.

/

De voormalig middenvelder en coach van de Rotterdammers acht het daarvoor wel noodzakelijk dat het aanvalsduo Colin Kazim-Richards en Elvis Manu zich minder met randzaken zal bezighouden dan het tweetal nu doet. “Die Kazim moet zich focussen op zijn opdracht; scoren en zijn mond houden tegen de scheidsrechter. Dan volgt de jonge Manu hopelijk zijn voorbeeld”, schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad.

“Manu wil steeds meer lijken op Kazim”, meent de Kromme, die voorspelt dat Feyenoord zich kan ontpoppen tot een serieuze kampioenskandidaat op het moment dat de twee spitsen elkaar beter aanvullen. “Als die twee alleen maar bezig zijn met scoren en láten scoren, dan wordt Feyenoord daar sterker van en komt, je weet het immers maar nooit, de landstitel weer in zicht”, zegt de oud-international.

Ben je het met Willem van Hanegem eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

arme Willem.
3 weken geleden was het nog allemaal niks en nu begint ie weer te dromen.
Wees gewoon blij als ze weer top 3 halen, meer zit er niet in.

27 oktober 2014 om 09:16

Je weet het nooit. Maar ik denk dat plek 2-3 max is voor Feyenoord en dan hebben we het weer goed gedaan !

27 oktober 2014 om 10:31

Ik weet t wel, ze gaan nooit kampioen worden dit jaar. Ze scoren daarvoor simpelweg te weinig, zowel vanuit het middenveld als in de voorhoede. Achterin is het daarbij ook alles behalve stabiel.

27 oktober 2014 om 10:40

1. Vorigjaar hadden we niet veel scoort tot december daarna scoorde Feyenoord heel erg veel en eindigde op 78 goals.

2. we hebben pas 7 tegengoals en 5-6 clean sheets en dat vind jij niet stabiel. Onze laatste Linie is nieuw maar doet het tot nu toe voortreffelijk. Vermeer is ook erg belangrijk :D

27 oktober 2014 om 16:17

AZAlkmaar2

Feyenoord heeft de minste kansen tegen en jij noemt de achterhoede onstabiel?

27 oktober 2014 om 18:06

@greenberry: Hij snapt er inderdaad niks van.
Ten opzichte van vorig jaar hebben we een betere keeper, een stabielere verdediging en een beter middenveld.
Alleen de voorhoede draait nog niet maar ook daar hebben we genoeg kwaliteit.
ls Boetius zijn vorm terug vind en Kazim en Bilal hun draai gevonden hebben zijn we ook voorin in de breedte sterker geworden al blijf je Pelle natuurlijk wel missen.
Ik denk niet dat we kampioen worden maar kansloos zijn we ook zeker niet.

27 oktober 2014 om 22:13

Je kunt dus alleen kampioen worden als je veel scoort wil je zeggen? ...

Elke wedstrijd 1-0 of 2-0 winnen word je kampioen met maar ongeveer 40/50 doelpunten.

27 oktober 2014 om 09:48

Dat is de Eredivisie. Leer daar maar mee leven. Je doet alsof Feyenoord niks te zoeken heeft in de top van deze competitie. Flauwekul!

27 oktober 2014 om 10:19

in de top hebben ze wel wat te zoeken, ze zijn alleen niet goed genoeg om kampioen te worden.

27 oktober 2014 om 11:16

dat mag, maar je moet ook realistisch blijven.
paar weken terug was het kommer en kwel en nu winnen ze een paar wedstrijden en beginnen ze al weer over de titel.

Als je zo lang geen kampioen bent geworden zou ik niet bij elke winst gelijk weer over de titel beginnen.
Je mag het best intern uitspreken, maar zeg gewoon naar buiten toe dat je voor de top 3 gaat.
Als je tot en met de wedstrijd tegen psv alles wint, dan kun je eens kijken hoe je er echt voor staat.
Maar een moeizame 1-0 tegen cambuur, nadat je weer een wanprestatie hebt geleverd in Europa lijkt me geen reden om over de titel te beginnen.

27 oktober 2014 om 18:08

We zijn geen titelfavoriet maar wel een outsider.
Het is trouwens ook niet zo dat Feyenoord nu over de titel begint want Willem is op dit moment gewoon een supporter zonder functie bij de club.

Mijn club krijgt steeds meer woorden maar geen daden, zo vermoeiend dat het nu wel "ok" gaat en dat er gelijk om de week wel een bericht is over een kampioenschap. Gewoon je mond houden en elke wedstrijd vlammen dan zie je aan het einde wel wat je bent.

27 oktober 2014 om 09:13

Inderdaad, altijd als er gesproken wordt over een kampioenschap ga je finaal de mist in. Kijk maar wat er eerst was gepresteerd tegen Utrecht, Willem 2 en Twente na diezelfde uitspraak door van Geel.

27 oktober 2014 om 18:11

Zie mijn opmerking tegen mongo, het is niet de club die nu over het kampioenscha begint maar een supporter. Alleen wel een supporter die bekend is en die een column in een flutkrantje (ad) heeft.

27 oktober 2014 om 09:30

We moeten alleen maar naar Cruijff luisteren toch?

27 oktober 2014 om 09:48

Feyenoord ophemelen? Hij is altijd heel erg kritisch op Feyenoord en gelukkig maar. Ik lees altijd met veel interesse zijn columns.

27 oktober 2014 om 18:12

Willem is wel altijd van de uitersten, het is of heel goed of heel slecht en nooit iets daar tussen in.

27 oktober 2014 om 11:05

@superpelly

Je leest zijn column niet. Je leest de berichtjes die VZ plaatst over Willem. En daar zijn ze op deze site behoorlijk selectief in, waardoor er een verkeerd beeld over hem geschetst wordt.

Kunnen we over een paar speelronden pas wat nuttigs over zeggen, komende wedstrijden worden best lastig. Over 4 speelronden is het geloof ik PSV - Feyenoord, maar waar PSV daarvoor 3 relatief simpele wedstrijden heeft moet Feyenoord tegen PEC en Vitesse. Dus dan zomaar zijn dat ze al met 10 punten achterstand die wedstrijd ingaan.

27 oktober 2014 om 09:19

Ja dat wou ik net typen November wordt de maand van de waarheid. Je speelt belangrijke wedstrijden in Europa en Eredivisie en zijn cruciaal voor het aanblijven van Rutten. Overigens is geen 1 wedstrijd makelijk voor jou club want het kan zomaar fout gaan , Zoet zal PSV niet altijd kunnen redden. Bruma en Rekik maken er een potje van... is die Fransman zoveel minder dan bruma jdw17 ?

27 oktober 2014 om 09:26

PSV moet voor Feyenoord tegen ADO en Groningen thuis en Heracles uit. Alle thuiswedstrijden zijn toch vrij eenvoudig gewonnen tot nu toe en tegen de nummer laatst mag je toch ook wel een overwinning verwachten. Garanties heb je natuurlijk nooit, maar de kans lijkt me een stuk groter dat Feyenoord punten laat liggen.
Zoet zal PSV niet altijd kunnen redden? Jij doet alsof Zoet elke wedstrijd wereldreddingen verricht waardoor PSV wint, dat is nog zelden het geval geweest hoor. En Bruma en Rekik doen het opzich prima vind ik hoor, Bruma is de laatste wedstrijden wat minder, met wat domme kaarten, maar is gewoon goed aan het seizoen begonnen. PSV is ook gewoon een van de ploegen met de minste tegengoals hoor. Bovendien is het nite rampzalig om af en toe ook goal tegen te krijgen als je zo makkelijk scoort als Psv.

27 oktober 2014 om 09:40

Hij krijgt elke wedstrijd veel te doen en zijn reddingspercentage is heel erg hoog. Tegen Utrecht werd het bijna 2-3 omdat Jullie centrale verdedigers een zwakke indruk maakte. Ik wil het nog eens zien als PSV tegen Groningen speelt en die snel op voorsprong komen en dan gaan verdedigen.

27 oktober 2014 om 10:34

Ja een reddingenpercentage zegt toch niet zoveel. Gisteren had hij een stuk of vangballen dat is toch niet zo bijzonder. Het is niet of hij elke wedstrijd onmogelijke ballen uit de kruising tikt hoor.
Bijna 2-3? Utrecht heeft twee halve kansen gehad en PSV heeft er veel meer gehad om de voorsprong al verder uit te bereiden. Was gewoon een simpele overwinning gisteren.

27 oktober 2014 om 10:42

Er werd onderscheid gemaakt tussen gevaarlijke doelpogingen en geen gevaarlijke doelpoging........

27 oktober 2014 om 14:58

Lachwekkend, als Rutten november niet goed doorkomt. Moet hij ontslagen worden? :D

27 oktober 2014 om 15:06

Niet ontslagen maar een contract verlenging hangt er wel vanaf want je kan zomaar afhaken voor plek 2-4..... Als ik het voor het zeggen had dan was het contract van Rutten met 2 jaar opengebroken want Feyenoord speelt erg goed, creëert veel kansen en is verdedigend sterk.

27 oktober 2014 om 18:17

Ik denk niet dat contractverlenging al is uitgesloten als we in november een paar keer verliezen. En ik hoop ook sowieso dat zijn contract verlengt wordt want het voetbal is nu al beter dan vorig jaar en ik zie met Rutten ook nog genoeg mogelijkheden dat het spel alleen maar beter gaat worden.
De enige reden dat we nu niet bovenaan staan is de verkoop van Pelle.
Met Pelle hadden we nu stijf bovenaan gestaan.

27 oktober 2014 om 09:26

@jdw17

Tja, belangrijke wedstrijden. Maar ook érg leuke wedstrijden om naar uit te kijken. Wedstrijden waar Feyenoord kan laten zien waar ze horen.

Wie weet winnen we ze wel en zetten we erg grote stappen.

Ach, eerst de focus op PEC-thuis. Die wedstrijd is al érg belangrijk en lastig genoeg !

als ze in rotterdam over de titel gaan praten is het einde meestal in zicht

27 oktober 2014 om 10:30

Ja ik vergelijk het altijd maar met de elfstedentocht, 3 nachten vorst en ze beginnen er over. Feyenoord wint 3 wedstrijden en ze beginnen over het kampioenschap.

27 oktober 2014 om 10:46

Gelukkig woont Van Hanegem in Hendrik-Ido-Ambacht oid.

27 oktober 2014 om 18:19

Willem woont in het mooie Haarlem.

Landstitel is erg optimistisch in mijn ogen, maar ze staan er aanzienlijk beter voor dan ik voor mogelijk kon houden een aantal weken geleden. Als Kazim en Manu productiever worden zou het nog een mooi seizoen kunnen worden, maar persoonlijk vind ik de titel niet tot de mogelijkheden behoren. Qua middenveld zit het goed, maar de andere linies moeten daarvoor nog wel iets versterkt worden.

Ik word een beetje moe van Van Hanegem. Vorig jaar was het mogelijk, al ging niemand er eigenlijk ook maar van uit dat ze kampioen zouden worden. Toen Ajax de laatste wedstrijden ineens slecht begon te spelen riep iedereen ineens massaal dat Ajax matig was en Feyenoord kampioen moest worden. Wat dat betreft had het vorig jaar gemoeten. Ik zei in juli al dat het tussen PSV en Ajax zou gaan en dat is ook gewoon het geval. Zo gek is dat echter ook niet om dat te stellen:

- Vitesse: tja, een nieuw team heeft tijd nodig en dat hebben ze eigenlijk elk jaar... Daarnaast is de selectie ook gewoon niet breed genoeg...
- Twente: Tadic die weg ging dat was toch wel een flinke aderlating, maar ook Promes nog.. Onbegonnen werk, hoe goed je ook inkoopt..
- Feyenoord: Janmaat, De Vrij, Indi, Pelle en Koeman... wederom onbegonnen werk

- Psv: Je zag ze eind vorig jaar sterk terugkomen en bij PSV willen ze de selectie wel bij elkaar houden. Een bod op Wijnaldum wordt daarom afgewezen. Dus niet zoals Ajax iedereen maar verkopen en geen opvolgers...
- Ajax: Dan komen we dus bij Ajax, waar de selectie elk jaar slechter wordt, waar de supporter in het stadion het elk jaar weer zwaarder heeft, maar waar het geld waar niks mee wordt gedaan elk jaar toeneemt. Hoe slecht het team ook is, ik heb altijd gezegd dat zolang De Boer er is, Ajax kampioen wordt. In mijn ogen is De Boer als trainer veel verder dan Cocu en is hij ook veel meer een trainer. Ik zag vorig jaar een keer een filmpje van De Boer als speler die een verhaaltje wilde vertellen maar dat klonk zo dom dat je dacht dat hij dronken was. Niemand had dan denk ik ook verwacht dat er zo'n toptrainer in hem zou schuilen. Ik denk er vaak over na, maar ik snap het ook niet. Elk jaar een slecht team, hij maakt het zichzelf moeilijk door constant Sigthorsson op te stellen (ligt daardoor ook alweer uit de CL door missers Sightorsson tegen Apoel), maar op de één of andere manier wordt hij toch altijd maar weer kampioen.

27 oktober 2014 om 09:22

We moeten voor plek 3 gaan en dat is ook een goede prestatie. Er is te veel vertrokken en met een budget van 9 mil kan je niet veel. van Geel heeft het goed gedaan alleen Kazim vind ik een twijfelgeval. Er is nog wat geld over dus misschien moet Feyenoord toch maar een nieuwe spits aantrekken en Verhoek, Schaken laten gaan ze staan spelers van Varkenoord in de weg.

27 oktober 2014 om 09:24

Ik ben het grotendeels met je eens. Maar dat Ajax de afgelopen 2 jaar kampioen is naar mijn mening niet volledig te danken aan de kwaliteiten van de Boer. Ik denk dat Ajax de kampioenschappen grotendeels te danken heeft aan het feit dat de concurrentie ze het totaal niet lastig heeft gemaakt. PSV worstelden jaren met zich zelf, Feyenoord is langzaam op de weg terug maar is er ook nog niet en Twente kon ook niet meer voetbal op de mat brengen wat we eerder van ze gewend waren. Al met al denk ik dat als PSV deze lijn door zet Ajax dit jaar geen kampioen meer gaat worden. Ik verwacht ook dat de Boer dan bij Ajax gaat vertrekken.

27 oktober 2014 om 09:42

Ach ja in principe gebeurt elk jaar hetzelfde. Vorig jaar was het toevallig Vitesse dat geweldig van start ging. PSV ook maar dat duurde maar een paar werken. PSV zou toen kampioen worden volgens iedereen en daarna Vitesse. Ik riep echter meteen al dat Vitesse hoe dan ook een dip zou krijgen. Een heel nieuw team kan gewoon niet een jaar lang goed spelen. En die dip kwam. En wat voor één. Meneer Piazon kan er over mee praten...

Het afgelopen jaar had Ajax inderdaad erg veel te danken aan de concurrenten, maar die drie daarvoor mogen toch wel op het conto van De Boer en het feit dat Ajax een écht goede bank heeft. Want de bank is toch wat je uiteindelijk kampioen maakt op basis van een heel seizoen..

Dat De Boer gaat vertrekken staat inderdaad al vast helaas..

27 oktober 2014 om 10:45

Ik ben het met je eens panerai maar de eerste 2 kampioenschappen waren met veel geluk

1. Twente- de Graafschap bleek erg cruceiaal Ruiz heeft Twente het kmpioenschap gekost door een mislukte pannenka waardoor het aankwam op de laatste wedstrijd waarin ajax geweldig speelde.

2. PSV moest kampioen worden maar is ten onder gegaan aan de verdediging die Brandts niet goed had versterkt....

Er is nog geen enkele van de gegadigden "uitgeschakeld voor de titel" .

Feijenoord ajax en psv lijken op dit moment de beste papieren te hebben omdat vitesse en twente te veel morsen.

De weg er naar toe is nog lang voor iedereen en ook de programma s zegt helemaal niks.
Gemakkelijker programma dit of dat stelt niets voor.
In nederland kan ajax van pec verliezen verspeelt psv bij heracles punten en gaat feijenoord onderuit tegen w2 bijvoorbeeld.

Het zijn juist de potten tegen de "kleintjes " die een kampioenschap bepalen

Het zou mooi zijn als wij in de winter Kuyt kunnen halen. Zet hem anderhalf seizoen in de spits en hopelijk is er dan 1 spits klaar om het over te nemen. Denk dan aan Te Vrede/. Dammers/. Achahbar of Hermann.

27 oktober 2014 om 10:46

Dammers is geen Feyenoord 1 materiaal... geloof me.

27 oktober 2014 om 11:03

Momenteel niet inderdaad maar we zullen zien. Denk dat weinig mensen jaren geleden hadden verwacht dat Van Beek en Clasie zo belangrijk zouden worden voor ons.

27 oktober 2014 om 13:32

bij dammers zag je niks bijzonders in de A1..... en de andere 2 wel. Ik heb meer vertrouwen in Hermann

27 oktober 2014 om 15:02

Wat betreft Dammers ben ik het volledig met je eens. Maar wie is Hermann?

27 oktober 2014 om 15:09

Nieuwe spits van de A1 komt uit zweden maar mag pas vanaf December voetballen. hij is 17 maar als je goed genoeg bent dan....

http://www.feyenoordpings.nl/nieuws/13601/-talentv...

27 oktober 2014 om 18:23

Hermann moet een groot talent zijn maar laat hem het eerst maar in A1 en in het 2e zien. Het is een beetje vroeg om hem nu al als de nieuwe spits te bestempelen.
Dammers heb ik ook niet zo veel vertrouwen, hij scoorde wel veel in de A1 maar voetballend vond ik hem matig.

Ik heb wel vertrouwen in Feyenoord. Kampioen dit jaar nog niet, wellicht volgend jaar met een betere spits. Kramer of Kuijt.

PSV gaat dit jaar kampioen worden, ook zonder Depay werden er punten behaald. Ajax schat ik even hoog in als Feyenoord. Twente en Vitesse zie ik 4/5/6 worden.

Onzin van Van Hanegem natuurlijk. Manu heeft dit gedrag altijd al gehad, ook in de jeugd. Juist onder Rutten lijkt ie zich professioneler te gedragen.

Tsja Kazim. Ik blijf erbij, met een fatsoenlijke spits hadden we gewoon bovenaan gestaan. Als je Tevrede weer ziet invallen (die won weer geen enkel duel) ben je weer blij met Kazim maar die heeft geen idee hoe ie een goal moet maken. Van Geel moet van de winter toch echt een nieuwe spits halen of Rutten kan wellicht met Manu in de spits gaan spelen want anders gaat Feyenoord niet meedoen om de titel.

Feyenoord moet er gewoon voor zorgen om zo min mogelijk puntverlies te lijden.. een landstitel moet zeker niet moet zeker geen doelstelling zijn in mijn ogen maar het moet ook niet zo zijn dat je het helemaal uit je hoofd zet. Als Feyenoord zijnde moet je altijd voor t hoogste spelen. Veel zal volgens mij ook afhangen hoe JPB en Vilhena hun vorm weer terug krijgen.. deze jongens mits in vorm voegen echt heel veel toe aan dit elftal. Toornstra vind ik tot nu toe eigenlijk heel erg wisselvallend.. hij wisselt hele goede momenten af met totaal ontzichbaar zijn op t veld.. daar moet hij beter in zijn.. mochten deze puzzelstukken om zn plaats vallen dan kan het zomaar een heel gek seizoen worden.. maar een landstitel zie ik nog steeds niet gebeuren.. een top 3 finish uiteraard wel..

Kazim is geen doelpunten maker en zal het nooit worden, Feyenoord had Mark Uth moeten halen.
Dan kan Van Hanegem wel zeggen dat ze niet tegen de scheids moeten zeuren en meer moeten focussen op scoren. Maar als je dat niet kan, dan houdt het op en moet je een echte spits halen.

27 oktober 2014 om 15:04

Haha, Mark Uth was verhuurd aan Heracles door Heerenveen en zou dit seizoen niet eens eerste spits bij heerenveen worden. Lekker makkelijk praten nu.

Ben het wel met je eens dat Van Geel een echte spits had moeten halen. Maar wie dan? Wij weten niet precies wat de mogelijkheden van Feyenoord zijn en welke spelers wel of niet wilden komen.

Waarom niet? Als je zo ook je wedstrijden kan winnen met wat uitschieters er tussen, zou dat zomaar kunnen. Gelieve wel met Te Vrede ipv Kazim, want die speelt echt verschrikkelijk slecht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren