Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Daley Blind: ‘Volgens de commissaris ga je helemaal nergens heen, Matthijs’

Laatste update:

Danny Blind maakt al ruim een jaar deel uit van de Raad van Commissarissen van Ajax, maar volgens De Telegraaf kunnen hij en verdediger Daley Blind hun familieband 'moeiteloos' scheiden van hun rollen binnen Ajax. Toch wordt er weleens gedold op het trainingsveld, bijvoorbeeld over de belangstelling voor Matthijs de Ligt. Danny Blind wil niet dat de aanvoerder vertrekt, zo blijkt uit de woorden van Daley.

"Matthijs mag niet weg. Een transfer? Volgens de commissaris ga je helemaal nergens naartoe, zeg ik dan tegen Matthijs", knipoogt Blind. "Ik maak er weleens een grapje over. Maar ik weet werkelijk niet wat er allemaal speelt en heb het verder nooit over de rol van mijn vader bij Ajax." Nadat Ajax deze week kampioen werd, staan Blind junior en senior op gelijke hoogte qua aantal landstitels: beiden werden vijf keer kampioen van Nederland. Danny Blind is trots op zijn zoon.

"Ik hoop dat hij me snel voorbijgaat. Je kunt als vader niet jaloers zijn als je eigen vlees en bloed je passeert. Dat is iets wat je toejuicht en hoopt", maakt Blind duidelijk. "Maar ik heb nog de belangrijkste troef in handen, de Champions League", voegt hij lachend toe. "Toch, weet je waar ik het meest trots op ben? Gewoon, hoe Daley is. Als persoon."

"Hoe hij met zijn vriendin, zusjes en met zijn vrienden omgaat. Dat vind ik prachtig om te zien", vervolgt de commissaris van Ajax. "Dat ik trots ben op zijn sportieve prestaties, spreekt voor zich. Ik ben ook Ajacied, commissaris, maar bovenal vader." Daley Blind was dit seizoen een van de uitblinkers van Ajax, met name in de Champions League, en werd vorige maand in de wandelgangen gelinkt aan Paris Saint-Germain.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk stukje van Danny Blind. Ook goed om te zien dat hij vooral van zijn zoon als persoon geniet en niet zozeer als voetballer. Natuurlijk is voetbal voor velen de belangrijkste bijzaak, familie gaat voor!

Danny is misschien niet iemand met enorm veel charisma en ik denk ook niet dat het een toptrainer of topanalist is. Maar ik vind hem wel vaak verstandige dingen zeggen en ben dan ook blij dat hij een rol in de RvC bekleedt.

Ik vraag me af als ziyech en Danny blind elkaar tegenkomen,of ze elkaar dan begroeten,lijkt me heel ongemakkelijk,helemaal als zijn zoon ook je ploeggenoot is...

18 mei 2019 om 13:08

@marieke90

ze zullen elkaar wel groeten maar niet van harte. Blind heeft zijn oren laten hangen naar zijn maatje Van Basten die Ziyech niet mocht waardoor hij Hakim tot in het ongeloofwaardige toe bleef negeren voor Oranje. de Knvb had moeten ingrijpen destijds maar daar was het helaas een puinhoop toen

18 mei 2019 om 13:52

Hij was geselecteerd maar raakte geblesseerd, daarna had Ziyech zijn vorm niet en werd niet geselecteerd waarna hij voor Marroko koos. Toch apart hoe dingen in de wereld staan als "tot het ongeloofwaardige toe genegeerd" wat gewoon niet klopt.

18 mei 2019 om 14:01

@bjp79

Blind heeft hem pas geselecteerd toen Marokko al zo goed als rond met hem was om de publieke opinie niet tegen zich te krijgen. daarvoor heeft Blind hem meerdere interlands gepasseerd terwijl Ziyech toen het grootste talent was op de Nederlandse velden en destijds de enige middenvelder met creativiteit die voor handen was. Blind kwam toen met een of andere drogreden dat Ziyech niet paste in zijn Oranje omdat Ziyech zogenaamd in een 2 spitsen systeem speelde bij Twente

Ziyech had zogenaamd zijn vorm niet maar heb je gezien welke middelmaat er allemaal destijds geselecteerd word die helemaal geen knikker raakte? bovendien waren het oefenpotjes die nergens om gingen. hij had daarom Ziyech gewoon desnoods een keer kunnen selecteren zodat hij nooit meer voor een ander land had kunnen kiezen maar de trots van Van Basten was gekrenkt door een oud interview van Hakim dus moest Ziyech maar gepasseerd worden

18 mei 2019 om 17:28

Dus Danny had hem moeten selecteren en laten spelen alleen zodat hij nooit meer voor een ander land kan kiezen....zo dat zegt veel over jou als persoon....

19 mei 2019 om 12:21

@tipptopp

nee, Danny had hem moeten laten spelen omdat hij een versterking was geweest voor Oranje en beter was dan een hoop andere spelers die op dat moment wel werden geselecteerd

"toch, weet je waar ik het meest trots op ben? Gewoon, hoe Daley is. Als persoon."

Mooie reactie van Blins sr. Daar gaat het Echt om in het leven.

Ik ben zelf dolgelukkig met de terugkomst van Blind jr en ik hoop dat hij nog heel lang voor Ajax blijft spelen. Hij heeft Ajax erdoor gesleurd tegen Juventus en Real Madrid en ook in het eind van de competitie. Een echte leider is het niet, maar hij heeft wel verbaal invloed. Bijvoorbeeld dat hij spelers vertelde wat ze moesten doen en ook afgelopen week met dat liedje, waardoor iedereen ging geloven in het kampioenschap. Klasse!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren