Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Daley Blind kiest heel zorgvuldig zijn woorden als het over crisis bij Ajax gaat

Laatste update:

Daley Blind is niet van plan om uitgebreid in te gaan op de huidige crisis die Ajax doormaakt. De verdediger van het Spaanse Girona wil niet dat eventuele uitspraken over zijn oude werkgever voer worden voor sensationele krantenkoppen. Blind had vorig seizoen geen goede band met toenmalig trainer Alfred Schreuder en verloor zelfs zijn basisplaats. In december besloten beide partijen om de samenwerking stop te zetten.

Blind praat in het trainingskamp van het Nederlands elftal overigens wel met voormalig ploeggenoten Steven Bergwijn en Brian Brobbey over de huidige staat van Ajax. "Het zijn natuurlijk jongens waar ik mee gespeeld heb, dus je hebt het erover", verklaart de routinier in Spaanse dienst bij ESPN.

"Ik denk dat het voor hen prettig is om even in een andere omgeving te zijn, maar dat spreekt voor zich, denk ik", voegt Blind daaraan toe. Verslaggever Pascal Kamperman denkt niet dat de verdediger een rancuneus persoon is, maar wil wel graag weten hoe Blind aankijkt tegen de sportieve malaise in Amsterdam.

"Ja, ik heb me eigenlijk voorgenomen om daar niet verder op in te gaan. Ik heb daar vorige week ook wat over gezegd en dat komt dan overal weer terug. Ik heb er nu eigenlijk geen behoefte aan. Iedereen weet dat ik Ajacied ben, dus ik vind er ook wel wat van. Maar het is niet aan mij om er wat over te zeggen."

Kamperman gaat er vanuit dat de neergang van Ajax Blind 'veel pijn' doet. "Zoals ik zeg: ik ben Ajacied en voor elke Ajacied is het niet leuk op dit moment", zo besluit Blind, die met het Nederlands elftal toewerkt naar de EK-kwalificatieduels met Frankrijk (13 oktober) en Griekenland (16 oktober).

Blind sprak afgelopen weekeinde met verslaggever Joep Schreuder van de NOS en ook in dat gesprek wilde hij geen uitgebreide analyse geven over Ajax. "We zitten hier in Girona, maar uiteindelijk is Ajax mijn club. Het doet pijn om te zien hoe bepaalde zaken in de afgelopen tijd zijn gegaan inderdaad."

De inmiddels 33-jarige Blind speelt bij Girona afwisselend in een systeem met drie en vier verdedigers. Daarnaast wordt hij gebruikt als linksback, centrale verdediger of de meest linkse pion in een driemansverdediging. Girona kent een prima seizoensstart en staat kort achter koploper Real Madrid en een punt voor op nummer drie Barcelona.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Achteraf gezien zou dit natuurlijk een wereldspeler zijn op dit moment bij Ajax. Alleen al de rust die hij brengt aan de bal!

11 oktober 2023 om 11:27

En een speler als Avila laat zien dat er meer komt kijken bij verdedigen dan snel zijn. Die Avila heeft enkele eigenschappen die Blind verweten wordt niet te hebben (pit, kracht en snelheid), maar is defensief 60x minder dan Blind.

11 oktober 2023 om 11:35

ik vind defensief Avila nog 1 van de betere van Ajax. Ik heb verdedigend gezien een Rensch, Gaaei, Sutalo, Hato, SE, en Suso grotere fouten zien maken. Het probleem van Avila is juist het opbouwende probleem (en voor de gehele verdediging de coaching). Dus dat Blind defensief 60x beter is ben ik het totaal niet mee eens. Opbouwend is hij zeker beter, maar verdedigend vind ik hem eerder zwakker.

11 oktober 2023 om 11:54

Sorry maar hij is defensief zeker niet 60x minder dan Blind. Blind is defensief namelijk ook ontzettend zwak, maar heeft wel een betere positionering en is vooral aan de bal wel vele malen beter.

11 oktober 2023 om 12:19

Beiden moet je niet (meer) bij Ajax willen. Dat sommige alternatieven nu nog slechter zijn, maakt het niet ineens dat je Blind terug moet willen. Die zou toch volledig verzuipen onder de huidige omstandigheden?! Je was aan de bal misschien beter geweest op 1 bepaalde positie, maar in de omschakeling en zonder bal was je nog kwetsbaarder geweest dan nu.

11 oktober 2023 om 13:29

Blind CVM - op die positie werd hij eredivisie speler van het jaar. In dat jaar was hij ook de verlosser voor de opbouw (ja toen waren er daarin ook problemen). Dat ze bij zijn terug komst, hem daar maar zelden gebruikte verbaasde mij altijd.

11 oktober 2023 om 11:29

Wereld speler? Hij is nu verstandig door niet veel te zeggen. Maar hoe hij de wedstrijd saboteerde vorig jaar kon echt niet. En dat vergeet ik echt niet. Hoe hij boos het veld afliep om vervangen te worden voor Nico toen hij als een drol speelde, en telkens over gezonde en eerlijke concurrentie hebben. Was niet serieus te nemen. Neemt niet weg dat hij altijd een Ajacied zal blijven en is. Samen met Tadic echt belangrijk. Maar aantal zaken heeft hij ook wel verziekt.

11 oktober 2023 om 11:36

@noldries Stel dat hij het verziekte zoals jij aangeeft. Dan deed hij dat voor de club. Blind was gewoon 1 van de 2 bepalende spelers van Ajax. De meeste mensen zien en zagen dat wel. Maar er was ook een hele grote groep die hem weg wilde hebben door puur en alleen naar zijn snelheid of het ontbreken daarvan te kijken. Blind wist wel dat het zonder hem minder zou gaan en dat is ook gewoon gebleken. Ik heb hem altijd verdedigd en dat blijf ik nu ook nog doen. Hij verdient een standbeeld bij Ajax, 8 keer op rij met blind is Ajax 1e geëindigd. Zonder blind in die overige 5 jaar niet. Bij Girona doet hij het nu ook weer geweldig, daar geniet ik van. Schreuder heeft alles kapot gemaakt, de beste linkerkant blind en tadic uit elkaar gehaald. Door schreuder zijn deze 2 weg. Triest maar waar. Nu is bergwijn je aanvoerder 😅. Die zegt dan ik en brobbey kennen het Ajax spel, als Bergwijn het Ajax spel zo goed kende waarom is hij dan naar Ajax gekomen? Want dat spel is niet voor hem gemaakt. Je moet dan ook af en toe een voorzet geven, maar dat kan hij niet.

11 oktober 2023 om 11:48

Bij Girona geweldig? Eerste de beste serieuze tegenstander en hij ging 3x de fout in....

11 oktober 2023 om 12:25

Blind kan alleen nog op de wingback positie spelen, omdat hij dan geen directe tegenstander heeft die hij in zn eentje moet opvangen. Tegen Ierland liet hij ook alles lopen. En tegen Madrid ziet hij er niet goed uit bij de eerste 2 goals en veroorzaakt hij nog een enorme kans voor Madrid.

Hij kan prima passen, dat verleer je niet. Maar verder zijn zijn kwaliteit zo erg achteruit gehold, dat het niet meer genoeg is. Met Hartman heb je een uitstekende vervanger, die misschien net iets minder inzicht heeft, maar verder in alles beter is.

Waarom vasthouden aan die ene kwaliteit van Blind en daarmee de progressie van de l(w)b positie in Oranje tegenhouden?

11 oktober 2023 om 12:31

Feye_88. Waarom begin je over oranje als iedereen boven je het erover heeft wat voor toegevoegde waarde Blind nog voor Ajax had kunnen zijn?

11 oktober 2023 om 13:14

@Ducktaildo daarom staan zij zeker ook op 1 punt van de koploper als team zijnde???

11 oktober 2023 om 21:07

Dat "eerste de beste serieuze tegenstander" is ook wel flink gechargeerd hoor. Girona had voor Real Madrid ook al tegen o.a. Sevilla, Sociedad en Villarreal gespeeld. Stuk voor stuk serieuze tegenstanders.

11 oktober 2023 om 11:53

Niet alleen toen hoor. Een aantal Ajacieden hadden die mening toen al met mij dat het gewoon nog steeds een wereldspeler was voor Ajax. Het is echt lachwekkend te bedenken welke spelers er makkelijk van de hand zijn gedaan als je nu naar de kwaliteit van de spelers kijkt; Blind, Tagliafico, Tadic zouden nu bijv. allemaal nog steeds de grote sterkhouders van dit elftal zijn en ver boven de rest uit steken.

11 oktober 2023 om 12:00

Ja het kan verkeren Blind werd door iedereen uitgekotst maar als ik nu kijk hoe er wordt opgebouwd kant ik maar één ding zeggen , de opbouw nu is dramatisch en verdedigend idem dito maar met deze selectie zoals ze nu spelen mogen we blij zijn als we uit het rechter rijtje komen , en inderdaad als je nu Blind en Tadic er bij had zouden we er vele malen beter voorstaan .

11 oktober 2023 om 12:10

Sloep01. Ja de totale kracht van Ajax, opbouwen van achteruit, is in 2 zomers gewoon helemaal vakkundig eruit gesloopt. 2 zomers geleden begon je met 4 van de 4 verdedigers die goed aan de bal waren (mazraoui, Timber, Martinez en Blind) en nu is dat aantal naar 0 van de 4 gegaan. Had je Blind en Tagliafico behouden dan had je in ieder geval nog 1 goede passer en 1 goede opstomer gehad daar achterin. Snap ook nog steeds niet welke idioot destijds bedacht dat Wijndal op dat moment beter was dan Tagliafico.

11 oktober 2023 om 12:16

@sloep01 - Ik heb wel het idee dat mensen niet zo rationeel zijn nu. Kijk eens naar de ruimte en kwetsbaarheid achterin. Dan komen de zwakheden van Blind alleen maar erger tot uiting en het is niet zo dat hij zo geweldig speelde toen hij nog bij Ajax zat. Het is niet meer de Blind in z'n beste jaren hè. Die kon het nog deels compenseren. De huidige Blind absoluut niet.

Tadic was met name in de Eredivisie (en tegen soortgelijke tegenstanders) nog wel nuttig geweest. Die had de ploeg wel beter gemaakt, maar ook met die twee erbij zou het hooguit ietsje beter gaan aan de bal en net zo slecht zonder. Misschien is het voor die jongens en de supporters wel goed dat ze vertrokken zijn. Nu blijft hun 'legacy' nog overeind. Dat was ze onder deze omstandigheden echt niet zomaar gelukt.

11 oktober 2023 om 13:26

Tagliafico? Waarom hem noemen als hij al 2 jaar weg wilde en Ajax hem dat gewoon gunde. Ajax is geen gevangenis hè

11 oktober 2023 om 13:55

Soccerfan_1. Net zo erg weg wilde zoals hij afgelopen zomer weer terug wilde? Tagliafico wilde weg omdat hij niet meer in de basis stond en hij ook geen perspectief meer zag om daarin terug te komen met het aantrekken van Wijndal. En dat is precies de reden dat ik hem noem, omdat binnen Ajax er serieus mensen waren die op dat moment Wijndal boven Tagliafico plaatsten en hem ten koste van alles wilden binnen halen. Onbegrijpelijk.

11 oktober 2023 om 22:32

Eens!...Hij wilde(al 2 seizoenen) weg. Hij is niet afgedankt...wilde gewoon verder.

11 oktober 2023 om 12:03

Ervaring in de kleedkamer en daarbuiten is misschien wat Ajax momenteel mist. Ik bedoel Klaassen en Blind had je kosten wat het kost moeten houden, want je kunt beter 2 ervaren rotten in je team hebben die alles hebben meegemaakt en die mentaal sterk zijn, dan 2 jongelingen die alles nog moeten leren en snel onzeker worden na een tegenslag.

11 oktober 2023 om 12:44

Achteraf wel, want Ajax staat 16e en maakt fouten die jong Ajax nog niet eens maakt. Blind mag dan wel over zijn top zijn, maar is echt wel vele malen beter dan wat er nu staat. Maar ik durf te wedden als Blind was gebleven en als Ajax iets van 8e stond dan was het natuurlijk allemaal de fout van Blind, zo is het ook wel weer.

11 oktober 2023 om 15:06

Een wereldspeler kom nou. Wat verwacht je nou zelf, dat Blind de ruimtes gaat dichtlopen? Die liep ook echt nooit ergens op. Wordt nog steeds heel erg overschat.

hij was goed als hij 1 op de 4 wedstrijden een beetje aanzette om te voetballen, maar als hij veel foute passes gaf, wat evenveel voorkwam, dan had je ook echt werkelijk niets aan hem

11 oktober 2023 om 16:43

krovikan laten we ook niet vergeten dat hij +/- 8 keer per wedstrijd de buitenspelval verprutste door te laat te stappen.

11 oktober 2023 om 22:36

Hij gaat niet de ruimtes dichtlopen, maar had wel de verdedeging kunnen leiden...Sutalo Hato Blind en ...Reiziger?😂

Verstandig van Blind om zich niet te laten uitlokken tot dergelijke uitspraken, maar wat hadden we deze man nu goed kunnen gebruiken, niet alleen vanwege zijn inzicht, maar ook zeker zijn ervaring en spelinzicht.

11 oktober 2023 om 12:13

Blind zou onder de huidige omstandigheden nog veel meer moeite hebben zich staande te houden. Juist nu zouden zijn zwakheden nog veel meer tot uiting komen. Daar had je nu niets aan gehad.

Tadic daarentegen, die mis je wel. Niet zozeer in Europees verband, maar absoluut in de Eredivisie. Die is balvast en was met zijn overzicht, passing e.d. absoluut nog van waarde geweest.

11 oktober 2023 om 13:03

Wat is het verschil tussen inzicht en spelinzicht? Ik wil niet bijdehand doen, maar ben benieuwd of het een foutje is of dat er een verschil is!

11 oktober 2023 om 13:12

Denk dat ie met zijn inzicht ook nog wel van waarde had kunnen zijn.

Die andere omgeving is natuurlijk fijn, maar ik denk dat er ook door Frankrijk een ferme tik uitgedeeld gaat worden Vrijdag, dus die blijven in diezelfde emotie zitten.

Het vertrek van Blind was het echte begin van de problemen bij Ajax. Daarvoor stonden ze er nog prima voor, eerste plek zelfs. Blind is ontzettend onderschat en niet voor niets nog steeds van grote waarde nu bij Girona.

11 oktober 2023 om 15:13

Girona heeft alleen nog maar tegen rechterrijtje clubs gespeeld (waarvan ja een paar grote clubs tussen zitten die hopeloos uit vorm zijn).
De eerste tegenstander uit het linkerrijte werd gelijk van verloren en die doelpunten waren grotendeels op het conto van Blind te schrijven.

Laten we het nog even aankijken, voordat we Blind weer de hemel in gaan prijzen voor helemaal niets bijzonders.

Verstandig. Je hebt er ook helemaal niets aan om te herhalen wat iedere leek kan zien, enkel om je woorden verdraaid te zien worden door zo'n sportjournalist die enkel uit is op aandacht in wat voor vorm dan ook.

Wel vind ik het veel te makkelijk om nu weer te doen alsof Ajax niet door moest selecteren ten opzichte van spelers als Blind. Niets tegen Blind hoor, maar die had het gewoon niet meer en zou het onder de huidige omstandigheden nog veel moeilijker hebben. Die speelt goed onder omstandigheden die er bij Ajax niet (meer) zijn op het moment.

Dat de alternatieven nu nog slechter ogen, dat zegt meer over de aankopen en/of de huidige staat van de selectie dan over de kwaliteiten van Blind natuurlijk. Ajax (of nou ja, het bestuur) heeft het voor elkaar gekregen om nog een stukje lager dan de ondergrens te gaan.

We moeten nu niet gaan doen alsof Blind wegdoen de crisis van nu heeft veroorzaakt.
Dat Ajax afscheid heeft genomen van Blind was gewoon een juiste beslissing. Het was gewoon tijd om door te selecteren. Het is dat ze alleen niet de juiste spelers voor teruggehaald hebben. Ongetwijfeld dat ze er beter voor zouden staan met Blind in de selectie, maar ze zouden dan alsnog in de subtop/middenmoot gebungeld hebben en was het nog steeds crisis geweest. En was het hele naratief weer anders geweest.

11 oktober 2023 om 12:45

Werd Blind ouder en langzamer: Ja. Heeft het weg laten gaan van Blind direct invloed gehad op de crisis van Ajax: Ja. Ajax is de laatste tien jaar alleen kampioen geworden met Blind. De kritiek op Blind is van elk jaar maar de tactische inbreng, de opbouw van het spel, het was allemaal Blind. En daarom vertrouwen van Gaal en Koeman zelfs nu nog 100% op Blind. Schreuders grootste fout is geweest om Blind eruit te zetten, Ajax grootste fout is geweest om Blind te laten gaan.

11 oktober 2023 om 15:25

Kan men niet gewoon stoppen met het krom praten van statistieken zodat Daley Blind zogenaamd beter voor de dag komt dan dat hij werkelijk is?

We zijn toch vorig seizoen ook geen kampioen geworden ondanks dat Daley het halve seizoen gewoon heeft meegedaan.
Die recordreeks zonder overwinning vorig seizoen speelde hij ook gewoon een aantal (halve) wedstrijden.
Meneer stond zelfs in de basis bij die schandelijke verliespartij thuis tegen Napoli.
En maakte hij vorig seizoen niet 3x de exact zelfde verdedigende fout tegen eerst GAE, toen Volendam en de laatste ploeg weet ik even niet meer, waardoor er 3x een goal uitviel?

Daley Blind was echt niets bijzonders en hij werd 100% terecht gepasseerd.

11 oktober 2023 om 16:32

Hij speelde weinig door een conflict met Schreuder over zijn functioneren. Volgens mij vertellen de resultaten die Schreuder zonder Blind boekte een duidelijk verhaal, wat de voornaamste reden van zijn uiteindelijke ontslag was. Vertel mij nu eens waarom Schreuder dan wel gelijk had volgens jou en waarom van Gaal, Koeman en ook Michel, zijn coach bij Girona, met hem weglopen. Ben erg benieuwd naar je redeneringen.

11 oktober 2023 om 17:02

Schreuder werd niet ontslagen vanwege de resultaten per se na het weggaan van Blind, dat waren echt nog maar 3 of 4 wedstrijden, waarvan je er 1 (tegen Feyenoord) sowieso niet per definitie had gewonnnen.

Schreuder werd evengoed ontslagen vanwege de wedstrijden voordat Blind wegging, verlies tegen AZ en PSV, gelijkspel tegen GAE, Emmen Vitesse (die toen ergens onderaan bungelde), en een dramatische CL campagne. Evenals een paar moeizame overwinningen op o.a. Volendam en Fortuna, Sparta en Utrecht. En in het algemeen een tendens in het spel dat het allemaal eigenlijk steeds moeizamer liep. Daar was Blind elk moment onderdeel van, hij heeft vrijwel alles in de CL gespeeld, hij heeft tegen GAE Emmen en Vitesse meegespeeld (en was verantwoordelijk tegen GAE voor hun goal). Alleen het 2x verlies heeft hij niet meegedaan, maar het feit blijft dat hij onderdeel was van een matig spelend elftal en meerdere malen ook schuldig was.

Verder heeft Girona tot nu toe alleen maar tegen rechterrijtje ploegen gespeeld en gewonnen, muv Real, en tgoh tgoh wie was veroorzaker van minstens 2 tegendoelpunten tegen Real... Daley Blind.

11 oktober 2023 om 18:01

Dat is een foute aanname want Blind zat al vaak op de bank bij Schreuder voor het WK. Ajax won vorig seizoen de eerste zes wedstrijden, allemaal met Blind in de basis, uit bij AZ verloren ze en tegen GAE was het gelijk, maar dat lag meer aan de aanval. Pas vanaf de nederlaag tegen Liverpool, na nog vele overwinningen in de competitie, met Blind speelde hij niet meer waarna we wonnen van Rangers en daarna verloren van PSV, en gelijk speelden tegen Vitesse en Emmen. Duidelijk is dat de klad erin kwam nadat hij Blind uit het elftal zette. Na het WK en vertrek van Blind werden de resultaten niet beter en jij vraagt nog steeds wat oorzaak gevolg is?

11 oktober 2023 om 19:39

Dat is helemaal geen foute aanname. Weliswaar heeft Blind niet elke wedstrijd volledig gespeeld (vitesse en Emmen gelijk) maar hij speelde die wedstrijden alsnog 30 en 45 minuten.
Volgens mij heeft hij alle verloren cl duels 90 minuten gemaakt, evenals het gelijkspel tegen Gae.

Ook de zeer matige duels tegen Fortuna, Volendam en Sparta die we allen nipt wonnen met zeer slecht spel, heeft hij 90 minuten meegedaan.

Hij heeft de enige 2 wedstrijden die verloren gingen in de eredivisie voor de winterstop niet meegedaan nee. Maar dat zijn dan ook de enige 2 wedstrijden die je ook echt had kunnen verliezen.

Dus er is echt geen reden om aan te nemen dat zijn aanwezigheid te maken heeft met goed spel. Dat is echt een puur fabeltje van mensen die naar beperkte statistieken aan het kijken zijn

12 oktober 2023 om 15:50



OK CL kan je niet echt alleen op Blind verhalen lijkt me. Tegen Napoli kwamen alle goals van de Napoli linkerflank en centraal door, terwijl Blind links in de Ajax zone stond. Jij wijst Blind als zondebok voor de dramatische CL wedstrijden...?

Tegen GAE stond hij er inderdaad nog in, zullen we voor het gemak het ontbreken van Ajax doelpunten ook maar even op Blinds conto bijschrijven nu we toch bezig zijn?

Na Blinds vertrek uit de basis is er niets meer gewonnen, tot aan Schreuders vertrek. Het 'fabeltje' is echter niet alleen dat, het 'fabeltje'verteld dat Ajax zonder Blind, gedurende Blinds professionele carriã¨re, nooit kampioen is geworden. We kunnen maar beter hopen dat Blind snel bij Ajax terugkomt of zijn schoenen snel aan de wilgen hangt.

Oh en krovikan, geef me ook nog even wat WK statistieken met Blind ajb

14 oktober 2023 om 12:26

Ik wijs niemand specifiek aan, maar je dom zitten te staren op statistieken dat we zonder Blind geen kampioen zijn geworden is een kansloze poging de kwaliteiten van een heel elftal te praten naar 1 iemand, die in werkelijkheid gewoon een hele beperkte voetballer is inmiddels.

Wat ik al heb gezegd en probeer te zeggen, met Blind zijn we vorig jaar ook geen kampioen geworden, en dan kan je wel wijzen naar het puntenverlies na de winterstop toen hij wegging. Maar voor de winterstop was het vertoonde spel minstens net zo slecht, en zijn er met Blind ook genoeg wedstrijden finaal verloren gegaan.
Sterker nog, voor de winterstop hebben we 9 wedstrijden met Blind gewonnen, waarin meerdere het spel echt tenenkrommend slecht was. En we hebben 8 wedstrijden gelijkgespeeld of verloren met Blind. Dus hij heeft helemaal geen bijzondere statistieken daarmee kunnen overleggen.

Niet voor niets waren er al genoeg stemmen om Schreuder in de winterstop al te ontslaan, omdat het vertoonde spel ondanks het nog redelijk beperkte puntverlies in de eredivisie (al was de recordreeks zonder winst toen al ingezet, met inderdaad Blind nog in het elftal) toen al niets om over naar huis te schrijven was.

Het fabeltje is dat we zonder Blind geen kampioen meer zijn geworden, want vorig seizoen zijn we met Blind ook geen kampioen geworden.
Dat wijzen naar het puntenverlies na de winterstop is vrij kansloos. Gezien het spel en de resultaten voor de winterstop (met Blind) vrijwel even slecht was als na de winterstop (zonder Blind).
Overigens vond ik, dat de resultaten tegen Twente en Feyenoord na de winterstop gewoon prima resultaten waren, gezien de omstandigheden.

Dat Blind overigens onder Schreuder vaak op de bank zat vind ik ook echt een dom verzinsel eerlijk gezegd. Welgeteld 5x in alle competities, waarvan hij 3x heeft ingevallen 2x ruim 30, en 1x een hele helft heeft meegespeeld. Alle 3 resulteerden in puntverlies.

Dus droom lekker verder over beperkte voetballer Blind.

In het huidige Ajax zou hij helemaal overlopen worden als je ziet hoe het middenveld de verdediging in de steek laat.

Ze hadden blind gewoon nooit moeten laten gaan , maar als je zo natte krant als Bassey naast je heb word het een moeilijk verhaal .
Ik den dat Hato en Blind wel een goede combinatie was geweest hij had ook een hoop van Blind kunnen leren .
Schuurs hadden ze ook nooit zo makkelijk
moeten laten gaan en Klaasen missen ze nu
ook was de enige met diepgang ,kopkracht en loopvermogen .

Dan hebben we het nog niet eens over Botman die bij Ajax in dienst was en v.d. Ven, die bij Ajax in de achtertuin speelde maar ook niet tijdig werd gescout. Er is wel heel veel mis gegaan bij Ajax, maar ik vind het heel logisch en verstandig van Daley Blind dat hij daar zijn vingers niet aan wil branden.

Ik snap echt niet de mensen die Blind nog steeds hoog hebben zitten.
Ja Girona doet het goed, maar ik zag dat ze 1 serieuze tegenstander hadden en dat meneer gelijk 3 fouten maakte.

Deze jongen was zo ontzettend beperkt in verdedigingen, schakelde ook om als een oude dame zoals Taylor nu doet. Was alleen voor Ajax belangrijk als hij goed was met zijn passing, maar dat was ook maar 1 op de 4 wedstrijden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren