Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dagen Pardew lijken geteld: 'Ik heb er genoeg van, hij is er geweest!'

Laatste update:

De dagen van Alan Pardew lijken geteld. Newcastle United pakte dit seizoen slechts drie punten in vijf speelronden en staat troosteloos onderaan in de Premier League. Als the Magpies komende maandag ook op bezoek bij Stoke City verliezen, dan moet de manager zijn koffers pakken.

/

Dat zou voorzitter Mike Ashley donderdagavond in een bar uit de doeken hebben gedaan. Het Britse dagblad The Independent tekent dat opmerkelijke verhaal op de laatste pagina van de zaterdageditie op en de multimiljonair wordt in het artikel ook geciteerd: "Als we maandag verliezen, is Pardew weg. Ik heb er genoeg van. He's dead", zou Ashley hebben geroepen.

Via zijn vertegenwoordiging liet de steenrijke sportkledingmagnaat vervolgens weten dat hij slechts een grap had gemaakt, maar toen de krant de sportbestuurder vervolgens voor de mogelijkheid stelde om het stuk aan te passen, zou hij daarvoor hebben bedankt. Het lijkt er dan ook op dat de 53-jarige Pardew serieus moet vrezen voor zijn baan.

De ex-trainer van onder meer West Ham United en Southampton staat sinds de winter van 2010 aan het roer bij Newcastle. Pardew tekende een contract voor vijfenhalf jaar en in september 2012 verlengde hij die verbintenis tot de zomer van liefst 2020. De voorbije tien seizoenen passeerden er liefst acht trainers de revue bij Newcastle, dat in 2009 uit de Premier League degradeerde. Een jaar later dwong de club al opnieuw promotie af.

Denk jij dat Alan Pardew dit seizoen wordt ontslagen bij Newcastle United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pardew is gewoon een goeie coach voor Newcastle maar hebben gewoon een matige team en ik zie een Andere coach het niet beter doen. Ik vind Pardew zijn spel wel bij Newcastle passen.

26 september 2014 om 23:55

Spelers zoals Janmaat en Williamson komen tekort voor de ambities van Newcastle. Verder hebben ze een heel aardig team hoor.

De top 7 binnendringen is bijna onmogelijk maar ze moeten er toch wel mee kunnen concurreren vind ik.

Zo zou ik spelen (punt naar achteren op het middenveld):

Krul
R. Taylor
S. Taylor
Coloccini
Santon
Sissokho
Tioté
Anita
Gouffran
Cissé
Cabella
26 september 2014 om 23:59

Maakt je een grapje Janmaat is nog een van de betere spelers in dit team staat verdedigend sterk en is aanvallend gevaarlijk.

27 september 2014 om 00:03

Jij kijkt geen wedstrijden van Nufc zo te zien... Janmaat is 1 van de weinige die zich positief onderscheidt.

27 september 2014 om 00:16

Pardew een goeie coach? Een goeie coacb geeft een speler geen kopstoot, staat niet laatste in de Premier League en slaat ook niet Ben Arfa over.

27 september 2014 om 00:43

Dus als Guardiola of Mourinho volgende speelronde een kopstoot uitdelen zijn het slechte trainers? Verder is Ben Arfa niet constant genoeg en vaak geblesseerd. Niet zo gek dat hij hem verhuurd als hij hem niet nodig heeft.

27 september 2014 om 01:33

Sorry hoor maar Janmaat is gewoon te matig voor het niveau. Ik zie hierboven het cijfer "zesje" maar ik zou met pijn en moeite al een 5 geven. Net als de rest van het team overigens. De enige die mij positief bevalt is Cabella.

Hij moet gewoon weg, de chemie is over en ik zou direct tony Pullis benaderen, misschien niet het mooiste voetbal wat hij speelt, maar de man verricht wonderen!

Jongens toch, dan moet alleen nog Big Sam ontslagen worden en Rodgers is dan gewoon de op een na langst zittende coach. En die is er net iets meer dan twee jaar. Dat zegt eigenlijk ook wel genoeg.

26 september 2014 om 23:56

Hoelang zit Lambert dan bij Aston Villa? Toch ook al wat jaartjes?

27 september 2014 om 00:05

Lambert zit er bijna 2,5 jaar

26 september 2014 om 23:57

Maar als het niet werkt en er wordt geen resultaat geboekt, dan kan de club eigenaar niks anders doen dan de trainer ontslaan.

27 september 2014 om 00:05

Het is gewoon een feit dat een trainer amper de tijd krijgt. Vroegere kreeg een trrainer dat wel.

27 september 2014 om 00:10

Pardew heeft aardig wat tijd gekregen. Hij heeft het maar 1 jaar goed gedaan en momenteel lijkt het nergens op. Hij zit er al een tijdje, maar heeft er nog steeds geen echte team van kunnen maken, terwijl de selectie niet heel erg veranderd is.

Ik denk dat Newcastle verliest van Stoke dus dat zou het einde betekenen van Pardew bij Newcastle. Ik hoop dat Jol hem opvolgt bij Newcastle dat lijkt mij een mooie club voor Jol en hij heeft bovendien al samengewerkt met Siem de Jong en Anita.

27 september 2014 om 00:07

Pulis zou wel een goede optie zijn, die kan dit Newcastle heel georganiseerd laten spelen, waar hij bekend om staat.

27 september 2014 om 10:15

Pullis zou top kunnen zijn voor Newcastle, hoop niet dat een Jol of Magath daar de leiding krijgt, want dan spelen ze binnen no time een niveautje lager. Pardew heeft de selectie samengesteld en hij kan niet zeggen dat er geen geld was om te investeren in de afgelopen jaren.

Dat gaat ze dus heel veel geld kosten.
Jammer dat het zo een mooie club op deze manier moet vergaan.
Hopelijk stellen ze niet die Jol aan want dat betekent echt het einde van het voetbal bij Newcastle.

27 september 2014 om 07:45

Neuh want hij heeft een zeer laag salaris. Dat was de reden dat hij zo'n mega lang contract kon tekenen. Gratis is het niet, maar geen Moyes bedragen...

27 september 2014 om 13:00

lazylen

En hoe hoog is het "zeer laag salaris" dan?

Het grootste probleem bij Nufc is Mike Ashley zelf. De man wordt uitgekotst door de fanbase vanwege de manier waarop hij de club runt.
Pardew ben ik ook geen fan van, rommelt maar wat aan de laatste 2 seizoenen en kan geen team smeden.
Het voetbal is niet om aan te zien.

Hopelijk komt er iemand met hart voor de club die de club opkoopt, aangezien deze te koop staat.
En dan schoon schip maken en enkele grote iconen terugbrengen in de organisatie, waaronder Shearer.

Logisch dat hij ontslagen wordt, 9 punten in 2014 is gwn dramatisch.

Krant slingert een gerucht de wereld in, geciteerde persoon ontkent, krant zegt dat ze wel een interview af willen nemen, persoon bedankt et voila: een mooie twist.

Zo simpel kan journalistiek zijn.

Neemt niet weg dat ik Pardew binnenkort buiten geknikkerd zie worden, wat een aanfluiting dit seizoen.

Pardew moet ook weg. Die hele Franse enclave van hem mag ook direct mee. Maar ook Ashley mag gelijk mee de deur uit. Newcastle is imo de mooistr club van Engeland en gezien de achterban en faciliteiten een heuze sleeping giant. Die dikke idioot maakt er al jaren een potje van.

Deze sleeping giant heeft een compleet ander bestuur nodig die eens een lange termijn planning uitwerken met een visie en daar een paar jaar aan gaan werken oei wat zeg ik nou dat klinkt mij bekent in de oren wat ik zelf zeg.

27 september 2014 om 10:17

Haha, inderdaad 'onze' club kan ook wel een bezem gebruiken, zeker in de kantoren...

Als je het ontslag van 1 resultaat laat afhangen kan je hem beter direct ontslaan. Wat een ongelooflijk laffe voorzitter. Ik had Pardew vorig jaar al ontslagen, het voetbal ziet er gewoon niet uit daar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren