Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Daags na Caicedo-climax strijden Liverpool en Chelsea wederom om handtekening

Laatste update:

Liverpool gaat vol voor Roméo Lavia, zo meldt the Guardian maandagochtend. De middenvelder van Southampton moet de nieuwe controleur worden in het elftal van Jürgen Klopp. Er zou zelfs al een akkoord liggen tussen beide clubs. Er rest echter nog één obstakel voor the Reds: Lavia ervan overtuigen wél Liverpool de voorkeur te geven boven Chelsea, in tegenstelling tot Moisés Caicedo.

De Londenaren zijn volgens de krant namelijk ook in de markt voor Lavia, ondanks het aantrekken van Caicedo. Chelsea heeft de strijd om laatstgenoemde gewonnen, nadat Liverpool eerder een akkoord bereikte over een transfer met Brighton & Hove Albion, Chelsea betaalt the Seagulls naar verluidt een bedrag van 115 miljoen pond, omgerekend zo'n 133 miljoen euro.

In de eerste wedstrijd van het nieuwe Premier League-seizoen, toevalligerwijs tegen Chelsea (1-1), koos Klopp voor Alexis Mac Allister als verdedigende middenvelder. Voor de Argentijn is het niet zijn gebruikelijke positie, daar hij bij voorkeur hoger op het middenveld geposteerd staat. De 19-jarige Lavia moet binnenkort dit gat invullen, dat is ontstaan na het vertrek van zowel Jordan Henderson als Fabinho naar Saudi-Arabië. Liverpool heeft nu een akkoord gesloten met Southampton voor een bedrag van 60 miljoen pond, omgerekend een kleine 70 miljoen euro.

Lavia speelt pas sinds vorig jaar zomer voor the Saints, die hem destijds voor ruim twaalf miljoen euro overnamen van Manchester City. Laatstgenoemde club heeft ook een terugkoopclausule bedongen bij de verkoop van het talent. City kan dus ook een van de gegadigden worden voor het toptalent, al zal de club dan wel haast moeten maken. In zijn ene seizoen in Saint Mary's Stadium groeide Lavia meteen uit tot een vaste basisspeler en kwam hij 34 keer in actie voor het gedegradeerde Southampton. In het lopende seizoen speelde de middenvelder geen minuut, met het oog op de aanstaande transfer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha Chelsea wil ook Lavia nog? :

14 augustus 2023 om 13:37

Kan me niet voorstellen dat dit iets anders is dan Boehly die wil bewijzen dat hij over een grotere wortel beschikt dan Henry en Fenway. Heel misschien dat ze meer in Lavia zien dan in Gallagher en dat die dus alsnog mag vertrekken.

14 augustus 2023 om 13:44

Ja of ze weten al dat ze bestraft gaan worden en kopen alles wat los en vast zit! Voetbal is zo verrot.

14 augustus 2023 om 13:54

Kingb, als je niet begrijpt hoe Chelsea uitgaven aan het uitsmeren is reageer dan gewoon niet. Je komt een beetje gefrustreerd en onwetend over in elk Chelsea artikel wat je aanklikt. En nee, dat betekent niet dat ik er achter sta. Het is ontzettend riskant.

70m voor Lavia. Nota bene een jongen die nu championship speelt. Wat een bedragen voor verdedigende middenvelders zeg. Kan je dan niet beter Amrabat ophalen? De interesse van Chelsea is nog absurder

14 augustus 2023 om 13:04

Amrabat wacht (nu nog) op United.

14 augustus 2023 om 13:06

Voor een stuk minder haal je Zubimendi op bij Sociedad, enkele klassen beter dan Lavia.

14 augustus 2023 om 13:11

Zubimendi wilt daar niet weg. Die is gelukkig bij Sociedad

14 augustus 2023 om 13:18

Zubimendi heeft gelukkig clubliefde en wil niet weg bij Sociedad. Zou erg zonde zijn als een PL club weer miljoenen neertelt om een vreemdelingen legioen op te bouwen. Laat Zubi lekker spelen in La Liga. Niet elke speler hoeft naar die neppe, overhypte competitie.

14 augustus 2023 om 13:26

Die heeft een clausule van 60 miljoen in zijn nieuwe contract volgens mij.

14 augustus 2023 om 13:52

Ik hoop op dat hij blijft hoor, was enkel als vergelijking voor de bizarre markt in Engeland.

17 augustus 2023 om 01:06

Zubimendi is dan ook 5 jaar ouder...

Chelsea zet in op de toekomst en Lavia heeft zonder twijfel veel meer talent. Als je op je 19de een basisplaats afdwingt bij een ploeg uit de Premier League, dan kan je wel iets.
Het feit dat City hem zo hoog heeft zitten, wil ook al iets zeggen.

14 augustus 2023 om 13:32

Lavia is wel een jongen die op 19 jarige leeftijd zich goed staande hield in de PL bij een degradant en die buiten het verdedigende aspect ook vooruit durft te voetballen. Als je hem nu niet haalt dan heeft City volgend jaar de kans om hem voor £40M pond op te halen. Ik zou hem ook zsm ophalen als ik Liverpool was al is 70m wel veel geld natuurlijk

14 augustus 2023 om 15:02

Ik vind Lavia ook een uitstekende speler en een groot talent alleen dit soort bedragen zijn absurd. Maar goed als spelers als Rice en Caicedo al zoveel waard zijn dan snap ik dat Southampton ook hoger in de boom gaat zitten

14 augustus 2023 om 16:49

Ja dat is het ook he. Er wordt een standaard gezet met gigantische bedragen en dan pompen de verkopende partijen hij prijzen ook verder op. Ze zouden gek zijn als ze het niet zouden doen

Zo, Liverpool gooit er even 10m pond bovenop. Ze moeten natuurlijk wel en Southampton weet dat ook, die hebben natuurlijk een geweldige onderhandelingspositie na caicedo.
Ik zou als ik Lavia voor Liverpool kiezen aangezien je 0,0 concurrentie hebt en om je heen staat gewoon een fantastisch team.

14 augustus 2023 om 13:34

Buiten het team wat er staat lijkt er bij Chelsea geen enkele fatsoenlijke strategie te zijn. Die gooien overal 100m tegenaan in de hoop dat het goed uitpakt maar een fatsoenlijk plan kan ik niet ontdekken. 100% zeker dat ik ook naar Liverpool zou gaan

Ik krijg sterk de indruk dat Chelsea het beter voor elkaar heeft dan Liverpool als het gaat om transfers. Hoe krijg je het voor elkaar om tot twee keer toe een akkoord te sluiten met een club en daarna moet wachten of de speler zo'n transfer wilt?

14 augustus 2023 om 13:01

Tuurlijk heeft Chelsea het beter voor elkaar. Door met enorm veel geld te smijten & dikke salaris aan te bieden krijgen zij het uiteraard beter voor elkaar!
Begreep dat Caceido zo’n 200k tot 250k per week gaat verdienen bij Chelsea? Dat zou bij Liverpool anders geweest. Maar als Liverpool nu nog ook eens naast Lavia gaat vissen, dan vraag ik me oprecht af wie zij dan wel zullen strikken? Of dat zij überhaupt iemand zullen halen? Voor nu is Liverpool de grootste verliezer deze transferperiode!

14 augustus 2023 om 13:09

Dat is niet waar, het salarishuis van Chelsea is ontzettend op de schop gegaan waarbij alle nieuwslingen rond de 100k per week zitten, maar dit kunnen verhogen door bepaalde prestaties te behalen. Waar alleen Sterling en Kepa nog contracten hebben boven de 200k per week.

14 augustus 2023 om 13:10

Grootste verliezer? Omdat ze mooi de prijs voor caicedo hebben weten op te schroeven voor Chelsea, vind ik het juist wel mooi hoe het loopt. Daarbij hebben ze voor een 110-120 miljoen 2 fantastische middenvelders weten te strikken en hun oude over de datum gepasseerde spelers voor een goede som kunnen verkopen. Dus, grootste verliezer deze periode? Wat een grap zeg.

14 augustus 2023 om 13:13

Liverpool geeft vergelijkbare salarissen als Chelsea, daar zit het verschil niet op. Chelsea biedt wel langere contracten.

14 augustus 2023 om 13:14

@Weareanfield.
Er moet toch echt nog wel wat gebeuren op de transfermarkt voor LFC. Met deze breedte, zeker op het middenveld ga je weer niet meekunnen strijden om de titel en ik denk dat ook CL lastig wordt

14 augustus 2023 om 13:24

Ben ik zeker met je eens thulani, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat er nog voor dit weekend iets gaat gebeuren. In mijn ogen moeten ze lavia halen, taa doorschuiven naar het middenveld en frimpong nog erbij halen. Dan lopen ze centraal nog wel wat achter, maar ook Rome was niet op 1 dag gebouwd.

14 augustus 2023 om 14:19

James, Chilwell, Nkunku, Hudon, Fernandez, cucurella zitten ook boven de 200k. Caceido zal ook niet onder de ton komen gok ik zo met liverpool bod dat er was.

Die uitgesmeerde contracten zullen ook impact hebben op de hoogte van het salaris en niet alleen op de hoogte van de transfersom.

Chelsea doet het inderdaad anders, maar het zal niet zijn dat ze ineens spelers halen die voor dubbel salaris naar een andere topploeg hadden gekund. Zo werkt de wereld helaas niet.

14 augustus 2023 om 13:45

Echt waar? Geef Klopp 900 mil dan kan hij ook gek doen. En dan wint genoeg prijzen voor je.

14 augustus 2023 om 14:04

Het gaat niet zozeer om geld maar het verleiden van spelers om voor Liverpool te kiezen. Kijk naar de reacties van Ommie_cfc en Hangover96 dat Chelsea vergelijkbare salarissen aanbied als Liverpool. En in de gevallen die ik opnoemde had Liverpool akkoord met de des betreffende club, geld is niet de reden. Liverpool moet maar eerst een persoonlijke akkoord sluiten met de speler en daarna met de club.
Vind het zelfs een beetje lachwekkend van Liverpool en arrogant. Denken dat Lavia en Caceido meteen springen voor Liverpool terwijl Chelsea al een tijdje met hun onderhandelt.

14 augustus 2023 om 14:46

Somagunner, in dit geval is Liverpool al veel langer bezig met Lavia. Betreft Caicedo heb je gelijk, daar treuzelde Chelsea, Lavia andersom.

Daarbuiten als je niet naar Liverpool wilt vooral niet halen. Dan meer een toegewijde speler die wel 100 ervoor kiest.

14 augustus 2023 om 15:12

Somagunner, het verhaal van Ommie_cfc en Hamgover heeft wel een kanttekening. Liverpool betaald evenveel pas wanneer spelers zich al bij de club hebben laten zien. Salah, Van Dijk, Arnold bijv. Kijk je naar topaankopen als MacAllister en Szoboszlai, die verdienen in euro's minder dan een ton per week. Daarnaast hebben ze contracten voor 4-5 jaar, waar bij Chelsea er een contract ligt voor 8-9 jaar. Dus als ze bij Liverpool gegarandeerd zijn van minimaal 20 miljoen gedurende hun huidige contract, zijn ze bij Chelsea gegarandeerd van bijna 40 miljoen en in sommige gevallen zelfs meer. Dus je kunt wel degelijk zeggen dat geld beslissend is voor de spelers.

14 augustus 2023 om 15:35

@aze/che 4 Ever: Dat wist ik niet. Thanks.

Veel te veel geld, zowel voor Lavia als Caicedo. Wel 2 goede, jonge spelers die beide teams kunnen gebruiken.

Lekker naar Liverpool laten gaan. Chelsea heeft met Santos en Casadei nog twee fantastische talenten voor het middenveld en met Caceido, Enzo en Nkunku (wanneer hij terug is) staat er een uitstekend middenveld waar geen extra plek is

14 augustus 2023 om 13:02

Nkunku schaar je toch officieel bij de aanvallers & niet bij de middenvelders?

14 augustus 2023 om 13:35

Het liefst op de plek waar gister Chukwuameka stond, als 10. In dat geval wel een middenvelder, maar die klasbak kan zowat overal spelen.

14 augustus 2023 om 14:40

Maar Nkunku is toch geen 10? Bij zijn vorige club was hij een soort schaduwspits of stond hij op de flank sporadisch. De 10 positie is dan wel echt wat anders in mijn optiek.

Hoe lang ligt hij eruit trouwens? Met zijn grote blessure hebben jullie wel echt pech..

14 augustus 2023 om 17:00

In de voorbereiding stond hij een beetje in een zwervende rol om Jackson heen wanneer ze samenspeelden. Soms van links, soms van rechts, soms iets erachter en soms zelfs als diepste man. Een vrije 10 is het dichtst wat ik me kan bedenken voor zo'n rol haha.

Helaas ligt hij er waarschijnlijk tot januari uit. Dan moet hij nog ritme opdoen en misschien kunnen we dan de laatste 3 maanden van het seizoen van hem genieten. Als hij al zijn oude niveau aantikt na zo'n blessure, dat weer je ook maar nooit. Enorme domper inderdaad.

14 augustus 2023 om 13:49

Dit gaat natuurlijk nergens meer over. Chelsea koopt iedereen lijkt het wel. Ze willen ook nog Olise e.d., vol afgunst! Meer dan 900 mil uitgegeven in 12 maanden. Is dat normaal!?

Als we willen overgaan tot een 4-3-3 dan is het wel een fijne speler om erbij te hebben. Maar het lijkt mij dat Lavia wel naar Liverpool gaat aangezien die al langer bezig zijn om hem aan te trekken. Neemt niet weg dat zowel Liverpool als Chelsea elkaar aan het opzadelen zijn met vele malen hogere transferkosten. Zowel Caciedo als Lavia kosten ineens 15 miljoen pond meer..

14 augustus 2023 om 13:13

Technisch gezien is Chelsea langer bezig, aangezien ze al sinds vorige window bezig schijnen te zijn en zelfs een bod van 50mil hadden uitgebracht. Alleen was de interesse in de zomer iets bekoeld omdat Caicedo de prioriteit kreeg, waar Liverpool wel vanaf de start van de zomer aan het onderhandelen was

Als ik Liverpool was zou ik voor Sangaré gaan. 37 miljoen is een koopje voor zo'n speler. Is bij PSV meer box to box, maar zie hem met zijn fantastische fysiek zo meedoen in het heavy metal voetbal van Klopp. Hij, Mac Allister en Szlobazai zou echt een goed middenveld zijn.

14 augustus 2023 om 13:42

Sangare is niet goed genoeg voor de top 6. Er is een reden waarom de topclubs niet achter hem aanzitten en liever voor Caicedo/Lavia etc gaan..

14 augustus 2023 om 14:31

Ik lees in de media toch andere berichten. Bijv.

"bild schreef in juni al dat de Ivoriaans international op het wensenlijstje van der Rekordmeister was verschenen."

En Hans Kraaij meldde bij Goede Morgen Eredivisie dat Bayern, Liverpool en PSG concrete belangstelling hebben.

En dat hij niet goed genoeg is vind ik zelf onzin. Is een fantastische voetballer en met allemaal die kleine gastjes die er bij Liverpool instaan brengt hij wat extra's met zijn fysiek.

Afgelopen wedstrijd tegen Chelsea was elke standaard situatie en voorzet van Chelsea gevaarlijk omdat alleen Van Dijk, Konaté en Robertson echt goede verdeigende koppers zijn.

14 augustus 2023 om 13:47

Ze zouden Amrabat moeten halen. Koopje.

Als ik Lavia was wist ik het wel hoor. Bij Chelsea speelt ie niet met Enzo en Caicedo. Maar goed, zeg maar eens neen tegen die idiote contracten daar.

14 augustus 2023 om 14:42

Ik snap wel dat de interesse van Arsenal bekoeld is overigens, met deze bedragen. Dat hebben we voor Rice betaald, maar dat was target numero uno. Zelfs al zouden we het kunnen betalen, dan nog gaat Arsenal dat niet doen gok ik. Lavia zou wel super zijn geweest voor de breedte overigens, gezien de leeftijden van Partey en Jorginho.

Leuk man zoon club zelfs de supporters weten niet meer wie ze allemaal hebben! Met de uitgaven van deze Amerikaan . 11 de worden geen Europees voetbal maar wel contracten voor 8 jaar of langer ! Probeer daar als speler nog maar weg te komen ? 8 aar op de bank miljoenen verdiepend en 3 wedstrijden gespeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren