Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gifbeker moet leeg voor Chelsea: volgende topaankoop valt uit met blessure

Laatste update:

Roméo Lavia is op de training van Chelsea uitgevallen met een enkelblessure, zo melden onder andere the Guardian en Het Nieuwsblad. De negentienjarige middenvelder speelde nog geen minuut voor the Blues en daar zal dus voorlopig geen verandering in komen. Een scan moet de ernst van de blessure nog uitwijzen.

Lavia kwam afgelopen zomer voor ongeveer 62 miljoen euro over van het gedegradeerde Southampton. De Belg moet samen met Moisés Caicedo het middenveld van Mauricio Pochettino van nieuw elan voorzien. Bij beide transfers versloegen de Londenaren Liverpool in de strijd om de handtekening van de middenvelders in een heuse transfersoap. The Reds strikten uiteindelijk Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai en Ryan Gravenberch om het middenveld te versterken.

Het is de volgende tegenslag voor Chelsea. Naast Lavia raakte eerder namelijk topaankoop Christopher Nkunku langdurig geblesseerd. Naar verwachting ligt de Fransman nog zeker een maand uit de roulatie. Landgenoot Wesley Fofana trof het nog erger. Hij wordt niet meer terug verwacht voor het einde van het seizoen, nadat de verdediger eerder dit jaar een kruisbandblessure opliep. Ook de blessuregevoelige aanvoerder Reece James kampt met een hamstringblessure, waar de negentienjarige Carney Chukwuemeka zes weken lang vanaf de zijkant toe moet kijken met een knieblessure.

Ook Trevoh Chalobah, in de transferperiode nog nadrukkelijk in verband gebracht met Bayern München, ex-Vitessenaar Armando Broja en Benoît Badiashile liggen nog in de lappenmand, maar zijn op de weg terug. Datzelfde geldt voor Mykhailo Mudryk. De Oekraïner kwam voor zeventig miljoen euro over van Shakhtar Donetsk maar wist nog niet te imponeren op Stamford Bridge.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ergens tussen die 36 contractspelers moet vast wel een vervanger te vinden zijn...

9 september 2023 om 07:32

En anders in de volgende transferperiode gewoon nog een paar spelers kopen zodat je de volgende keer nog meer vervangers klaar hebt staan.

Tsja, Chelsea moet dit seizoen dan maar als een tussenjaar beschouwen, om dit compleet nieuwe team en trainer op elkaar te laten inspelen.

9 september 2023 om 09:53

Een tussen tussenjaar na het tussenjaar (of horrorjaar) van afgelopen seizoen. Misschien dat de komend zomer wederom een hoop "deadwood" kunnen verkopen. Nieuw trainertje erbij misschien ook. De Zerbi schijnt wel een goede coach voor Chelsea te zijn

9 september 2023 om 16:13

Wat was vorig jaar dan? Ook een tussenjaar?

Ze hebben in iets meer dan een jaar een miljard aan spelers uitgegeven, dan heb je geen excuus om niet te presteren.

Chelsea kennende zal het wel weer de ergst mogelijke uitkomst zijn. Dit is op de training gebeurd, een ongelukkige tackle van een andere speler. Dat kan gebeuren natuurlijk.

De gifbeker moet leeg? Er is een speler uitgevallen op de training en het is niet eens duidelijk hoelang hij uitgeschakeld is. Misschien speelt hij over 2 weken wel weer.

Dit soort berichten vindt ik altijd een beetje voorbarig. Afgelopen seizoen brak er ook paniek uit omdat er iemand bij de training van Feyenoord was uitgevallen, direct een bericht hier op vz. En vervolgens kwam de desbetreffende speler 10 minuten later weer op het trainingsveld zonder dat er iets aan de hand leek.

Ze hebben spelers zat en daarnaast zit de geldbeker nog vol genoeg, dus mocht het deze seizoenshelft tegenvallen kan er in de winter weer genoeg gehaald worden!

Mudryk 70 miljoen 🤔 was iets meer in mijn herinnering

9 september 2023 om 10:14

Dan zit je herinnering ernaast. 70 mio vast en nog een hele hoop bonussen. Die bonussen zijn uiteraard allemaal (nog) niet gehaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren