Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cyriel Ngonge onthult: ‘Ik wilde eigenlijk helemaal niet naar deze club'

Laatste update:

Cyriel Ngonge spreekt zich op een opmerkelijke wijze uit over zijn stap naar Italië. De 22-jarige Belg maakte in januari een wintertransfer van FC Groningen naar Hellas Verona, maar wilde daar eigenlijk helemaal niet naartoe. "Italië was mijn allerlaatste keuze, want het Italiaanse voetbal trok me nooit", aldus Ngonge in het dagblad La Dernière Heure.

Ngonge ging zeer voortvarend van start in de Serie A en staat na 319 speelminuten, verdeeld over zes wedstrijden, op twee doelpunten. Begin maart ging het echter mis voor Ngonge in de wedstrijd tegen Spezia (0-0), toen hij na negen minuten uitviel met een voetblessure. Sindsdien revalideert de ex-aanvaller van onder meer PSV en RKC Waalwijk. Hellas staat er slecht voor in de Serie A, vijf punten onder de degradatiestreep.

Al bij zijn komst in januari hield Ngonge er rekening mee dat Hellas komend seizoen zomaar op het tweede niveau actief zou kunnen zijn. De rechtsbuiten heeft daar geen trek in en tekende een contract voor slechts zes maanden. "Als we in de Serie A blijven, zou ik hier wel kunnen blijven", zegt Ngonge, in wiens contract wel een optie voor twee extra seizoenen is opgenomen. "Anders wil ik het seizoen op een goede manier afsluiten en dan een stap zetten naar een grotere club in Italië."

FC Groningen streek in januari een onbekende transfersom op voor Ngonge, die uitstekend in de markt lag. "Ik wilde hier eigenlijk niet eens heen. Ik had andere opties in Duitsland en Engeland. Italië was mijn laatste keuze. Maar mijn vader heeft me ervan overtuigd om naar Hellas te gaan. Ik heb er geen spijt van gekregen. Ik droom ervan om ooit in Engeland te spelen, maar nu nog niet."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik vind het jammer hoe het is gegaan met hem. Op rechtsbuiten was hij vrij gevaarlijk bij Groningen en dat koppelde hij ook aan rendement. Echter is het in zijn koppie af en toe niet helemaal goed. Talent heeft hij wel. Maar qua mentaliteit en discipline zijn echt zijn valkuilen. Als die iets minder domme dingen doet en niet altijd een 'ja maar' karakter heeft, dan kan die wel verder raken.

Zelf ooit in het stadion van Hellas geweest en daar hebben ze het ook niet op donkere spelers. Om de paar meter vind je wel een hakenkruis of W-Power sticker. Fijn om bij zo'n club te spelen.

31 maart 2023 om 17:41

Daarnaast ook een oerlelijk stadion

31 maart 2023 om 20:23

Denkt de baas van de plaatselijke betoncentrale anders over. Die geniet nog na.

31 maart 2023 om 22:52

🤩

1 april 2023 om 00:50

Ja klopt samen met Lazio de grootste facistische en racistische club, hopelijk degraderen ze dit seizoen dan hoeft niemand een X naar Verona te gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren