Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cultfiguur denkt niet aan Zuid-Korea: ‘Ik ga geen vijftien uur vliegen’

Laatste update:

Henk Veerman gaat niet naar Zuid-Korea. De aanvaller zou bijna rond zijn met Ulsan Hyundai, maar dat spreekt hij nu in de Leeuwarder Courant tegen. “Complete onzin, niets van waar”, aldus de 25-jarige Veerman.

/

Veerman zou bij de nummer vier van het afgelopen seizoen van de K-League nadrukkelijk in beeld zijn om Frédéric Mendy te vervangen, maar Ulsan kan dus verder zoeken. “Ik ga ook geen vijftien uur vliegen, dus ik hoef er niet eens over na te denken”, besluit de cultfiguur.

Veerman, die eerder nog in verband werd gebracht met FC Utrecht, maakte tot dusverre vijftien doelpunten in 61 wedstrijden voor Heerenveen. In dienst van FC Volendam kwam hij eerder tot 25 treffers in vijftig optredens.

Denk jij dat Henk Veerman in januari een transfer maakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Henk Veerman snapt blijkbaar niet dat hij niet elke week heen en weer hoeft te vliegen...

28 december 2016 om 11:26

Dat snapt hij wel. Hij zegt alleen dat hij geen 15 uur wil gaan reizen naar Zuid-Korea als hij toch niet van plan is om de stap te maken naar Ulsan Hyundai.

28 december 2016 om 12:23

Je doet je naam niet echt eer aan he.... why so serious?!

Neem aan dat je ook wel ziet dat Lovrefc een grapje maakt toch?
Veerman lijkt me prima op zijn plek bij Heerenveen, lekker daar blijven voetballen joh. Natuurlijk is het een uitdaging om naar een onbekende cultuur te vertrekken, maar dan moet je je wel bedenken dat de kans groot is dat je profcarriere ten einde loopt. Je gaat in elk geval niet nog een stap hogerop kunnen zetten van daaruit.

28 december 2016 om 13:24

@oxxis

Henk Veerman is nou ook niet bepaald een speler waar een stap omhoog een reele optie is. Wellicht een leuke speler om erbij te hebben, maar ik zou bijvoorbeeld onze topclubs niet meer serieus kunnen nemen als ze met namen als Henk Veerman op de proppen kwamen.

Als je dan een lucratief contract kunt tekenen bij een subtopper in bijvoorbeeld Zuid-Korea, spreekt het niet voor zich dat een speler als Veerman zoiets afwijst. Dan moet je naar mijn mening nog best sterk in de schoenen staan. Ik denk namelijk dat hij nu wel aan zijn plafond zit.

en als voetballer neem je toch een directe vlucht? hoezo 15 uur. wel geweldig land

Korea is geen 15 uur vliegen hoor, verder wel prima een prima land om te wonen hoor. Ik zou liever in Korea dan in China gaan voetballen.

Alles wat Henkie Henkie niet met de auto kan doen vanaf Volendam valt sowieso af.

Wat hebben die gasten toch een droombaan, zomaar even een transfer naar Zuid Korea afslaan... Ik wil al jaren die kant op, maar als student is dat simpelweg gewoon niet te betalen. Hij kan gewoon nog een pak geld toe krijgen ook..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren