Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cruijff waarschuwt Ajax: ‘De spelers maken veel theater’

Laatste update:

Jordi Cruijff was in het verleden technisch directeur van AEK Larnaca en heeft daardoor enige kijk op het voetbal in Cyprus. De tegenwoordig technisch directeur van Maccabi Tel Aviv hamert er in De Telegraaf op dat APOEL Nicosia, dinsdagavond de tweede Champions League-tegenstander van Ajax, zeker niet onderschat mag worden.

/

“Dan gaan Frank de Boer en zijn spelers echt met een nederlaag terug naar Amsterdam”, claimt de zoon van Ajax-icoon Johan Cruijff. “Ik verzeker je dat APOEL in deze Champions League-groep niet zonder punten zal eindigen.” Het is algemeen bekend dat het Cypriotische voetbal in opkomst is. APOEL startte de groepsfase van de Champions League met een minimale nederlaag in Barcelona en hoopt tegen Ajax op eerherstel.

De hitte is een extra tegenstander. “Na een uur spelen zijn West-Europese tegenstanders hier vaak compleet leeg en kunnen de Apoel-spelers nog een half uur voluit gaan. Dat is lastig.” Ook het zuidelijke temperament kan een factor zijn. “De spelers maken veel theater. Ze gaan snel liggen en proberen tegenstanders kaarten aan te smeren. Daar moet je je als Ajax echt tegen wapenen. Je moet je niet laten provoceren.”

Ajax gaat vanavond ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Musical en Theater voetbal kan je alleen oplossen met goals. Wij hebben zo vaak tegen AC Milan gespeeld. En dat zijn pas gasten die theater voetbal spelen. Huilen en janken om elke kleine overtreding. Wij moeten zorgen de eerste goals te maken. Als hun goals maken dan gaan ze liggen om elke vinger aanraking.

30 september 2014 om 08:00

Haha die vergelijking ging ik ook gelijk maken, Milan-Ajax was echt een fut wedstrijd en zal bij velen zijn blijven hangen, viel me op dat Ajax daar totaal niet aan voetballen kwam, Milan haalde hele tijd het fut eruit door te gaan liggen en dergelijke. Laten we hopen dat het vanavond anders aan toe gaat in het heksenketel daar.

30 september 2014 om 09:34

Probleen is dat je nu weer nieuwe onervaren spelers hebt. In verdedigend opzicht moet je dan oppassen met onterechte strafschoppen. In aanvallend opzicht op aanvallen die dan onterecht worden afgefloten. De scheidsrechter zal sterk in ze schoenen moeten staan

30 september 2014 om 10:49

Probleem is echter dat scheidsrechters er ook (te) vaak nog in trappen.

30 september 2014 om 11:16

Het is vaak onvermijdelijk. Als een speler zich drie keer laat vallen, dan fluit je derde keer echt wel, vooral met de druk van de fans en klagende medespelers. Je hebt mentaal een hele sterke scheidsrechter nodig om hier tegen te kunnen en die bestaan eigenlijk niet

Hopen dat Ajax volle 3 punten kan halen, weet niet of iemand Ac Milan - Ajax kan herinneren maar die lagen ook hele tijd op de grond en probeerde van alles, daar kan Ajax dus niet goed tegen.

Tuurlijk een waardige tegenstander maar word gewoon een 0-2 of 1-3 maak me niet zo'n zorgen.
Heb gehoord dat Ajax ze pijn kan doen op de flanken, nou laten we daar juist het sterkst zijn op dit moment

30 september 2014 om 11:27

Ik maak me wel lichte zorgen eerlijk gezegd. De verliespartijen bij celtic en auxerre staan me nog te vers in het geheugen om me geen zorgen te maken.

Ja, dat is natuurlijk behoorlijk irritant, maar dat is niet aan Ajax, maar aan de scheids. Tegen Milan, zoals de twee heren boven mij verwijzen, liet de scheids zich behoorlijk beinvloeden. Apoel zal dat misschien ook doen om zo het tempo eruit te halen als Ajax aan het voetballen komt. Ik weet echt niet wat te verwachten. Wil alleen drie punten, dan ben ik echt blij.

30 september 2014 om 08:28

Ja mee eens, denkt dat bijna niemand het kan voorspellen,omdat zowat niemand het team echt goed volgt/kent , tegen barca speelde ze prima,maar voor de rest weet eigenlijk niemand iets en kan het dus echt alle kanten op. Laten we de 3 puntjes mee naar huis nemen.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar deze wedstrijd.
Wordt een moeilijke wedstrijd voor Ajax, als ze niet in de wedstrijd komen.
Ik zou niet raar kijken, als Ajax hier niet de volle punten pakt.
Maar goed dan heb je nog een thuiswedstrijd en ze hebben het voordeel dat ze een puntje hebben kunnen pakken tegen Psg.
Dus onderling resultaat gelijk tegen deze Cyprioten, dan heb je een puntje "voorsprong" op dit moment voor de 3e plaats.
PSG is nog geen topclub,dus wie weet voor wat er voor Ajax en Apoel er nog in zit.

30 september 2014 om 08:33

Raar.

Waarom wordt dit een moeilijke wedstrijd voor ajax volgens jou?

Psg is wel degeleijk een topclub, wordt in iedere toppic hier geschaard als top7 van europa.

En ajax zal in iedere CLpoule voor plek 1 of 2 gaan. Dat is onze doelstelling em zal dat ook blijven.

30 september 2014 om 09:37

Omdat psg het seizoen hartstikke slecht begonnen is, zie de vele gelijke spelen in de competitie

30 september 2014 om 12:47

Ajax gaat het vanavond gewoon moeilijk krijgen. Ajax is verdedigend gewoon matig dat zag je afgelopen zaterdag..

Ik denk dat het lastig kan worden maar dat Ajax dit moet kunnen winnen.
Wel hoop ik dat we in het kader van het te verwachten toneelspel een goede scheidsrechter krijgen die zich bewust is van de vele acteurs bij "dit soort clubs".

Ajax verneukt de meeste wedstrijden tegen 'gelijkwaardige'/zwakkere tegenstanders omdat ze te slap beginnen in de eerste helft en niet hun kansen afmaken. We moeten gewoon een snelle goal maken en dan de wedstrijd biijven domineren. Wie weet winnen we de wedstrijd tegen PSG uit en smokkelen we een puntje tegen Barcelona. Het wordt eens tijd dat we de knock-out fase halen ongeacht hoe 'onmogelijk' het is.

Hopen op een snelle goal van Ajax, dan mogen ze theater maken wat ze willen, dat kost alleen maar tijd. En met de hitte zal het in deze tijd van het jaar om 20.45 's avonds wel meevallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren