Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo schiet steward knock-out en springt over de boarding

Laatste update:

Cristiano Ronaldo heeft dinsdagavond voor de wedstrijd tussen Young Boys en Manchester United een steward geraakt tijdens de warming-up. De aanvaller schoot de bal abusievelijk tegen het hoofd van de steward, die vervolgens naar de vlakte ging. Veiligheidspersoneel in het Stade de Suisse in Bern ontfermde zich over de vrouw en ook Ronaldo sprong over de boarding om te kijken hoe het ging met haar. De steward kreeg medische verzorging en maakt het inmiddels goed.

De steward kon haar werk na enkele minuten weer hervatten en kreeg na afloop van de wedstrijd zelfs het shirt van Ronaldo. De aanvaller opende de score in Zwitserland, zijn 135ste goal in 177 Champions League-wedstrijden, maar Young Boys won uiteindelijk met 2-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zegt toch wel een hoop over de persoon Ronaldo dat hij even gaat kijken. Een minder mens had de andere kant op gekeken of zich stukgelachen. Onmiskenbaar de Goat.

14 september 2021 om 20:18

Beetje overdreven om dat hieruit op te maken. Inderdaad een van de beste spelers aller tijden, maar niet omdat hij even gaat kijken hoe het met iemand gaat die KO geschoten wordt door zijn schuld. 99 procent van alle voetballers zou dan gaan kijken....

14 september 2021 om 20:21

Nee tuurlijk is hij niet de beste aller tijden, enkel omdat hij een steward omver heeft geschoten. Dat was hij al dik 15 jaar en zal hij ook altijd blijven.
Wel wordt zijn grootsheid nog extra benadrukt door het feit dat hij gewoon een goed mens is, iets wat je over veel topspelers gewoon niet kan zeggen.

14 september 2021 om 20:32

@aycaramba Aha, dus Ronaldo is een beter mens dan Messi omdat hij meer volgers heeft op Instagram? Zelden zulke grote onzin gehoord.

14 september 2021 om 20:36

Craig tucker,

Niet helemaal waar. Messi schoot iemand (van boven de 60) ook KO, met een gebroken neus en alles (wedstrijd werd gespeeld in Bernabeu). Messi toonde echt geen interesse in die fan (die niet heel ver zat).
Wil niet zeggen dat Messi geen goed mens is, maar 99 procent zouden gaan kijken? Dat is natuurlijk niet waar.

14 september 2021 om 20:47

Tja als je in madrid dan gaat kijken overleef je dat niet. Was het ook in de waming up? Dat is toch een hele andere situatie? Ik ben geen Messi of Ronaldo fan qua persoonlijkheden. Ook geen hater, maar dit doet Ronaldo gewoon goed, menselijk. Hij deed het niet expres en zal wel geschrokken zijn. Leuk voor de fans die daar staan dat die zo dicht bij komt.

14 september 2021 om 20:50

Vind je conclusie ook war overdreven hoor, dat moet wel een heel erg minder mens zijn die niet even gaat kijken hoe het is. Dit lijkt me niet meer dan normaal en benadrukt juist dat Ronaldo ook maar "gewoon" een mens is.

14 september 2021 om 23:30

Je noemt alleen Messi. De rest van de profvoetballers noem je niet op, dus hoe kan je dan met zekerheid zeggen dat 99 procent natuurlijk niet klopt? Er zijn wel meer voetballers dan alleen Messi en Ronaldo....

14 september 2021 om 23:32

Kreeg een scheldkanonnades van het oosterse Bernabeu en jij denkt doodleuk dat hij zich gaat verontschuldigen aan heethoofden die hem wel konden opeten?

15 september 2021 om 10:48

@Blink
Jouw vergelijking gaat hier echt niet op. Dit is warming up tegen de Young Boys.. En dat andere was een oververhitte wedstrijd waarin Messi een paar keer keihard al was gepakt door Ramos, Pepe en Casemiro.. En dat dat steeds kon. Die woede en spanning leggen je focus heel ergens anders dan te kijken waar je bal terechtkomt. Hoop dat je het hiermee eens bent dat die vegelijking king kant noch wal slaat.

14 september 2021 om 20:23

Jah ik denk echt dat er veel voetballers zijn die zich stuklachen nadat ze iemand knock-out schieten. Doe ff normaal joh met dat ophemelen.

14 september 2021 om 23:31

Er zijn überhaupt niet veel mensen die zich in zo'n situatie stuk gingen lachen

14 september 2021 om 20:37

Hij lacht letterlijk op 1 van de fotos... Hmmm dan dus geen goat?

14 september 2021 om 20:38

Het zegt eerder iets over de gene die weg kijkt na dat je iemand tegen het hoofd slaat. 9 van de 10 voetballers zou zijn gaan kijken en die 1 die dat niet doet is gewoon idioot dan.

14 september 2021 om 20:42

Ach houd toch op. Het is eerder een uitzondering als iemand zich gaat stuklachen.

14 september 2021 om 20:45

Goat? De persoon Ronaldo?
Sure, hij is één van de beste voetballer ooit. Maar het schikken in een verkrachtingszaak en o.a. 23 maanden celstraf voor belastingfraude maakt hem toch zeker geen goat.

14 september 2021 om 21:59

Zegt toch wel een hoop over de bekende persoon Ronaldo. De hele wereld let op hem en kijkt mee en als hij er niet naartoe gaat is er weer gezeik. Voelt als een plicht, maar of hij nou echt daadwerkelijk wat geeft om zo'n man?

15 september 2021 om 00:31

@TeunHoekjan het was een vrouw

15 september 2021 om 09:39

"Een minder mens had de andere kant op gekeken of zich stuk gelachen" ... ofwel zo bijzonder is het niet aangezien 95% van de mensen, laat staan voetballers die continu uitverlicht worden, zou zo reageren.

15 september 2021 om 10:17

Een goed voorbeeld hoe men sporters op zo een gigantische voetstuk plaatsen dat ze compleet vergeten dat het eigenlijk niet meer dan normaal is om (als mens, zoals jij en ik) te schrikken, er naar toe te gaan en te checken of ie ok is. En dan ook nog vereren als de greatest of all time. Bah.

15 september 2021 om 19:34

Zich stuk lachen? Dan ben je wel heel diep gezonken.

Het is netjes van Ronaldo, heel menselijk, zoals zo veel mensen dit zouden doen. Ronaldo lijkt af en toe ook gewoon een mens. Het maakt je alleen geen goat. Daar gelden andere criteria voor, het heeft er echt niks mee te maken.

Die jongen met dat Portugal-jack aan, met zijn fototoestel en telefoon en die sensatiekop van ‘m, dag van zijn leven

abusievelijk, nou dat is een woord dat je niet zo vaak hoort. Overigens een beetje risico van het vak steward. Je staat met je rug naar de wedstrijd en je hebt natuurlijk geen idee wat er op je af komt. Vind die filmpjes van mensen die worden geraakt in het publiek (omdat ze op de telefoon zitten) wel grappig. Dit is natuurlijk wel wat heftig. Het gaat nog gebeuren dat die gasten van de arbo een helm oid op moeten zetten....

15 september 2021 om 19:38

Inderdaad een apart woord. Ik vind het hier ook niet eens passen. Je drukt abusievelijk op de verkeerde knop. Maar je schiet niet abusievelijk tegen het hoofd van iemand. Hij was gewoon aan het voetballen en die bal kwam toevallig verkeerd terecht. Gelukkig gaat het goed met de vrouw die abusievelijk geraakt is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren